ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

0 38 χρόνια ΠΑΣΟΚ vs 20 χρόνια Φοίβος....


38 χρόνια ΠΑΣΟΚ vs 20 χρόνια Φοίβος....

Τα πάντα σε αυτή τη χώρα είναι μοναδικά.

Ο ήλιος, η θάλασσα, τα βουνά, οι άνθρωποι...Στους τελευταίους βάζουμε και τους καλλιτέχνες που γίνανε πολιτικοί, καθώς και τους πολιτικούς που γίνανε καλλιτέχνες. Και όλα αυτά, χωρίς να μας ρωτήσουν.

Αυτές τις ημέρες είχαμε τα 38α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ και τα 20 χρόνια Φοίβος (όχι του γνωστού Θεού Απόλλωνα, ο οποίος κάπου τριγυρνάει στο διάστημα).

Και οι δύο πλευρές προσέφεραν στην Ελληνική Κοινωνία. Προσωρινή ευημερία και διασκέδαση. Σκεφτείτε το...

Το ΠΑΣΟΚ είχε γραμμένο στο DNA του την μετάλλαξη, Τσοβόλα δώστα όλα...

Ο Φοίβος είχε (και έχει) βρει τη συνταγή για την επιτυχία. Ίσως και να μας ψέκαζε, κάθε φορά που επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάποιον καινούργιο δίσκο.


Εάν τώρα τα τραγούδια του Φοίβου είναι ποιοτικά ή όχι; Νομίζω ότι έχουν λιγότερο αρνητική επίδραση στην ελληνική κοινωνία, από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1. Βέβαια είναι στιγμές που συνυπάρχουν σε διάφορα επεισόδια και μάλλον θα πρέπει να γίνουν μελέτες για την διανοητική κατάσταση των τηλεθεατών.

0 Επικίνδυνοι πολίτες...

Ρίχνεις νερό στο πρόσωπο σου, όσο πιο παγωμένο γίνεται, μήπως και καταφέρεις να συνέλθεις από το Γολγοθά σκέψεων που σε έχει καταβάλλει όλη τη νύχτα. Αρπάζεις τα ρούχα σου, ντύνεσαι στα γρήγορα και ανοίγεις διάπλατα την πόρτα να μπει καθαρός αέρας, μπας και μπορέσεις να ξεγελάσεις τους εφιάλτες και με τον φρέσκο αέρα να νιώσεις διαφορετικά. 
 
Βγαίνεις στο δρόμο, παντού συναντάς πόνο, δυστυχία, φάτσες περίεργες, θλιμμένες, μπερδεμένες μα και τόσο πεινασμένες. Αυτή τη φορά ο εφιάλτης σου παίρνει σάρκα και οστά, γίνεσαι ένα με τις μαύρες σκέψεις που έχουν κατάβάλλει το μυαλό σου και ασυνείδητα επιταχύνεις το βήμα σου.
Προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτό που σε καταδιώκει, μια τρομερή μανία σε έχει κυριεύσει. Θολωμένος, παρά το παγωμένο νερό στο πρόσωπο, νιώθεις ότι η τρομοκρατία έβγαλε χέρια και πόδια και σε πήρε στο κατόπι. Γνωστό συναίσθημα και πάλι, με αυτό μεγάλωσες και το ξέρεις καλά, πολύ καλά.

0 Όταν η σοσιαλδημοκρατία συναντάει τον νεοφιλελευθερισμό...

Όταν η σοσιαλδημοκρατία συναντάει τον νεοφιλελευθερισμό υπό... την "προστασία" των τραπεζιτών...

0 "Να τυπωθούν χαρτονομίσματα του 1 και 2 ευρώ"

Πληθαίνουν οι πολιτικές φωνές σε Ελλάδα και Ευρώπη που ζητούν επιτακτικά την εκτύπωση χαρτονομισμάτων του 1 και 2 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει δύναμη το χρήμα και να ενισχυθούν αποπληθωριστικές τάσεις....
Με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ο Δημήτρης Σιούφας, ήρθε να προσθέσει τη δική του φωνή.

