ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

0 12 λόγοι για να μισείς το Facebook

http://www.comed.gr/FindUsOnFacebook.png1. Δεν μου αρέσει να πετάνε λέξεις και να κατουράνε στον τοίχο μου κάθε φορά που νομίζουν πως έχουν κάτι σοβαρό ή σαχλό να πουν. Αν θέλουν έχω και τηλέφωνο. Kαι μέιλ έχω. Και φραγή.

2. Δεν μου αρέσει να μου στέλνουν καρτούλες, καρδούλες, τούρτες, σκυλάκια, φιλάκια, εικονίτσες, χάντρες, φυλαχτά, καθρεφτάκια, σκόρδα και άλλες τέτοιες σάχλες κάθε φορά που χαίρονται ή νομίζουν πως θα ‘πρεπε να χαρώ εγώ όταν τα δω μπρος στη μούρη μου.

3. Δεν μου αρέσει να βρίσκω ....

0 Τέχνη απο σκουπίδια Vol.3

Πρωτότυπες δημιουργίες από τον κουβανό Steven Rodrig. Δείτε τις υπόλοιπες παρακάτω…



0 Έχετε δει ποτέ άσπρο κοράκι;

Αν δεν έχετε δει τότε δείτε το. Είναι πολύ πιο όμορφο από το μαύρο. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω…



0 Δείτε τι τρώει ένα παιδί μέσα σε ένα χρόνο


Αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία είναι τι τρώει ένα παιδί μέσα σε ένα χρόνο. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά γίνονται ολοένα και πιο παχύσαρκα. Η φωτογραφία προέρχεται από μία αγγλική καμπάνια με θέμα τη καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

0 Jeffrey Papandreou το πραγματικό όνομα που φρόντισαν να διαγράψουν προετοιμάζοντας τον για "εθνοσωτήρα"

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν άραγε το πραγματικό όνομα του σημερινού "Γιώργου" Παπανδρέου ;;;

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα αν τελικά βαφτίστηκε ποτέ ή απλά μετονομάστηκε σε Γιώργος που ακούγεται πιο Ελληνικό.

Στο βιβλίο του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου για τον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Του μιλάνε τα κύματα...», Εκδόσεις Καστανιώτη, διαβάζουμε κάτι ενδιαφέρον για τον Γιώργο Παπανδρέου προτού γίνει...
Γιώργος.


Στο κεφάλαιο στο οποίο ο συγγραφέας αφηγείται τις προετοιμασίες της οικογένειας του Α. Παπανδρέου για τη μετεγκατάστασή της στην Ελλάδα το 1960 αναφέρεται ότι ήδη από το 1959, με πρωτοβουλία του παππού τους Γεωργίου Παπανδρέου, τα τέσσερα παιδιά είχαν βαπτισθεί ορθόδοξοι χριστιανοί: «Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του» γράφει ο Γ. Λακόπουλος.

Τον Γιώργο λοιπόν τον έλεγαν Τζέφρυ (Jeffrey) προτού τελικά γίνει Γιώργος (Ελληνιστή)

Πόσο αληθινή όμως μπορεί να είναι αυτή η ιστορία του Γ. Λακόπουλου περί βάπτισης ;

Το πρόβλημα, τους ήταν γνωστό.
Καθώς πλησίαζε η Εξουσία, έπρεπε ο μικρός Jeffrey να μετονομαστεί κι έτσι , το 2008, "κυκλοφόρησε" η νέα Εκδοχή περί βάπτισης του Jeffrey , που διόρθωνε τις ελλείψεις της Παλιάς.

Το σενάριο, που διέδιδε η μητέρα, μέσω Σοφίας και Θ. Κατσανέβα, ήταν ότι η Σοφία και ο Γιώργος βαπτίστηκαν από τον Σιάκωβο, στις ΗΠΑ, χωρίς να ποτέ βέβαια να κάνουν λόγο για τον νονό.

Ήξεραν όμως ,ότι καμιά βάπτιση δεν είχε καταγραφεί στην Αρχιεπισκοπή Β&Ν Αμερικής. Έτσι λοιπόν, παρουσίασαν μια νέα μυστική «εκδοχή», πού την σέρβιρε το Βήμα στις 18 Ιουνίου, 2008 (Δείτε εδώ)

Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο οτι η "μυστική" βάπτιση δεν έγινε ποτέ στις ΗΠΑ αλλά το 1959, στην Εκάλη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά του Αντρέα ορθόδοξοι χριστιανοί

Δηλαδη, η βάφτιση έγινε με ιδιωτική τελετή στο σπίτι , κάτι σαν event κλειστού κύκλου, στην εκδοχή αυτή φημολογείται μάλιστα ότι νονός του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο Γιώργος Λιανόπουλος και οτι η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό αφού έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου.

Ο «αβάπτιστος», Τζέρφυ το 1959 ήταν 7 χρόνων.

Το παλιό σενάριο με την «βάπτιση» στην Αμερική, ίσχυε όσο ζούσαν οι παλιοί της ΕΚ, που γνώριζαν το μήνυμα του Γέρου στον Αντρέα. «Μην τολμήσετε να έρθετε αν δεν βαπτίσετε τα παιδιά». Και ήρθαν με τα παιδιά «βαπτισμένα».Επομένως γιατί να τα «ξαναβαπτίσει» ο Γερος;

Τώρα που «έφυγαν» οι παλιοί, μετέφεραν την βάπτιση στο Καστρί....

