ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

0 Φθινόπωρο... (φωτογραφίες)

Οι πρώτες φθινοπωρινές μέρες επιτέλους κατέφθασαν. Πάρτε μια γεύση από Φθινόπωρο στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί…

0 Δείτε τι έλεγε ο Βενιζέλος πριν 3 μήνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο ανοιχτής ματιάς: Θα πρέπει να καταλάβουμε πλέον όλοι μας ότι εκεί μέσα (στην βουλή) δεν υπάρχει ούτε ίχνος εντιμότητας. είναι όλοι τους ίδιοι. Λένε ψέματα χωρίς να φοβούνται, γιατί γνωρίζουν ότι ο μέσος Έλληνας δεν έχει καθόλου μνήμη...
Τα παρακάτω λόγια που θα διαβάσετε είναι αυτά που έλεγε πριν από τρεις μήνες ο υπουργός οικονομικών και αποτελούν δημόσιες δεσμεύσεις του για το ότι δεν θα υπάρξει άλλη επιβάρηνση για την ακίνητη περιουσία και ειδικά μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Ψεύτης για μια ακόμη φορά...

0 Να θυμάστε αυτά τα τρομαγμένα μάτια… ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Είστε το εργαλείο της προδοσίας.

0 Ξύπνησε τὸ πλέον θανατηφόρων ἡφαίστειον τοῦ κόσμου! Σε δυο μέρες η ευθυγράμμιση με Ελενιν...Βίντεο

Το ηφαίστειο που σκόρπισε το θάνατο σε δεκάδες χιλιάδες ζωές το 1815 – σύμφωνα με εκτιμήσεις της εποχής σκότωσε 90.000 ανθρώπους- ξύπνησε και πάλι.
Οι αγρότες στην Ινδονησία αγνοούν συστηματικά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων να εκκενώσουν την περιοχή στην οποία βρυχάται το ηφαίστειο Tambora.

Οι καταστροφές που είχαν προκληθεί στις αρχές του 19ου αιώνα δεν επηρέασαν μόνο την Ινδονησία αλλά ολόκληρο τον κόσμο.
Η έκρηξη του 1815 είναι η μεγαλύτερη στην νεότερη παγκόσμια ιστορία αφού η ηφαιστειακή σκόνη είχε φθάσει σε όλον τον πλανήτη. Ο κρατήρας που έχει πλάτος 11 χιλιόμετρα και βάθος ένα χιλιόμετρο απελευθέρωσε στην ατμόσφαιρα 400 τόνους φυσικού αερίου.

0 Κε Παπούλια, τι σοι Δημοκρατία είναι αυτή που αμείβει εσάς με 350.000 ευρώ το χρόνο και τους αναπήρους πολέμου συνομιληκούς σας με 350 ευρώ το μήνα;

Kε Κάρολε Παπούλια, τι σόι Πρόεδρος Δημοκρατίας (;)είστε εσείς που ενώ κονομάτε 350.000 ευρώ το χρόνο-1000 ευρώ τη μέρα-επιτρέπετε να υπάρχουν συνομήλικοί σας οι οποίοι ζούν στην εξαθλίωση των 350 ευρώ τον μήνα, ενώ κάποιοι άλλοι πεθαίνουν καθημερινά αβοήθητοι; Ανάμεσα σ αυτούς κε Παπούλια υπάρχουν και πολλοί πραγματικοί ήρωες πολέμου, ανάπηροι άνθρωποι, που θυσίασαν και την αρτιμέλειά τους για την Ελλάδα. Εσείς κε Πρόεδρε πως ανέχεστε την συντεταγμένη δολοφονία των συμπολιτών σας, προιόν μιας δολοφονικά ύπουλης κυβέρνησης σε συνδυασμό με τις επιταγές της Τρόικας...

