ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

0 Live οι αγανακτισμένοι...

Δείτε live την πλατεία συντάγματος και τους αγανακτισμένους. Η αστυνομία έχει ως σχέδιο την διχοτόμηση του κόσμου σε πολλές ομάδες ώστε να αποδυναμώσουν τους αγανακτισμένους...

0 Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν!

Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους...

Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα… έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες… και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν
Διαβάστε τα χάλια του και μόνοι σας:

0 Παιδικό βιβλίο εξοργίζει τους μουσουλμάνους [φωτο και βίντεο]

Ονομάζεται «We Shall Never Forget 9/11 – The Kids’ Book of Freedom» και είναι ένα παιδικό βιβλίο ζωγραφικής αφιερωμένο στη δέκατη επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.
Το διαφορετικό με το βιβλίο αυτό είναι ότι στις 36 σελίδες του περιλαμβάνει εικόνες από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους, και για το λόγο αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους μουσουλμάνους των ΗΠΑ, που κατηγορούν τον συγγραφέα ότι προσπαθεί να υποκινήσει την ισλαμοφοβία.
Μάλιστα σε μια σελίδα του γίνεται αναπαράσταση του θανάτου του Οσάμα μπιν Λάντεν, με τον ηγέτη της αλ Κάιντα να κρύβεται πίσω από μια γυναίκα τη στιγμή που πυροβολούν οι αμερικανοί στρατιώτες...

0 Δραματικά στοιχεία για την εφηβική εγκυμοσύνη στην Ελλάδα

Από πολύ νωρίς, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία πρόσφατης μελέτης, αρχίζουν τα Ελληνόπουλα τη σεξουαλική τους ζωή.
Μάλιστα, ελλείψει ενημέρωσης, οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες αυξάνονται με αποτέλεσμα κορίτσια κάτω των 18 ετών να προχωρούν σε 40.000 αμβλώσεις ετησίως, ενώ ένα 23% από αυτές είναι θετικό και σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Μονάδα Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το 20% έχει ήδη ξεκινήσει τις ολοκληρωμένες επαφές με τον σύντροφό του μέχρι τα 16 και μάλιστα μηδαμινό είναι το ποσοστό που προφυλάσσεται τόσο από τα σεξουαλικά νοσήματα όσο και από τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες Επίσης, τουλάχιστον ένα 40% των εφήβων παραδέχεται πως είχε κάποια ερωτική εμπειρία εκτός της ολοκληρωμένης, ενώ 20 στα 100 Ελληνόπουλα δηλώνουν πως είχαν ξεκινήσει τη σεξουαλική τους ζωή μέχρι τα 16 τους χρόνια...

0 «Να σηκωθεί το Έθνος! Αλλά ποιoς θα το σηκώσει;»

Η τελευταία συνέντευξη του Λεωνίδα Κύρκου

Μία εβδομάδα μετά το θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου, η τελευταία συνέντευξη που έδωσε πριν από δύο μήνες στον Σταύρο Θεοδωράκη, δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ο ιστορικός ηγέτης της ανανεωτικής Αριστεράς για το παρελθόν και το παρόν της Αριστεράς στην Ελλάδα, τις φυλακίσεις, τον Εμφύλιο και το γιουχάισμα των πολιτικών....

0 Ο εχθρός είναι πιο κοντά απο οτι νομίζουμε...

0 Η τολμηρή αρκούδα!

Οι σκηνές που εικονίζονται στις φωτογραφίες διαδραματίζονται στο μακρινό (και μυστηριώδες) αρχιπέλαγος της Ρωσίας, Novaya Zemlya, μεταξύ των θαλασσών Barents και Kara: Μπροστά στα έκπληκτα ματιά ενός τεράστιου κοπαδιού πουλιών, μια πολική αρκούδα τολμά να κατέβει ένα πολύ απότομο βράχο, ύψους περίπου εκατό μέτρων, προσπαθώντας να βρει μερικά αυγά για το γεύμα της. Perierga.gr - Η τολμηρή αρκούδα!

2 Απρόσμενη επίσκεψη «εξωγήινου» πιθήκου!

Η σπιτονοικοκυρά Mao Xiping από το χωριό Gezhai στην περιοχή Henan της Κίνας πανικοβλήθηκε όταν αντίκρισε μπροστά της έναν πολύ παράξενο πίθηκο να κλέβει τα αγγούρια από το διαμέρισμά της.
Αρχικά θεώρησε ότι πρόκειται για ένα κουνέλι, μέχρι που αντίκρισε το… εξωγήινο πρόσωπό του και μαζί με τους γείτονές της συμφώνησαν ότι δεν έχουν δει ποτέ τους κάτι παρόμοιο!






