ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

0 Ουρακοτάγκος έσκαψε τούνελ σε ζωολογικό κήπο

Αν νομίζετε ότι η αγάπη και η συντροφικότητα είναι χαρακτηριστικά μόνο του ανθρώπινου είδους, κάνετε λάθος!


Ένας αρσενικός ουρακοτάγκος στην Κίνα δεν δίστασε να σκάψει τούνελ για να μπορέσει να συναντήσει την αγαπημένη του.

0 ''Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν''... Το προφητικό (βιντεο)

Σίγουρα όλοι μας έχουμε στο μυαλό κάποιο παλιό τραγούδι το οποίο θεωρούμε προφητικό για κάποιες καταστάσεις. Ένα από αυτά που έχουμε εμείς στο μυαλό μας είναι το ''κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν''.
Ίσως να είναι μέσα στα πρώτα προφητικά τραγούδια της Ελληνικής έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, ενώ ταυτόχρονα η φωνή του ''πρίγκιπα'' Παύλου Σιδηρόπουλου το απογειώνει...

0 Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο;

Το ΠΑΣΟΚ, το παρακράτος, οι ξένες μυστικές υπηρεσίως, η CIA, η Mossad, οι ΗΠΑ, ή η Γερμανία; Ναι, όλοι μαζί. Και ο Ηγεμόνας, που στέκεται πάνω απο όλους και τώρα επιτίθεται άγρια και εναντίον της Ευρωζώνης, μέσω του πρωθυπουργού μας Παπανδρέου!

του Εμμανουήλ Σαρίδη

Εισαγωγή, υπόθεση εργασίας

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» Το ερωτημα το είχε θέσει πριν από 40 χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής με αφορμή τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και από τότε εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συχνά, χωρίς όμως να έχουν δωθεί μέχρι σήμερα κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις, εκτός απο τα συνήθη υπονοούμενα περι Αμερικής, CIA και άλλων εσωτερικών και εξωτερικών δυνάμεων και εχθρών. Που τελικά μένουν όλες στο ημίφως....

0 Η πραγματική κρίση, μας οδηγεί σε εκλογές!!!

Η πρόσφατη οικονομική συμφωνία “πλαίσιο” μετάξύ Ευρωζώνης και Ελλάδας έχει όλα τα χαρακτηριστικά της εικόνας της κρίσης που την επέβαλε. Δεν είναι σαφής αλλά ένα απλό περίγραμμα που περιμένει εξειδίκευση. Δεν έχει τα ανάλογα κεφάλαια για τα οποία γίνεται λόγος. Αυτά πρέπει ακόμη να εξευρεθούν. Δεν αποτελεί “ώριμο φρούτο” μιας πολιτικής διαδικασίας αλλά μάλλον το αποτέλεσμα μιας επείγουσας προσπάθειας διάσωσης...

0 Σπίτι κατασκευασμένο από δύο κοντέινερ!

Σπίτι κατασκευασμένο από 1 κοντέινερ έχουμε δει και στο παρελθόν. Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείς να κατασκευάσεις ένα υπέροχο σπίτι χρησιμοποιώντας 2 κοντέινερ…


Σπίτι φτιαγμένο από δύο κοντέινερ!

0 Η πιό φιλική φάλαινα στον κόσμο .

friendly whales02

0 ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ .ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (VIDEO)

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε να ταξιδέψετε στο διάστημα και να δείτε πως φαίνεται η γή;;; Πόσο πολύ σας μαγεύει η ιδέα να ήσαστε το μάτι ενός αστροναύτη;;; Όσα κατάφεραν λοιπόν να δουν μόνο οι αστροναύτες τώρα στις οθόνες σας!!!

0 Όταν τα ζώα χώνονται εκεί που δεν πρέπει


Όταν τα ζώα χώνονται εκεί που δεν πρέπει (17)
Μερικές φορές οι μικροί μας φίλοι χώνονται σε πολύ παράξενα σημεία ή αντικείμενα, είτε από περιέργεια είτε για να κλέψουν μια λιχουδιά, με αποτέλεσμα να μπλέκονται σε κωμικοτραγικές καταστάσεις!

0 Το Facebook έβγαλε στην φόρα προσωπικά δεδομένα

Tο Facebook φαίνεται πως αντιμετωπίζει για ακόμα μία φορά προβλήματα με την ασφάλεια του. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα κάθε χρήστης μπορούσε να δει την ονομασία καθώς και το thumbnail από τα προσωπικά videos που είχαν ανεβάσει οι φίλοι του αλλά δεν...