0 H Ρωσια θωρακιζει τα πυρηνικα εξαιτιας της ηλιακης δραστηριοτητας

Όπως προειδοποίησε με έκτακτη αναφορά της η ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ατομικής ενέργειας (FAAE) τις ρωσικές αρχές για να ξεκινήσουν επείγουσες προετοιμασίες για την προστασία των πυρηνικών της εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών της πυραύλων, προ του κινδύνου μιας ηλιακής έκρηξης η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος έως και την πυροδότηση των ίδιων των πυρηνικών κεφαλών των πυραύλων.
Μάλιστα στην αναφορά γίνεται λόγος για την ηλιακή έκρηξη που σημειώθηκε εχθές X1.9 προερχόμενη από το σημείο 1302 –έτσι όπως έχει χαρτογραφηθεί στην επιφάνεια του Ήλιου- με αποτέλεσμα μεγάλες περιοχές της Χιλής να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση λίγα λεπτά μετά την ηλιακή αυτή έξαρση.

1 Οι προφητείες του Σωκράτους για τον Ερχομό του Ιησού Χριστού!

Οι συγκλονιστικές προρρήσεις του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου για τον Ιησού και ο προβληματισμός της ανθρωπότητας στο πέρασμα των αιώνων για τις μεγάλες αποκαλύψεις του Αθηναίου διδασκάλου απέναντι στον άλλο Διδάσκαλο, τον απεσταλμένο του Θεού, Ιησού Χριστό!…
            ΟΠΟΙΟΣ διαβάσει την ιστορική πραγματεία μας «Οι Προφητείες του Ελληνισμού» το πρώτο πράγμα που θα τον εντυπωσιάσει δεν είναι τόσο οι προφητείες της Σίβυλλας για τον ερχομό του Χριστού, αλλά οι προφητείες του Σωκράτους για την Έλευση του Θεανθρώπου πάνω στη γη!]
             Κι όχι μόνον εκεί…
           Μέσα στο βιβλίο μας «Ιησούς Χριστός: Ελληνισμός-Χριστιανισμός», έχουμε κάνει αναφορά στο θέμα αυτό. Πιο συγκεκριμένα λέμε τα εξής:

            «Υπάρχει, όμως, και ο Σωκράτης, ο οποίος προέβαλε κατά θαυμαστόν τρόπον την θεανθρωπικήν προσδοκίαν, αφού η προσεχής κάθοδος του Θεού εις τους ανθρώπους είναι τόσον αναγκαία, ώστε να προσδοκάται μετ’ ανεπιφυλάκτου βεβαιότητος. Τοιουτοτρόπως εις την Απολογίαν του φέρεται ο Σωκράτης υπό του Πλάτωνος να λέγη προς τους δικαστές:

0 Η ασπίδα του Αχιλλέα

2 UFO ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ (VIDEO)

Συνέβη στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο του 2011


http://www.apocalypsejohn.com/2011/09/ufo-video_25.html

1 "Η Γερμανία να πληρώσει στην Ελλάδα τις οφειλόμενες υποχρεώσεις της!"

Υπογράψτε κι εσείς το σχετικό αίτημα.

Από το http://www.pyles.tv/

Θα το εκτιμήσουμε πάρα πολύ εάν δημοσιεύσετε το παρακάτω Αίτημα του Forum Hellenic Professors and PhDs (Έλληνες Καθηγητές Πανεπιστημίων και Διδάκτορες).
  " Η Γερμανία Πρέπει να Πληρώσει στην Ελλάδα τις Προ Πολλού Οφειλόμενες Υποχρεώσεις της. Ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε πρόσφατα ότι η Γερμανία χρωστάει περισσότερα στην Ελλάδα από ότι η Ελλάδα στην Γερμανία....

0 Κατάφεραν να διαβάσουν και να οπτικοποιήσουν την ανθρώπινη σκέψη!

Μέθοδο ανασύνθεσης της ανθρώπινης σκέψης, ανακάλυψαν ερευνητές από τις ΗΠΑ! Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων τους, κατάφεραν να ανασυνθέσουν από τον εγκέφαλο θεατών, το βίντεοκλίπ που είχαν παρακολουθήσει πριν από λίγη ώρα στο YouTube!
  Πιο συγκεκριμένα εθελοντές κλήθηκαν να να δουν ένα φιλμάκι στο YouTube και στη συνέχεια οι ερευνητές κατάφεραν να αναπαράγουν σε μια οθόνη σκηνές από το βίντεο, ακριβώς  όπως αυτές είχαν καταγραφεί στο μυαλό των θεατών!

