ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

0 Βρέθηκε πτηνό με κυνόδοντες!


Υπάρχει πτηνό με δόντια σκύλου στο ράμφος του; Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει, καθώς ένα τέτοιο νεκρό πουλί βρέθηκε στην επαρχία Ardebil του Ιράν.


Οι κάτοικοι του χωριού Meshginshahr βρήκαν το περίεργο πλάσμα και ειδοποίησαν τον ιρανικό Οργανισμό Περιβαλλοντικής Ασφάλειας. Μια μικρή ομάδα έφτασε άμεσα στο απομακρυσμένο χωριό.

Όμως, οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους το κουφάρι, καθώς κάποιος κάτοικος του χωριού το έκρυψε! Άλλοι κάτοικοι τους προμήθευσαν μόνο με μια φωτογραφία του πλάσματος αυτού, που μοιάζει και λίγο με πτηνό της εποχής των δεινοσαύρων.

Το κεφάλι του πτηνού μοιάζει με σκύλου, όπως επίσης και οι μεγάλοι κυνόδοντες που προεξέχουν από το ράμφος του.

Η επιστημονική ομάδα ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πουλί δεν μοιάζει με κανένα από τα καταγεγραμμένα είδη της περιοχής και ότι θα συνεχίσει την έρευνα μαζί με ορνιθολόγους.

Πάντως, η είδηση της περίεργης ανακάλυψης μεταδόθηκε από τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.


http://araxtoikailight.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...