ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

0 Η πρώτη ταινία της νέας μας στήλης -πάμε cinema- Οι Πειρατές ξανάρχονται....!!!

Τέσσερα χρόνια μετά τους Πειρατές στο «Τέλος του Κόσμου», ο Τζακ Σπάρροου και η τρελοπαρέα του ξανάρχονται στις οθόνες μας, αυτή τη φορά «Σε άγνωστα νερά».
Το θέμα: Ο Τζακ Σπάρροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά εξ αιτίας μιας γυναίκας από το παρελθόν του, της Αντζέλικας, οι σκοποί της οποίας δεν είναι και τόσο άδολοι...

0 Ο Αστείος Πλανήτης Των Ζώων!

These funny animals

0 Jimi Hendrix


Πολλοί από εσάς θα έχουν σίγουρα ακούσει το όνομα Jimi Hendrix . Και πως όχι , αφού πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς μουσικούς , με τεράστια προσφορά στον κόσμο της rock . Όσοι έχετε ακούσει τη μουσική του φαντάζομαι θα ξέρετε γιατί . Εισήγαγε έναν δικό του , πρωτότυπο τρόπο παιξίματος , χρησιμοποιώντας στην κιθάρα του μπόλικες δόσεις ελεγχόμενης διαταραχής ( distortion ) και χτυπώντας άτακτα σχεδόν τις χορδές , βγάζοντας έναν ήχο ατίθασο , χαρακτηριστικό των 60s . Αγαπήθηκε από το κοινό , όχι μόνο για την μουσική του , αλλά και για τους αυτοσχεδιασμούς του επί σκηνής . 
Ξεσήκωνε τα πλήθη σπάζοντας και καίγοντας τις κιθάρες του , αλλά έμεινε στην ιστορία περισσότερο για τις ιδιότυπες μεθόδους του για να πάιζει κιθάρα . Βλέπετε , έπαιζε με την κιθάρα ανάμεσα στα πόδια , πίσω από την πλάτη , με το στόμα και ... με το "πουλί" του ... ( όπως μου έχουν πει και μεγαλύτεροι . Θα δείτε γιατί !! )

3 Μη χάσετε σήμερα τη νέα στήλη της ανοιχτής ματιάς.!!!

Σύντομα και μέσα στο υπόλοιπο της μέρας θα ξεκινήσει η νέα μας στήλη στην οποία θα παρουσιάζονται έργα που παίζονται στον κινηματογράφο ή προτάσεις για ωραίες ταινίες της επιλογής σας για το σπίτι.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΆΣΑΤΕ.

0 Το Μάρκετινγκ της Τρέλας - Ψυχοφάρμακα και ΜΜΕ-Βίντεο

Ψυχοφάρμακα και ΜΜΕ - Ενας γάμος στη Γουόλ Στριτ.Στα μέσα της δεκαετίας του 70, ο Henry Gadsden, διευθυντής της Merck, μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου, είπε στο περιοδικό Fortune ότι ήθελε η εταιρεία του να είναι σαν την εταιρεία Wrigley, που παράγει τσίχλες και να "πουλάει σε όλους", ακόμη και σε υγιή άτομα.

Να ένα μόνο παράδειγμα της σχέσεις μεταξύ ΜΜΕ και φαρμακευτικών εταιρειών.

0 Καραϊβική

Ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός που στο παρελθόν έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες ανανεώθηκε με το comeback δύο ξενοδοχείων με έντονα διαφορετικό χαρακτήρα: Το ιστορικό Golden Eye του ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας Island Records Κρις Μπλάκγουελ και το Four Seasons Resort Nevis, ένα από τα landmarks της Καραϊβικής που επανήλθε μετά τον τυφώνα που το χτύπησε.

0 Αλιγάτορας, δεινόσαυρος ή χελώνα;

Ένας ψαράς από την Κίνα έμεινε έκπληκτος όταν έπιασε ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει να είναι διασταύρωση κάτι μεταξύ… δεινοσαύρου και χελώνας!


Το περίεργο αυτό πλάσμα εντοπίστηκε στη λίμνη Weishan, στην περιοχή Anhui, στην Κίνα. Αργότερα, όμως, το πλάσμα αυτό αναγνωρίστηκε ως αλιγάτορας που μοιάζει με χελώνα, ζώο ωστόσο που δεν ζει στην περιοχή στην οποία βρέθηκε.

0 Πρασονήσι στη Ρόδο



Στο νοτιότερο σημείο της Ρόδου, τα κύματα είναι πάντα το πρώτο θέμα και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Εδώ βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για σερφ και κάιτ σερφ και μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, το Πρασονήσι.

0 10 μήνες για να ολοκληρώσει μια ζωγραφιά!



image
Τα έργα με μεγάλη λεπτομέρεια παίρνουν πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν, αλλά ο Αμερικανός καλλιτέχνης... Joe Fenton το πήγε ένα βήμα παραπέρα, όταν αποφάσισε να αφιερώσει 10 μήνες της ζωής του σε ένα μόνο έργο! Το περίτεχνο έργο ονομάζεται Solitude (μοναξιά) και είναι σχεδιασμένο με μηχανικό μολύβι 0,5mm. Ο Joe δούλευε καθημερινά για 10 ώρες προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του, ενω ενδιφέρον παρουσιαζει το γεγονός οτι σχεδιάσε χωριστά τα κομμάτια του έργου και τα τοποθέτησε ολα μαζι σαν παζλ σε ενα τεράστειο κομμάτι χαρτιού!