0 Bulldog νομίζει ότι είναι ελέφαντας (Video)


Bulldog νομίζει ότι είναι ελέφαντας

Ο Fred το bulldog φαίνεται πως περνάει μια κρίση ταυτότητας αφού, αν και σκύλος, μιμείται ξεκαρδιστικά τους ελέφαντες!

0 Ένα “κινούμενο” σπίτι που σίγουρα δεν έχετε ξανά δει

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο σπίτι είναι ότι πιο παράξενο και εντυπωσιακό έχουμε δει μέχρι τώρα στο HomeGuide!
Σχεδιασμένο από τους φοιτητές Christian Zwick και Konstantin Jerabek του γερμανικού πανεπιστημίου Karlsruhe το μικρό αυτό σπιτάκι είναι πραγματικά μια καινοτομία η οποία αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Ένα “κινούμενο” σπίτι λοιπόν με όνομα Roll it είναι η δημιουργία των δύο αυτών φοιτητών οι οποίοι κατάφεραν να φτιάξουν ένα σχετικά λειτουργικό σπίτι το οποίο έχει κυλινδρικό σχήμα και κάθε φορά που ο χρήστης του αλλάζει θέση αποκτά και μια διαφορετική χρήση. Για παράδειγμα, αν παρατηρήσετε την πρώτη φωτογραφία η κοπέλα είναι ξαπλωμένη σε ένα ξύλινο κάθισμα ενώ την αμέσως επόμενη στιγμή, και αφού έχει κουνήσει μόνη της την κατασκευή απλά και μόνο περπατώντας, το ξύλινο κάθισμα έχει μετατραπεί σε ένα ξύλινο τραπέζι. Προσωπικά πιστεύουμε ότι η ιδέα των φοιτητών είναι άκρως εντυπωσιακή, αν και στην πραγματικότητα είναι κάπως ακραία για να υλοποιηθεί, και αξίζει ένα μπράβο!

0 Κίνα: βρέθηκαν λείψανα αλόγων και αρμάτων 3.000 ετών


 Λείψανα αλόγων μαζί με τα άρματά τους βρέθηκαν στην περιοχή Λούογιανγκ της επαρχίας Χέναν και χρονολογούνται από το 700 π.Χ.

Οι αρχαιολόγοι  που τα ανακάλυψαν και τα έφεραν στο φως,  τα προσδιορίζουν περί το 770 π.Χ. Η ανασκαφή έγινε σε τέσσερα σημεία, του αρχαιολογικού χώρου.

0 ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;;;;

ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;;;

Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!! Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!

0 Με τη ματιά του …ψαριού

Εντυπωσιακές, ευρυγωνικές φωτογραφίες, ή αλλιώς φωτογραφίες με το «βλέμμα του ψαριού». Δηλαδή φωτογραφίες με μεγάλη γωνία λήψης που σχοιματίζουν κοίλο.
Perierga.gr - Με τη ματιά του ψαριού

0 Βασιλικός πολτός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ιστορική αναδρομή

Τη δεκαετία του 50, δύο προϊόντα από το μελίσσι προτάθηκαν ως διαιτητικά και θεραπευτικά για τον άνθρωπο: η γύρη και ο βασιλικός πολτός. Παίρνοντας ως έναυσμα τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στη βασίλισσα μέλισσα και τις εργάτριες, όσον αφορά τον τρόπο ζωής τους αλλά και τη διάρκεια που ζουν, οι ερευνητές κατέληξαν σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα που έχει η χρήση αυτού του φυσικού δυναμωτικού. Συγκεκριμένα ο βασιλικός πολτός είναι γνωστός από το 1954, όταν ο πάπας Πίος ο 12ος, ο οποίος πλησίαζε το θάνατο από βαθειά γηρατειά, κατανάλωσε βασιλικό πολτό και ανέκαμψε μυστηριωδώς. Από τότε οι φήμες για τις θεραπευτικές του δράσεις έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις...

4 Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, ένα διαφορετικό σχολείο


Έξι χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών. Από τα θρανία του -κάθε Σάββατο απόγευμα και Κυριακή- έχουν περάσει 3.500 μαθητές και πολλές εκατοντάδες δασκάλων. Εκεί παραδίδονται δωρεάν μαθήματα ελληνικών, σε ενήλικους μετανάστες και πρόσφυγες, από Έλληνες δασκάλους, φιλολόγους, μεταπτυχιακούς φοιτητές, συνταξιούχους εκπαιδευτικούς.

