ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

0 ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΕΡΕΤΡΑ FEMA (VIDEO)

Είναι τα λεγόμενα φέρετρα FEMA και μεταφέρονται στο Ουισκόνσιν πάνω σε ένα μασονικό φορτηγό; Το μασονικό σύμβολο είναι σαφώς ορατό στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Για πιο λόγο θα χρησιμοποιηθούν; Ποια είναι η γνώμη σας;

Δείτε σχετικές αναρτήσεις για να μάθετε τα πάντα για τα στρατόπεδα Fema:

0 Προστατευόμενο γεωπάρκο ολόκληρη η Λέσβος με απόφαση της UNESCO

Ολόκληρο το νησί της Λέσβου εντάχθηκε στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων που προστατεύονται από την UNESCO, σύμφωνα με απόφαση του διεθνή οργανισμού που ελήφθη την Παρασκευή στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Μέχρι σήμερα, προστατευόταν από την UNESCO μόνο η περιοχή των απολιθωμένου δάσους στο Σίγρι, στο δυτικό τμήμα του νησιού.

Ο σχετικός φάκελος υποψηφιότητας, που κατατέθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2011 από τον δήμο Λέσβου, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, προέβλεπε την αναγνώριση ολόκληρου του νησιού ως γεωπάρκου και την ένταξη της Λέσβου στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων.

0 Σερφ παρέα με δελφίνια!

Φωτογραφίες από την Αυστραλία

Οι σέρφερ περιμένουν το επόμενο κατάλληλο κύμα για να το «δαμάσουν». Τα δελφίνια δεν χάνουν χρόνο και κολυμπούν και παίζουν δίπλα τους, στα ανοιχτά της Αυστραλίας.

Τα δελφίνια είναι συνηθισμένο θέαμα στις παραλίες της Αυστραλίας, όπως στη Bondi Beach του Σίδνεϊ, καθώς συγκεντρώνονται κοντά στην ακτή αναζητώντας μικρά ψάρια για τροφή.

Δείτε τις φωτογραφίες

0 Τα ψηλότερα αγάλματα στον κόσμο

Perierga.gr - Τα ψηλότερα αγάλματαΕντυπωσιακά αγάλματα από όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από αυτά αποτελούν σημείο αναφοράς για τις χώρες τους και αναφέρονται κυρίως σε εθνικές ή θρησκευτικές παραστάσεις. Τα 10 ψηλότερα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι τα παρακάτω:

10. Ο μεγάλος Βούδας – Ling Shan, Κίνα – 88 μέτρα


0 Στις Φιλιππίνες ανακαλύφθηκαν σαρκοφάγοι παρόμοιοι των Αιγυπτίων

www.mikres-ekdoseis.gr
Σεπτέμβριος 24, 2012.

Μανίλα, Φιλιππίνες- Cross.

 Ομάδα αρχαιολόγων  στα βουνά της ζούγκλας Καμχαντίκ στις Φιλιππίνες ανακάλυψε 15 τάφους κατασκευασμένους από ασβέστη, οι οποίοι είναι παρόμοιοι με αρχαίους αιγυπτιακούς.

Τα ευρήματα υπάρχουν σε διάφορους τάφους κοντά σε χωριό και είναι 1000 ετών.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι τελετές των  κηδειών, των κατοίκων των Φιλιππίνων στις αρχές του Μεσαίωνα ήταν πολύ πιο περίπλοκες από ό, τι  εθεωρείτο μέχρι σήμερα.

Εκτός από σαρκοφάγους, οι ειδικοί ανακάλυψαν και τμήματα μεταλλικών αντικειμένων, καθώς και αντικείμενα που φτιάχτηκαν από ανθρώπινα οστά αλλά και ζώων.

0 Ανέκδοτο: Βγαίνει μια γριούλα από το σπίτι της..