   Με τη βοήθεια της τεχνικής της λειτουργικής μαγνητικής απεικόνισης του εγκεφάλου (fMRI), οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ, κατέγραψαν την εγκεφαλική δραστηριότητα των εθελοντών, την ώρα που εκείνοι παρακολουθούσαν τα βίντεο. Πιο αναλυτικά, μέτρησαν τη ροή του αίματος στον οπτικό φλοιό του εγκεφάλου, στον οποίο καταλήγουν τα νευρικά ερεθίσματα από τα δύο μάτια μας, ενοποιώντας τα σε μια πλήρη εικόνα και μεταφράζοντάς τα σε μορφές, αντικείμενα και χρώματα.
  Στη συνέχεια προχώρησαν στην ανάλυση των δεδομένων αυτών μέσα από ένα ειδικό λογισμικό που ανέπτυξαν, το οποίο μπορεί να αποκωδικοποιεί τα σήματα στον οπτικό φλοιό και να τα ανακατασκευάζει σε εικόνες.

0 Οι Γερμανοί απαιτούν την «Επιτροπεία» της Ελλάδος

Ένας όρος για τη διάσωση της Ελλάδας, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει μείνει επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αυτός ο οποίος προβλέπει ότι αν τελικώς η χώρα μας δεχθεί την εφαρμογή του plan b, πέραν όλων των άλλων, θα πρέπει να αποδεχθεί την καθολική και ιδιαιτέρως σκληρή επιτροπεία της από την Γερμανία, σε όλο το φάσμα της οικονομικής της πολιτικής!
Ο λόγος είναι απλός. Όπως εξηγείται αρμοδίως, με το κούρεμα του χρέους, που θα επιφέρει το εν λόγω σχέδιο, αυτομάτως αποκόπτεται κάθε προοπτική εξεύρεσης κεφαλαίων από την Ελλάδα στις ελεύθερες αγορές...

0 Τα ζώα σε ρόλο... διασώστη!

Επιστράτευσαν ολόκληρο σχέδιο για τη διάσωση ενός μικρού

Συνοδευόμενη από άλλες τρεις λέαινες κι ένα λιοντάρι κατέφτασε στην άκρη ενός γκρεμού μια μητέρα για να σώσει το μικρό της, το οποίο είχε γλιστρήσει.

Αμέσως η λέαινα άρχισε με αργές κινήσεις να τον πλησιάζει. Μόλις έφτασε κοντά του, τον κάλυψε από πάνω με το σώμα της και στη συνέχεια γραπώνοντας τον από το λαιμό άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω.

0 Στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή

Άψογα συγχρονισμένα φωτογραφικά «κλικ»

0 Ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ

0 Γιατί δεν αντιδρά ο Έλληνας (ακόμη;)

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στη πατρίδα μας τα τελευταία 2 χρόνια, δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε όλη την ώρα. Η κοινωνική αδικία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ ασφαλώς διαπιστώνεται, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της κυρίας Γεωργαντά ότι υπήρχε προμελετημένο σχέδιο της EuroStat σε .....

0 Η Ισλανδία γελά και στην Ευρωπη το κρατουν κρυφό

Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντας τες να χρεοκοπήσουν. «Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας».
Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη ....

0 Ζωγραφίζοντας στο εσωτερικό μπουκαλιών

Είναι μια παράδοση αιώνων στην Κίνα και απαιτεί ιδιαίτερη επιδεξιότητα και πολλή υπομονή. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε ιδιαίτερα το 18ο αιώνα σε μικρά μπουκάλια που περιελιχαν σκόνη καπνού (snuff bottles).
Η δυσκολία στην απεικόνιση παραστάσεων στο εσωτερικό των μπουκαλιών, που δεν ξεπερνουν τα 6-8 εκατοστά σε ύψος, είναι μεγάλη. Ο καλλιτέχνης πρέπει να εργάζεται μέσα από το στενό άνοιγμα του μπουκαλιού αλλά και ανάποδα ώστε η παράσταση να είναι κανονική από την εξωτερική όψη.
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας μέσα από το μπουκάλι

0 Το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο!

