ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

0 Η διάσωση ενός οικονομικού δολοφόνου

Ανοίγουν την πόρτα της εξόδου στον Παπανδρέου, μέσα σε ένα κλίμα επιβράβευσης, αλλά κυρίως ατιμωρησίας.

Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, αυτό επικυρώνεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η διάσωση του στρατιώτη ΓΑΠ, ο οποίος πρέπει να φύγει ασφαλής μετά τα όσα δεινά επέφερε στην πατρίδα που ξεπούλησε.

0 Παπαδήμος, συνεργός του Σημίτη & δήμιος της Ελλάδας

0 Ξεκινά πείραμα αναδημιουργίας των συνθηκών στο κέντρο του πλανήτη

Ξεκίνησε χθες στο Ευρωπαϊκό Συγκρότημα Ακτινοβολίας Σύγχροτρον (ESRF) ένα καινούργιο πείραμα στο οποίο θα γίνει προσπάθεια αναδημιουργίας των συνθηκών που επικρατούν στον πυρήνα της Γης. Το πείραμα θα γίνει με έναν μηχανισμό παραγωγής ακτίνων Χ που είναι γνωστός ως ID24. Ο μηχανισμός αυτός αναβαθμίστηκε για να γίνει το απαιτητικό πείραμα.

0 Θεαματική βροχή Λεοντιδών, στις 17 και 18 Νοεμβρίου.

Μία από τις πιο θεαματικές "βροχές" διάττοντων αστέρων, των Λεοντιδών, θα συμβεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.
   Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες, από τις 7 έως τις 28 Νοεμβρίου, το αποκορύφωμα του όμως αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.
 Ο ρυθμός πτώσης των φωτεινών μετεώρων -που γίνεται με ταχύτητα περίπου 71 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο- υπολογίζεται σε 15 ανά ώρα κατά μέσο όρο.

0 Τι να σημαίνει άραγε????

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα

http://www.illuminati.org/


Εκεί θα βρείτε μια κατάμαυρη σελίδα.....Πατήστε ctrl+A....
Τι σημαίνει αυτή η αντίστροφη μέτρηση άραγε;;;

0 Τρεις δορυφόροι έχουν απειλήσει τη Γη, τις τελευταίες 45 ημέρες!

Τρεις δορυφόροι έχουν απειλήσει τη γη, σε διάστημα μόνο 45 ημερών, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό για τους κινδύνους που κρύβει για τον πλανήτη μας η εξερεύνηση του διαστήματος. Το pyles.tv, επιχειρεί να καταγράψει τι ακριβώς συμβαίνει και κυρίως ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειές για την ανθρωπότητα!
  Σε μία εποχή που η τεχνολογία σημειώνει καθημερινά άλματα, θα περίμενε κανείς πως τέτοιου είδους προβλήματα θα ήταν ήδη ξεπερασμένα. Κι όμως, τα γεγονότα δείχνουν πως ενώ δαπανώνται τεράστια ποσά για να αντιμετωπίσουμε πιθανή πρόσκρουση αστεροειδούς στη Γη, τελικά κινδυνεύουμε περισσότερο από την πτώση δικών μας, ανθρώπινων κατασκευών!

0 Βασικοί κανόνες, για να είναι αξιόπιστο το check up αίματος και ούρων

Επιμέλεια: Aλέξανδρος Γιατζίδης M.D., medlabnews.gr

Είναι πολύ χρήσιμο σε περιοδικά διαστήματα, συνήθως ενός έτους, εκτός αν συντρέχουν λόγοι για πιο σύντομα, να κάνουμε προληπτικές εξετάσεις. Αυτές μπορεί να τις καθορίσει ο γιατρός που σας παρακολουθεί. Αλλές πάλι φορές επειδή είναι τόσο πια διαδεδομένες αυτές οι εργαστηριακές εξετάσεις μπορεί να τις ζητήσετε και εσείς οι ίδιοι. Ομως για την αξιοπιστία των μετρήσεων, επιβάλλεται να τηρηθούν ορισμένοι κανόνες. 

