ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

0 "Προς τους ανθέλληνες του ελληνικού κοινοβουλίου"


Προς τους ανθέλληνες του ελληνικού κοινοβουλίου
Οι πράξεις των ανθελλήνων της βουλής
πέρασαν θηλιά στον λαιμό του ΕΛΛΗΝΑ
και τον σέρνουν πίσω από το άρμα της μαφίας,
της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ και της Goldman Sachs...
Προς τους όποιους ανθέλληνες πολιτικούς του ελληνικού κοινοβουλίου.

Κατ' επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, την έννοια του οποίου, όλοι ΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ «πολιτικοί», αντιστρατεύεστε και έχετε καταστήσει κενή περιεχομένου και τις σελίδες αυτού κάνετε χρήση μόνο για την εις τον απόπατο ανάγκη σας, ΕΜΕΙΣ, τμήμα του ελληνικού Λαού και του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», μόνου κατά το Σύνταγμα αναγνωρισμένου ως εξουσία, δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία, υψώνουμε κραυγή διαμαρτυρίας και απόγνωσης με αποδέκτες όποιους εξ’ υμών ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ και υποσκάπτουν τα θεμέλια του κράτους καταφέρνοντας σε μία τριακονταεπταετία ό,τι δεν κατάφερε ο τούρκικος ζυγός των 400 χρόνων, καταβαραθρώνοντας την έννοια του ΕΘΝΟΥΣ μας, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας, ώστε με νόμιμες ενέργειες να σταθούμε ανάχωμα στον διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, εφαρμοζομένων των κατά περίπτωση νόμων του Ελληνικού κράτους υπό της εντίμου Δικαιοσύνης στην κρίση της οποίας ακόμη ελπίζουμε, υπενθυμίζοντάς σας ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

1 Το "Λοχ Νες" της Ισλανδίας καταγράφηκε σε βίντεο;


Η καταγραφή ενός "μυστήριου" πλάσματος που μοιάζει με μεγάλο φίδι κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας συζητήσεις για το αν πρόκειται ή όχι για ένα "θαλάσσιο τέρας" ανάλογο του γνωστού Λοχ Νες!


  Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί, κάτω από τα παγωμένα νερά λίμνης της Ισλανδίας, φαίνεται κάτι μακρόστενο να κολυμπάει. Σύμφωνα με την τοπική παρααδοση στην περιοχή ζει ένα τέρας  που ονομάζεται Lagarfljotsormurinn. Αν και πολλοί το ονομάζουν "το Λοχ Νες της Ισλανδίας", οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους είναι αρκετές, κυρίως ως προς την θρυλούμενη εμφάνισή τους...

0 Κουίζ: Τι είναι αυτοί οι κύκλοι που βλέπεις;

Βλέπετε στη σειρά έξι εντυπωσιακές -η αλήθεια είναι- εικόνες! Με μια πρώτη ματιά νομίζετε σίγουρα πως πρόκειται για κάποιον πλανήτη που φωτογραφήθηκε από το διάστημα. Επίσης μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι το φεγγάρι, ας πούμε, ειδωμένο από μια διαφορετική ματιά του φωτογράφου που απαθανάτισε τις εικόνες. Κάπου εδώ το παιχνίδι «Βρες τι είναι» αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ούτε πλανήτες είναι ούτε φεγγάρια!Δείτε, λοιπόν, προσεκτικά ξανά και ξανά! Πού πάει το μυαλό σας; Πουθενά, ε;
perierga.gr - Κουίζ: Τι είναι αυτοί οι κύκλοι που βλέπεις;
Όσο εσείς θα προσπαθείτε, λοιπόν, να βρείτε τι ακριβώς βλέπετε, εγώ θα σας πω ότι η εν λόγω συλλογή φωτογραφιών ανήκει στο φωτογράφο Christopher Jonassen, ο οποίος, μάλιστα, απόλαυσε κάθε στιγμή της δημιουργίας! Ο τίτλος της είναι «Devour», που σημαίνει σε απλά Ελληνικά «Καταβροχθίστε»! Σας βοήθησα, μήπως καθόλου; Μπα… «Η λέξη devour είναι συμβολική και αναφέρεται στην καταστροφή των αντικειμένων με το πέρασμα των χρόνων.

2 Πέφτουν το ένα μετά το άλλο τα μπλοκ

ΤΟ pardalokatsiki.com, ένα blog το οποίο υπήρχε επί

ένα χρόνο, διεγράφη από τη Google χωρίς λόγο! 
 
 
http://www.katohika.gr/

0 Πως θα διαπραγματευόταν ο Καποδίστριας…

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Η 11η Φεβρουαρίου έχει αποτυπωθεί στην ιστορική διαδρομή της Ελλάδας, ως η ημερομηνία της μεγάλης, χαμένης ευκαιρίας.

