ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

5 Το ξόδι. Ένα πολύ ωραίο και προφητικό τραγούδι για την νέα τάξη απο τους TXC. (Δείτε το βίντεο)

Δείτε τους στίχους και το video clip.

Στίχοι:

Δίσκος αλλαγής πλεύσης κι αποκατάσταση βλάβης
Έχω αλλάξει πρέπει να το καταλάβεις
Μη με ψάξεις μέσα σε διεθνιστικές τάσεις
Οι διεθνισμοί δεν πατούσαν σε υγιείς βάσεις
Αρκετά μ' αυτό το παραμύθι
Η στάθμη της σούπας του κοσμοπολίτη έχει ανέβει τόσο που μου αγγίζει τη μύτη
Υπάρχει πρόβλημα
Προσπαθώ να μη χάσω την εθνική μου ταυτότητα
Μέσα σ' αυτό το πλήθος που του επιβάλανε το υδροχόικο ήθος

0 ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! .Τέταρτο πανευρωπαϊκό κάλεσμα των Αγανακτισμ­ένων.

Δεν κατεβάζουμε την σημαία του αγώνα, το αντίθετο μάλιστα ο αγώνας μας έχει συνέχεια.

Κανένας ανασχηματισμός δεν αλλάζει την πολιτική τους. Δεν κάνουμε βήμα πίσω αντιθέτως λόγω της κοροϊδίας τους η αγανάκτηση μας έχει αναβαθμιστεί σε οργή.
Δεν πρέπει είμαστε πλέον αγανακτισμένοι αλλά οργισμένοι, γιατί όχι μόνο περνούν αυτά τα άδικα μέτρα εναντίων μας αλλά υποτιμούν και την νοημοσύνη μας....

0 Όταν η Ελλάδα είχε ηγέτες άντρες παλληκάρια.!!!

Κάποτε, τότε που Ελλάδα είχε Ηγέτες, άντρες παλληκάρια κι όχι φερέφωνα, αρνήθηκε να αποπληρώσει δάνειο που είχε λάβει. Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο....
Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

0 Λιχαδονήσια: Οι Ελληνικές Σεϋχέλες της Εύβοιας

Στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο, ανάμεσα στα Καμένα Βούρλα και στην Εύβοια, βρίσκεται μία συστάδα νησιών, που οι ντόπιοι αποκαλούν Σεϋχέλες. Είναι τα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια.
Τα παλαιότερα χρόνια κατοικούνταν, σήμερα όμως είναι ακατοίκητα και αποτελούν προστατευμένους οικολογικούς χώρους. Τα νησάκια αυτά αποτελούν εξαιρετικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις.

1 Εντυπωσιακοί ιστοί από αράχνες!

Είναι το όπλο τους, πάνω στο οποίο κολλάει η λεία τους. Οι φωτογραφίες όμως αποκαλύπτουν και την καλλιτεχνική πλευρά των αραχνών καθώς πολλές φορές οι ιστοί τους είναι εντυπωσιακά διακοσμημένοι. Perierga.gr - Εντυπωσιακοί ιστοί από αράχνες!Προφανώς βέβαια δεν εξυπηρετούν τις …καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, αλλά εμείς μπορούμε να τους θαυμάσουμε.

0 Ο… ανασχηματισμός από τον Τζίμη Πανούση

ΔΕΙΤΕ: Το βίντεο

0 Η θέα από κάτω

Δες τον κόσμο του βυθού με αυτό το διάφανο κανό με απίστευτη καθαρότητα. Ζυγίζει μόλις 18 κιλά, δηλαδή πολύ ελαφρύτερο από τα συνηθισμένα ξύλινα ή αλουμινένια αλλά το σημαντικότερο είναι φυσικά πως σου προσφέρει βόλτα με θέα προς τα κάτω.

0 Παράξενες και περίτεχνες καρέκλες

Παράξενες και περίτεχνες καρέκλες (1)
Δείτε μερικές ακόμη παράξενες και περίτεχνες καρέκλες που θα σας εντυπωσιάσουν με την φαντασία των σχεδιαστών τους.

1 Ο Αγανακτισμένος Λουκάνικος

Perierga.gr - Ο Αγανακτισμένος ΛουκάνικοςΗ μασκότ του κινήματος της πλατείας.
Ο Λουκάνικος είναι πιστός φίλος των Αγανακτισμένων και όποιος κατεβαίνει αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος θα τον δει να τριγυρίζει εκεί. Είναι ο…διάδοχος του Κανέλλου, του σκύλου που ο φωτογραφικός φακός «έπιανε» σε κάθε πορεία!
Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, ο Λουκάνικος εθεάθη στη μεγάλη πορεία που έγινε στην πλατεία Συντάγματος, να ακολουθεί τους διαδηλωτές και να γαυγίζει κάθε φορά που οσφριζόταν τον «εχθρό». Η αγριότητά του, βέβαια, περιορίζεται μόνο στο γαύγισμα, αφού ποτέ δεν επιτίθεται σε άνθρωπο, αντίθετα στέκεται δίπλα του, άγρυπνος φρουρός σε κάθε πορεία.

