ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

0 Γιατί αυτές τις 13 ημερομηνίες μέσα στο 2014 οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο του πλανήτη

Γιατί αυτές τις 13 ημερομηνίες μέσα στο 2014 οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο του πλανήτη
Μπορεί να μην είναι ορατοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μετακινούνται ή ότι ζουν κλεισμένοι μέσα σε χρυσά κλουβιά, ελέγχοντας την αμύθητη περιουσία τους από ένα κινητό τηλέφωνο και έναν υπολογιστή.

Έχουν και αυτοί ανάγκη από κοινωνική συναναστροφή και φροντίζουν γι' αυτό...

Οι ημερομηνίες που ακολουθούν είναι εκείνες κατά τις οποίες οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο θα βρίσκονται όλοι ή σχεδόν όλοι στο ίδιο χωρικό σημείο την ίδια χρονική στιγμή:

0 Ολλανδή βιολονίστρια παίζει ξαφνικά Τσιτσάνη σε κατάμεστη συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρότερνταμ [βίντεο]

Ολλανδή βιολονίστρια παίζει ξαφνικά Τσιτσάνη σε κατάμεστη συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρότερνταμ [βίντεο]
Αμέσως μετά την Τσιγγάνα του Μωρίς Ραβέλ, η ραγδαία ανερχόμενη 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια, Εμι Στόρμς επέστρεψε στην σκηνή για να ερμηνεύσει μπροστά στο έκπληκτο (και στη συνέχεια ενθουσιώδες) κοινό, τα Ωραία του Τσιτσάνη.

Ακολούθησαν επιφωνήματα και χειροκροτήματα για αυτή τη σπάνια εμπειρία ακρόαση,ς που τίμησε τον κορυφαίο Ελληνα ρεμπέτη που διεγείρει ακόμα και συμφωνικές ορχήστρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ogdoo, η Εμι Στομ άρχισε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 5 ετών στη φημισμένη Βασιλική Μουσική Σχολή της Χάγης από όπου αποφοίτησε πριν από τρία χρόνια.

Το βίντεο προέρχεται από τη συναυλία που έδωσε τον Φεβρουάριο του 2012. Η στιγμή που αρχίζει να ερμηνεύει το έργο του Τσιτσάνη βρίσκεται από το 3ο λεπτό και μετά.

0 Ταινίες που βασίστηκαν σε αληθινά γεγονότα

Γιατί πολλές φορές αναρωτηθήκαμε αν όντως έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!

Θα ξεκινήσω το συγκεκριμένο άρθρο με ένα ερώτημα. Η τέχνη μιμείται τη ζωή ή η ζωή την τέχνη; Δεδομένου ότι ο κινηματογράφος ανήκει στο πεδίο της τέχνης η ερώτηση στην προκειμένη περίπτωση είναι αν ο κινηματογράφος μιμείται τη ζωή ή η ζωή τον κινηματογράφο.

Σαφώς, για 'μένα η απάντηση δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο αλλά γκρι, γιατί πολλές φορές οι ιστορίες στο σινεμά αποτελούν πρότυπο μίμησης για εκείνους που τις έχουν δει, ενώ κάποιες άλλες στιγμές τα σενάρια βασισμένα σε αληθινά γεγονότα αποτέλεσαν πρότυπο στα μάτια του εκάστοτε σκηνοθέτη.

Αυτές είναι μερικές ταινίες που στους τίτλους τέλους η ένδειξη “based on the true story”, μας έκανε να αναρωτηθούμε, να ανατριχιάσουμε ή πολλές φορές και να κάνουμε την προσευχή μας.

0 Εγκαταλελειμμένα εργοστάσια παιχνιδιών που προκαλούν τρόμο και φρίκη [εικόνες]

Εγκαταλελειμμένα εργοστάσια παιχνιδιών που προκαλούν τρόμο και φρίκη [εικόνες]
Κι όμως κάτι όμορφο και χαριτωμένο όπως μια κούκλα, μπορεί να μετατραπεί σε ένα τρομακτικό θέαμα.

Αποκεφαλισμένες κούκλες, παρατημένα μηχανήματα, σπασμένα τζάμια, μυρωδιά φωτιάς και εγκατάλειψης, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου.
Αυτά τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και καταστήματα παιχνιδιών προκαλούν την απόλυτη φρίκη με κύριο πρωταγωνιστή το Νησί με τις Κούκλες, νότια της πόλης του Μεξικού.

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – Μυρμήγκια επιτίθονται και σκοτώνουν πύθωνα

Δείτε την απίστευτη μάχη μεταξύ μυρμηγκιών και ενός πύθωνα που έχει άδοξο τέλος.



0 Βίλα Αμαλίας: Έναν χρόνο μετά


Φωτογραφίες: Θανάσης Τρομπούκης

«Τα παιδιά που έμεναν μέσα δεν ενοχλούσαν κανέναν, ίσα-ίσα νιώθαμε μια ασφάλεια γιατί κανείς δεν τολμούσε να ληστέψει σπίτι ή να κακοποιήσει κάποιον», λέει στο μπαλκόνι κάτοικος διπλανής πολυκατοικίας. Η κυρία Μαρία από τον φούρνο της γωνίας θυμάται φασαρία μόνο από τη μουσική


Πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2012, εάν περπατούσες στα στενά κάτω από τη Βικτώρια είχες περισσότερες πιθανότητες να σου επιτεθεί κάποιος φουσκωτός με ξυρισμένο κεφάλι παρά να σκάσει πάνω σου μια μολότοφ, μετατρέποντάς σε σε πασχαλιάτικη λαμπάδα.

