ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

0 Λονδίνο, πριν και μετά τις ταραχές

0 Μαγεία με οδοντογλυφίδες και νερό

Τι μπορείς να κάνεις με μερικές οδοντογλυφίδες και μια σταγόνα νερού


Μαγεία με οδοντογλυφίδες και νερό by dinfo-gr

0 Η λίμνη Yueyaquan στην Κίνα

Η Yueyaquan είναι μια λίμνη με σχήμα ημισελήνου σε μια όαση, 6 χλμ. νότια της πόλης Ντουνχουάνγκ στην επαρχία Gansu της Κίνας. Ονομάστηκε έτσι στη δυναστεία Τσινγκ.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν το 1960, το μέσο βάθος της λίμνης ήταν 4-5 μέτρα, με μέγιστο βάθος τα 7,5 μέτρα. Στα επόμενα 40 χρόνια, το βάθος της λίμνης μειωνόταν συνεχώς. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η έκταση της είχε συρρικνωθεί σε μόλις 5.500 τετ. μέτρα, με μέσο βάθος τα 90 εκατοστά (μέγιστο βάθος 1,3 μέτρα). Το 2006, η τοπική κυβέρνηση με τη βοήθεια της κεντρικής κυβέρνησης άρχισε να γεμίζει τη λίμνη.

0 To Σχέδιο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων να σκοτώσει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού - New World Order Plan to Kill 90% of the Worlds Population

Δείτε το video και ΞΥΠΝΗΣΤΕ:

0 ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...

Αυτό είναι το Nagasaki το 1945 μετά την ατομική βόμβα


Και αυτό είναι το Nagasaki το 2011 μετά από Σεισμό και Tsunami

Από τι είναι φτιαγμένη αυτή η αψίδα και δεν καταλαβαίνει Χριστό;

0 Σύκο: το φρούτο που... γλυκαίνει το τέλος του καλοκαιριού!

Η συκιά είναι ένα δέντρο με μεγάλη ανθεκτικότητα στην ξηρασία, που
χρειάζεται πολύ ήλιο για να παράγει εύγευστα φρούτα...
 Στη χώρα μας, όπου
οι συνθήκες το επιτρέπουν, τα σύκα που παράγονται έχουν πλούσια γεύση.


Τα φρέσκα σύκα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προς
το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο τα αποξηραμένα σύκα αποτελούν μια
δημοφιλή επιλογή όλο το χρόνο.

0 Χρυσό Μετάλλιο για το Λικέρ από Μαστίχα Skinos, σε Διεθνή Διαγωνισμό Ποτών στο Σαν Φρανσίσκο


Πρώτη θέση για το Λικέρ από Μαστίχα Skinos, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποτών στο Σαν Φρανσίσκο αναδεικνύοντας τη μαστίχα  σε χρυσό προϊόν για τη χώρα μας.

Η παγκόσμια Διάκριση του Skinos οφείλεται προφανώς στην πολύτιμη ουσία της ελληνικής γης, τη μαστίχα, και τη συνταγή του αλλά  κυρίως στον εμπνευστή του. Ονομάζεται Δημήτρης Σταϊνχάουζερ και είναι από τον Πειραιά. Η σκέψη του ήταν πως ένα προϊόν όπως η μαστίχα, το οποίο δεν παράγεται πουθενά αλλού στον κόσμο, δεν έπρεπε να μείνει ανεκμετάλλευτο.

1 Διαχρονικές ατάκες του Χάρρυ Κλυνν


Ο άνθρωπος ήταν πολύ μπροστά!
 
- Ποιο Ελληνοτουρκικό και ποιο Eλληνοβαλκανικό... το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το Eλληνοελληνικό.

2 Ισπανός Ποδοσφαιριστής Κρέμασε τα Παπούτσια Στα 24 του!

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή απευθύνεται προς όλους τους κάφρους-οπαδούς όλων των συλλόγων και εμπεριέχει ένα ερώτημα: ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Κι όμως γίνονται και αυτά στις μέρες μας. Ποδοσφαιριστής κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 24 ετών επειδή «το ποδόσφαιρο είναι για να αποσπάει την προσοχή από τον κανονικό κόσμο»!

