ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

0 Η ιστορία επαναλαμβάνεται....Θα έρθει κι εσάς η ώρα σας. ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ....


0 Η πρώτη επαφή μίας πρωτόγονης φυλής με τον σύγχρονο πολιτισμό


Διανύουμε τον 21ο αιώνα. Η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει πολλά πράγματα όπως αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, ψυγεία, υπολογιστές, φαγητό συσκευασμένο, έπιπλα κτλ. Μας φαίνονται όλα τόσο συνηθισμένα που υπάρχουν που ούτε καν φανταζόμαστε ότι σήμερα υπάρχουν φυλές που αγνοούν την ύπαρξη ακόμα και του… καθρέπτη!

0 Δεν μας τρομάζετε…Μας ξεσηκώνετε!

Λίγες ώρες μετά τα όσα δραματικά εκτυλίχτηκαν στη πλατεία Συντάγματος, οι αγανακτισμένοι ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και εξορμούν δυναμικά στις πλατείες. Έτσι, σήμερα στις 18:00 το απόγευμα το Σύνταγμα θα πλημμυρίσει ξανά με τα γνώριμα καταγγελτικά συνθήματα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «πλατεία», αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Καταγγέλλουμε το...
οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από την κυβέρνηση που έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες δύο μέρες…

0 Μαζί τα φάγαμε| Ένα τραγούδι για την κρίση απο το "Θέατρο Σκιών"

Ένα τραγούδι για την κρίση απο το <<Θέατρο Σκιών>>

0 Ζισκάρ ντ’ Εστέν: Είναι τρέλα αυτό που ζητάμε από την Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα χρέη της και θα πρέπει να τα ''χρεωθεί'' ένας ανεξάρτητος φορέας που θα συνεννοηθεί την αναδιάρθρωση του χρέους με τις τράπεζες δήλωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας.

Σε συνέδριο στις Βρυξέλλες, ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν σχολίασε το νέο σχέδιο σωτηρίας:''Δεν είναι ρεαλιστικό να προσθέτουμε χρέος σε ένα βάρος που ήδη είναι μη βιώσιμο.Αποπληρώνουν τα χρέη τους σε ένα ισχυρό νόμισμα, το οποίο είναι τρέλα.
Οι εγχώριες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και τα μέτρα λιτότητας συνιστούν στην ουσία υποτίμηση μέσω των περικοπών των μισθών και της αύξησης της παραγωγικότητας που θα βοηθήσουν την οικονομία να σταθεί εκ νέου στα πόδια της στο μέλλον''.

0 Οι αγανακτισμένοι ΞΑΝΑ στο Σύνταγμα

Είναι 155 είμαστε εκατομμύρια.

Λίγες ώρες μετά τα όσα δραματικά εκτυλίχτηκαν στη πλατεία Συντάγματος, οι αγανακτισμένοι ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και εξορμούν δυναμικά στις πλατείες. Έτσι, σήμερα στις 18:00 το απόγευμα το Σύνταγμα θα πλημμυρίσει ξανά με τα γνώριμα καταγγελτικά συνθήματα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «πλατεία», αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Καταγγέλλουμε το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από την κυβέρνηση που έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες δύο μέρες.

0 ΕΛ.ΑΣ τι θα γινει φιλε μου με σας;;;;


2 Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι - Φωτορεπορτάζ

Τα ζώα προετοιμάζονται


0 Οι 7 νάνοι του Άουσβιτς

O Γιόζεφ Μένγκελε, αρχίατρος του Γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς και μια από τις εγκληματικότερες προσωπικότητες του 20υ Παγκοσμίου Πολέμου, πραγματοποίησε πάνω σε αθώους ανθρώπους μερικά από τα φρικιαστικότερα πειράματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Υπήρχε, όμως, μια φορά που ο διεστραμμένος αυτός χαρακτήρας φέρθηκε σχεδόν ως κανονικός άνθρωπος.

Εισαγωγή

Η συγκεκριμένη ιστορία, στην αρχή της τουλάχιστον, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ευχάριστο παιδικό παραμύθι. Δεν είναι, όμως, σε καμία περίπτωση παραμύθι, αφού αποτελεί ένα δραματικό γεγονός, που εκτυλίχθηκε στην κόλαση των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, μέσα στους χώρους που βασανίστηκαν βίαια και θανατώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι.

1 Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποσύνθεση των σκουπιδιών που αφήνουμε στη θάλασσα;


 

Οι αριθμοί σοκάρουν, μα είναι αληθινοί. Ξέρετε πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποσύνθεση των σκουπιδιών που αφήνουμε στη θάλασσα;...
.