Εάν ο δρόμος σε έβγαζε λίγο πιο πάνω, Πατησίων και Τοσίτσα, θα σε έπιανε η καρδιά σου από τις ανθρώπινες ψυχές που έχουν παραδοθεί στα faux ταξίδια της ηρωίνης και δεν θα σε απασχολούσε η μουσική από το κτίριο δίπλα στην Υπατία. Κι εάν αποφάσιζες να ανέβεις τη Δροσοπούλου, βαθιά στην Κυψέλη μέχρι το ύψος της Λέλας Καραγιάννη, θα σε ενοχλούσε πολύ περισσότερο το κιτρινωπό φως που έπεφτε πάνω στους ρακοσυλλέκτες παρά η δέσμη που αχνόφεγγε μέσα από τα κλειστά παντζούρια του νεοκλασικού.

0 Οι αποδεδειγμένες απάτες της θεωρίας της εξελίξεως

Η μεγαλύτερη απόδειξη απάτης της θεωρίας της εξελίξεως είναι ότι ποτέ δεν κατάφεραν οι χημικοί επιστήμονες στα εργαστήρια να ενώσουν και να καταφέρουν να γίνει σύλληψη, με εξωσωματική γονιμοποίηση μεταξύ σπερματοζωαρίου ανθρώπου και πιθήκου, όσες φορές το επιχείρησαν αυτό!

Γνωρίζουμε ότι παρόλο τις διαφορές που υπάρχουν στις ράτσες των ζώων αυτά καταφέρνουν να συλλάβουν, π.χ. παρόλο την μεγάλη διαφορά στις ράτσες των σκυλιών όπως πιτ μπούλ, ή ντόπερμαν με πεκινουά ή κανίς, αυτά καταφέρνουν να «συλλάβουν» και να εγκυμονήσουν, όπως επίσης και το γαϊδούρι με το άλογο, μπορούν να συλλάβουν τα θηλυκά και να κυοφορήσουν το μουλάρι κ.ο.κ.

Όμως αν και λένε οι εξελικτικοί ότι είναι στο ίδιο είδος ο πίθηκος με τον άνθρωπο, ποτέ όσο και αν ακούγεται αρρωστημένο δεν κατάφεραν στα εργαστήρια να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση των σπερματοζωαρίων πιθήκου και ανθρώπου, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Ακόμα και τώρα όλους τους εξελικτικούς προκαλούμε αν μπορούνε οι επιστήμονες να κάνουνε γονιμοποίηση σπερματοζωαρίων!

0 Παράξενα μανιτάρια που δεν έχετε ξαναδεί!


perierga.gr - Παράξενα μανιτάρια που δεν έχετε ξαναδεί!Η μητέρα φύση δεν είναι η πρώτη φορά που εκπλήσσει με τις δημιουργίες της, αφού όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε δει κατά καιρούς πολλά παράδοξα φυτά, δέντρα ή λουλούδια.
Στο πλαίσιο αυτό –της παραδοξότητας δηλαδή- εντάσσονται και πολλά είδη μανιταριών που φύονται σε δάση ανά τον κόσμο και εκπλήσσουν με την εμφάνισή τους. 
 Εδώδιμα ή μη, τα χρώματα, τα μοτίβα αλλά και το σχέδιό τους προκαλούν την προσοχή μας και σε ορισμένες περιπτώσεις το θαυμασμό μας για την εκκεντρική τους εμφάνιση. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σας πείσει…

0 Δαμάζοντας τα γιγάντια κύματα

Ο Andrew Cotton τα βάζει με την δύναμη της φύσης

Γιγάντια κύματα που ξεπερνούν τα 29 μέτρα ύψος δαμάστηκαν για ακόμα μια φορά από τον ατρόμητο σέρφερ Andrew Cotton, στις ακτές της Nazare στην Πορτογαλία.

Ο Andrew βλέποντας τις φωτογραφίες, μοιάζει να κάνει... σνόουμπορντ κατεβαίνοντας κάποια απόκρημνη χιονισμένη πλαγιά, παρά ότι βρίσκεται στην θάλασσα!

Τα πάντα γύρω του είναι λευκά από τα αφρισμένα τεράστια κύματα του ωκεανού και φαντάζουν σαν χιόνι, με την θάλασσα να δείχνει σαν πίστα του σκι.

0 Σπάνιο θηλαστικό εμφανιστηκε για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια!

Σαόλα καταγράφηκε στο Βιετνάμ- Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα από τα σπανιότερα και πιο απειλούμενα θηλαστικά στη Γη κατέγραψε η κάμερα στο Βιετνάμ για πρώτη φορά εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ενισχύοντας τις ελπίδες για ανάκαμψη του είδους.

Το σαόλα, που θυμίζει αντιλόπη, φωτογραφήθηκε σε δάσος στο κεντρικό Βιετνάμ το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το WWF.

«Είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη που μας χαρίζει ελπίδα»,  δήλωσε ο διευθυντής του Ταμείου στο Βιετνάμ Van Ngoc Thinh.

0 Η Σουηδία κλείνει φυλακές επειδή δεν έχει κόσμο να βάλει μέσα

Η Σκανδιναβική χώρα φαίνεται ότι έχει περισσότερες φυλακές απ' ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός των εγκλείστων σε αυτές.

 Για αυτό το λόγο λοιπόν η κυβέρνηση προσφάτως αποφάσισε να κλείσει τέσσερις φυλακές και ένα κέντρο κράτησης.

 Φυσικά και υπάρχει ακόμα έγκλημα στη Σουηδία απλώς η πολιτική εκεί στηρίζει την επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία και όχι την απλή φυλάκιση τους πίσω από τα σίδερα.

Ο έγκλειστος πληθυσμός στη Σουηδία μειώθηκε κατά 6% πέρυσι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...