ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

0 Κι ενώ απολαμβάνεις το πρωινό σου σε εξωτικό παράδεισο… (Video)



Κι ενώ απολαμβάνεις το πρωινό σου σε εξωτικό παράδεισο της Sri Lanka...
Κι εκεί που κάθεσαι ανέμελος και απολαμβάνεις το πρωινό σου στην πόλη Kandy της Sri Lanka…

0 Το ψωμί του τοστ. Το 'χατε μόνο για τοστ, έτσι;

 Την επόμενη φορά, δοκιμάστε αυτό: 

0 ΣΥΡΙΑ: "Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ..." ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!! (VIDEO)


0 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ. (VIDEO)

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις από αυτά που βλέπετε; Δεν χρειάζεται επιστημονική επεξήγηση  τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά από μόνα τους.

0 Τα αρχαία μυστικά της Κίνας προκαλούν τη σκέψη για συνύπαρξη με εξωγήινο ανεπτυγμένο πολιτισμό, χιλιάδες χρόνια πριν...

Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας.
Μυστήρια που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε εξωγήινη επισκεψιμότητα τους αρχαίους εκείνους καιρούς. Μυστήρια που σιγά σιγά αποκαλύπτονται… Όταν μεταφράστηκαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα που βρέθηκαν στη Λάσα, στο Θιβέτ, από το πανεπιστήμιο Chandrigarh, ο Δρ Ruth Reyna και η ομάδα του έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι τα χιλιάδων ετών έγγραφα περιέχουν οδηγίες κατασκευής για διαστρικά διαστημόπλοια!.. με αντί-βαρυτική μέθοδο προώθησής, βασισμένη σε ένα ισχυρό σύστημα φυγόκεντρης δύναμης.
Ο Δρ Reyna είπε, ότι σε αυτές τις μηχανές που ονομάστηκαν "Άστρας", οι αρχαίοι θα μπορούσαν να είχαν στείλει μια αποστολή επάνω σε άλλο πλανήτη. Τα χειρόγραφα δεν διευκρίνιζαν αν το διαπλανητικό ταξίδι έγινε, αλλά ανέφεραν ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο φεγγάρι. Όμως δεν αποσαφηνίζουν εάν αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε τελικά.

0 Έκανε το παλιό του Ford, Transformer!

 Υπάρχουν Τρανσφόρμερ στην πραγματικότητα; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε την ιστορία του Hetain Patel. Ένας Βρετανός καλλιτέχνης έχει μετατρέψει ένα ταπεινό Ford Fiesta σε ρομπότ!

Ο λόγος για τον Hetain Patel ο οποίος εργάστηκε τρεις μήνες για να κατασκευάσει το αυτοκίνητο-ρομπότ που θα ζήλευαν ακόμα και οι παραγωγοί της διάσημης ταινίας του Hollywood.

Οι πίσω τροχοί του μικρού αυτοκινήτου έχουν μετατραπεί σε πόδια ενώ οι πόρτες σε χέρια. Ο Patel, είναι γιος Ινδού μετανάστη και με το έργο του, θέλει να δείξει την σχέση ανάμεσα στις τάξεις των ανθρώπων, την μετανάστευση και την οικογένεια.

0 Η NASA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Μέσα στον όλεθρο που προκλήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό στο Πακιστάν που σκότωσε περισσότερους από 500 ανθρώπους, ένα νέο νησί αναδύθηκε από τα βάθη της θάλασσας. NASA έχει κυκλοφορήσει εικόνες του νεοσύστατου νησιού.

Η NASA έχει κυκλοφορήσει πριν και μετά   φωτογραφίες του νέου επίγειου σώματος που γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός σεισμού που έπληξε το Πακιστάν.

Ονομάζεται Zalzala Jazeera, ή ένα νησί σεισμού.  Αυτό μπορεί τώρα να βρεθεί 380 χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού στην Paddi Zirr Bay κοντά Swadar, το Πακιστάν στην Αραβική Θάλασσα

0 Οι συνωμοσίες... πίσω από τα μυστήρια του πλανήτη Άρη!!! (Βίντεο)


Σάιμον Μπάτλελ δημοσιογράφος: Πιστεύουμε ότι η πρώτη μη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη έγινε το 1962 επίσης πιστεύουμε ότι υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος απόκρυψης των αληθινών συνθηκών που επικρατούν στον Άρη, που φαίνονται να είναι ευνοϊκές για την ανθρώπινη ζωή. Oι προσπάθειες που γίνονται για να πεισθεί ο κόσμος για το αντίθετο δείχνει ότι κάποια σκευωρία υπάρχει: Στις 29 Σεπτέμβρη 1977 σε συνέδριο για τα οφέλη από το διάστημα ο Δρ Τζέραρντ O'Neill, είχε αναφέρει ότι "έχουμε την τεχνολογία και η αποστολή στον Άρη είναι πραγματοποιήσιμη σήμερα".
Ο Δ O'Neill και οι Johnson και Holbrow ήταν κορυφαίοι στον σχεδιασμό αυτόνομων εγκαταστάσεων με συνθήκες διαβίωσης ίδια με την Γη ,μακριά της Γης! Ο Δρ Ο Νηλ εργαζόταν 7 χρόνια (1970), σε σχέδιο μετανάστευσης ανθρώπων σε αυτόνομες μονάδες στο διάστημα. Οι μονάδες θα αποτελούντο από κοίλους γιγαντιαίους τροχούς και στο εσωτερικό θα υπήρχαν μικρά οικοσυστήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...