ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

0 Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου

Ακολουθούν 10 από τις πιο cool ταράτσες στον κόσμο που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

0 Είσοδος ελεύθερη στο Μουσείο της Ακρόπολης

Με αφορμή την ημέρα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, την Παρασκευή, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Όπως κάθε Παρασκευή, το εστιατόριο του δεύτερου ορόφου θα είναι ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα.

0 Σε παροπλισμένο αεροδρόμιο στη Λάρισα κρύβει η κυβέρνηση την Eurogendfor!

Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!

0 Βατικανό: «Χρειάζεται νέα διεθνής οικονομική αρχή»

Το Βατικανό αποφάσισε να πάρει σήμερα, Δευτέρα, επίσημα θέση επί της διεθνούς χρηματοοικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τα όσα τονίζει το «υπουργείο Δικαιοσύνης» της Αγίας Έδρας, «χρειάζεται μια νέα διεθνής αρχή, η οποία, κατά την κρίση που διέρχεται η διεθνής κοινότητα, να μπορεί να ρυθμίζει την ροή των χρηματιστικών συναλλαγών».
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ζητά, επίσης, «να ξεπερασθεί το σύστημα του Bretton Woods με την συμμετοχή των αναδυόμενων και υπό ανάπτυξη χωρών, έχοντας ως προοπτική τη δημιουργία μιας γενικότερης, δημόσιας αρχής, με παγκόσμιες αρμοδιότητες».

0 Τιμή ρεκόρ για ελαιογραφία Ισπανίδας στο Παρίσι

Πωλήθηκε για 1.544.701 ευρώ!

Άγνωστο παραμένει το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της ελαιογραφίας της ζωγράφου Μαρία 'Ελενα Βιέιρα ντα Σίλβα, ο οποίος έδωσε 1.544.701 ευρώ για να την αποκτήσει σε δημοπρασία στο Παρίσι!

0 Πέφτοντας σε τοίχο με 120 μίλια την ώρα (Photos+ video)

Το ταχύτερο crash test στον κόσμο

Αυτή είναι η τρομαχτική στιγμή κατά την οποία ένα Ford Focus συγκρούεται σ' ένα συμπαγή τοίχο από τσιμέντο με ταχύτητα 120mph, κατά τη διάρκεια του ταχύτερου crash test στον κόσμο. Να σημειώσουμε ότι η συνηθισμένη ταχύτητα των crash test είναι τα 40mph.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

0 Σκληρή μάχη μεταξύ ελαφιών για το ποιο θα κυριαρχήσει στα θυληκά, μπροστά στα μάτια δύο κυνηγών.

Ένα ασυνήθιστο, αλλά και ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρισαν δύο φίλοι που είχαν βγει για κυνήγι στην περιοχή Ίστριος της Ρόδου. Τα κέρατα δυο ελαφιών dama-dama, που είχαν δώσει σκληρή μάχη μέχρις εσχάτων για την κυριαρχία στον θηλυκό πληθυσμό, είχαν μπλεχτεί και το ένα έσερνε νεκρό το άλλο!

Η πάλη μεταξύ αρσενικών κατά την περίοδο του ζευγαρώματος είναι συνηθισμένη και συχνά αποβαίνει μοιραία για έναν από τους δυο διεκδικητές των θηλυκών ελαφιών!

0 ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ!

Αν νομίζατε ότι τα ραδιοτηλεσκόπια του προγράμματος ΣΕΤΙ είναι τα μόνα που ψάχνουν στο διάστημα για ίχνη εξωγήινης ζωής, κάνετε λάθος!

Περιτριγυρισμένο από χιονισμένα ηφαίστεια το σύστημα Atacama Pathfinder στις δυτικές παρυφές της Χιλής που θα ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι το 2013, ψάχνει και αυτό ήδη για εξωγήινα σήματα.

0 Στο Μεγανήσι της Λευκάδας ζούσε ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ! Αποκαλυπτικά ευρύματα χιλιάδων ετών.

Στα νησάκια γύρω από το Μεγανήσι της Λευκάδας ζούσε πριν από εκατό χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος του Νεάντερταλ, αφού βρέθηκαν περίπου είκοσι χιλιάδες αρχαία κινητά ευρήματα αυτής της περιόδου, έπειτα από διετή συστηματική αρχαιολογική επιφανειακή έρευνα που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην περιοχή.
  Οι κοινότητες των κυνηγών - τροφοσυλλεκτών φαίνεται ότι προτιμούσαν τα τοπία αυτά του Ιονίου Πελάγους, όχι μόνο εξαιτίας της αφθονίας πυριτόλιθου εξαιρετικής ποιότητας, στον οποίο λάξευαν τα εργαλεία τους, αλλά και γιατί διέθεταν φυσικά καταφύγια, μικρές και μεγαλύτερες κοιλάδες, υγρότοπους, πηγές νερού και θηράματα, που όλα μαζί -και τηρουμένων των αναλογιών- θα λέγαμε σήμερα ότι αποτελούσαν τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της Παλαιολιθικής εποχής. Κρίνοντας από τους αριθμούς των λίθινων εργαλείων θεωρούμε ότι οι παλαιολιθικές κοινότητες επέστρεφαν συχνά εδώ, ήταν, με άλλα λόγια, ένας αγαπημένος προορισμός στις εποχικές μετακινήσεις τους.

0 Ένας πλανήτης- νάνος που λέγεται Χιονάτη και διαθέτει ατμόσφαιρα!

 Αστρονόμοι στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ένας πλανήτης- νάνος που ανακαλύφθηκε πριν τέσσερα χρόνια λίγο έξω από τον Ποσειδώνα ήταν κάποτε γεωλογικά ενεργός και μάλιστα διαθέτει ένα λεπτό στρώμα ατμόσφαιρας.
  Ο 2007 OR10 είναι τώρα ένας παγωμένος κόσμος και οι επιστήμονες τον έχουν ονομάσει «Χιονάτη».

Μία κόκκινη Χιονάτη

  Ο 2007 OR10 βρίσκεται στη ζώνη σωμάτων Κούιπερ η οποία αποτελείται από μεγάλους παγωμένους βράχους που κινούνται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο. Η ζώνη Κούιπερ βρίσκεται στα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος και σύμφωνα με τους επιστήμονες δημιουργήθηκε πριν από 4,5 δισ. έτη από τις βαρυτικές δυνάμεις που ασκούσε τότε ο Ποσειδώνας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...