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή:

0 Εικονικό πληκτρολόγιο-μπρελόκ για το smartphone ή το tablet σου



Αν το smartphone ή το tablet σου δε σε βολεύει στην πληκτρολόγηση και αναζητάς κάτι πιο μικρό και ευέλικτο από ένα ογκώδες εξωτερικό πληκτρολόγιο, ιδανική πρόταση για σένα είναι η συσκευή που βλέπεις στην παραπάνω εικόνα.


Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κομψό μπρελόκ για τα κλειδιά σου χωρίς κάποια χρησιμότητα, αλλά μόλις συνδεθεί με τη συσκευή σου μεταμορφώνεται σε ένα εύχρηστο gadget ικανό να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε πληκτρολόγιο. Η σύνδεση με το smartphone ή το tablet σου πραγματοποιείται μέσω Bluetooth και για τη λειτουργία του χρησιμοποιεί δύο επαναφορτιζόμενες (με USB) μπαταρίες λιθίου.

0 Το βάρος δεν καθορίζει την υγεία


Το βάρος δεν καθορίζει την υγεία

Η φυσική κατάσταση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη

«Ασπίδα» για την υγεία ακόμη και παχύσαρκων ατόμων αποτελεί η σωματική άσκηση εκτιμούν οι επιστήμονες


Λονδίνο 
Ενα αδύνατο σώμα δεν αποτελεί συνώνυμο της καλής φυσικής κατάστασης, υπογραμμίζουν αμερικανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.

Βάσει των ευρημάτων τους, ένα παχύσαρκο άτομο μπορεί να είναι και σωματικά υγιές και να αντιμετωπίζει παρόμοιο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων ή καρκίνου με ένα άτομο φυσιολογικού βάρους.

0 Το Μανχάταν από ψηλά


Το Μανχαταν από ψηλά

Στο παρακάτω timelapse βίντεο θα δείτε τον Βρετανό σχεδιαστή Patrick Vale, να σχεδιάζει το Μανχάταν όπως το βλέπεις κάποιος από το Empire State Building.
Είναι εκπληκτικό το πόση λεπτομέρεια μπορεί να περάσει στο χαρτί.
Απλά απολαύστε το!
  Empire State of Pen from BigAnimal on Vimeo.
 http://siteseeing.gr

0 Βόλτα στην ΔΕΘ με τον Ευτύχη Μπλέτσα


0 H πλατυποδία στα παιδιά και ο έλεγχός της

Πλατυποδία είναι η μείωση ή απουσία στη φυσιολογική καμάρα στο εσωτερικό του πέλματος. Το 85% των καυκάσιων πληθυσμών παρουσιάζουν ένα κάποιο ποσοστό πλατυποδίας. Στα μικρά παιδιά συχνότερα παρατηρούμε μία μεγαλύτερη παραμόρφωση που λέγεται βλαισοπλατυποδία, δηλαδή την ύπαρξη πλατυποδίας σε συνδυασμό με βλαισή παραμόρφωση (προς τα έξω απόκλιση του ποδιού).


Έχει αποδειχτεί ότι η πλατυποδία επηρεάζει την ανατομική ευθυγράμμιση όλου του κάτω άκρου και κατ’ επέκταση την άθροιση των μηχανικών φορτίων και των μυοσκελετικών προσαρμογών που προκαλούν στον άνθρωπο. Το 75-91% των καυκάσιων πληθυσμών υποφέρουν από μυοσκελετικά προβλήματα στη μέση, τα γόνατα, τα ισχία και τα πόδια. Μπορεί η συσχέτιση των δύο παραπάνω αναφερόμενων στατιστικών ποσοστών να θεωρηθεί επιπόλαια, όμως στη διεθνή βιβλιογραφία υπάρχουν έρευνες που συνδέουν τη γένεση μυοσκελετικού πόνου, με την ύπαρξη πλατυποδίας, ανισοσκελίας κ.λπ.

