ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

0 Ντοκουμέντο! Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά άλλη μια αναγκαία ''παράπλευρη απώλεια''

Ντοκουμέντο! Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά άλλη μια αναγκαία ''παράπλευρη απώλεια''
Η κυνική δήλωση του επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο και η σοκαριστική ομολογία του παραιτηθέντος απο το ΔΝΤ Ντέϊβ Μπαντού


Μάϊκλ Μπρούνο
Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו) γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1932 και πέθανε τα Χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996.
Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγοςτης Παγκόσμιας Τράπεζας. Το "έργο" του ήταν τόσο σημαντικό, που το πασίγνωστο για τις παρακρατικές και παραοικονομικές δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το ειδικό βραβείο "Michael Bruno" το οποίο απονέμεται φυσικά στους "ικανότερους" και "ευφυέστερους" οικονομικούς δολοφόνους της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας.

0 Ένας Έλληνας της NASA "βαφτίζει" τις... γειτονιές του Άρη!

Ένας Έλληνας επιστήμονας έχει συνδέσει τη ζωή και την επιστημονική του έρευνα με τον Κόκκινο Πλανήτη, έλαβε μέρος στο σχεδιασμό αποστολών, έζησε την προσεδάφιση διαστημικών οχημάτων και επεξεργάζεται πληροφορίες που φτάνουν από τον Άρη στα εργαστήρια της NASA.

Τώρα με μεγάλη επιστημονική περιέργεια λαμβάνει τα πρώτα στοιχεία τα οποία μεταδίδει το Curiosity. Για τον κ. Θανάση Οικονόμου, καθηγητή του πανεπιστημίου του Σικάγο και ερευνητή της NASA, ο Άρης αποτελεί έναν πολύ οικείο πλανήτη καθώς ασχολείται με αυτόν από το 1984 και γνωρίζει καλά τις «γειτονιές» του. Ο ίδιος μάλιστα έχει "βαφτίσει" βουνά, κρατήρες, κοιλάδες, πτυχώσεις του εδάφους με ελληνικά ονόματα και αναφορές στην ιστορία...


 «Στη διαστημική έρευνα υπάρχει η τάση να δίνονται αρχαία ελληνικά ονόματα σε αστέρια, πλανήτες ή σημεία. Αυτό συνέβη και με τον Άρη όπου είχα προτείνει και δόθηκαν πολλά ονόματα από τη χώρα μας. Έτσι υπάρχει η ΄΄Σαντορίνη’’ , τα ’’ Δωδεκάνησα’’, οι ’’ Κυκλάδες ‘’ και πολλά νησιά μας» λέει ο κ. Θανάσης Οικονόμου στο Έθνος της Κυριακής.

0 15 γάτες που δεν θα πιστεύετε ότι είναι μόνο σκίτσα με μολύβι

15 γάτες που δεν θα πιστεύετε ότι είναι μόνο σκίτσα με μολύβι (1)
Πολλά από τα πορτραίτα του Paul Lung έχουν σαν βασικό τους θέμα τα κατοικίδια του και των φιλών του, τα οποία ζωγραφίζει με πολύ μεράκι, χρησιμοποιώντας μηχανικά μολύβια. Μερικές φορές αφιερώνει ακόμα και 90 ώρες σε ένα έργο, το αποτέλεσμα ωστόσο τον δικαιώνει.
Δείτε μερικές από τις γάτες που ζωγράφισε τα τελευταία χρόνια…

0 Οινοποιός παρασκευάζει κρασί από… ντομάτες!

perierga.gr - Οινοποιός παρασκευάζει κρασί από... ντομάτες!Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι το καλό κρασί γίνετε μόνο από σταφύλια, ο οινοποιός Pascal Miche από το Κεμπέκ του Καναδά θα σας διαψεύσει, αφού χρησιμοποιεί ντομάτες για να δημιουργήσει έναν ασυνήθιστο αλλά όλο και πιο δημοφιλή οίνο!


Ο πρώην κρεοπώλης αποφάσισε πριν από επτά χρόνια να εμπορευματοποιήσει μια παλιά συνταγή του παππού του, παρασκευάζοντας ένα παράξενο «κρασί» με την εμπορική επωνυμία Omerto, εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από ντομάτες.