0 Η ανεξαρτησία μας είναι η δύναμη μας... Κάτω τα χέρια απο το HellenicRevenge. Τα blogs δεν φιμώνονται!!!



Αφήστε ήσυχο το HellenicRevenge http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Τα BLOGS δεν φιμώνονται.

0 Μαντζουράνα, η ξαδέλφη της ρίγανης

Συγγενεύει με τη ρίγανη, το άρωμά της θυμίζει θυμάρι και παντρεύεται υπέροχα με χοιρινό και πουλερικά ενώ μαρινάρει μοναδικά λαδάκι για τις σαλάτες μας.
"Αχ μάνα μου, μαντζουράνα μου...",
λέει ο
λαϊκός ποιητής μάλλον αναφερόμενος στο ντελικάτο του αρώματος των λουλουδιών της μαντζουράνας, του σάψυχου ή αμαράκου.
Η ξαδέλφη αυτή της ρίγανης πλησιάζει περισσότερο το θυμάρι αρωματικά και το καλύτερό της μέρος είναι οι ανθισμένες κορυφές, τις οποίες θα περιμένουμε κατά τον Ιούνιο (μέχρι και τον Αύγουστο).

0 Ο πύργος του διαβόλου

Ο πύργος του διαβόλου είναι ένα μονολιθικό πυριγενή ηφαιστειογενής λαιμός που βρίσκονται στους μαύρους λόφους κοντά στο Hulett και Sundance στο Crook County, βορειοανατολικά του Wyoming, πάνω από τον ποταμό Belle Fourche.
Έχει ύψος 386 μέτρα πάνω από το έδαφος και η κορυφή είναι στα 1.558 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο πύργος του διαβόλου ήταν το πρώτο Εθνικό Μνημείο που δηλώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και  ιδρύθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1906, από τον Πρόεδρο Theodore Roosevelt.

1 Άν μπορούμε εμείς...

0 Έχει την αυλή του σε άλλη χώρα!


Αυτό που βλέπετε είναι η μικρότερη γέφυρα που ενώνει 2 χώρες του κόσμου. Το αριστερό νησί ανήκει στον Καναδά και το δεξί στις Η.Π.Α.! Μάλιστα το μικρό νησάκι είναι η πίσω αυλή του σπιτιού, οπότε ο ιδιοκτήτης του νησιού μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το σπίτι του απλώνεται σε 2 χώρες!

0 Διακόσμησε το σπίτι του με 180.000 φελλούς

Το σπίτι του Miroslav Svoboda, στην πόλη Mutenice, της Τσεχίας, έχει γίνει πόλος έλξης για τους περίεργους ντόπιους και τουρίστες αφότου το διακόσμησε με 180.000 φελλούς κρασιού.
Η ιδέα εμφανίστηκε στον κύριο Svoboda δυο χρόνια πριν, καθώς κάλυψε με ζωγραφιά μια κενή κυκλική επιφάνεια στον τοίχο του σπιτιού του, ενέργεια που πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους του. Τότε ήταν που αποφάσισε να γεμίσει το κενό με φελλούς από μπουκάλια κρασιού. Η περιοχή που βρίσκεται η μικρή πόλη του Mutenice βρίσκεται στη νότια Μοραβία, η οποία έχει μεγάλη παραγωγή κρασιού. Λάτρης του κρασιού και ο ίδιος άρχισε να συλλέγει φελλούς.

Διακόσμησε το σπίτι του με 180.000 φελλούς

1 Φυσικά κοσμήματα

Είναι κοσμήματα μοναδικά καθώς κανένα δε μοιάζει με το άλλο και το μήνυμά τους είναι κοινό: η ομορφιά της φύσης δεν αντιγράφεται.
Η Πολωνή Sylwia Calus δημιουργεί κοσμήματα χρησιμοποιώντας κομμάτια της φύσης, γρασίδι, λουλούδια ακόμα και βελανίδια.

0 Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Οι Ιππείς Της Πύλου

0 Τι ήταν η μυστική εταιρεία της Θούλης....

Πήρε το όνομά της από τη θρυλική Θούλη (την είσοδο της Υπερβορείας) από την οποία, σύμφωνα με τη κοσμοθεωρία των Ναζί, κατάγονταν οι Άριοι. Η Θούλη θεωρείται ότι είναι το νησί στο οποίο προσάραξε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης τον 4ο αιώνα π.Χ. περίπου. Και σύμφωνα με τις επίσημες αρχαιολογικές και ανθρωπολογικές έρευνες, η Θούλη είναι η Ισλανδία. Αυτή η παγωμένη χώρα που απ’ ό,τι φαίνεται θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο τις δεκαετίες που θα ακολουθήσουν….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...