ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

0 Γάτα και αρουραίος πίνουν γάλα από το ίδιο μπολ (Video)


Γάτα και αρουραίος πίνουν γάλα από το ίδιο μπολ
Άλλος ένας μύθος καταρρίπτεται!

0 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ

Σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του Τζέφρι Μπένετ «Πέρα από τα UFO» από τις εκδόσεις Liberal Books, Έλληνες επιστήμονες περιέγραψαν τις προϋποθέσεις εμφάνισης ζωής στο σύμπαν, καθώς και τις προοπτικές εύρεσης εξωγήινης ζωής βακτυριακού τύπου, αλλά και νοημόνων μορφών ζωής.
Για το θέμα μίλησαν ο διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος, ο καθηγητής Φυσικής Διαστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφών Μουσάς και ο Χάρης Αναστόπουλος, λέκτορας Θεωρητικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος υπήρξε και μεταφραστής του σχετικού βιβλίου.

0 Καλώς ορίσατε στο διάφανο αεροπλάνο!

Τα σχέδια ενός επιβατηγού αεροσκάφους βγαλμένου κυριολεκτικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας παρουσίασε η Airbus. Το Concept Cabin είναι ένα αεροσκάφος που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό του αφού η καμπίνα των επιβατών είναι στην ουσία ένας ιπτάμενος θόλος που θα τους επιτρέπει να βλέπουν έξω από το σκάφος προς κάθε κατεύθυνση!


  Επιπλέον, η καμπίνα του σκάφους θα περιβάλλεται από μια «έξυπνη μεμβράνη», όπως την χαρακτηρίζουν οι κατασκευαστές, η οποία θα μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες φωτός. Θα προβάλλει επίσης ολογραφικά βίντεο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με τον μηχανισμό της ολογραφικής προβολής. Επιπλέον θα είναι αυτάρκης ενεργειακά αφού θα λειτουργεί με την θερμότητα που θα παράγουν τα σώματα των επιβατών.

0 Δωρεάν παιδεία τέλος: «Λουκέτο» στον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων


Η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων με ημερομηνία 17/2/2012:
Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το νόμο 3966/2011 ο ΟΕΔΒ καταργείται οριστικά στις 31-3-2012. Ενόψει της κατάργησης προτείνουμε στους συνεργάτες βιβλιοπώλες, που έχουν πιστωτικό υπόλοιπο, εντός δέκα ημερών, να προβούν σε νέα παραγγελία βιβλίων ισόποση του πιστωτικού τους (εκκαθάριση του λογαριασμού τους με τον ΟΕΔΒ) διότι η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων από τον ΟΕΔΒ είναι  πολύπλοκη και χρονοβόρα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

0 Γλυκές αλχημιες από έναν καλλιτέχνη του δρόμου (VIDEO)


Εντυπωσιακά Γλειφιτζούρια σε σχήμα δράκου δημιουργεί πωλητής στους δρόμους της Κίνας 

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

0 Greek Hip Hop εναντίον ACTA

Δεν είναι μόνο οι διαδηλωτές και το Κόμμα των Πειρατών που στρέφονται εναντίον της ACTA. Και η ελληνική hip hop σκηνή δηλώνει την αντίθεση της στη συμφωνία.

Με ένα πραγματικά δυνατό βίντεο κλιπ κατακεραυνώνουν τη συνθήκη βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην πανευρωπαϊκή προσπάθεια που γίνεται εναντίον της!

0 ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ -Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...