ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

0 Ξεπεράσαμε τις 1.000.000 προβολές

Καταφέραμε και ξεπεράσαμε τις 1.000.000 προβολές στον 1,5 χρόνο που είμαστε στον αέρα. Ίσως να είναι ένα απλό στατιστικό αλλά είναι σημαντικό για εμάς καθώς αυτό που ξεκινήσαμε τελικά σας αρέσει. Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας και ούτε νομίζουμε οτι καταφέαμε κάτι σπουδαίο. Είναι όμως ένα μικρό δείγμα της προσπάθειάς μας.

Σύμφωνα με μια στατιστική σελίδα μας επισκέπτονται καθημερινά πάνω απο 1000 μοναδικοί χρήστες και ο αρισθμός αυξάνεται συνεχώς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας και ελπίζουμε να μεγαλώσει και άλλο η παρέα μας.

Σας ευχαριστούμε

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

0 Αναρρίχηση στην Κάλυμνο

- Το  κλίμα  του  νησιού  είναι  ιδανικό  για  το  άθλημα, όλο  το  χρόνο (από  Μάρτιο  έως  και  τέλος  Οκτωβρίου),  αρκετά  σκιερό  και  με  λίγες  βροχές.
Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στις σελίδες του rodos info news τον Αρη Θεοδωρόπουλο,  διπλωματούχο Οδηγό Βουνού & προπονητή ορειβασίας - αναρρίχησης, εκπαιδευτή εναεριτών. Τα τελευταία χρόνια η Κάλυμνος θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη για να ασχοληθεί κάποιος με την ορειβασία-αναρρίχηση. Ενας από τους πιο ειδικούς για να μιλήσει είναι και ο Αρης.
 
«Η περίπτωση της Καλύμνου είναι αναπόφευκτο σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αναρρίχηση: νησί βασιζόμενο στην παρακμάζουσα σπογγαλιεία, με αμελητέα τουριστική ανάπτυξη, μέχρι που 'ανακαλύφθηκε' τυχαία από Ιταλό αναρριχητή πριν 14 χρόνια. Με τη μετέπειτα οργάνωση από Έλληνες αναρριχητές και τη συμβολή του Δήμου Καλυμνίων, η Κάλυμνος είναι πια 'ο βασιλιάς της αναρρίχησης'.
Στην Κάλυμνο σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 1700 διαδρομές σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας. 

0 Άδωνις Γεωργιάδης: ''Δεν μπορώ να πληρώσω το δάνειό μου''

Να κάνουμε εναν τηλεμαραθώνιο ρε παιδια...
 
'' Κάνω ρύθμιση για να πληρώσω το δάνειό μου''
«Ούτε την δόση του δανείου μου δεν μπορώ να πληρώσω». Αυτό δήλωσε όχι ένας χαμηλόμισθος ή κάποιος ηλικιωμένος που του «πετσόκοψαν» την σύνταξη αλλά ο βουλευτής και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης....

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star και δήλωσε θύμα της κρίσης.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «αδυνατεί να πληρώσει τα δάνεια του και προσπαθεί να κάνει κάποιο διακανονισμό».
Ξεκαθάρισε δε οτι δεν είναι «βολεμένος» και οτι είναι και αυτός θύμα της κρίσης καθώς οι εκδόσεις «Γεωργιάδη» είναι 70% κάτω σε τζίρο και τα χαράτσια πέφτουνε βροχή!

0 Η πιο αποτυχημένη σπιτική πίτσα

Η πιο αποτυχημένη σπιτική πίτσα (1)

Μια παρέα φίλων αποφάσισε να φτιάξει μια σπιτική πίτσα για να φάει. Την ετοίμασαν, την έβαλαν στον φούρνο και σκέφτηκαν να πιούν καμιά μπύρα μέχρι να είναι έτοιμη. Τελικά, μετά από μερικές μπύρες την είχαν ξεχάσει τελείως! Το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω…

0 Γη χωρίς ανθρώπους

B1287

0 Fennec-η μικρότερη αλεπού στον κόσμο

Η fennec είναι ένα είδος αλεπούς, το οποίο ζει στην βόρεια Αφρική, στην έρημο Σαχάρα και την Ασία.  Απαντάται από το Μαρόκο έως την Αίγυπτο, νότια έως τον Νίγηρα και ανατολικά μέχρι τη χερσόνησο του Σινά και το Κουβέιτ.
Ανήκει στην οικογένεια των κυνοειδών και είναι το μικρότερο μέλος της. Το ζώο αυτό ζυγίζει 0,68-1,6 κιλά, το μήκος του σώματός του κυμαίνεται μεταξύ 24-40 εκατοστών και το ύψος του φτάνει τα 20,3 εκατοστά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι τα ασυνήθιστα μεγάλα αυτιά της, που έχουν μήκος 10-15 εκατοστά.

0 Σκόρδον το ελληνικό...Σκόρδον το φλογοβόλον !!!


Θα φάτε σκορδαλιά; Το σκόρδο είναι φάρμακο για την καρδιά, την πίεση, αντιγηραντικό αλλά και αφροδισιακό

Η φύση έχει εφοδιάσει τα προϊόντα της με πολύτιμες φυτοδραστικές ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από την φθορά. Το πιο αποτελεσματικό από όλα όπως δείχνουν επιστημονικές μελέτες των τελευταίων 50 ετών είναι το σκόρδο. Τροφή και φάρμακο που οι γιατροί της αρχαιότητας συνιστούσαν για τη θεραπεία 61 παθήσεων.
 
Το σκόρδο ήταν δημοφιλές από την εποχή του Ομήρου. Οι αφροδισιακές και θεραπευτικές του ιδιότητες είχαν γίνει αντιληπτές στον άνθρωπο από τότε. Έτρωγαν σκόρδο κάθε μέρα με ψωμί και επίσης το πρόσθεταν σε σαλάτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...