0 Συνταρακτικό θέαμα σκύλου που θρηνεί (video)


Το αίσθημα της απώλειας είναι τόσο δυνατό στα ζώα όσο και στον άνθρωπο.
Ίσως τα ζώα να βιώνουν το αίσθημα αυτό ακόμα πιο δυνατά, αφού λειτουργούν τελείως με τα ένστικτά τους και όχι με την “ανθρώπινη λογική.”
Το βίντεο που ακολουθεί, σίγουρα αποτελεί τεράστια απόδειξη αυτού του γεγονότος.

Ένας σκυλάκος, στη θέα του νεκρού φίλου του, όχι μόνο θρηνεί την απώλεια του, αλλά προσπαθεί και να τον επαναφέρει στη ζωή.

Το θέαμα είναι τελείως συνταρακτικό και σπαραξικάρδιο.

Δείτε το βίντεο...
 

sense of loss by amaliak

0 Μεσολόγγι| Έργα τέχνης πάνω στους κάδους απορριμμάτων


Όταν υπάρχει καλή θέληση, όμορφες ιδέες και δημιουργικές τάσεις, μπορεί το «άσχημο» να γίνει κάτι τόσο «θαυμαστό».
Αυτό είχαν στο μυαλό τους αυτοί που «άλλαξαν» την οπτική αισθητική στους κάδους των απορριμμάτων, δημιουργώντας πληθώρα σχεδίων σε όλους τους κάδους της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

0 Αν δεν πιάσει ο λόγος πιάνει η ράβδος. ''Ναι'' στο μεσοπρόθεσμο εσείς; ''Ναι'' στις φάπες εμείς.

Σας το είπαμε μια, σας το είπαμε δύο, σας το είπαμε τρεις κι εσείς τελικά μας γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια. Μερικοί κάνατε τα λιοντάρια αλλά φανήκατε κότες, ο μόνος που φάνηκε μάγκας ήταν ο κ. Κουρουπλής.
Όσοι είπατε ΝΑΙ έχετε σημειωθεί ήδη στο μπλοκάκι του λάου. Αφού δεν μας ακούσατε και βάλατε ώς μόνο γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον θα πρέπει να μάθετε ότι ούτε κι εμείς θα σας ακούσουμε, γιατί θα βάλουμε ως μόνο γνώμονα την προσωπική μας οργή. Να είστε σίγουροι πως οπουδήποτε και να σας πετύχει ο λαός θα σας καρπαζώνει, οι φάπες θα πέφτουν σύννεφο. Σας λέμε ξεκάθαρα να μην έρθετε στις εκλογικές σας περιφέρειες γιατί θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εσάς...

0 Αν και τυφλός μπορεί να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια...

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η δυσαρμονία πολιτών και βουλευτών ήταν εμφανής στη Βουλή. Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι ένα εξαπτέρυγο, αλλά είχε ήδη καταψηφιστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Κι όταν τα μπιλιετάκια της εφορίας θα επιστρέφονται γιατί κανείς δε θα έχει να τα πληρώσει, τότε θα φανεί το μέγεθος της ανοησίας όσων αποφάσισαν να στηρίξουν το νέο Μνημόνιο.
Δυστυχώς μόνο ο Π. Κουρουπλής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων από την συνπολίτευση. Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες δεν είπε ποτέ ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά εξέφραζε τις αντιρρήσεις του, περίμενε εξηγήσεις και έκανε υπομονή, τελικά επέλεξε το δύσκολο δρόμο...

0 Η ζωή στην Αρκτική

Η ζωή στην ΑρκτικήΈχουμε και εμείς τα προβλήματα μας αλλά για φανταστείτε να ζούσατε στην Αρκτική; Ποιο συγκεκριμένα στον καταυλισμό του εργαστηρίου Applied Physics; Πρόκειται για έναν προσωρινό καταυλισμό, κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ πάνω στους πάγους της Αρκτικής. Δεν υπάρχει τίποτα μίλια μακριά, εκτός από πάγο, πάγο και πάγο…
Άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος της Αρκτικής είναι θάλασσα καλυμμένη από πάγους που περιβάλλεται από παγωμένο έδαφος χωρίς δέντρα.

0 48 ώρες φρίκης σε εικόνες...

 ...Και ακόμα δεν τελείωσε τίποτα! 
Δείτε το φωτορεπορτάζ πιο κάτω...

0 Καταπληκτικές φωτογραφίες από διάφορους πλανήτες


Οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν επεξεργαστεί με το Photoshop από τον Ολλανδό Kees Veenenbos. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό όπως θα δείτε…

0 Ιδού ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι Γιάννη Πρετεντέρη!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, εκπρόσωπος της Κατοχικής κυβέρνησης πριν λίγο στο δελτίο του Mega, επιτέθηκε σε όσους φοράνε μάσκες οξυγόνου γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό του, έχουν πάει στο Σύνταγμα με μόνο σκοπό τα επεισόδια γιαυτό και είναι οργανωμένοι!
Αγαπητέ Γιάννη έχεις δίκιο!
Σου αποκαλύπτουμε άλλον εναν ταραχοποιό!...

