ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

0 ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Το χρέος είναι προϊόν απάτης και συμπαιγνίας.


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Το χρέος είναι προϊόν απάτης και συμπαιγνίας.
Το χρέος, ιδιωτικό ή δημόσιο, η πείνα, η ανεργία και η εξαθλίωση οφείλονται στο γεγονός πως ένα πρωί οι ιδιοκτήτες του χρήματος απέσυραν το χρήμα από την αγορά.

Το στερούν από την κοινωνία, χάρις στους συνένοχους πολιτικούς.

Ο, -κατά τον Αριστοτέλη- "ανταλλάξιμος αντιπρόσωπος της ανάγκης" μας, το νόμισμα, δεν είναι προϊόν "κοινής συμφωνίας".

Πότε συμφωνήσαμε, κύριοι της πολιτικής να δώσουμε σε τραπεζίτες την ιδιοκτησία της δραχμής ή του ευρώ; Πότε;
Ποτέ!!!!!

0 Tο ρώσικο Roswell..το βίντεο της νεκροτομής...


Στις 13 Σεπτεμβρίου 1997, στο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ παρουσιάστηκε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα μυστικά αρχεία της KGB για τα UFO» (The Secret KGB UFO Files).

Είχε διάρκεια 90 λεπτών, η παραγωγή του έγινε από την Associated Television International (ATI) και η παρουσίαση της από τον γνωστό ηθοποιό Roger Moore. Η εκπομπή περιελάμβανε συνεντεύξεις αρκετών γνωστών Αμερικανών ερευνητών UFO και κινηματογραφικά φιλμ με UFO που είχαν τραβηχτεί στη Ρωσία. Τα τρία πρώτα φιλμ ήταν από τις κάμερες μαχητικών αεροσκαφών MIG κατά την διάρκεια αποστολής αναγνώρισης και αναχαίτισης UFO...

0 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ


0 ΔΕΚΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Ερώτηση 1:
Πώς γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ διάσωση, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2:
Πώς γίνεται το Αφγανιστάν με.....
περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα;

Ερώτηση 3:
Πώς γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά Εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

Ερώτηση 4:
Πώς γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;

0 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ - ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ

Το ψήφισμα της Δ' Εθνικής Συνέλευσης, το οποίο, με πρόταση του Καποδίστρια, ορίζει το φοίνικα ως πρώτο νόμισμα του νέου ελληνικού κράτους: επάνω το έμβλημα της Ελληνικής Πολιτείας, κάτω ο φοίνιξ στις δύο όψεις του. Δημοσιεύεται στη Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος, τη μετέπειτα Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατά την περίοδο της Επανάστασης οι συναλλαγές γινόντουσαν σε ξένα νομίσματα (τουρκικά γρόσια, Ισπανικά δίστηλα, Αυστριακά τάλιρα κλπ) .

Ο Καποδίστριας καθόρισε τις τιμές των ξένων νομισμάτων με βάση το γρόσι . Η Δ Συνέλευση στο Άργος ψήφισε την δημιουργία του αργυρού ελληνικού νομίσματος του ΦΟΙΝΙΚΑ που κυκλοφόρησε την 1/10/1829, ιδρύθηκε μάλιστα στις 2/2/1828 η «Χρηματιστική τράπεζα», η τράπεζα αυτή εξέδωσε 3.000.000 φοίνικες , την 4/1/1832 καθιερώθηκε η κυκλοφορία του χαρτονομίσματος .

0 Πως να γίνω σωστός ρε μάνα...

Μεταξύ αστείο και σοβαρού η παρακάτω εικόνα λέει πολλά...


















0 Απίστευτο ρεκόρ: Μέχρι να εκλεγεί βουλευτής, άλλαξε οκτώ κόμματα σε 16 χρόνια!

Το τίτλο του μεγαλύτερου «κωλοτούμπα» της ελληνικής πολιτικής σκηνής διεκδικεί επάξια ο εκλεγμένος, από τις κάλπες της 6ης Μαΐου, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδης.

Ο δημοσιογράφος έχει «περάσει» από οκτώ (!) συνολικά κόμματα τα τελευταία 16 χρόνια, γεγονός που αποκαλύπτει, αν μη τι άλλο, τον διακαή του......
πόθο για μια βουλευτική έδρα.

Το 1996 εκλέγεται Β' επιλαχών βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ στην Α' Θεσσαλονίκης. Το 1998 μεταπηδά στο ΠΑΣΟΚ και θέτει υποψηφιότητα με τον τότε Νομάρχη Κ. Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια στηρίζει τον υποψήφιο, τότε, Νομάρχη της ΝΔ, Παναγιώτη Ψωμιάδη με τον οποίο η γυναίκα του κατεβαίνει υποψήφια.

0 Οι Ελληνικές παραλίες στη 2η θέση παγκοσμίως

Η Ελλάδα διατήρησε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 48 χώρες σε όλον τον κόσμο, στο διεθνή διαγωνισμό για τις καλύτερες παραλίες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.179 ακτές και 659 μαρίνες σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει να υπερηφανεύεται για 394 παραλίες -7 περισσότερες σε σύγκριση με πέρυσι- και 9 μαρίνες.

Η "Γαλάζια Σημαία" είναι το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο, ένα διεθνές σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.


