ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

2 Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον

Με μια επιστολή της προς προς τον διευθυντή του Harvard, μια Ελληνίδα καθηγήτρια ζητά να σταματήσει άμεσα τα «μαθήματα» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του προσβάλλει τη φήμη του Πανεπιστημίου.
Η Βασιλική Αρονιάδου, Ελληνίδα καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο» , «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά.Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας καθηγήτριας
«Αγαπητέ κ. Trey Grayson,
διευθυντή του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,

Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι οι υπότροφοι και η ομάδα Σπουδών του Προγράμματος έχει οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», όπου θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard .edu / επανασχεδιασμό-europe-led-george-Παπανδρέου).

1 Φωτογραφίες παλίρροιας που προκαλούν δέος

Φωτογραφίες παλίρροιας που προκαλούν δέος (25)
Ο Άγγλος φωτογράφος Michael Marten ταξίδεψε για 8 χρόνια σε πολλά σημεία της Βρετανικής ακτογραμμής και απαθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό τους καθημερινούς ρυθμούς της πλημμύρας και της άμπωτης. Στη συνέχεια συνδύασε τις φωτογραφίες με την υψηλότερη και χαμηλότερη στάθμη σε κάθε μέρος, οι οποίες είχαν διαφορά 6 ή 18 ώρες και τις έβαλε δίπλα δίπλα. Τα αποτελέσματα προκαλούν δέος.

0 Ραντεβού με την ιστορία την 28η Οκτωβρίου : Εμείς θα ρίξουμε τον Ομπάμα....

Ραντεβού με την ιστορία την 28η Οκτωβρίου : Εμείς θα ρίξουμε τον Ομπάμα....
Την 28η Οκτωβρίου 1940 οι Έλληνες είπαν έμπρακτα ΟΧΙ στους Ιταλούς επίδοξους κατακτητές.

Έκτοτε η 28η Οκτωβρίου είναι επίσημη αργία του κράτους και ημέρα γιορτής.
Φέτος η ημέρα αυτή συμπίπτει με Κυριακή, αλλά κανένας δεν γιορτάζει με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.
Αυτό πρόκειται σύντομα να το αλλάξουμε.

Ακούστε πως θα γίνει αυτό.
Δίνουμε επίσημα διορία στους εκπροσώπους μας βουλευτές έως την 26 Οκτωβρίου να παραιτηθούν από την βουλευτική έδρα τους για να πέσει η τρικομματική κυβέρνηση της τρόικας.

0 Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα


Ορισμένα φυσικά φαινόμενα μπορούν να γίνουν πιο εντυπωσιακά ακόμη και από ταινίες με ψηφιακά εφέ τελευταίας τεχνολογίας.

Η φύση άλλωστε, έχει το δικό της τρόπο της να
μαγεύει τους ανθρώπους και τα φαινόμενα που ακολουθούν το αποδεικνύουν περίτρανα.




Τα σύννεφα-«μαστοί» (Mammatus cloud) 
Οι μετεωρολόγοι χρησιμοποιούν τον όρο «mammatocumulus» για να περιγράψουν τις «σακούλες» που φαίνονται ορισμένες φορές να κρέμονται κάτω από τα σύννεφα. Δόθηκε η ονομασία αυτή στο φαινόμενο λόγω του σχήματός τους, που θυμίζει γυναικείο μαστό.

0 Εγκληματίες με… Νόμπελ Ειρήνης!

Η ΕΕ είναι αυτή που πρωτοστάτησε στον πόλεμο και στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Η γενοκτονία στα Βαλκάνια και το όργωμα του Κοσσυφοπεδίου με τις χιλιάδες δέσμες βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου συντελέστηκαν με πρωταγωνιστές τους «κεντροαριστερούς αστέρες» της ΕΕ, τους Ντ’ Αλέμα, Πρόντι, Ζοσπέν, Σρέντερ, Μπλερ κλπ.
*
Η ΕΕ είναι αυτή που πρωτοστάτησε στη σφαγή εναντίον του λαού του Ιράκ.
Στη «Δήλωση» της ΕΕ για την επέμβαση στο Ιράκ, τον Ιούνιο του 2003, διαβάζουμε ότι η εισβολή και η κατοχή, οι δολοφονίες αμάχων και τα αμέτρητα εγκλήματα, αποτελούν πρακτική που – κατά την ΕΕ – έχει στόχο
«να αποκαταστήσει ένα ασφαλές περιβάλλον» στο Ιράκ» (!)
«να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον για τη χώρα» (!)
«και να επανενταχθεί (το Ιράκ) στη διεθνή κοινότητα»!

0 Οι πιο αποτυχημένες προβλέψεις του κόσμου

Οι πιο αποτυχημένες προβλέψεις του κόσμου (1)
Τέτοια εποχή πέρυσι (21 Οκτωβρίου 2011) ο Harold Camping προέβλεπε το τέλος του κόσμου. Κάτι που φυσικά δεν συνέβη… Ο «αποκαλυπτικός» λόγος του Camping δεν είναι ωστόσο η μόνη άστοχη πρόβλεψη του κόσμου. Ας δούμε λοιπόν μερικές θρυλικές «προφητείες» που διαψεύστηκαν οικτρά και κατέρρευσαν με πάταγο…

0 Η "Δημοκρατία" αφαιρεί την Ρόδο απο τον χάρτη

Ένας τρόπος υπάρχει να περάσουν τα σχέδιά τους...είναι να σε κάνουν να μην το καταλάβεις.


Η εφημερίδα Δημοκρατία που βρήκε στις αγορές πρίν λίγο καιρό, είχε πείσει αρκετούς οτι έχει το κάτι διαφορετικό. Παρατηρήσαμε ομως κάτι πίσω απο το πρωτοσέλιδό της. Στον Ελληνικό χάρτη οπου μας δείχνουν τον καιρό απουσιάζει η Ρόδος.

Ούτε μικρό νησί είναι, ούτε στον χάρτη δεν θα χωρούσε. Η κατα τ' άλλα εθνική και χριστιανική εφημερίδα που κόπτεται για την Ελλάδα και τα συμφέροντά της

Περιμένουμε απο την εφημερίδα σύντομα να αλλάξει το χάρτη αφου ζητήσει δημοσίως συγνώμη για το "λάθος"

0 Ο πλανήτης «ζωγραφισμένος» με φυσικά τοπία

perierga.gr - Φυσικά τοπία στον πλανήτη Γη!Η Catherine Nelson, που ζει και εργάζεται στο Σίδνεϊ, ονομάζει τον εαυτό της εύστοχα ως «ζωγράφο με μια φωτογραφική μηχανή»! Και η πιο πρόσφατη δουλειά της με τον τίτλο «Miniature Worlds» το αποδεικνύει και με το παραπάνω.


«Δεν βλέπω τον κόσμο όπως ένας κλασικός φωτογράφος, αλλά αντ’ αυτού χρησιμοποιώ τις φωτογραφίες από διάφορα φυσικά τοπία σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη ως ένα μέσο για να δημιουργήσω εικόνες από το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον κάθε τόπου», λέει η καλλιτέχνις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...