0 Χορεύοντας με τα δακρυγόνα


Το «σώσε» έγινε και χθες με αφορμή την ψήφιση για το Μεσοπρόθεσμο. Τι κέρδος (και για ποιους) δημιουργείται από αυτή την κατάσταση, όλοι το φανταζόμαστε. Μέσα στο Κοινοβούλιο πέρασε ένα από τα πιο σκληρά πακέτα μέτρων, ίσως και το σκληρότερο μέχρι τώρα, αποδεικνύοντας πως υπάρχει κι άλλος πάτος, κι έξω από αυτό δημιουργήθηκε....

...το γνωστό show των πανίβλακων και των Νεάντερνταλ. Φυσικά δεν βάζω όλους τους διαδηλωτές στο ίδιο καζάνι, ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι.

0 Μια φωτογραφία 1000 λέξεις..


..τι δράμα Θεε μου!
Ο παππους αυτός ειναι 1 μηνα στο σύνταγμα καθε μέρα. Είναι 85 χρονών
Αυτά να τα βλέπουν καποιοι που ειναι για καφέ!



0 Οι μύθοι για το περιβάλλον



Όλοι θα πρέπει να ανησυχούμε για το περιβάλλον και να θέλουμε να το προστατεύσουμε. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Πρώτα απ όλα, δεν υπάρχει ένα και μοναδικό παγκόσμιο κλίμα. Στη πραγματικότητα, και σύμφωνα με τη κατηγοριοποίηση Koppen-Geiger, υπάρχουν 29 διαφορετικά σημαντικά παγκόσμια κλίματα. Παράλληλα, υπάρχουν χιλιάδες μικροκλίματα.

0 Λεμούριοι, τα …πνεύματα της νύχτας

Ο λεμούριος είναι είδος προπίθηκου, της τάξης των πρωτευόντων. Αποτελεί ενδημικό είδος στη Μαδαγασκάρη και το είδος καφέ λεμούριος απειλείται με εξαφάνιση. Επίσης, αρκετά είδη απειλούνται εξαιτίας της λαθροθηρίας. Η ονομασία τους προέρχεται από το λατινικό lemures, που σημαίνει: «πνεύματα της νύχτας» και αναφέρεται στα έντονα και εκτυφλωτικά μάτια των νυκτόβιων ειδών. Η κοινή και γνωστότερη ονομασία του ζώου, που χρησιμοποιείται πιο πολύ σήμερα είναι λεμούριος.
Perierga.gr - Λεμούριοι, ένα είδος προπίθηκου

0 Η μυστηριώδης έκρηξη στην περιοχή Τονγκούσκα της Σιβηρίας το 1908

Στις 30 Ιουνίου 1908 το βράδυ έγινε, στην περιοχή Tunguska(Τονγκούσκα) της Σιβηρίας, μία από τις μεγαλύτερες και πιο μυστηριώδεις εκρήξεις που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία. Σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής από διάφορους ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται σχετικά κοντά στην περιοχή της έκρηξης λένε ότι είδαν ένα φλεγόμενο ιπτάμενο αντικείμενο να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τη γη.

0 Το πάρκο φάντασμα του Γκιούλιβερ…

Η ιστορία του Γκιούλιβερ ενέπνευσε τους Ιάπωνες οι οποίοι έστησαν ολόκληρο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στον ήρωα του συγγραφέα Τζόναθαν Σουίφτ. Μόνο που τώρα πια έχει εγκαταλειφθεί και αφεθεί στην τύχη του… Perierga.gr - Το πάρκο φάντασμα του Γκιούλιβερ...

0 Οι αποδείξεις για την συνεργασία αστυνομίας – προβοκατόρων



Αυτό είναι το αποκαλυπτικό video που επιβεβαιώνει τη συνεργασία αστυνομικών με παρακρατικούς . Πηγαίνετε στο 4:43

Τι εχουν να μας πούν για αυτό;;;;; Πόσο πιο φανερά πρέπει να γινουν τα πράγματα ωστε να καταλαβουμε ποιοι ειναι μεσα στα επισόδεια

0 Δελφίνια στη φύση

Ένα από τα πιο όμορφα ζώα σε όλο του το μεγαλείο. Δελφίνια ελεύθερα στη φύση μας χαρίζουν μερικές απολαυστικές φωτογραφίες.
Perierga.gr - Δελφίνια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...