Τι και αν κατάφερε αυτό που οι περισότεροι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται; Τι και αν ήταν πολλά υποσχόμενος και συμμετείχε με την ομάδα του σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπη; Ο Χάβι Πόβες της Σπόρτινγκ Χιχόν δήλωσε «μπουχτισμένος» με την κατάσταση και είπε «αντίο» στον χώρο του ποδοσφαίρου σε ηλικία 24 ετών.

0 Οι πιο περίεργες χειρουργικές επεμβάσεις

Χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο.
Οι γιατροί δίνουν την δική τους μάχη για να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Υπάρχουν όμως και μερικές επεμβάσεις που γίνονται για αισθητικούς λόγους, για φετίχ αλλά και για αποκατάσταση άκρων.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 7 πιο παράξενες χειρουργικές επεμβάσεις που έχουν γίνει στον κόσμο…

0 Η Ινδία πριν από 100 χρόνια!

Η Ινδία είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου. Εδώ είναι η απόδειξη ότι αυτή η αξιόλογη χώρα ήταν πραγματικά φοβερή, ακόμη και πριν από 100 χρόνια. Απολαύστε σε αυτές τις όμορφες φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τη Βρετανούς πριν από 100 χρόνια.

2 Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ! !

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


0 Οι ασπίδες στον αρχαίο ελληνικό κόσμο...

Ομηρικός Σάκος – Sakos (shield) of Homeric era

Ο ΣΑΚΟΣ: (1200 π.Χ.)
Ο τύπος αυτής της ασπίδας αναφέρεται από τον Όμηρο στην Ιλιάδα σαν ένας από τους τύπους των ασπίδων τον οποίο οι Έλληνες πολεμιστές χρησιμοποιούσαν περισσότερο. Κατασκευαζόταν από ένα ή περισσότερα στρώματα δέρματος, εκτός εξαιρέσεων όπως π.χ. οι ασπίδες των ηρώων Οδυσσέα και Αίαντα του Τελαμώνιου που είχαν από τέσσερα έως και επτά στρώματα βοείου δέρματος αντιστοίχως. Τα δερμάτινα αυτά στρώματα ήταν τεντωμένα σε ξύλινο πλαίσιο με εσωτερική ενίσχυση από πλέγμα κλαδιών, πιθανότατα λυγαριάς. Ο ειδικός μελετητής Άγγλος Peter Connolly στο βιβλίο του «Η πολεμική τέχνη των Ελλήνων» την αναφέρει σαν πυργωτή ασπίδα λόγω των διαστάσεών της.

0 Μάχη για επιβίωση στην άγρια φύση

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από άγριες συγκρούσεις
Από αυτές τις μάχες εξαρτάται η ζωή τους. Από το βασιλιά της ζούγκλας μέχρι τον λευκό καρχαρία, που αρπάζει το θήραμά του στον αέρα, αυτέ οι εντυπωσιακές εικόνες δείχνουν τη μάχη για επιβίωση όλων των όντων στον πλανήτη Γη.

0 Πώς δεν γκρεμίζονται τα ιστορικά μνημεία;

Πώς άντεξαν μέχρι σήμερα ιστορικά κτίσματα που βρίσκονται σε μέρη όπου έχουν σημειωθεί μεγάλοι σεισμοί;
Τα ιστορικά κτίσματα έχουν, φυσικά, και αυτά όρια αντοχής σε ό,τι αφορά τους σεισμούς. Όταν ένας ισχυρός σεισμός έπληξε το Ιράν το 2003, κατέρρευσε η ηλικίας πολλών εκατοντάδων ετών ακρόπολη της πόλης Μπαμ. Μέχρι τότε, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κτίσματα του κόσμου που είχαν χτιστεί από τούβλα αποξηραμένα στον ήλιο.

Σε γενικές γραμμές, τα πλινθόκτιστα κτίρια δεν είναι και τόσο αντισεισμικά, όσο τουλάχιστον είναι άλλα κτίρια χτισμένα από ελαφρύτερα και πιο εύκαμπτα υλικά.