0 Κλειστή σήμερα η πυραμίδα του Χέοπα υπό τον φόβο της 11/11/11

Η μεγαλύτερη πυραμίδα της Αιγύπτου θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό. Ο λόγος για την πυραμίδα του Χέοπα η οποία θα έχει της πόρτες της ερμητικά κλειστές λόγω της ιδιαίτερης ημερομηνίας. 11/11/11 σήμερα και αυτή η ευθυγράμμιση της ημερομηνίας κάνει τους οπαδούς αριθμολογίας ανά τον κόσμο να παραληρούν.

0 Tarsier | Το θηλαστικό που πιάνει πουλιά στον αέρα

Το tarsier είναι πρωτεύον θηλαστικό του γένους Tarsius, της οικογένειας Tarsiidae. Όλα τα είδη που ζουν σήμερα απαντώνται στα νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας.

0 Ένας κινέζικος ναός… κρέμεται στο γκρεμό!

Το «Τhe Hanging Temple of Hengshan» -ή το «κρεμαστό ιερό των βράχων» όπως είναι γνωστό στους περισσότερους- βρίσκεται στην Κίνα, κοντά στην επαρχία Datong. Χτίστηκε πριν από 1.500 περίπου χρόνια από έναν Κινέζο μοναχό ονόματι Liao Ran, ο οποίος κυριολεκτικά σκαρφάλωσε στα απότομα βράχια της περιοχής, κατασκευάζοντας λίγα κελιά σε μια στενή επιφάνεια, ανοίγοντας τρύπες στους βράχους και τοποθετώντας ξύλινα υποστυλώματα.  perierga.gr - Το "κρεμαστό μοναστήρι των βράχων"... θεραπεύει την υψοφοβία!

0 Τουρκία: Το Μουσείο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας... σπάει τα ταμεία

(σ.σ.Βισ:Οι Τούρκοι που σε αυτά τα θέματα είναι.. έτη φωτός μπροστά,μας βάζουν για μια ακόμη φορά τα γυαλιά!Εμείς ας μείνουμε με τα Gay pride και τους "Οθωμανικούς περιπάτους" των Μπουταροκαμίνηδων)

Το τουρκικό Μουσείο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας, μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη, προσελκύει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον, ακόμη και όταν η τουριστική περίοδος έχει εκπνεύσει για το θέρετρο Μπόντρουμ (αρχαία Αλικαρνασσός). Μεγάλος μέρος των 300.000 ετησίως επισκεπτών έρχονται μάλιστα από την Κω, τη Λέρο, την Κάλυμνο, την Πάτμο και τη Ρόδο.

Στεγάζοντας χιλιάδες ιστορικά έργα τέχνης, ναυάγια και τεχνουργήματα, μεταξύ των οποίων οι θησαυροί της βασίλισσας Νεφερτίτης, το Μουσείο είναι μία από τις προσοδοφόρες ατραξιόν της τουριστικής βιομηχανίας της Τουρκίας. Ως ατραξιόν φαίνεται πως αντιμετωπίζεται και από τους ιθύνοντες της πολιτικής του, καθώς τους επισκέπτες υποδέχονται πολεμιστές και γενίτσαροι που κρατούν σπαθιά, πελέκεις και ασπίδες στην είσοδο του Κάστρου του Μπόντρουμ - μια υποδοχή που λέγεται ότι τους αιφνιδιάζει.

0 Κατεστραμμένα δεκάδες βιβλία ανεκτίμητης αξίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πάτρας!



Με μια απίστευτη αθλιότητα βρέθηκε αντιμέτωπος ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Αντώνης Σκιαθάς, εισερχόμενος σήμερα σε άδυτα της ιστορικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Πάτρας. Είναι προφανές ότι για την άθλια αυτή κατάσταση είναι υπόλογοι, όλοι όσοι είχαν την ευθύνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε το βίντεο
 

0 Το να βάζεις σε μία χρεωκοπημένη χώρα Πρωθυπουργό τραπεζίτη είναι σαν...



...να βάζεις έμπορο ναρκωτικών διευθυντή σε κλινική απεξάρτησης!!! 

