ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

0 Φωτιά & πάγος!

perierga.gr - Φωτιά & πάγος!Οι περισσότεροι ξοδεύουν το χρόνο τους ψάχνοντας κοχύλια στην παραλία, αλλά ένας φωτογράφος «χτενίζει» τις παγωμένες βόρειες παραλίες προκειμένου να ανακαλύψει μεγάλα μπλοκ πάγου και να τα φωτογραφίσει την ώρα της δύσης και της ανατολής του ήλιου.


Ο Lurie Belegurschi από τη Μολδαβία ταξιδεύει στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία ανακαλύπτοντας τεράστιους παγετώνες και στη συνέχεια απαθανατίζει στο φακό μοναδικές εικόνες τη στιγμή που τα βράχια πάγου φωτίζονται από όμορφα ηλιοβασιλέματα και ανατολές....perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
«Αγαπημένο μου μέρος στην Ισλανδία είναι το Jökulsárlón, μια μεγάλη λιμνοθάλασσα παγετώνων στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, στα σύνορα με το Εθνικό Πάρκο Vatnajokull», λέει ο 29χρονος φωτογράφος.
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
Κοντά στο Jökulsárlón υπάρχουν παραλίες με πολλά παγόβουνα, τα οποία την ώρα που ο ήλιος δύει ή ανατέλλει αντανακλούν το κόκκινο χρώμα του φωτός στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μοναδικές εικόνες.
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...