ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

0 Απολαύστε το γεύμα σας πάνω στα δέντρα


Απολαύστε το γεύμα σας πάνω στα δέντρα (5)
Αν θέλετε να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα και να νιώσετε πολύ κοντά στη φύση, τότε το εστιατόριο στο θέρετρο Soneva Kiri στην Ταϊλάνδη είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Τα τραπέζια είναι κυριολεκτικά ανάμεσα στα δέντρα και για την ακρίβεια κρέμονται από αυτά σε ύψος 5 μέτρων, προσφέροντας υπέροχη θέα!

0 Στη μαγική «Χώρα των Κάκτων»!

perierga.gr - Στη μαγική "Χώρα των Κάκτων"!
Ο Huntington Desert Garden είναι ένας κήπος διαφορετικός από τους άλλους, καθώς διαθέτει στο εσωτερικό του ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα σύνολα κάκτων και άλλων παχυφύτων ανά τον κόσμο.
Σχεδόν 100 ετών σήμερα, βρίσκεται στην περιοχή Raymond και η δημιουργία του ξεκίνησε το 1907-1908, όταν ο William Hertrich φύτεψε εδώ τα πρώτα φυτά, τα οποία έφερε από διάφορες ιδιωτικές κατοικίες και δημόσια πάρκα αλλά και από τα ταξίδια τους στις ερήμους του Μεξικού...

0 Τα δέντρα στις πόλεις… βάφονται μπλε!


Η καταστροφή πάνω από 32 στρεμμάτων δασών που συντελείται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο απαιτεί δραστικές κινήσεις τόσο από τις κυβερνήσεις όσο και από τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό ένας Έλληνας ομογενής που ζει και εργάζεται στην Αυστραλία αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο με τον τρόπο του…
perierga.gr - Τα δέντρα στις πόλεις... βάφονται μπλε!
Ο καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Δημόπουλος σκέφτηκε να βάψει τα δέντρα σε μπλε χρώμα, ξεκινώντας από τις πλατείες και τα πάρκα της περιοχής του. Χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά ασφαλή χρώματα ζωγραφίζει τους κορμούς και τα κλαδιά στις αστικές περιοχές με έναν και μόνο σκοπό:

1 O Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο γαλλικό «Arte»:Στην Ελλάδα η ψήφος πωλείται [βίντεο]


http://www.eglimatikotita.gr/2012/04/o-ar 

http://www.katohika.gr/2012/04/o-arte.html


0 Ψυχολογικά πειράματα και η βαθύτερη κατανόηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Επιλέξαμε αυτό το βίντεο σαν το καλύτερο σε κατανόηση και περιγραφή των διαδικασιών που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σκλαβώσει εμάς και τα παιδιά μας.

Το βίντεο είναι μία ώρα, αλλά αξίζει να το δείτε ολόκληρο για να καταλάβετε την διαδικασία και τα μέσα που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτωνγια να σκλαβώσει εμάς και τα παιδιά μας.

Προσέξτε ειδικά απο το 40ό λεπτό μέχρι το 47ό περίπου και θυμηθείτε πόσες φορές κάνετε αυτό που περιγράφει το βίντεο και αν είστε λίγο πιο ειλικρινείς, παραδεχθείτε οτι το κάνετε απο τότε που γεννηθήκατε...

0 Η νυχτερινή Ευρώπη τότε και σήμερα όπως τη βλέπουν δορυφόροι


Πηγή: NGDC/DMSP/ESA
NGDC/DMSP/ESA 
Στις τελευταίες δορυφορικές εικόνες που έστειλε στο in.gr η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA, τα φώτα της νυχτερινής Ευρώπης δείχνουν να έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά σε λαμπρότητα την τελευταία εικοσαετία...
Το animation δείχνει τη μεταβολή στο φωτισμό της γηραιάς ηπείρου από το 1992 μέχρι το 2010. Οι δύο εικόνες ελήφθησαν με διαφορά 18 ετών, παρόλα αυτά είναι συγκρίσιμες, αφού

0 Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Μεγάλος αδελφός» σε τηλέφωνα, e-mail και Ιντερνετ


Το μέτρο θα επιτρέπει στην κυβέρνηση του Ντ. Κάμερον «να κρυφακούει έναν τεράστιο αριθμό ατόμων», κατήγγειλε ο τέως σκιώδης υπουργός Εσωτερικών, Ντ. Ντέιβις

Την παρακολούθηση τηλεφωνημάτων, e-mail και πλοήγησης στο διαδίκτυο χωρίς ένταλμα επιτρέπει νέος νόμος στη Βρετανία, ο οποίος πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα, αποκάλυψε η εφημερίδα Sunday Times...

0 Giant Magellan Telescope: Ξεκίνησε η κατασκευή του μεγαλύτερου τηλεσκόπιου στον κόσμο

Ένα από τα σημαντικότερα projects στην ιστορία της Αστρονομίας μπήκε στην τελική φάση του, καθώς ξεκίνησε η κατασκευή του Giant Magellan Telescope (GMT) στις Άνδεις (Χιλή), το οποίο αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί το 2019 και θα είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο με 4x μεγαλύτερη εμβέλεια από τα υπάρχοντα!
Η μοναδική κατασκευή του αποτελείται από 7 τμήματα καθρεπτών διαμέτρου 8.4m και βάρους 20 τόνων το καθένα, διαμορφωμένα έτσι ώστε να δημιουργούν ένα ενιαίο κάτοπτρο.

0 Η ομορφιά της Σλοβενίας που παρουσιάστηκε σε 50 Όμορφες Φωτογραφίες

Piran


0 Οι Πυξ Λαξ είναι ακόμη εδώ!