ListonPlace

0 Αερογέφυρα στη Μαλαισία (Εντυπωσιακές Φωτογραφίες)


Αερογέφυρα στη Μαλαισία

0 Τι σημαίνει να είσαι Αυθεντικός ;


Πηγή : Φίλοι του Όσσο 
 

Όσσο, τι σημαίνει να είσαι αυθεντικός; Ποιά είναι η φύση και ο τρόπος ζωής του αυθεντικού ανθρώπου;
Αυθεντικός είναι εκείνος που έχει ξεφύγει από την προσωπικότητα του. Υπάρχουν δύο λέξεις: προσωπικότητα και ατομικότητα.Η προσωπικότητα είναι η ψεύτικη ταυτότητα, που σου δίνεται από την κοινωνία. Και η ατομικότητα είναι αυτό που η φύση σου έχει δώσει. Η ατομικότητα είναι υπαρξιακή. Η προσωπικότητα... είναι κοινωνική.

Σε κανονικές συνθήκες, ο καθένας ζει ως προσωπικότητα. Γι’ αυτό και η ζωή δεν είναι αυθεντική. Είναι ψεύτικη, είναι παραπλανητική, είναι υποκριτική. Ο άνθρωπος όχι μόνο κοροϊδεύει τους άλλους, αλλά κοροϊδεύει και τον ίδιο του τον εαυτό. Κοροϊδεύει τους άλλους και κοροϊδεύει και τον εαυτό του.

0 Απάντηση Ελληνίδας στο βρετανικό κανάλι 4: "Γίνε 'Αγγλος για μία εβδομάδα"

Απάντηση Ελληνίδας στο βρετανικό κανάλι 4: Γίνε Αγγλος για μία εβδομάδαΥπερήφανη Ελληνίδα έστειλε επιστολή στο αγγλικό κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι"
 με θέμα την Ελλάδα.

 Στην επιστολή της αναφέρει:

"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4, πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ. Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!

Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ;

0 Ανδρίτσαινα: η «πέτρινη» αρχόντισσα της Αρκαδίας

Η Ανδρίτσαινα βρίσκεται κοντά στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της παράδοσης και της ιστορίας της χώρας μας, με σημαντικές φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα.


Βρίσκεται στο κέντρο σχεδόν της Πελοποννήσου, στη σκιά του Λύκειου όρους, περικυκλωμένη από απότομα φαράγγια και βουνοκορφές, δάση σκιερά και ορμητικά ποτάμια. Η ηρωική Ανδρίτσαινα με μακρά ιστορία που χάνεται στα αρχαία χρόνια, είναι σήμερα ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Πελοποννήσου. Βρίσκεται στο ΝΑ τμήμα του Νομού Ηλείας, κοντά στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας, στην ορεινή ζώνη της Ολυμπίας και σε υψόμετρο 750 μέτρα ( http://bit.ly/nJ6oxD ).

0 Ένα νέο νησί γεννιέται

Δείτε τη γέννηση ενός ηφαιστειακού νησιού. Βρίσκετα στο νοτιοδυτικότερο των Κανάριων Νήσων

Η θάλασσα βράζει. Παντού μυρίζει θείο. Ένα νέο νησί γεννιέται στα Κανάρια νησιά κοντά στο El Hierro, ένα ισπανικό νησί στον Ατλαντικό Ωκεανό και το νοτιοδυτικότερο των Κανάριων Νήσων.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί κανείς να δει τη γέννηση αυτού του ηφαιστειακού νησιού. Ο κάτοικοι της περιοχής έχουν αναγκαστεί να το εκκενώσουν.
 

0 Τοιχογραφίες σε τρία κτίρια στολίζουν το κέντρο της Αθήνας

Τοιχογραφίες σε τρία κτίρια στολίζουν το κέντρο της Αθήνας
Εργο της Αναστασίας Κουμπάρη σε τυφλό τοίχο κτιρίου στον Νέο Κόσμο (Φρειδερίκου Σμιθ 4 & Κασομούλη)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...