ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

0 Δεν Πληρώνω!

0 Χωρίς φαγητό και νερό εδώ και…70 χρόνια!!!

Ένας άνδρας από την Ινδία ισχυρίζεται ότι δεν έχει βάλει καθόλου φαγητό και νερό στο σώμα του εδώ και 70 χρόνια.
Ο Prahlad Jani Mataji νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη πόλη Ahmedabad, όπου...

καθημερινά ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του από μία ομάδα γιατρών και ερευνητών που πιστεύουν ότι η μελέτη της κατάστασής του μπορεί να σώσει ζωές.


Τώρα, έχουν περάσει έξι ημέρες χωρίς ο

0 Τα δάση που σκεπάζουν τον πλανήτη Άρη είναι...

  Όταν η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία που βλέπετε, κάποιοι μίλησαν για ένα μοναδικό παιχνίδι της φύσης, ενώ κάποιοι άλλοι για προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας!
  Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το HiRISE (High Resolution Imaging Science Experiment) την πιο ισχυρή κάμερα που έχει σταλεί ποτέ σε άλλο πλανήτη και όπως μπορείτε να δείτε, σε αυτήν φαίνεται η επιφάνεια του πλανήτη Άρη να είναι σκεπασμένη από... δέντρα!
  Οσο προσεχτικά κι αν κοιτάξει κανείς την εικόνα που τράβηξε το διαστημικό σκάφος της NASA που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη, θα δει σειρές από κωνοφόρα δέντρα πάνω στους λόφους του Άρη!
"Οφθαλμαπάτη", λέει η Nasa!
  Αντιλαμβάνεστε τι θα σήμαινε μία τέτοια ανακάλυψη, για την έρευνα εξωγήινης ζωής αλλά ....

0 Aποκλειστικές φωτογραφίες από την πανελλαδική της τετάρτης.. (70 φωτογραφίες)

Από το: http://anti-ntp.blogspot.com/
Όλες οι φώτο είναι μετά τις 4ις που είχαν αποχωρήσει οι δήθεν επαναστάτες εργατοπατέρες και παμετζήδες.. Επανάσταση και μετά φραπεδιά..



0 Δεν αγοράζω τίποτα από το Jumbo!!!

Σοκαρίστηκα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!
Eντάξει, το ξέρω ότι στα μεγάλα πολυκαταστήματα ακούγεται συνεχώς μουσική και τραγούδια, διαφημιστικά σποτς, για να κάνεις ευχάριστα - υποτίθεται - τα ψώνια σου και να
συμβάλλουν και με αυτό τον τρόπο στο υπερκαταναλωτικό πλαίσιο που κινούμαστε, αλλά "αυτοί" το παράκαναν! Ξέφυγαν εντελώς! Διαβάστε τους στίχους του διαφημιστικού τραγουδιού των καταστημάτων jumbo. Πορνοακουστικομουσική διαφήμιση. ΕΛΕΟΣ! Τι άλλο θα ακούσουμε; από που να πρωτοπροστατεύσουμε τα παιδιά μας, αλλά και τα ίδια μας τα αφτιά από τέτοια ακούσματα; Δεν περίμενα ποτέ ένα κατάστημα που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά να επιτρέπει διαφημιστικό σποτ με τέτοια λόγια. Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και καλά θα .....

0 Η στιγμή (φωτο) που ο σεισμός της Νέας Ζηλανδίας συγκλόνισε την πόλη αφήνοντας μόνο χάος.


Η ιστοσελίδα dailymail συγκέντρωσε μερικές από τις πιο απίστευτες εικόνες σε μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας. Τρομαχτικά θυμίζει 9 / 11, αφού οι φωτογραφίες έχουν συλλάβει την ωμή δύναμη του τρόμου και τις καταστροφικές συνέπειές του.
Στην πρώτη φωτογραφία ο φακός «έπιασε» την στιγμή του σεισμού και την άνοδο της σκόνης δευτερόλεπτα μετά το σεισμό στην πόλη Christchurch, καταγράφοντας την  καταστροφή από μακριά!


Δείτε και τις υπόλοιπες..