Οι Πυξ Λαξ είναι ακόμη εδώ!Ηχογράφησαν άλμπουμ υπό άκρα μυστικότητα
Ποτέ μη λες ποτέ. Κάπως έτσι σκέφθηκαν οι Πυξ Λαξ, οι οποίοι, μόλις λίγους μήνες μετά τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες τους, επιστρέφουν και μάλιστα με νέο δίσκο! Το αγαπημένο συγκρότημα ηχογράφησε το νέο υλικό υπό άκρα μυστικότητα και ενώ κάποια από τα μέλη του συμμετέχουν ήδη σε άλλα μουσικά σχήματα.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο συγκρότημα, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, θα φέρει τον τίτλο «Στον Τιτάνα βρέχει μεθάνιο» και θα περιέχει 8 τραγούδια. Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι οι Πυξ Λαξ εμπνεύστηκαν από τους Βρετανούς Radiohead, οι οποίοι κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο «από το πουθενά» χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι ετοίμαζαν κάτι τέτοιο...

0 Οι 8 τροφές που θεωρούνται υγιεινές αλλά μάλλον δεν είναι...

Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχετε πέσει… θύματα παραπλάνησης όσον αφορά κάποιες τροφές, εμείς λύνουμε το μυστήριο και ξεκαθαρίζουμε ποιες από αυτές πιστεύουμε ότι μας κάνουν καλό, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να μας βλάπτουν.

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι προς αποφυγή παρεξηγήσεων: όλες (σχεδόν) οι τροφές είναι καλές – από την άποψη ότι εξυπηρετούν ένα σκοπό-αρκεί να τις καταναλώνουμε με μέτρο και πιο συγκεκριμένα, με το μέτρο που αρμόζει στην κάθε μια. Έχοντας, λοιπόν, αυτό υπόψη, καταλαβαίνετε ότι τις τροφές που θα βρείτε παρακάτω μπορείτε να συνεχίσετε να τις καταναλώνετε, απλώς όχι αλόγιστα. Πρόκειται για τροφές που θεωρούνται υγιεινές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο «αθώες» όσο πιστεύουμε, απαιτώντας προσοχή στην κατανάλωσή τους. Δείτε, λοιπόν, ποιες είναι αυτές και βάλτε λίγο «φρένο» στη συχνότητα που τις απολαμβάνετε από δω και πέρα.

0 Ολη η αλήθεια για τα λευκά ψηφοδέλτια και τον εκλογικό νόμο

Τι λέει ο εκλογικός νόμος και τι απαντά το υπουργείο σε ερώτημα Ελληνα πολίτη επ αυτού - Ποια κόμματα ευνοεί το Λευκό, το Ακυρο και η Αποχή! Για να σταματήσει επιτέλους η εκστρατεία παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού!

Οσοι διαβάζουν τους AegeanTimes.gr από παλιά, σίγουρα γνωρίζουν ότι έχουμε κάνει τις πιο απίστευτες προεκλογικές προβλέψεις ιστορικά, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Στατιστικής, μακριά από δημοκοπικά τερτίπια! Αρκετοί συνεργάτες μας γνωρίζουν σε βάθος τους εκλογικούς νόμους και έχουν διαβλέψει ή αναλύσει, απίστευτα εκλογικά παράδοξα στη χώρα μας, είτε σε κεντρικό είτε σε τοπικό επίπεδο!

Παρατηρούμε όμως εδώ και ένα χρόνο, μια ευρύτατη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα εξουσίας, η οποία δυστυχώς αναπαράγεται από ανθρώπους οι οποίοι παρασύρονται από την λαμπερή κεντρική ιδέα των κέντρων αυτών!

0 Κρόκος Σαφράν - Ο κόκκινος χρυσός

Εισαγωγή

Ο Κρόκος σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν φίλος του θεού Ερμή. Μια μέρα και ενώ οι δύο φίλοι έπαιζαν, ο Ερμής χτύπησε κατά λάθος τον Κρόκο στο κεφάλι και τον σκότωσε. Στον τόπο του συμβάντος φύτρωσε ένα λουλούδι. Τρεις σταγόνες από το αίμα του άτυχου νέου που έπεσαν στο κέντρο του λουλουδιού έδωσαν τα στίγματα του φυτού που από τότε πήρε το όνομα κρόκος. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή ο Κρόκος ήταν ένας νεαρός, που εξαιτίας ενός άτυχου έρωτα για τη Νύμφη Σμίλακα μεταμορφώθηκε στο ομώνυμο φυτό. Ταυτόχρονα η Σμίλαξ έγινε το ομώνυμο αναρριχητικό φυτό (Σμίλαξ Ασπίρα-Ουρβιά).

Καταγωγή

Την ιθαγένεια του κρόκου διεκδικεί, η αρχαία Μεσοποταμία.
Από το Κασμίρ έως την Ιωνία, από την Αίγυπτο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, το φυτό ταξίδεψε χιλιάδες χρόνια. Για αιώνες ο κρόκος ήταν ένα πολύ σημαντικό είδος πολυτέλειας στην Περσία, καθώς επίσης και ένα πολύτιμο είδος συναλλαγής στις χώρες της Ασίας. Οι Φοίνικες αφιέρωναν πίτες από κρόκο στη θεά Αστάρτη. Μικρά τενεκεδένια τεμάχια με Saffron βρέθηκαν σε Αιγυπτιακές μούμιες. Η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε τον κρόκο στα καλλυντικά της και οι Ρωμαίοι, σε επίσημα γεύματα, προσέφεραν κρασί αρωματισμένο με κρόκο. Έχει αναφερθεί από τον Όμηρο, τον Πλίνιο και τον Ιπποκράτη.

0 Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μια ξένη γλώσσα !!!

0 Ανταρκτική - το Βασίλειο των Πάγων

Antartica01 Antarctica   the Kingdom of Ice (73 pics)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...