0 Απαγόρευση εμπορευματοποίησης βοτάνων

  Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θέλει την απαγόρευση της εμπορευματοποίησης των περισσότερων βοτάνων της φύσης και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον ερχόμενο Απρίλιο, βρίσκει κάθετα αντίθετη την ελληνική κοινωνία που η ζωή της είναι άρρηκτα δεμένη με τα παραδοσιακά «γιατροσόφια» όπως το τσάι του βουνού, το χαμομήλι...και τα διάφορα άλλα βότανα της ελληνικής φύσης.

Έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε άλλες χώρες, (Γερμανία, Γαλλία κ.ά.) ενώ στην Ελλάδα δεν έγινε και τόσο γνωστή, παρά μόνο στους κύκλους των ανθρώπων που ασχολούνται με την παραγωγή τους, τη μεταποίησή τους και το εμπόριό τους.

0 Τι συμβαίνει πίσω από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συμβαίνει πίσω από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες; Σύμφωνα με τον Jeff Lam και Josephine Yatar, υπάρχει ένας ολόκληρης αόρατος κόσμος πίσω από κάθε ιστοσελίδα! Απλά, πρέπει να ξέρετε πού ακριβώς να κοιτάξετε!

Το έργο λέγεται Back of a Webpage (Πίσω από μια ιστοσελίδα) και κάνει αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τίτλος: σας δείχνει τι συμβαίνει στην άλλη πλευρά των ιστοσελίδων.
Το πίσω μέρος του YouTube είναι ολόιδιο με το πίσω μέρος μιας τηλεόρασης.

0 Αδειάζουν τα ψάρια μιας λίμνης, μέσα σε λίγα λεπτά!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


 
Μία μέρα το χρόν,  οι κάτοικοι στο Ντόγκον του Μάλι,  μπορούν να αλιεύουν στα ιερά νερά της λίμνης Antogo. Χιλιάδες άνθρωποι μέσα σε λίγα λεπτά αδειάζουν κυριολεκτικά τα ψάρια της λίμνης
 

1 Τι ιδιαίτερο έχει το γάλα της ΔΕΛΤΑ "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες";



Το γάλα αυτό προωθείται ως "φρέσκο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από μικρές φάρμες όπου οι αγελάδες εκτρέφονται σε ιδανικό περιβάλλον". Αναφέρει επίσης ότι "η ιδιαίτερα πλούσια και παραδοσιακή γεύση και η πυκνή υφή του είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο φρέσκο γάλα και, σε συνδυασμό μάλιστα με το ιδιαίτερο σχήμα του μπουκαλιού του, μας ξυπνούν αναμνήσεις από τα παλιά". Τέλος αναφέρει ότι "κάθε μπουκάλι γάλακτος «ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ» παίρνει το δικό του μοναδικό αριθμό και έτσι έχει τη δική του ταυτότητα που αποτελεί εγγύηση προέλευσης και ποιότητας".
Εμείς ως καταναλωτές έχουμε κάποιες ερωτήσεις:
* Όταν λέει ότι το συγκεκριμένο γάλα συλλέγεται καθημερινά, δηλαδή τα άλλα φρέσκα γάλατα που πίνουμε τόσο καιρό (ΔΕΛΤΑ, ΜΕΒΓΑΛ κτλ) δεν συλλέγονται καθημερινά;

0 La Jolla, άγρια ζωή και πολιτισμός συνυπάρχουν

Η La Jolla, είναι μια μικρή παραθεριστική πόλη, που καταλαμβάνει 11 χιλιόμετρα ακτής στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη βόρεια Καλιφόρνια, κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Η περιοχή είναι γεμάτη ακριβά ξενοδοχεία, βίλλες και πολυτελέις κατοικίες. Ωστόσο είναι διάσημη για τις βραχώδεις ακτές της, με πλούσια άγρια ζωή. Οι ακτές γεμίζουν από φώκιες και θαλάσσια λιοντάρια που γεμίζουν τις ακτές αδιαφορώντας για την παρουσία ανθρώπων.
Perierga.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...