0 23 Φεβρουαρίου 2011: Συμπεράσματα από την πορεία


Θραξ ΑναρμόδιοςΑπό όλη την προηγούμενη περίοδο αλλά και από αυτό που έγινε στην χθεσινή πορεία-συγκέντρωση στην Αθήνα, και σε άλλες πόλεις, βγαίνει μια σειρά από συμπεράσματα. Επιγραμματικά:

Το Μνημόνιο είναι εδώ γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου που ελέγχει την οικονομική και πολιτική ζωή στην χώρα αλλά και τα συμφέροντα των ηγεσιών τουλάχιστον των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠαΣοΚ και ΝΔ. Ολοι αυτοί θέλουν Μνημόνιο. Ακόμη και αυτοί που λένε ότι είναι εναντίον του. Μόνο ο λαός δεν το θέλει το Μνημόνιο.

0 Το Όρος Χολομώντας

Στο κέντρο της Χαλκιδικής και προς τα βόρεια, καλύπτοντας μια απόσταση που αρχίζει από το Χορτιάτη και φτάνει ως τον Στρυμονικό κόλπο δεσπόζει ο ορεινός όγκος του Χολομώντα (με υψηλότερη κορυφή στα 1165μ), περιοχή κατάφυτη με απίστευτη ομορφιά και υπέροχη θέα προς κάθε κατεύθυνση. Γνωστός από την αρχαιότητα, για την ξυλεία του, η οποία ήταν περιζήτητη από τους ναυπηγούς και για τα μεταλλεία του, ο Χολομώντας ονομάζεται και υψίζωνος, δηλαδή "υψηλά εζωσμένον", λόγω της εντυπωσιακής του βλάστησης.
Το τοπίο του Χολομώντα χαρακτηρίζεται από ...απότομες κοιλάδες και βραχώδη φαράγγια, ενώ το πλούσιο δάσος του, συνήθως χιονισμένο το χειμώνα, προσφέρεται για αξέχαστες περιηγήσεις. Πεύκα, έλατα, δρύες και οξιές εναλλάσσονται με καστανιές και αιωνόβιες βελανιδιές, ενώ ....

0 Άρης Σερβετάλης: "Οι πολιτικοί στα πάνελ μου θυμίζουν λυσσασμένα σκυλιά που γαβγίζουν όλα μαζί"

Για τις συζητήσεις των πολιτικών στα τηλεοπτικά πάνελ μίλησε ο Άρης Σερβετάλης...

"Οι πολιτικοί στα πάνελ μου θυμίζουν λυσσασμένα σκυλιά που γαβγίζουν όλα μαζί. Ένας ταξιτζής μου είπε πρόσφατα κάτι πολύ σωστό:...

0 250 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη των κομμάτων….

Δεν τους φτάνει η κρατική επιχορήγηση έχουν στραφεί και στα δάνεια!Στα 230 εκατ ευρώ !φτάνουν τα χρέη των δύο μεγάλων κομμάτων!
Με τις μηνιαίες τους δόσεις μόνο σε τόκους να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Και τα κόμματα της αριστεράς όμως δεν είναι σε καλύτερη μοίρα αφού οι δανειακές τους υποχρεώσεις ξεπερνούν σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τα 10 εκατ ευρώ!  Δάνεια άρχισαν να παίρνουν και οι Οικολόγοι – Πράσινοι που ήδη πρόλαβαν να χρεωθούν με 800.000 ευρώ!

 Στο ΛΑΟΣ μέχρι τώρα τα ...

0 Μικροδοκιμές...

0 Αμερικάνικη αστυνομία .


0 Ο ναός Tanah lol στο Μπαλί .

templ01 Tanah Lot Temple On The Rock

0 Ποτέ μην προσπερνάς έναν ελέφαντα (Photos)


Ποτέ μην επιχειρήσετε να προσπεράσετε έναν ελέφαντα… Το γιατί, θα το ανακαλύψετε μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

0 Κνωσός: Ελιές και αμπελόφυλλα σε πηγάδι της 3ης π.Χ. χιλιετίας

Δύο κουκούτσια ελιάς και το αποτύπωμα ενός αμπελόφυλλου πάνω σε ωμή πλίνθο, ταπεινά ευρήματα αλλά με πολύ μεγάλη σημασία αφού εντοπίσθηκαν μέσα σε ένα πηγάδι της 3ης π. Χ. χιλιετίας στην Κνωσό μιλούν με τον τρόπο τους για τον οικισμό αυτής της εποχής και για δύο από τα σημαντικότερα προϊόντα της, την ελιά και την άμπελο.


 Για τα ευρήματα αυτού του λεγόμενου «ανακτορικού πηγαδιού», βάθους 17, 2 μέτρων αλλά και από ανασκαφές τμήματος του....