Σαν σήμερα, το 1776, γεννήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρώτος Κυβερνήτης ενός έθνους που προσπαθούσε να γίνει ελεύθερο. Γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί χωρίς τη συνδρομή των μεγάλων δυνάμεων.

0 Καλούνται οι αστυνομικές δυνάμεις να γίνουν ένα με τους Έλληνες

Καλούνται τα ΜΑΤ και οι αστυνομικές δυνάμεις, που αυτή τη στιγμή προπαγανδίζουν και βιαιοπραγούν απέναντι στα αδέλφια μας στην πλατεία συντάγματος, να πετάξουν τις ασπίδες και να γίνουν ένα με τον λαό. Και ο δικός τους μισθός κλονίζεται.  Το ξαναλέμε, αν δεν συμπορευθούν με τον εξεγερμένο ΄Έλληνα, θα σημειωθούν και αυτοί στο βιβλίο της ιστορίας ως συνεργοί προδότες των προσκυνημένων. 

0 Ο Ayumu «νικά» τον υπολογιστή

Ο χιμπατζής-«διάνοια» ολοκληρώνει τεστ μνήμης ταχύτερα και από ένα… βλεφάρισμα
 Ο Ayumu «νικά» τον υπολογιστή




Λονδίνο 


Ονομάζεται Ayumu και σύμφωνα με τους επιστήμονες πρόκειται για έναν πανέξυπνο χιμπατζή ο οποίος σε κλάσματα δευτερολέπτου αποστηθίζει αριθμούς και ολοκληρώνει ασκήσεις σε μια οθόνη υπολογιστή.

0 Σύνταγμα απευθείας.


0 Αρχίζουν να "ξυπνάνε "τα ηφαίστεια...

 H Αίτνα ξύπνησε και χαρίζει μοναδικές εικόνες!Η Αίτνα βάζει με χρώματα πορτοκαλί τον νυχτερινό ουρανό της Ιταλίας. Το ηφαίστειο, το μεγαλύτερο και πιο δραστήριο της Ευρώπης, «ξύπνησε» και το θέαμα που χαρίζει κόβει την ανάσα.

Δείτε τις φωτογραφίες...

0 Απίθανες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης απο τον Trey Ratcliff


Απλά φανταστικές!

0 Πέντε κανόνες... ζωής από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική

Καθώς ο χειμώνας έχει ήδη δείξει για τα καλά τα… δόντια του και οι θερμοκρασίες όλο και χαμηλώνουν, δείτε πώς μπορείτε να παραμείνετε υγιείς με μερικούς απλούς τρόπους της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.



Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM), διαφορετικά τρόφιμα εκπέμπουν διαφορετικές ενέργειες, ανάλογα με το κρύο ή τη ζέστη. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο οργανισμός μας χρειάζεται τροφή με θερμαντικές ιδιότητες, για να ζεσταίνει το σώμα μας και να συντηρείται το στοιχείο «τσι» (ένα λεπτό ρεύμα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που συνδέει τα πάντα μέσα στο σύμπαν-μέσα στα οποία και την ενέργεια του κάθε ανθρώπου).
Κινέζοι γιατροί, μας προτείνουν πέντε συμβουλές για να παραμένουμε υγιείς και ζεστοί, όταν το θερμόμετρο… παγώνει!

0 Η αιτία θανάτου της Whitney



Δεν έχουν βρεθεί παράνομα φάρμακα ή ναρκωτικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Whitney Houston και η πιο πιθανή αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός!

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο το σώμα της Whitney Houston είχε ήδη μετακινηθεί και για αυτό θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να οριστεί ποια είναι τελικά η αιτία του θανάτου της τραγουδίστριας...

0 Στη μνήμη της Whitney Houston

0 Χοιρινά φιλέτα με μπύρα και μουστάρδα

Χοιρινά φιλέτα με μπύρα και μουστάρδα

  Υλικά

0 Στον δρόμο Έλληνες, ο καιρός είναι μαζί μας...

Όλα είναι μαζί μας. Ο καιρός ευνοϊκός, ούτε τα δακρυγόνα πιάνουν ούτε οι μολότοφ των μπαχαλάκιδων ανάβουν.
Τα μεσάνυχτα είναι να περάσουν τα μέτρα. Δεν τους αφήνουμε. Όλοι στις πλατείες.

Ότι ανάρτηση γίνει από εδώ και τώρα είναι προγραμματισμένη αυτόματα.
Κατεβαίνουμε όλοι στις πλατείες. Τώρα είναι η ευκαιρία.
υ.γ
Δεν αποκλείεται σήμερα πολλές αναρτήσεις από πολλά μπλογκ που ενημερώνουν για τον αγώνα να σβηστούν, και να μην τις δουν και πολλοί (έχει ξαναγίνει), το λέμε από τώρα.