Για να κερδίσει μία παραλία τη "Γαλάζια Σημαία" της, πρέπει αυστηρά να τηρεί 31 κριτήρια, που αναφέρονται σε περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, ποιότητα νερών κολύμβησης, περιβαλλοντική Διαχείριση και Ασφάλεια, ναυαγοσωστικά, πρώτες βοήθειες, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

0 Πανέμορφες Κινηματογραφικές Φωτογραφίες του Ηνωμένου Βασιλείου


0 Ένα «γαλάζιο μάτι» επιπλέει στον ωκεανό!

perierga.gr - Ένα "γαλάζιο μάτι" στη μέση του ωκεανού!
Ο φωτογράφος Mohamed Sharif απαθανάτισε αυτό το απίστευτο «ανθρώπινο μάτι» να… επιπλέει στην ανοιχτή θάλασσα των Μαλδίβων, περιγράφοντας σε λίγες γραμμές την ανακάλυψή του: «Έχει πλήρη αμφιβληστροειδή και μια καταγάλανη ίριδα και έτσι όπως φαίνεται από ψηλά μοιάζει με ένα τεράστιο ανθρώπινο μάτι. Για το λόγο αυτό το ονόμασα Eye. Νομίζω ότι είναι μία από τις ωραιότερες εικόνες που έχω δει ποτέ. Η φύση έκανε και πάλι το θαύμα της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα».

0 Το ‘Globo’, το “παγκόσμιο νόμισμα” σε έκθεση στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας!

Αλλά κάποιοι το έβαλλαν στο μάτι!
Πολύ συζήτηση προκάλεσε ένα "έργο τέχνης" που εμφανίστηκε στην έδρα της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για το “Globo”, την ιδέα για ένα μελλοντικό (;) παγκόσμιο νόμισμα... Υποδηλώνει άραγε την απόλυτη επιθυμία των διεθνών τραπεζιτών; Ένα ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα για έναν «ενιαίο κόσμο»; Με την «λύση» αυτή οι τραπεζίτες θα μπορούσαν να επηρεάσουν άμεσα σχεδόν το σύνολο των εμπορικών συναλλαγών στον κόσμο. Και θα απάλλασσαν ταυτόχρονα από κάθε αμφιβολία, τους ‘δύσπιστους’ που δεν πιστεύουν σε συνομωσίες και σενάρια για την ανάδυση μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής κυβέρνησης ή μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων». 

0 Yποβρύχια Μουσεία και Καταδυτικά Πάρκα σε Αλόννησο και Σκόπελο



Η υλοποίηση ενός φιλόδοξου και καινοτόμου σχεδίου, το οποίο θα αποτελέσει σπουδαίο αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή των Σποράδων και των περιοχών του Δυτικού Παγασητικού, δρομολογήθηκε με την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του «Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Κατασκευή Υποβρύχιων Μουσείων & Καταδυτικών Πάρκων στις Νήσους Σποράδες & στον Δυτικό Παγασητικό».

Το Επιχειρησιακό αυτό Σχέδιο, σύμφωνα με το thessalianews.gr μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, έχει ήδη ανατεθεί μετά από διαγωνισμό σε Ανάδοχο εταιρεία και ξεκινήσει να υλοποιείται.


Στόχος του είναι η ωρίμανση της α΄φάσης του χαρακτηρισμένου από το Σεπτέμβριο 2011 ως «Έργο Προτεραιότητας» στο Πρόγραμμα της Θεσσαλίας στο ΕΣΠΑ έργου : «Υποβρύχια Μουσεία & Καταδυτικά Πάρκα στην Αλόννησο & Σκόπελο», ένα από τα 181 συμφωνημένα Έργα Προτεραιότητας μεταξύ χώρας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

1 Υγιής ένας σύντομος ύπνος το μεσημέρι


Ο ύπνος αποτελεί μία βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη του χρόνου, ένα ευχάριστο διάλειμμα στην πολυάσχολη καθημερινότητα λεει ο καθηγητής Göran Hajak, επικεφαλής ιατρός της ψυχιατρικής, ψυχοθεραπείας και ψυχοσωματικής ιατρικής κλινικής στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας . Εξηγεί ότι είναι σημαντικό να χαλαρώνει το σώμα και η ψυχή και να «σβήνει» ολόκληρο το ψυχοσωματικό σύστημα εξαλείφοντας τους παράγοντες που προκαλούν το άγχος.


Ο ύπνος, δρα κατασταλτικά στην ένταση του νευρικού συστήματος άρα η καρδιά χτυπά πιο αργά, ο ρυθμός της αναπνοής είναι χαμηλότερος, πέφτει η αρτηριακή πίεση και η θερμοκρασία του σώματος, επισημαίνει ο Michael Stimpel, καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.

Η Heidrun Holstein, παθολόγος του ινστιτούτου καταναλωτών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και την Καρλσρούη τονίζει ότι ο μεσημβρινός υπνάκος έχει ουσιαστική συμβολή στην προαγωγή της υγείας.
Μελέτη επιστημόνων από την Αθήνα και τη Βοστόνη από το 2007 κατέδειξε πως όποιος χαλαρώνει το μεσημέρι έχει σημαντικά χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακή νόσο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...