ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

0 Μασονική διαφήμιση από την Mercedes

Αυτό το έτος, η Mercedes προωθεί ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου. Ενώ κάνει καλά τη δουλειά της με την πώληση του αυτοκινήτου, επικοινωνεί και με άλλα μηνύματα για το τηλεοπτικό κοινό.

 Με λίγα λόγια η ελίτ μας περνάει διάφορα μηνύματα, ενώ βασίζεται στην έννοια της πώλησης της ψυχής για φήμη και πλούτη, ένα από τα αγαπημένα της βιομηχανίας των Illuminati.

Σε λιγότερο από 2 λεπτά, η διαφήμιση καταφέρνει να μας περάσει πολλούς συμβολισμούς.

Η διαφήμιση ξεκινά με έναν άντρα θαυμάζοντας μια πινακίδα που χαρακτηρίζει το εν λόγω αυτοκίνητο. Ο Διάβολος τότε του λέει: "Παιδί μου κάνε μια συμφωνία μαζί μου και θα μπορείς να έχεις το αυτοκίνητο και τα πάντα που πηγαίνουν μαζί με αυτό".
Ο διάβολος βάζει σε πειρασμό τον τύπο να πουλήσει την ψυχή του.

0 Ελληνικά μιλούν στη Νήσο του Πάσχα..;;

Ερευνα Αμερικανού καθηγητή κατέδειξε ομοιότητες ανάμεσα στη γλώσσα μας με τη διάλεκτο που χρησιμοποιούν στη Νήσο του Πάσχα. «Mεγάλη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι στη Nήσο του Πάσχα υπάρχει ένα μνημείο ιστορικό, που το λένε Ahu Te-pito-te kura. Είναι ένας στρογγυλός ομφάλιος λίθος, που κατασκεύασαν για να τιμήσουν τον τόπο καταγωγής τους, τον Oμφαλό της Γης όπως είχαν στο μυαλό τους την Eλλάδα», λέει ο Nορς Γιόζεφσον. «O ομφαλός του κόσμου είχε ένα παρακλάδι στον νότιο Eιρηνικό. Kαι τα σημάδια τα έχουμε...»

0 O γύρος του κόσμου σε... 290 δευτερόλεπτα - Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο

Ο γύρος του κόσμου σε…290 δευτερόλεπτα. Ένα εκπληκτικό βίντεο από τον φωτογράφο Kiend Lam που ταξίδεψε για 25.000 μίλια σε 17 διαφορετικές χώρες και τράβηξε 6.237 φωτογραφίες. 

Φωτογραφίες που με την τεχνική του time – lapse, των διαδοχικών εικόνων δημιούργησε ένα παζλ από το φανταστικό του ταξίδι δίνοντας σε όλους εμάς την δυνατότητα να τον ακολουθήσουμε και να γευτούμε την συγκίνηση του να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα σε μόλις 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Απολαύστε το βίντεο :

0 Τι συνέβη πραγματικά σε 16 χώρες που κήρυξαν πτώχευση

Δεκαέξι μέλη αριθμεί το «κλαμπ» των χωρών που έχουν κηρύξει στάση πληρωμών τις τελευταίες δεκαετίες, στο οποίο πιθανολογείται και η είσοδος της Ελλάδας από μερίδα της αγοράς.

Η τελευταία «εγγραφή» ήταν αυτή της Τζαμάικα, που ήλθε να προστεθεί στη Ρωσία, τον Ισημερινό, το Πακιστάν, την Ουκρανία, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Αργεντινή, τη Μολδαβία, την Ουρουγουάη, τη Γρενάδα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μπελίζ, τις Σεϊχέλες, το Καμερούν, τη Νικαράγουα και τη Βενεζουέλα.

Το «τοπίο» των κρατικών χρεοστασίων την περίοδο 1983-2010 σκιαγραφεί μελέτη της Moody’s.

Μεταξύ άλλων, προκύπτει ότι το μέσο ποσοστό για το «κούρεμα» της αξίας των ομολόγων (όπου αυτό συνέβη) διαμορφώνεται στο 53%. Ωστόσο, στις δύο μεγαλύτερες χρεοκοπίες (της Ρωσίας το 1998, και της Αργεντινής το 2001) το ποσοστό ήταν ακόμα υψηλότερο.

0 30 συνήθειες που μας στέρησε η τεχνολογία!

Το ανθρώπινο μυαλό, όμως, έχει την μοναδική ικανότητα να σβήνει τις δυσάρεστες αποχρώσεις των αναμνήσεων, κι έτσι ό,τι έγινε στο παρελθόν είναι αυτομάτως γλυκιά ανάμνηση. Όπως και οι τριάντα συνήθειες που ακολουθούν, οι οποίες είμαστε βέβαιοι πως δε λείπουν σε κανέναν –σχεδόν όσο βέβαιοι είμαστε ότι διαβάζοντας τις γραμμές που ακολουθούν, θα χαμογελάσετε.
 
Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, λοιπόν, εκτός του να γυρίζουμε τις «μασημένες» κασσέτες με το μολύβι, σταματήσαμε και:

0 Οι λεπροί στη Σπιναλόγκα στα 1920

Δύο από τις πρώτες φωτογραφίες των ανθρώπων που κυνηγήθηκαν σαν καταραμένοι...