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.

0 'Η ΤΩΡΑ....'Η ΠΟΤΕ !!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Δόλιοι και άρπαγες. Εφιάλτες και Ηρόστρατοι, μαζί. Η πολιτική τους ισοδυναμεί με κοινωνικό ολοκαύτωμα.
Φτιάχνουν μια ζούγκλα με τους ίδιους να έχουν αναλάβει τους ρόλους των κανίβαλων και των παχύδερμων.
Εξοντώνουν, εξαπατούν, τρομοκρατούν, κινδυνολογούν, εκβιάζουν, παραχαράσσουν, πλαστογραφούν, διαστρεβλώνουν. Αποφασίζουν και διατάζουν!

0 Κοινή πορεία από οπαδούς Ολυμπιακού-ΠΑΟ-Πανιωνίου


Κοινή πορεία στο Σύνταγμα ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί σε blog, μέλη συνδέσμων οπαδών των τριών ομάδων έχουν συμφωνήσει να πάρουν μέρος από κοινού στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Οι σύνδεσμοι θέλουν να τονίσουν την ενότητα που θα πρέπει να επικρατήσει, έναντι οποιασδήποτε αντιπαλότητας, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που ζει η Ελλάδα.

Οι οργανωτές περιμένουν ακόμη και 4000 άτομα να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους.

0 Βλέπεις πολλές χιονομπάλες; Δες καλύτερα!

Από μακριά μπορεί να μοιάζουν με μπάλες χιονιού που κάποιος τις άφησε τη μία δίπλα στην άλλη στο έδαφος για μια μελλοντική… χρήση. Όμως δεν είναι! Είναι τα χαριτωμένα πολικά κουνέλια ή λαγοί της Αρκτικής που η εμφάνισή τους τα ενσωματώνει άριστα στο αλπικό τοπίο.
perierga.gr - Βλέπεις πολλές χιονομπάλες; Δες καλύτερα!

0 Καλωσορίστε την… Μαύρη ντομάτα

Μαύρη τομάτα (1)
Μια νέα ποικιλία μαύρης τομάτας ανέπτυξαν ισραηλινοί επιστήμονες από την εταιρεία Technological Seeds.

Η τομάτα «Μαύρος Γαλαξίας» (Black Galaxy), όπως ονομάζεται, προήλθε από την διασταύρωση της κοινής τομάτας με άγριες ποικιλίες.

0 Δέκα λόγοι για να αγαπήσετε τη Μέση Ανατολή

Μπορείτε να αγοράσετε ράβδους χρυσού από ΑΤΜ και να πάτε για ψάρεμα σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο. Όχι όμως να ντυθείτε όπως θέλετε. Για ποια περιοχή μιλάμε; Για τη Μέση Ανατολή. Αγαπήστε την για τα… καλά της!

0 Μάνα θα αργήσω να γυρίσω... Έχει πόλεμο...!

Σήμερα θα είναι μια μέρα δύσκολη. Άλλη μια μέρα, που η μυρωδιά από τα δακρυγόνα, θα μου τρυπάει τα ρουθούνια και θα καίει τα πνευμόνια μου. Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, απ' όλη την Ελλάδα, θα είμαι και εγώ. Εκεί, χωρίς να προκαλώ, απλά και μόνο με τη παρουσία μου. Το μυαλό μου θα είναι στους πιθηκάνθρωπους με τις πράσινες στολές, τις ασπίδες και τα γκλοπ.

Μην κάνουν "ντου" και δεν προλάβω να κάνω πίσω. Και με πλακώσουν 5 με τα γκλοπ και τα πόδια τους. Δεν αντέχεται τόσο ξύλο. Είναι σκληρή εμπειρία. Τα μάτια μου θα είναι στραμμένα στον έναν, από τους πιθηκάνθρωπους, που ρίχνει τα δακρυγόνα. Μηδέ το ακούσω και πέσει επάνω μου. Όπως τον Οκτώβρη. Σταμάτησε επάνω στα πόδια μου, δε πρόλαβα να πάρω ανάσα και για δέκα λεπτά έφτυνα αίμα. Ποιος ξέρει πόσο καρκίνο εισέπνευσα. Ποιος ξέρει αν ήμουν 60 και όχι 30, τι θα είχα πάθει.

0 Ολυμπιακοί αγώνες για κουνέλια

Ολυμπιακοί αγώνες για κουνέλια (9)
Περίπου 3.000 κουνέλια έλαβαν μέρος στο «The Rabbit Grand National» του Ηνωμένου Βασιλείου στα τέλη του Ιανουαρίου. Κάτι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά για κουνέλια…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...