ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

0 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300!!!

Σήμερα παίζεται το τελευταίο κεφάλαιο του δράματος. Οι προδότες πολιτικοί, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, οι εξαγορασμένοι με ευρωπαϊκά χρήματα καθηγητές και διανοούμενοι και όλος ο υπόλοιπος συρφετός των γραικύλων και των προδοτών, έχουν σηκωθεί όρθιοι και φωνάζουν όλοι μαζί να ξεπουλήσουμε τα πάντα για να πληρώσουμε το παράνομο και επαχθές χρέος που υποτίθεται ότι χρωστάμε στους δανειστές μας...

0 Οι πλέον μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο…(5,02μ)!!! Μηλιά Γρεβενών(video)

Οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο βρέθηκαν στο νομό Γρεβενών και καταχωρήθηκαν επισήμως στο βιβλίο Γκίνες, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Μηλιάς του δήμου Ηρακλεωτών.
Η Guinness World Records βράβευσε τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Γρεβενών και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου φυλάσσονται τα παλαιοντολογικά ευρήματα, τα οποία είδαν το φως τα τελευταία χρόνια από τις ανασκαφές του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ.

0 Έχετε δει πουλάκι να φτιάχνει φωλιά;


Το να βλέπεις ένα πουλάκι να φτιάχνει μία φωλιά είναι ίσως από τα πιο όμορφα πράγματα του κόσμου. Αυτό σκέφτηκε και ένας Ιταλός και είπε να αποθανατίσει τη δημιουργία μίας φωλιάς από την αρχή ως το τέλος! Δείτε την κατασκευή της φωλιάς καρέ καρέ παρακάτω…

0 Ποιος είναι ο Jeffrey Mineiko – Papandreou!!!‏

Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α। Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον
Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Το όνομα του
Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko – Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)
Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου “ Του μιλάνε τα.......

0 Επαγγελματα που χανονται στο χρονο

Ένα νοσταλγικό αφιέρωμα σε πολλά επαγγέλματα μιας όχι και τόσο παλιάς εποχής που αξαφανίζονται ή εξαφανίστηκαν
Όλες οι πληροφορίες είναι απο το Παλιατζίδικο των Αναμνήσεων

0 Διαβάστε ολοί!!! Η Ελλάδα είναι πάμπλουτη... Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε.