ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

0 22 αντικείμενα μιας άλλης εποχής


Αντικείμενα μιας άλλης εποχής (8)

Το «Relics» είναι μια συλλογή του Αμερικανού φωτογράφου Robert Moran, ο οποίος ήθελε να αποδώσει φόρο τιμής σε ορισμένα αντικείμενα, τα οποία έχουν ήδη καταστεί ξεπερασμένα.

Το τηλέφωνο, το jukebox, η γραφομηχανή, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και άλλα εκτίθενται σε μια σειρά από απλά πορτρέτα, με τον φωτογράφο να καταγράφει έτσι τους προδρόμους της σημερινής τεχνολογίας.

0 Μέλι: 11 +2 χρήσεις εκτός (και εντός) κουζίνας

Σε διάφορες ιστορικές πηγές αναφέρεται ότι η μυθική ομορφιά της Κλεοπάτρας οφειλόταν στο μέλι και το γάλα, συστατικά που χρησιμοποιούσε στο καθημερινό της μπάνιο. Αλήθεια ή ψέματα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το μέλι έχει ευεργετικές ιδιότητες, όχι μόνο στους γευστικούς μας κάλυκες αλλά και στο δέρμα μας.

Το γεγονός ότι το μέλι είναι θαυματουργό στον τομέα της υγείας το γνωρίζουμε. Ότι μπορεί να αποτελέσει ένα θρεπτικό υποκατάστατο της ζάχαρης επίσης το ξέρουμε. Ποιες είναι 11 +2 ακόμα χρήσεις του μελιού, εντός και εκτός κουζίνας;

0 Αρχαία ελληνικά στα δημοτικά σχολεία της Οξφόρδης από το Σεπτέμβρη

Από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών στα δημοτικά σχολεία της Οξφόρδης, απόφαση που ελήφθη από το βρετανικό υπουργείο Παιδείας.

Η εφημερίδα Guardian μάλιστα πραγματοποίησε δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα της, στην οποία το κοινό απάντησε, σε ποσοστό 80%, ότι η διδασκαλία αρχαίων ελληνικών "είναι καλή ιδέα. Τα αρχαία ελληνικά είναι η ρίζα του πολιτισμού".


Όπως σημειώνει στο σχετικό άρθρο της η Daily Telegraph, μετά από την επιτυχία που συνάντησε προηγούμενο πρόγραμμα για την εισαγωγή λατινικών σε δεκάδες δημοτικά σχολεία της χώρας, τα αρχαία ελληνικά θα διδάσκονται σε τρία σχολεία στην περιοχή της Οξφόρδης (160 μαθητές) παράλληλα με μαθήματα ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού.

0 Το ροχαλητό δεν είναι… προνόμιο μόνο των ανθρώπων!


perierga.gr - Το ροχαλητό δεν είναι προνόμιο μόνο των ανθρώπων!Σκυλιά, γατιά, ήμερα και άγρια ζώα αγαπούν και αυτά τον ύπνο, όπως κάνουν άλλωστε και τα αφεντικά τους.
 Έτσι μόλις βρουν μια καλή ευκαιρία ανάπαυσης και ξεκούρασης, κλείνουν τα ματάκια τους και παραδίδονται άνευ όρων στην αγκαλιά του Μορφέα. Και το απολαμβάνουν και με το παραπάνω κάτι που τους βγαίνει και στο… ροχαλητό! Και έχουν πολλή πλάκα…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...