ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

0 ΠΑΡΑΞΕΝA ΔΕΝΔΡΑ – ΣΥΝΕΦΑ – ΒΡΑΧΙΑ ( SIMULACRA )!!!

Αν νομίζετε ότι η φύση δεν δημιουργεί παράξενες καταστάσεις είστε γελασμένοι!! Η φύση μπορεί και κάνει τα πάντα, όπως στις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε.

Η λέξη SIMULACRA είναι λατινικής προελεύσεως και η ερμηνεία της έχει να κάνει με όταν η φύση δίνει σχήμα σε κάποιον βράχο ή δέντρο ή σύννεφο σαν να τα έχει φτιάξει ανθρώπινο χέρι.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι όλες φυσικές και δεν έχουν επεξεργαστεί σε κάποιο πρόγραμμα Photoshop  αλλά ούτε πουθενά αλλού. Κάποιες φωτογραφίες είναι δικές μου από κάποια ταξίδια ανά τον κόσμο που είχα βρεθεί για κάποιες έρευνες και τις τράβηξα ώστε να τις δείτε εσείς σήμερα.


Κάποιες άλλες είναι από το διαδίκτυο οπού τις έχουν τραβήξει κάποιοι άλλοι. Δείτε στο παρακάτω βίντεο που η ομάδα INVISIBLELYACANS ετοίμασε και ετοιμαστείτε για να δείτε τι παραξενιές μπορεί να φτιάξει η μητέρα φύση!! Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο δύσκολο κάποιος να πιστέψει ότι δεν έχει γίνει ανθρώπινη παρέμβαση, αλλά είναι πραγματικότητα και μπορεί εύκολα να αποδειχτεί αν είναι έτσι ή όχι. Το βίντεο αξίζει να το δείτε όχι μια αλλά όσες φορές θέλετε γιατί είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείτε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστέυτε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

http://www.invisiblelycans.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...