0 Καρπούζια ανατινάζονται στην Κίνα!

Perierga.gr - Καρπούζια ανατινάζονται στην Κίνα!
Αγρότες στην ανατολική Κίνα μένουν έκπληκτοι καθώς τα καρπούζια που καλλιεργούν αρχίζουν να ανατινάζονται το ένα μετά το άλλο.

0 Πωλείται το «Σπίτι του Τρόμου» στο Amityville

Το «στοιχειωμένο» σπίτι, που έγινε διάσημο το 1979 στην ταινία «The Amityville Horror», πωλείται.



Το σπίτι βρίσκεται στο Long Island στη Νέα Υόρκη και η τιμή πώλησής του αγγίζει τα 1.15 εκατομμύρια δολάρια.

Το Νοέμβριο του 1974, ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε μέσα στο σπίτι. Ο Ronald DeFeo δολοφόνησε τους δύο γονείς του και τα τέσσερα αδέρφια του ενώ κοιμόντουσαν επειδή «του του είπαν κάποιες φωνές».

Ένα μήνα αργότερα, ο George και η Kathleen Lutz μαζί με τα τρία παιδιά τους μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Αμιτίβιλ και αριθμό 112.

Η οικογένεια Lutz κατάφερε να μείνει μόλις…

0 Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!


Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να.....

0 Οι Μεγαλύτεροι Σκουπιδότοποι Στον Κόσμο!

image
Plastic Garbage

0 Τα ξεχασμένα παλιά παιχνίδια

Παρακολουθώντας κανείς τα σημερινά παιδιά, να βυθίζονται όλο και περισσότερο στους υπολογιστές, σε παιχνίδια που τα παρασύρουν μέσα σε πλασματικούς κόσμους και προσπαθούν να σκοτώσουν, να κυριεύσουν ή να κλέψουν με την βοήθεια του φανταστικού και βρώμικου τις περισσότερες φορές ήρωά τους, σκέπτομαι την εποχή που ήμουν στην ηλικία τους και αλωνίζαμε τα σοκάκια του Θραψανού, παίζοντας με τα δικά μας παιχνίδια. Βέβαια, εάν αναλογιστούμε την μεγάλη χρονολογική διαφορά, η σύγκριση είναι αδύνατη και συνάμα αδόκιμη, όμως οι συνειρμοί έρχονται αυτόματα, ενώ οι απορίες των παιδιών για αυτά τα παιχνίδια τους δημιουργούν χαμόγελα και... συμπάθεια. 
 
Προσδοκώντας λοιπόν να παρουσιάσω στα σημερινά παιδιά, τα ξεχασμένα και χαμένα στον χρόνο παιχνίδια, αλλά και με την φιλοδοξία να τα φέρω στη θύμηση αυτών που τα έπαιζαν, σχεδίασα κάποια απο αυτά ενω κάποια άλλα απλά τα καταγράφω παρακάτω. Απο τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εποχής εκείνης (αναφέρομαι στα ....

0 Τα 7 υπόγεια θαύματα του κόσμου.






0 Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς

Αυτή η πολική αρκούδα φαίνεται μπερδεμένη, σα να πήρε μια λάθος στροφή, καθώς αντί για χιόνι το αρκτικό περιβάλλον είναι γεμάτο από ανθισμένα ροζ λουλούδια.
Οι φωτογραφίες λήφθηκαν στον Καναδά από το φωτογράφο Michael Poliza, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε μια πολική αρκούδα να περιπλανιέται στα ανθισμένα λιβάδια.
Perierga.gr - Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς

0 Μερικά παράξενα μέρη απο το Google Earth

0 Στοιχειωμένη η έπαυλη του Βαρώνου Lytton

«Η πένα είναι δυνατότερη από το σπαθί», αναφέρει μία παροιμία που ειπώθηκε από το Βικτωριανό μυθιστοριογράφο, ποιητή και θεατρικό συγγραφέα Edward Bulwer-Lytton το 1839.


Η φράση αυτή επαληθεύεται και εμφανίζεται αρκετές φορές σήμερα όπως ο… δημιουργός της, το φάντασμα του οποίου λέγεται ότι στοιχειώνει και εμφανίζεται στην έπαυλη που κάποτε είχε ζήσει, στο Knebworth στην περιοχή Hertfordshire της νότιας Αγγλίας.

0 Βρέθηκε πτηνό με κυνόδοντες!


Υπάρχει πτηνό με δόντια σκύλου στο ράμφος του; Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει, καθώς ένα τέτοιο νεκρό πουλί βρέθηκε στην επαρχία Ardebil του Ιράν.


Οι κάτοικοι του χωριού Meshginshahr βρήκαν το περίεργο πλάσμα και ειδοποίησαν τον ιρανικό Οργανισμό Περιβαλλοντικής Ασφάλειας. Μια μικρή ομάδα έφτασε άμεσα στο απομακρυσμένο χωριό.

0 Ας μην ξεχνάμε, όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον. Ημέρα μνήμης σήμερα 19 Μαίου. Εναντίον σ'αυτούς που μας θέλουν να ξεχνάμε!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...