Κάποια σημαντικά στοιχεία όμως αποκάλυψαν ένα μεγάλο ερώτημα, αφού βαπτίστηκαν το 59 τα παιδιά , γιατί τα έγραψαν στο Κολλέγιο Αθηνών σαν διαμαρτυρόμενους;

Επειδή λοιπόν κάνουν λόγο για Διαφάνεια, ας ομολογήσουν ότι ο Τζέφρυ Παπανδρέου είναι αβάπτιστος να φύγει από την ψυχή τους το βάρος , και να τον βαπτίσουν έστω και τώρα,…. Μπας και τον φωτίσει ο Θεός....


tiresias-press.blogspot.com

0 ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...

Όταν η Νέα Τάξη Πραγμάτων γίνει η καθημερινότητα μας δεν θα το καταλάβει κανείς........
Δεν σας υποχρεώνω να δείτε το παρακάτω βίντεο αλλα οταν το θα καταλάβεται γιατι επιμένω....

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
anti-ntp.blogspot.com

0 Όχι άλλο κάρβουνο....

Oλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Alpha για να αναλάβει την παρουσίαση του «Big Brother». Τροφή με λιγα λόγια για τα μεσημεριανά.. Ρε Ανδρέα, μην μας το κάνεις αυτό.. Μια χαρά είχαμε ησυχάσει τόσα χρόνια χωρίς reality.. Έβγαλαν ήδη αρκετές σημαντικές.. προσωπικότητες.. Ξεχνιέται η Μπεζαντάκου απο το "Bar";; Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο alpha ποντάρει πολλά στο πρόσωπο του "Mister Reality" Ανδρέα Μικρούτσικου.. Για να δούμε.. Θα την γλιτώσουμε;;
 
trelokouneli.blogspot.com

0 ΓΕΛΟΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.....



ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ - ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ;
Λυπάμαι,αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ:
Έφτασαν μερικές μέρες απεργίας των οδηγών βυτιοφόρων και μπόλικη ....

τρομολαγνεία-σιγά μην έχαναν την ευκαιρία-από τα Μμε,για να αποκαλυφθούν τα χάλια του νεοέλληνα,που παραμένει διαχρονικά...κάφρος και απαίδευτος.
Κατανοούμε τους επαγγελματίες ή όσους ....ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ το αυτοκίνηρτο και έπρεπε να βάλουν βενζίνη με κάθε τρόπο και κόστος.
ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ,ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΒΕΝΔΙΖΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.

Η συντριπτική πλειοψηφία,άτομα που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για να πάνε...στην κοντινή καφετέρια ή για ψώνια στο κέντρο της πόλης τους:ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΚΑΙΓΟΤΑΝ" ΝΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ,ΑΛΛΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΤΟΥΣ.
Ναι,λοιπόν:ΠΡΟΒΑΤΑ!Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον κόσμο που βλέπει το εισόδημά του να καταληστεύεται,τη φορολογία ν'αυξάνεται,τη δουλειά του να χάνεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;
ΚΑΙ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ;!

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας:Κι επειδή πολλοί μιλούν για "κοινωνική έκρηξη" από Σεπτέμβρη,η δική μας πρόβλεψη είναι ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ:ΤΟΤΕ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ!

hellas-orthodoxy.blogspot.

0 Άνοιξε το νέο Τρωκτικό! Ας Γελάσω! 5 Λόγοι που προδίδουν το Μούφα Τρωκτικό


Στ' αλήθεια το πιστεύετε; Πιστεύετε πως άνοιξε το νέο blog του Νο1 blog της Ελλάδας;
'Η χαμηλή νοημοσύνη πρέπει να έχετε ή σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ορίστε λοιπόν 5 λόγους που πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ιστολόγιο, ΔΕΝ ανοίκει στους συντελεστές του αυθεντικού blog....

1) Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου blog μπορεί να είναι πολύ παρόμοιος με τον σχεδιασμό του αυθεντικού troktiko, αλλά οι διαχειριστές του troktiko, δεν ήταν ποτέ περίεργοι να μάθουν πόσα άτομα τους διαβάζουν αυτή την στιγμή. Πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το tro-ma-ktiko.blogspot.com.

2)Το blog troktiko.blogspot.com δεν είχε ποτέ .....καλές σχέσεις με το πολιτικό blog Press-gr.blogspot.com, και ποτέ δεν είχε αναδημοσιεύσει μία από τις πάμπολλες αποκαλύψεις του. Ξαφνικά το tro-ma-ktiko.blogspot.com, αναδημοσιεύει την τελευταία αποκάλυψη του Press-gr!

3)Στην αρχή αναζητούσαν συντάκτες να γράφουν στο blog! Είχε ποτέ το troktiko.blogspot.com ανακοινώσει ποτέ για αναζήτηση συντακτών;!

4)Επίσης γιατί να δημιουργήσουν νέο blog, αφού έχουν την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα της Ελλάδας!;

5)Και τέλος, συγκεκριμένα στην πρώτη τους ανάρτηση γράφουν: "Ας γίνουμε όλοι TROKTIKOI", πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι αυθεντικοί Τρωκτικοί!
axtarmas-blog.blogspot

0 TRO-MA-KTIKO: ΕΝΑ ΜΟΥΦΑ BLOG


ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ TROKTIKO,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΟΥΦΑ BLOG ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Εδω και καποιες ωρες εχει γινει ενας μικρος "πανικος"στην Ελληνικη blogσφαιρα με την εμφανιση του blog tro-ma-ktiko,το οποιο οπως υποστηριζει ειναι η συνεχεια του troktiko,μιας και τα περισσοτερα μελη της ομαδας του μεγαλυτερου σε επισκεψεις blog εχουν μεταφερθει εκει.
Κατι τετοιο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.

Θα δειτε πολλα....

"Όπως μπορεί να δει κανείς σε ένα απο τα μεγαλύτερα οικονομικά site του πλανήτη το www.bloomberg.com στο currency converter έχουν την Ελληνική δραχμή.. Μήπως σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε και να αρχίσουμε να.. υπολογίζουμε με δραχμές;;|
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...