    «Σε συνθήκες ανυπαρξίας εκπαιδευτικών δομών για ενήλικους μετανάστες, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών (ΚΣΜ) είναι ένας από τους λίγους θεσμούς που παρέχει εθελοντικά στους αλλοδαπούς τη δυνατότητα να μάθουν την ελληνική γλώσσα, απαραίτητο όπλο για να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπαιδευτικός Θανάσης Κούρκουλας, από τους πρωτεργάτες του ΚΣΜ και συμπληρώνει: «Δεν ευελπιστούμε ότι θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα, αλλά θέλουμε να αποτελέσουμε το έναυσμα για να κάνουν οι φορείς και το κράτος ό,τι μπορούν».

0 Το αρχαιότερο ελαιόδεντρο στον κόσμο είναι ελληνικό!

Η αρχαία ελιά που βλέπετε στη φωτογραφία αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί, βρίσκεται στην Κρήτη και είναι ένα από το επτά ελαιόδενδρα στην περιοχή της Μεσογείου που η ηλικία τους ξεπερνάει τα 3.000 χρόνια. Αν και η ακριβής ηλικία του δεν μπορεί να επαληθευτεί, η Μνημειακή Ελιά των Βουβών -όπως ονομάζεται- θεωρείται ότι είναι το αρχαιότερο ελαιόδεντρο από τα επτά και γι αυτό το λόγο έχει χαρακτηριστεί «σαν διατηρητέο μνημείο της φύσης, λόγω του ιδιαίτερου αισθητικού, οικολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντός του»....


0 Το Γιοργαλίδικο άλογο, ίσως η αρχαιότερη ευρωπαϊκή ράτσα αλόγου, ζει μόνο στην Κρήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια

Η σχέση του με τον άνθρωπο σχεδόν ιδανική… Ο χαρακτήρας του αποτέλεσμα της όποιας επικοινωνίας με τον άνθρωπο… "Μιλάει" με τα μάτια και "επιθυμία του" να μην κουράζει όσους το κουράζουν.

Ο λόγος για το Γιοργαλίδικο Άλογο. Ένας πραγματικός εργάτης, σύντροφος και φίλος όλων όσων προστατεύουν και συντηρούν τη συγκεκριμένη ράτσα αλόγων. Το άλογο της Κρήτης που θεωρείται μάλιστα ίσως η πλέον αρχαία Ευρωπαϊκή φυλή αλόγου χρονολογείται από την Προμινωϊκή Εποχή.

Γνωστό ως Άλογο της Μεσσαράς, το Γεωργαλίδικο ή Γιοργαλίδικο ή Κρητικό Άλογο είναι καθαρή ράτσα που ζει μόνο στη μεγαλόνησο εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή παρουσία ενός αραβικού αλόγου όμως θεωρείται ως το πιο....

0 Ιδού τι γίνεται όταν πίνουμε Coca Cola!!!

Και ξαναπιείτε αν μπορείτε!

Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε...αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας....

0 Τρομακτικές συμπτώσεις με τις κάρτες των Illuminati;

 Δείτε το βίντεο και ξανασκεφτείτε αυτά που ξέρατε...
 
Έχουμε ακούσει πολλά για τις περίφημες κάρτες των Illuminati, για αυτά που πρόκειται να συμβούν ή που είναι προκαθορισμένα από κάποιους να γίνουν. Όλα αυτά φαίνονται τρομακτικά, αλλά δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
 
 
 
 
 

http://attikanea.blogspot.com/
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

0 ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO κατα την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ του ENDEAVOUR της NASA,(VIDEO)

Τοποθεσία παρατήρησης: NASA's Kennedy Space Center, Florida, USA
Παρατηρήστε εκεί που εστιάζει η κάμερα και κυρίως προσέξτε στα 0,28 την ταχύτητα με την οποία ένα UFO εξαφανίζεται στα αριστερά του διαστημοπλοίου.







0 Σε DVD από το BBC η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης (Video)


Σαντορίνη
Ντοκιμαντέρ για την καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, παραγωγής BBC Northern Ireland, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.


Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD αρχικά στη Βρετανία, αλλά και σε χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Ισπανία, φυσικά και η Ελλάδα.
Με τη σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακό πολυμορφικό δίσκο DVD αρχικά στη Βρετανία (20.000 αντίτυπα), αλλά και σε χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Ισπανία, φυσικά και η Ελλάδα.
Στο DVD θα συμπεριληφθούν 32 εικόνες κινηματογραφημένου υλικού και στατικών απεικονίσεων αρχαιοτήτων, που ανήκουν στην αρμοδιότητα των ΚΑ΄ και ΚΓ΄ Εφορειών Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, καθώς και του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου. Συγχρόνως, οι εικόνες θα συνοδεύονται από σχετικά κείμενα.