Είναι πραγματικά τεράστιο, καθώς έχει διαστάσεις 5,4 x 1,92 μέτρα και αποτελείται από 32.256 κομμάτια! Η θεματολογία του προέρχεται από τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων και ζυγίζει 17 κιλά!
Είναι ένα εμπορικό παζλ που σημαίνει πως είναι διαθέσιμο σε όλους. Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται είναι 200 ευρώ, ένα μεγάλο δωμάτιο και πολύ πολύ μεγάλη υπομονή!
Το παζλ έχει κερδίσει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες, ενώ χαρακτηριστικό του μεγέθους του είναι ότι πωλείται μαζί με καροτσάκι για τη μεταφορά του…

Το μεγαλύτερο πάζλ

0 Το δάσος με τις παγόδες

Οι ναοί Shaolin είναι ίσως οι πιο γνωστοί βουδιστικοί ναοί σε ολόκληρη την Κίνα.
Εκεί βρίσκεται το δάσος με τις παγόδες στην περιοχή Song Shan, στην επαρχία Henan. Πρόκειται για 228 παγόδες κατασκευασμένες από πέτρα ή τούβλα. 
Οι παγόδες αυτές χτίστηκαν το 791 μ.Χ. κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Τανγκ και των δυναστειών Σονγκ, Γιουάν, Μινγκ και Κινγκ.
Κάθε παγόδα πρέπει να έχει μονό αριθμό επιπέδων (από ένα έως επτά) και αναφέρονται στα επιτεύγματα του Βουδιστή δασκάλου, για τον οποίο χτίστηκε η παγόδα.
Το ύψος τους φτάνει μέχρι τα 15 μέτρα και σε όλες αναφέρεται το ακριβές έτος κατασκευής τους. Υπάρχουν ακόμα πολλά γλυπτά και επιγραφές.
Το δάσος με τις παγόδες βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Shaoshi και είναι το μεγαλύτερο στην Κίνα.

0 Οι πιο περίεργες παραλίες

Προφανώς δεν είναι όλες οι παραλίες το ίδιο, κάποιες διαφέρουν αισθητά από τις υπόλοιπες. Ξεχάστε λοιπόν το τρίπτυχο άμμος, απέραντο γαλάζιο και κοκοφοίνικες και ελάτε μαζί μας σε μια βόλτα στις πιο περίεργες παραλίες του κόσμου.


Στο άκουσμα «διακοπές στη θάλασσα», οι περισσότεροι πλάθουν στο νου τους μια ειδυλλιακή εικόνα της τέλειας παραλίας, πιθανόν με λευκόχρυση λεπτή άμμο, καθαρά καταγάλανα νερά και γύρω-γύρω μεγάλα μεγαλοπρεπή φοινικόδεντρα να παρέχουν την πολύτιμη σκιά από τον δυνατό ήλιο. Στην πραγματικότητα όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά από παραλία σε παραλία και σίγουρα δεν είναι όλες οι παραλίες βγαλμένες από καρτ ποστάλ από νησάκια του Ειρηνικού. Για αυτό λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο «περίεργες» και ασυνήθιστες παραλίες που μπορεί να συναντήσετε στις περιπλανήσεις σας στον κόσμο.

0 Γιατί ρυτιδιάζουν τα δάχτυλα στο νερό


Γιατί ρυτιδιάζουν τα δάχτυλα στο νερό
Oποιος έχει «μουλιάσει» επί ώρα μέσα σε νερό, ξέρει πολύ καλά τις συνέπειες της υγρασίας στο δέρμα, το οποίο αποκτά μια «σταφιδιασμένη» όψη στα δάκτυλα των χεριών αλλά και των ποδιών.

Η κοινή λογική λέει πως αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αντίδραση του δέρματος που έχει απορροφήσει πολύ νερό.
Οι επιστήμονες, όμως, είχαν έως σήμερα ορισμένα ερωτηματικά. Γιατί παρουσιάζεται αυτή η ρυτίδωση μόνο στα χέρια και στα πόδια; Και γιατί οι «ρυτίδες» είναι πιο έντονες στα δακτυλικά αποτυπώματα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...