0 Ο Κόσμος σε 2 λεπτά: Ρωσία


0 Coober Pedy - Η υπόγεια πόλη της Αυστραλίας

0 Το σοκ των Δίδυμων Πύργων σε ένα βίντεο, τραβηγμένο από κοντινή απόσταση!

Η τραγωδία του τρομοκρατικού χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψει να συγκλονίζει.

Μια τραγωδία που καταγράφηκε απ΄ ότι φαίνεται από πολλές διαφορετικές κάμερες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ακόμη συγκλονιστικά βίντεο, τραβηγμένα από πολίτες.

Στο βίντεο ακριβώς στο δεύτερο λεπτό γίνεται η δεύτερη επίθεση με το αεροσκάφος και η κάμερα τη καταγράφει από σχετικά κοντινή απόσταση.

Τα πλάνα είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Δείτε το βίντεο

2 Τσέκαρε...αν είσαι τρελός...

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ψυχιατρική
κλινική, ρώτησα το διευθυντή πώς καθορίζετε εάν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εισαχθεί στην κλινική για θεραπεία;...

"Λοιπόν," είπε ο διευθυντής, « γεμίζουμε ως επάνω μια μπανιέρα, και έπειτα δίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού, ένα φλυτζάνι τσαγιού και έναν κουβά στον ασθενή και ζητάμε από αυτόν να αδειάσει τη μπανιέρα.»

« Ω, καταλαβαίνω»,, ' Είπα. ' «Ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιούσε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος από το κουτάλι ή το φλυτζάνι τσαγιού. »

« Όχι» είπε ο διευθυντής, «Ένα φυσιολογικό άτομο θα ....

0 Σίφνος: αυθεντική κυκλαδίτικη μαγεία

Θεωρούμενη από κάποιους ως το πιο αυθεντικό νησί των Κυκλάδων, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από ξένα περιοδικά και ταξιδιωτικά Μέσα, με τα λευκά της σπίτια, τα αμέτρητα εκκλησάκια και τις πανέμορφες παραλίες της, η Σίφνος σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στις Κυκλάδες.


Με αυθεντική κυκλαδίτικη γοητεία, πλούσια ιστορία και πολλές ομορφιές, η Σίφνος, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων. Βρίσκεται ανάμεσα στη Σέριφο, την Κίμωλο και την Πάρο ( http://bit.ly/RpQBxY ) και συνδέεται ακτοπλοϊκά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με τον Πειραιά, τη Μήλο, την Κίμωλο, τη Σέριφο, την Κύθνο, την Πάρο και τη Σύρο.

0 Η Γη με ανάλυση 121 megapixel! [video]

Electro-LO Ρωσικός δορυφόρος Electro-L περιστρέφεται γύρω από τη γη σε ύψος 36 χιλιομέτρων. Και κάθε 30 δευτερόλεπτα, δημιουργεί μία φωτογραφία της γης με ανάλυση έως και 121 megapixel.

Οι περισσότερες εικόνες αυτού του είδους που βλέπουμε κατά καιρούς από τη NASA και άλλους οργανισμούς αποτελούνται από τη σύνθεση πολλών εικόνων μαζί, έτσι είναι σπάνιο να αντικρίζουμε μία τέτοια φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας από τον πλανήτη μας σε μία και μόνη λήψη. Ενας συνδυασμός 4 ορατών και υπέρυθρων κυμάτων χρησιμοποιείται για να βγει αυτή η φωτογραφία-στην οποία επίσης κάθε pixel αντιπροσωπεύει ένα χιλιόμετρο-γεγονός στο οποίο οφείλεται ότι η βλάστηση φαίνεται με πορτοκαλί χρώμα και όχι με πράσινο.

Το παρακάτω καταπληκτικό time lapse video είναι μια σύνθεση των φωτογραφιών του Electro-L.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...