2 Πωλείται Κράτος

Πωλείται Κράτος
Ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς βιάζεται να πωλήσει σημαντικές Δημόσιες επιχειρήσεις, πριν την έκθεση της Θεσ/κης, ώστε τα μηνύματα που θα αναγγείλει το Σεπτέμβριο να είναι ελπιδοφόρα, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα της Κυβέρνησης στο εσωτερικό της Χώρας. Μιας Κυβέρνησης την οποία ήδη έχει απομυθοποιήσει ο Ελληνικός λαός αντιλαμβανόμενος ότι προεκλογικά τον κορόιδεψαν για άλλη μια φορά!

Το πρόβλημα όμως δεν είναι υλικό! Το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα δεν θέλει να λυθούν τα προβλήματα! ΔΕΝ υπάρχει βούληση να σωθεί η Ελλάδα. Ούτε από αυτόν τον ίδιο το λαό όπως φαίνεται! Διότι δεν έχει καμμία λογική η συμπεριφορά που έδειξε ο λαός και σ’ αυτές τις εκλογές, να πιστέψει ότι ο κ. Σαμαράς θα επαναδιαπραγματευόταν τις συμφωνίες που έκλεισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενος μάλιστα από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!!

Αν το ΠΑΣΟΚ ήθελε ευνοϊκότερη μεταχείριση της Ελλάδος από την Ευρώπη, θα την απαιτούσε εξ αρχής, όπως έκανε η Ισπανία. Δεν θα έμπλεκε σε ένα καταστροφικό κυκεώνα συμφωνιών και κόντρα διαπραγματεύσεων, για να επιστρέψει λίγους μήνες μετά να υπόσχεται επαναδιαπραγμάτευση!
Ποιος νοήμων πολίτης αυτού του Κράτους πίστεψε ότι είτε το ΠΑΣΟΚ είτε η ΝΔ είτε η Αριστερά θα έλυναν το «γόρδιο δεσμό» της Ελλάδος; Κι όμως! Ο λαός έπεσε για άλλη μια φορά στην καλοστημένη παγίδα που του έστησαν οι επιτήδειοι πολιτικοί μας και τους πίστεψε, διαπιστώνοντας εκ των υστέρων με απογοήτευση ότι: «πάλι ψέματα μας είπαν»!

0 Σπίτια και αποθήκες από παλέτες

Το καταφύγιο αυτό είχε σχεδιαστεί για τους πρόσφυγες στο Κοσσυφοπέδιο, το 2006. Τώρα έχει αναπτυχθεί από την i-beam για χρήση σαν μια ανέξοδη και αποτελεσματική χαμηλού κόστους λύση για στέγαση, όχι μόνο για άτομα που μετακινήθηκαν από φυσικές καταστροφές, αλλά ακόμη σαν μία λύση για μια προσιτή οικονομικά προκατασκευασμένη κατοικία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε μια προσπάθεια ανακούφισης από καταστροφές,, πολλές από τις παλέτες θα φτάσουν σαν μέρος της μεταφοράς της τροφής και των υλικών, οπότε τα βασικά υλικά υπάρχουν ήδη εκεί.

Τα καταφύγια μπορεί να οικοδομηθούν με το χέρι σε ποσοστό 500-600 παλετών ανά ημέρα. Ένα μεταβατικό καταφύγιο διαστάσεων 10’ x 20’ θα έπαιρνε 80 παλέτες για την κατασκευή με κόστος περίπου 500 δολάρια.

0 10+1 λόγοι για να «αγαπήσετε» τις τομάτες

Η τομάτα είναι ευεργετική για την υγεία, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, στην δυσκοιλιότητα, καθώς και στην ρύθμιση της χοληστερόλης, ενώ έχει λίγες θερμίδες και αποτελεί ιδανική τροφή για άτομα σε δίαιτα.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή τη τομάτας. Αν έχετε κήπο, σίγουρα θα απολαμβάνετε με το παραπάνω αυτό το εκπληκτικό λαχανικό. Αν όχι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σταματήσετε στην τοπική λαϊκή αγορά ή στο super market και να αγοράσετε μερικές.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι τομάτες θα πρέπει να τρώγονται μαγειρεμένες για να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή θρεπτική αξία. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο. Αν και το λυκοπένιο απορροφάται καλύτερα από τις μαγειρεμένες τομάτες, η βιταμίνη C και τα ένζυμα, διατηρούνται καλύτερα στις ωμές. Έτσι, το ιδανικό είναι να τρώτε τόσο μαγειρεμένες, όσο και φρέσκες τομάτες.