Βγαίνει μια γριούλα από το σπίτι της και τί βλέπει; Ένας νεαρός άνδρας, ήταν ανεβασμένος πάνω στη συκιά που είχε στην αυλή της, κρατώντας μία τσάντα και έκοβε όλα τα σύκα της.

- “Τι κάνεις εκεί;” του λέει. “Κατέβα κάτω γρήγορα, γιατί αυτή η συκιά είναι δικιά μου.”

Όμως ο νεαρός συνέχισε ακάθεκτος, χωρίς να της δίνει καθόλου σημασία.

- “Φύγε γρήγορα, γιατί θα φωνάξω την αστυνομία”, συνέχισε η γριούλα.

Τότε πια, τα πήρε ο νεαρός και της λέει:

0 Το Ισλάμ στο Κέντρο της Αθήνας... Μήπως να ξυπνήσουμε;;;

Το Ισλάμ στο Κέντρο της Αθήνας.....Μήπως να ξυπνήσουμε;;;
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι...Ο άνθρωπος μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει. Από τη στιγμή που πιστεύει σε κάτι, αυτομάτως χάνει την ικανότητα της Γνώσης. Αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κουβέντα...

Κοιτάξτε καλά την παραπάνω εικόνα. Το μοναδικό σημείο που υποδηλώνει ότι η προέλευση της εικόνας είναι από την Ελλάδα, είναι η Ελληνική σημαία στην πολυκατοικία. Δεν είναι στην Καμπούλ, ούτε στη Βαδγάτη, αλλά στην νέα πρωτεύουσα των μουσουλμάνων, την Αθήνα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ., της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Και τώρα αρχίζουμε τις ερωτήσεις:


Πού πηγαίνουμε μωρέ παιδιά;

0 Συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook: Τι μου έμαθαν 2,5 χρόνια κρίσης


Η 33χρονη, μετά από δυο απολύσεις, μία παραίτηση και άπειρα βιογραφικά σήμερα είναι άνεργη.

Αποφάσισε έτσι να γράψει ένα κείμενο με τίτλο, "Τι μου έμαθαν 2,5 χρόνια κρίσης", το οποίο έχει πολλές κοινοποιήσεις και likes στο Facebook.

Ιδού λοιπόν τι μας λέει η 33χρονη, που εγώ προσωπικά της βγάζω το καπέλο, ως γνήσια απόγονο των μεγάλων Ελλήνων και υπόδειγμα θάρρους και αυταπάρνησης:


''Υποθέτω - τι υποθέτω, σίγουρη είμαι - πως αν κάνεις μια ειλικρινή έρευνα στο διαδίκτυο θα βρείς πάμπολλα κείμενα απείρως αξιολογότερα απο αυτό διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Είναι εισαγωγή ενοχική το γνωρίζω αυτό, αλλά ακουμπά στο γεγονός πως πάντα μα πάντα απεχθανόμουν τα αποφθέγματα και τις διδαχές. Νομίζω πως μπορούν να τα κάνουν μονάχα οι πολύ σπουδαίοι, ή ο Ουμπέρτο Έκο.

0 Οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί μύθοι

Οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί μύθοι (8)
Απ’ όλους πάντως τους ταξιδιωτικούς μύθους που φιγουράρουν κατά καιρούς, αυτοί οι δέκα είναι οι πλέον καλά ριζωμένοι στις συνειδήσεις μας.

Τα ταξίδια έχουν γίνει στις μέρες μας πανεύκολα -και οικονομικότερα από ποτέ-, γι’ αυτό και οι αποδράσεις μας στον κόσμο έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Κι αυτά είναι τα καλά νέα! Με τις αερογραμμές και τα σύγχρονα συστήματα ταχείας μεταφοράς, ο κόσμος έγινε μικρότερος και πολύ πιο προσιτός…



Ωστόσο, φαίνεται πως ο φόβος για το άγνωστο παραμένει. Όπως και παλιότερα, οι ιστορίες για τα μακρινά τα μέρη είναι συνήθως διαστρεβλωμένες, υπερβολικές και -ως έναν βαθμό- κατασκευασμένες.