0 ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Στο νησί της Μήλου βρίσκονται οι μεγαλύτερες κατακόμβες που έχουν διατηρηθεί στο ακέραιο και τις οποίες είχαν ανοίξει οι Χριστιανοί για να σωθούν από τους διωγμούς τους. Είναι μοναδικές στο είδος τους σε ολόκληρη την Ελλάδα!! Ο πρώτος που εξερεύνησε τις κατακόμβες αυτές ήταν L. Ross to 1844, o  οποίος αναφέρει ότι ήδη είχαν συληθεί. Η συστηματική μελέτη τους οφείλετε στον καθηγητή Γ. Σωτηρίου!!
Πρόκειται για ένα υπόγειο νεκροταφείο που χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ. και συνέχισε να χρησιμοποιείται έως τα τέλη του 5ο αιώνα μ.Χ. το μνημείο αυτό αποτελείτε από τρεις αίθουσες  ( Α,Β,Γ, ) και από μικρούς διαδρόμους που ξεκινούν από κάθε νεκρικό θάλαμο. Το πλάτος των διαδρόμων κυμαίνεται από 1 μετρό έως και 5 μέτρα. Το πιο κοντό σημείο είναι 1,60 και το πιο ψηλό 2,60.

0 Κοάλα - το ζώο με τον μικρότερο εγκέφαλο στον κόσμο

Το συμπαθητικό μαρσιποφόρο, φυτοφάγο ζώο της Αυστραλίας. 
Η λέξη "κοάλα" προέρχεται από τη λέξη "γκούλα" της διαλέκτου "Νταρούκ". Άλλη ονομασία που δόθηκε στο ζώο από τους Ευρωπαίους αποίκους ήταν "Η ντόπια αρκούδα". Η επιστημονική του ονομασία είναι Phascolarctos cinereus και προέρχεται από την ελληνική λέξη"φάσκολος", που σημαίνει "σάκος, μάρσιπος" και τη λέξη "άρκτος" που σημαίνει "αρκούδα". 

0 Παπανδρέου: Επικαλέστηκε λαό και πατρίδα ενώ ξεπουλά Ελλάδα και Έλληνες!

Στην εισαγωγή της ομιλίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ως… σωτήρας (και απελευθερωτής συνάμα) των Ελλήνων. Μίλησε σαν να έλυσε όλα μας τα προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα καταδίκασε τη χώρα σε νέο μνημόνιο 30 ετών!

Μίλησε με υπερηφάνεια για τον ελληνικό λαό, τον ίδιο λαό που θα τσακίσει με την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου! Μίλησε για την Ελλάδα, την Ελλάδα που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει! Και ενώ προσπαθεί να εμφανίσει το μαύρο ως.....

άσπρο, με την ανεργία να έχει φτάσει στα… ουράνια, με 1.000.000 Έλληνες να μη βρίσκουν δουλειά, με θράσος τεράστιο είπε ότι όσοι τον κρίνουν κινούνται μεταξύ θεωριών συνωμοσίας και λαϊκισμού!

0 ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ (ΟΛΑ) ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ TV;

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;

Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:
Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.
Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση...

0 ΠΑΡΑΞΕΝA ΔΕΝΔΡΑ – ΣΥΝΕΦΑ – ΒΡΑΧΙΑ ( SIMULACRA )!!!

Αν νομίζετε ότι η φύση δεν δημιουργεί παράξενες καταστάσεις είστε γελασμένοι!! Η φύση μπορεί και κάνει τα πάντα, όπως στις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε.

0 Αδύνατο το ταξίδι στον χρόνο!!!

Ομάδα φυσικών από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χονγκ Κονγκ υποστηρίζει πώς τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός.
Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι τα ταξίδια στον χρόνο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναπτυχθούν ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνη του φωτός.
Ο ΚΟΚ του Σύμπαντος
Οι ερευνητές απέδειξαν πώς ούτε ένα μεμονωμένο φωτόνιο ούτε μια δέσμη φωτός, δεν μπορούν να κινηθούν με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός «υπακούοντας» έτσι στην θεωρία του Αϊνστάιν...

0 Suha Derbent, ο φωτογράφος της άγριας φύσης

Για να γίνεις φωτογράφος της άγριας φύσης απαιτεί να διαθέτεις γνώση, επιμονή, τόλμη αλλά και να μπορείς να κρύβεσαι όπου αυτό γίνει απαραίτητο. Θα πρέπει είσαι σε θέση να εντοπίσεις και να κατανοήσεις πώς τα άγρια ​​ζώα ενεργούν στο φυσικό τους περιβάλλον. Πρέπει να έχεις την υπομονή να περιμένεις αρκετά για την κατάλληλη φωτογραφία.
Suha Derbent, ο φωτογράφος της άγριας φύσης
Ο Suha Derbent, επαγγελματίας φωτογράφος από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας τα διαθέτει όλα αυτά. Εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος για 20 χρόνια και οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στην Cumhuriyet Daily, στο Atlas Magazine αλλά και στο Marie Clare Magazine.
Εργάστηκε επίσης ως διευθυντής φωτογραφίας για δύο χρόνια στο Gezi National Geographic Traveler. Είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός φωτογράφος. Οι εικόνες του είναι τόσο απίστευτα όμορφες και έντονες που δεν μπορείτε να τραβήξετε το βλέμμα σας μακριά από αυτές. Η αληθινή ομορφιά της στιγμής αποτυπωμένη άριστα μέσα από τον φωτογραφικό του φακό..