0 Kalash: Η άγνωστη «λευκή φυλή» του Πακιστάν

Στα βουνά Χίντου Κους στο Πακιστάν, ζουν περίπου έξι χιλιάδες μέλη της φυλής Kalash, που μοιάζουν εμφανισιακά να είναι πολύ διαφορετικά από τους γείτονές τους. Πολλοί έχουν ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, πράγμα ιδιαιτέρως παράδοξο για το Πακιστάν.



Ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην περιοχή χιλιάδες χρόνια, ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν και η πραγματική εθνική προέλευσή τους δεν είναι ακόμη τεκμηριωμένη.

0 Το στοιχειωμένο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι μία πόλη φαντασμάτων. Η πλούσια και συχνά φρικιαστική ιστορία του, τα παλιά κτίρια και οι σκοτεινές σκιές σημαίνουν πως οι δρόμοι του είναι γεμάτοι από ιστορίες για στοιχειώματα και άλλα απόκοσμα περιστατικά. Εδώ ρίχνουμε μία ματιά σε ορισμένους από τους πιο διάσημους ισχυρισμούς υπερφυσικής δραστηριότητας στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Highgate Cemetery

Το Highgate Cemetery στο Βόρειο Λονδίνο είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην πόλη, και επίσης ο τελικός προορισμός ανάπαυσης πολλών από τους πιο διάσημους κατοίκους του Λονδίνου. Όμως το 1970, έγινε επίσης γνωστό ως το κέντρο των εξελίξεων παραφυσικής δραστηριότητας, χάρη στις ιστορίες (που μετάδιδε με ανυπομονησία ο τοπικός τύπος) για τον 'Highgate Vampire'. Αυτό που ξεκίνησε ως οι αναφορές ενός άντρα πως είχε δει τις γκρίζες σκιές ενός φαντάσματος στο νεκροταφείο, σύντομα εξελίχθηκε σε ιστορίες πολλαπλών φαντασμάτων, την ανακάλυψη νεκρών ζώων που υποτίθεται πως ήταν «στεγνά» από αίμα και τους τότε ισχυρισμούς πως ένας αθάνατος Ρουμάνος ευγενής - ο Βασιλιάς Βρυκόλακας - είχε ξυπνήσει ξανά με την βοήθεια των Σατανιστών. Το κοινό, που είχε «ποτιστεί» από την δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα, έκανε μία επίσκεψη στο νεκροταφείο το Μάιο, για ένα μαζικό «κυνήγι βρυκολάκων». Ορισμένους μήνες αργότερα, το ακέφαλο σώμα μίας γυναίκας βρέθηκε εκεί κοντά.

0 Μία εντυπωσιακή θαλάσσια σπηλιά

Το υπέροχο αυτό σπήλαιο βρίσκεται κοντά στην παραλία Benagil, στο Algarve της Πορτογαλίας. Μια θαλάσσια σπηλιά, γνωστή και ως παράκτια σπηλιά, είναι ένα είδος σπηλαίου που δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο από τη δράση των κυμάτων της θάλασσας και την διάβρωση.

0 Βόλος: 18 νέα ηχητικά φανάρια για τους τυφλούς

Επεκτάθηκε το σύστημα ηχητικών φαναριών για τους τυφλούς σε κόμβους σηματοδότησης που βρίσκονται στον κεντρικό ιστό του Βόλου, ύστερα από παρεμβάσεις του δήμου. 
 
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν 18 νέες συσκευές, ανεβάζοντας στις 60 τον συνολικό αριθμό των ηχητικών διατάξεων που λειτουργούν πλέον στον Δήμο Βόλου.

0 Blue Marlin: το τεράστιο πλοίο που κουβαλάει ... άλλα πλοία!

Όταν κάποιος χρειάζεται να μεταφέρει πολλά πλοία μαζί, ή να μετακινήσει μια θαλάσσια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου ή να μεταφέρει ένα πολεμικό πλοίο με βλάβες, τότε ζητάει τη βοήθεια του MV Blue Marlin.

Το Blue Marlin -μήκους 217 μέτρων και επιφάνεια καταστρώματος 11.227 τετ. μέτρα- είναι ένα ημι-υποβρύχιο πλοίο που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει άλλα πλοία. Διαθέτει 38 καμπίνες για πλήρωμα 60 ανθρώπων, ένα γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...