0 Ξεχασμένη ρωμαϊκή σαρκοφάγος σε κήπο σπιτιού

Η ξεχασμένη ρωμαϊκή σαρκοφάγος
Μιας σπάνιας ομορφιάς σκαλισμένη ρωμαϊκή σαρκοφάγος που βρέθηκε κατάφυτη σε κήπο στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, και πρόκειται να πωληθεί για περισσότερο από £ 50.000.

Ειδικός σε αντίκες και έργα τέχνης εντόπισε την μια γωνία της σαρκοφάγου, η οποία  έμοιαζε σαν γούρνα όταν επισκέφθηκε το εν λόγω ακίνητο για να εξετάσει μερικά έργα τέχνης στο εσωτερικό του. Ωστόσο, ο ειδικός βρήκε κάτι στον κήπο που του κέντρισε την περιέργεια - και πολεμώντας μέσα στα πυκνά χαμόκλαδα αποκάλυψε μια μαρμάρινη σαρκοφάγο, 1.900 ετών.

Ο Guy Schwinge, από τον οίκο δημοπρασιών Duke's Dorchester, στο Dorset, ανακάλυψε επίσης κι άλλους ανεκτίμητους θησαυρούς μέσα στο σπίτι. Καθώς περιφερόταν τριγύρω βρήκε έναν παλιό κατάλογο της δημοπρασίας του Duke's, ο οποίος έδειχνε ότι είχε πουλήσει ένα αρχαίο φέρετρο το 1913. Παρέμεινε στο σπίτι αυτό από τότε, αλλά με το πέρασμα του χρόνου η οικογένεια είχε ξεχάσει που βρισκόταν. Τώρα αυτός ο σημαντικός χαμένος θησαυρός που χρονολογείται στο 2ο  αιώνα μ.Χ. βγαίνει και πάλι στο σφυρί.

0 Τα 10 καλύτερα αστικά πάρκα σε όλο τον κόσμο!

perierga.gr - Τα 10 καλύτερα αστικά πάρκα σε όλο τον κόσμο!Το ότι βρίσκεστε σε μια μεγαλούπολη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε βόλτες σε χώρους πρασίνου, να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες (π.χ., ποδηλασία, πεζοπορία, πικνίκ κ.ά) και να ξεχάσετε για λίγο τα ψηλά κτίρια, την πολυκοσμία και την κίνηση.

Στην πραγματικότητα, τα πάρκα μέσα στο «κλεινόν άστυ» αποτελούν αστικές οάσεις πρασίνου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας τα θετικά της υπαίθρου… εντός των τειχών. Στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, η απόλαυση του πρασίνου δεν είναι προνόμιο μόνο των «επαρχιωτών» αλλά και των «πρωτευουσιάνων» – και τα αστικά πάρκα που θα δειτε στη συνέχεια το αποδεικνύουν και με το παραπάνω!

1 Απίστευτο video από το Βατικανό


Στο video που ακολουθεί θα δείτε τον πάπα Βενέδικτο XVI σε μία ομιλία του ότι το: Διαδίκτυο μπορεί να προωθήσει την έρευνα για την αλήθεια.

Προσέξτε τώρα το κοριτσάκι που είναι δίπλα του,από το πως τον κοιτάζει μέχρι να αρχίσει να κάνει αυτά τα τρελά που θα δείτε στο video...


Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εμείς παρακολουθούμε τηλεόραση, τρώγοντας "Big Macs" και Πίτσες, καταναλώνοντας αλκοόλ,καπνίζοντας πληρώνοντας περισσότερους φόρους, παίρνοντας φάρμακα, ενώ κάποιοι προσεύχονται σε Θεούς για την ψευδή υπόσχεση της εξαγοράς σκλάβων ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...