0 Μυστηριες εξαφανισεις πολιτισμων

Με το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες.

10. Οι Ολμέκοι
Μία από τις πρώτες μεσοαμερικανικές κοινωνίες, οι Ολμέκοι, κατοικούσαν στις τροπικές πεδιάδες του νότιο-κεντρικού Μεξικό. Τα πρώτα σημάδια των Ολμέκων χρονολογούνται από το 1400 π.Χ. στην πόλη San Lorenzo, όπου αποτελούσε το κέντρο τους, ενώ υποστηρίζονταν από δύο ακόμα κέντρα, τις περιοχές Tenochtitlan και Potrero Nuevo.

0 Απίθανη ζωγραφική πάνω σε πρόσωπα

Απίθανη ζωγραφική πάνω σε πρόσωπα
 
Δείτε μερικά τρελά και απίθανα ζωγραφισμένα  σχέδια πάνω σε πρόσωπα..

0 Μετά τον Καπιταλισμό τί;;;

Αλήθεια πόσο μπορεί να διαρκέσει ένα κοινωνικό σύστημα ? Αν εξετάσουμε ιστορικά την διάρκεια ζωής  του κάθε συστήματος, διαπιστώνουμε ότι το επόμενο  ζει λιγότερο από το προηγούμενό του!
 Ο Καπιταλισμός, που στις μέρες μας  τελειώνει, έχει μια διάρκεια ζωης 500 περίπου ετών,  που είναι πολύ λιγότερα από εκείνα του Φεουδαρχισμού,
ο οποίος με τη σειρά του ήταν  πολύ μικρότερος σε διάρκεια απ όσο διήρκεσε η Δουλοκτητική κοινωνία . Το επόμενο μετά τον Καπιταλισμό  κοινωνικό σύστημα, σύμφωνα με αυτήν την λογική, θα πρέπει να έχει πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής!..

 

0 Όλοι στο Σύνταγμα σήμερα 3 Σεπτεμβρίου !!!

Να γράψουμε ΞΑΝΑ την ιστορία στον δρόμο
 
Νέα ραντεβού στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της χώρας έχουν δώσει γιά τις 7 το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2011, οι Αγανακτισμένοι, με σύνθημα ”οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού”.

“Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Επίσης, χαρακτηρίζουν την 3η Σεπτεμβρη “ημερομηνία ορόσημο”, σημειώνοντας ότι “είναι η ημέρα, που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια, καθώς και τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων”.

0 Φωτογραφίζοντας τα μεγαλύτερα κύματα

Φωτογραφίζοντας τα μεγαλύτερα κύματαΟ 39χρονος Φωτογράφος Clark Little από την Χαβάη λατρεύει το Surf και φυσικά τα μεγάλα κύματα. Έτσι αποφάσισε να αποθανατίσει με την φωτογραφική μηχανή τα μεγαλύτερα κύματα στον κόσμο.


Από τότε ο Clark, βουτάει στις τρομακτικότερες θάλασσες και με την αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή του προσπαθεί να κρατήσει την στιγμή που  το τεράστιο κύμα γίνεται θανατηφόρος σωλήνας που σε τυλίγει.

0 Το πρόβλημα των…διαστημικών σκουπιδιών

Αμερικανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι το «σκουπιδαριό» σε τροχιά γύρω από τη Γη θα αρχίσει σύντομα να προκαλεί σοβαρά προβλήματα. 

Επιστήμονες στις ΗΠΑ προειδοποίησαν τη NASA ότι η ποσότητα «διαστημικών σκουπιδιών», που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

0 Αλληλεπιδραστικό τραπέζι μπιλιάρδου!

Μπιλιάρδο


Το CueLight είναι ένα διαδραστικό σύστημα μπιλιάρδου, χρησιμοποιώντας ένα HD βίντεο  προβολέα τοποθετημένο πάνω από το τραπέζι και μια βιντεοκάμερα η οποία εντοπίζει την μπάλα και τροφοδοτεί εναν υπολογιστή, απεικονίζοντας σε πραγματικό χρόνο  animation των 60frames ανα δευτερόλεπτο. Το CueLight δημιουργεί διαδραστικά ψηφιακά εφέ στην επιφάνεια του τραπεζιού του μπιλιάρδου  κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.  Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για ενα πιο «ζωντανό» παράδειγμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...