0 H δράση του Σιωνισμού στην Ελλάδα!!!

Το πολιτικό κατεστημένο το οποίο διοικεί τον τόπο, συνδέεται, με άρρηκτους δεσμούς με τον διεθνή σιωνισμό. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται από τη διαπίστωση ότι η καταγωγή πολλών πολιτικών είτε είναι εβραϊκή, είτε οι ίδιοι εξαρτώνται οικονομικά από τους ιουδαίους. Για να μην θεωρηθεί ο ισχυρισμός αυτός ως νεφελώδης... και δημαγωγικός, θα επικαλεσθούμε, ενδεικτικά, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της εξαρτήσεως.

0 Η μέθοδος ισορροπίας του Αρχιμήδη!!!

Είναι εκπληκτικό πόσες από τις σημαντικές εξελίξεις των μαθηματικών της σύγχρονης εποχής έχουν την προέλευση τους σε εργασίες που έγιναν δυο χιλιετηρίδες πριν, από τους αρχαίους Έλληνες· όπως άρεσε στον Τζούλιαν Λόουελ Κούλιτζ (Julian Lowell Coolidge), τον διάσημο γεωμέτρη του Χάρβαρντ που έζησε στις αρχές του αιώνα μας, να λέει:
«Τότε στη γη κατοικούσαν γίγαντες». Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ο μεγαλύτερος από όλους αυτούς τους γίγαντες ήταν ο περίφημος Αρχιμήδης από τις Συρακούσες, ένας άνθρωπος με απίστευτο μαθηματικό ταλέντο. Σ' αυτή τη διάλεξη θα δούμε ότι ο Αρχιμήδης βρίσκοντας, με τα περιορισμένα μέσα που είχε στη διάθεση του, τα εμβαδά ορισμένων καμπυλόγραμμων επίπεδων σχημάτων και τα εμβαδά και τους όγκους ορισμένων καμπύλων επιφανειών έβαλε τα θεμέλια του ολοκληρωτικού λογισμού, που πολλά πολλά χρόνια αργότερα έμελλε να προχωρήσει προς την τελειοποίηση του με τους Κέπλερ (Kepler), Καβαλιέρι (Cavalieri), Φερμά (Fermat), Ουόλλις (Wallis), Μπάρροου (Barrow), Λάιμπνιτς (Leibnitz) και Νεύτωνα....

0 That's Greece vs That's Not Greece. Το βιντεο για την Ελλάδα που κάνει τον γύρω του κόσμου...


Στο βίντεο αυτό αντικρούονται οι δύο όψεις της Ελλάδας με πολύ όμορφο τρόπο. Δίνει δυνατά επιχειρήματα για να απαντήσει στις λασπολογίες που σερβίρουν 2 χρόνια περίπου οι τραπεζίτες και οι συν αυτώ.  Ένα πολύ όμορφο βίντεο που προβλήθηκε επίσης και στο συνέδριο Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου... Δείτε το

0 Υγιεινά προϊόντα σε ανθυγιεινές συσκεαυσίες


H Daizi Zheng είναι μία κινέζα σχεδιάστρια η οποία μέσα από τα έργα της προσπαθεί να βελτιώσει το τρόπο ζωής του κόσμου. Ένα από αυτά τα έργα της είναι και το Stereotype Packaging. Στο έργο της αυτό παρουσιάζει υγιεινές τροφές μέσα από διάσημες ανθυγιεινές συσκευασίες.

1 Our Wonderful World!

Φωτογραφίες που θα μας βοηθήσουν να θυμηθούμε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος μας! Ίσως έτσι αρχίσουμε να τον προσέχουμε περισσότερο..


Our Wonderful World!

0 Απίστευτο hand painting από τον Guido Daniele




0 Ψυχώ - (Psycho)

Εχω πολλούς λόγους να αγαπώ το καλοκαίρι κι ένας εξ αυτών είναι ότι μπορώ να δω ό,τι ταινία δεν έχω προλάβει. Και συνήθως αυτές είναι οι πιο κλασικές. Πολλές τις λατρεύω και μπορώ να τις βλέπω και να τις ξαναβλέπω πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, οι ταινίες του Χίτσκοκ! Τυχαία τον λέγανε τον άνθρωπο "μέτρ του σασπένς"; Δε νομίζω! Τα καλοκαίρια λοιπον άμα δεν κάνω ένα μαραθώνιο Χίτσκοκ δε γίνεται!Και πάντα θα παίζει το "Ψυχώ". Εδώ μιλάμε για έρωτα όχι αστεία...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...