του Αλέκου Ανδρικάκη

Το να είναι κάποιος λεπρός ήταν μια πραγματική κατάρα. Δεν έφτανε το πρόβλημα του ασθενή. Υπήρχε και η κοινωνική κατακραυγή, για τον ίδιο και την οικογένειά του...


Το να έχουν το θάρρος να οι ίδιοι οι λεπροί, λοιπόν, να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, ήταν ένα τεράστιο βήμα! Οι δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από τις πρώτες που απαθανάτισαν ασθενείς στη Σπιναλόγκα. Χρονολογούνται στα τέλη της δεκαετίες του 1910 ή τις αρχές του 1920. Λίγα χρόνια δηλαδή μετά τη λειτουργία του λεπροκομείου. Οι πρώτοι λεπροί εγκαταστάθηκαν στο νησί στις 13 Οκτωβρίου 1904, όπως είχε γράψει ο αείμνηστος Μανώλης Δετοράκης. Ήταν 251 ασθενείς, 148 άνδρες και 103 γυναίκες. Το λεπροκομείο έκλεισε το 1957 και οι τελευταίοι ασθενείς μεταφέρθηκαν στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Οι φωτογραφίες όμως δεν είχαν δημοσιευτεί τότε, αλλά αφού πέρασαν αρκετά χρόνια. Τις παρουσίασε στα μέσα της δεκαετίας του 1930 το ιστορικό περιοδικό «Μύσων» που εξέδιδε ο Σητειακός γιατρός και πολιτικός Μιχαήλ Καταπότης.

0 Το πιο εύκολο και «αμαρτωλό» σοκολατένιο σουφλέ

Ξεροψημένο και τραγανό από έξω, γεμάτο με υγρή, πηχτή, ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του, αυτό το σουφλέ είναι ότι πρέπει για να βάλετε λίγη αμαρτία στην καθημερινότητά σας.

Υλικά

150γρ. κουβερτούρα
60γρ. βούτυρο
100γρ. καστανή ζάχαρη
4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά

Εκτέλεση

1. Λιώνετε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα αποσύρετε από τη φωτιά για να κρυώσουν λίγο.

2. Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλεύρι.

0 Οι Πυραμίδες της Γκίζας από μια διαφορετική προοπτική


Οι Πυραμίδες από μια διαφορετική προοπτική (1)

Όλοι γνωρίζουμε τις πυραμίδες της Γκίζας, το αρχαιότερο σωζόμενο μνημείο από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Παρόλα αυτά, αρκετοί από αυτούς που δεν είχαν την τύχη να επισκεφθούν τις σπουδαίες αυτές αρχαίες κατασκευές από κοντά, πιθανότατα έχουν την εντύπωση πως οι πυραμίδες στέκονται στη μέση του πουθενά…


Στην πραγματικότητα όμως, βρίσκονται πολύ κοντά στην πόλη της Γκίζας.

0 Οι μυστηριώδεις δομές Dolmen στον Καύκασο που μπορεί να χρονολογούνται πριν από 25.000 χρόνια

Στην περιοχή του Δυτικού Καύκασου στη Ρωσία, όχι πολύ μακριά από τις πόλεις Tzelentzchik, Touapse, Νοβοροσίσκ και Σότσι, υπάρχει μια έκταση 12 τετραγωνικών χιλιομέτρων που εκτείνεται και στις δύο πλευρές του βουνού, όπου υπάρχουν εκατοντάδες μεγαλιθικά μνημεία που ονομάζονται dolmens. Τα περισσότερα από αυτά έχουν ένα ορθογώνιο σχήμα κατασκευασμένο από πέτρινες πλάκες, με τρύπες στην πρόσοψη τους.

Πρόκειται για μια προϊστορική αρχιτεκτονική που έχει κατασκευαστεί με μεγάλη ακρίβεια. Ορισμένες κατασκευές, για παράδειγμα, έχουν ένα τέλειο σχήμα 90 ° προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως γωνίες, και άλλες αντιθέτως έχουν ένα σχήμα καμπύλο για να σχηματίσουν ένα κύκλο.

0 10+ παράξενα στοιχεία για τις ΗΠΑ: Πάμε στοίχημα ότι θα μείνεις άφωνος

Ακολουθεί η λίστα με τις πιο παράξενες διαπιστώσεις για τις
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!
Κάποιες από αυτές είναι τόσο ενδιαφέρουσες που σίγουρα θα μείνουν στο
μυαλό σου και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου στη διάρκεια της ημέρας.

15. Η Αλάσκα είναι η πολιτεία με το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που περπατάνε μέχρι τη δουλειά τους.

14. Το 27% των Αμερικάνων πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ στη Σελήνη.

13. Τα επίσημα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας είναι τα "Old Glory Red", "White" και "Old Glory Blue".

12. Αν και η αρκούδα είναι το επίσημο ζώο της πολιτείας της Καλιφόρνια, κανείς δεν έχει δει καμία εκεί από το 1922.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...