0 Ζώα σε αναπηρικά καροτσάκια (Photos)


Επειδή δεν υπάρχουν μόνο άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, αλλά και ζώα, έπρεπε να βρεθεί μια λύση και για τα χαριτωμένα τετράποδα. Με λίγη φαντασία και πολύ μεράκι λοιπόν, δημιουργήθηκαν ειδικά διαμορφωμένα για κάθε περίπτωση αναπηρικά καροτσάκια!

0 Αρχαίοι ναοί σκαλισμένοι στο βράχο (photos)

Μια εκτεταμένη σειρά από μνημεία σκαλισμένα στο βράχο άρχισε να δημιουργείται πριν 2200 χρόνια στην Maharashtra της Ινδίας. Στη διάρκεια μιας περιόδου εκατοντάδων ετών, τριάντα ένα μνημεία λαξεύτηκαν πάνω στο βράχο.

 Στη συνέχεια, περίπου το 1000 μ.Χ., έπεσαν σε αχρηστία και πυκνή ζούγκλα αναπτύχθηκε γύρω τους, κρύβοντας τα σπήλαια από τα ανθρώπινα μάτια.

0 Συγκλονιστική Απεικόνιση πυρηνικού ατυχήματος(;), όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου…


 Στην αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου έχουμε την περιγραφή μεγάλης πληγής που αποδόθηκε με την παραπάνω τοιχογραφία του 1520 (Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγ. Όρους) και προκαλεί δέος η ομοιότητά της με πυρηνικό ατύχημα τύπου Τσέρνομπιλ… Είναι πραγματικά συγκλονιστκή η Αποκαλύψη Του Ιωάννη και μόνον όσους εθελοτυφλούν και αρνούνται πεισματικά την πίστη μας μπορεί να αφήσει αδιάφορους.

0 Πως η Ευρώπη θα σβήσει τα έθνη.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2011 συνεδρίασε στις Βρυξέλες η ομάδα«Συμφιλίωση των ευρωπαϊκών ιστοριών»παρουσία του Πάβελ Τζάσεκ, συμβούλου του διευθυντή του τσεχικού «Ινστιτούτου για τη μελέτη των ολοκληρωτικών καθεστώτων».
Το διακύβευμα: η αναθεώρηση της ευρωπαϊκής ιστορίας, ώστε να καταπολεμηθούν ο πατριωτισμός και ο ριζοσπαστισμός. Είχε προηγηθεί συνεδρίασή της τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου συζητήθηκε το «πως θα συντονιστεί καλύτερα η διδασκαλία της Ιστορίας του 20ού αιώνα στα κράτη μέλη. Τα μέλη ομόφωνα συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων και η κατανόηση των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν εναντίον της ανθρωπότητας τόσο από τους Ναζί όσο και από το ....

0 “The Hangover 2″: το trailer της συνέχειας της πιο fun ταινίας των τελευταίων ετών…


Μακράν η καλύτερη ταινία bachelor που έχει γυριστεί ποτέ. Τέλος.
Και τώρα… είναι ξανά μαζί! Το “Hangover 2″ ενώνει τους ηθοποιούς και τον διευθυντή Todd Phillips για ένα ακόμη εργένικο πάρτι, αυτή τη φορά στη Ταϊλάνδη!
Το αρχικό Hangover ΔΕΝ έγινε μόνο φαινόμενο από το πουθενά, ΔΕΝ έφερε μόνο $470 εκατομμύρια από κινηματογράφους στα ταμεία της εταιρίας, ΔΕΝ πήρε μόνο Χρυσή Σφαίρα για καλύτερη κωμωδία, ΔΕΝ εκτόξευσε μόνο την καρριέρα του ‘δικού’ μας Ζακ Γαλυφιανάκη, αλλά ήταν απλά… τέλειο!
Αυτή τη φορά είμαστε στην Ταϊλάνδη και… φύγαμε!
Στις αίθουσες το Μάιο…
 
http://www.gadgetfreak.gr/?paged=2

0 Η Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές γελοιογραφίες

http://4.bp.blogspot.com/-uEGS-_WBW2Y/TWb87YKLljI/AAAAAAAABRI/ejO-08GlAOY/s320/3.png
Δείτε τι άποψη έχουν για την Ελλάδα μας οι Ευρωπαίοι...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...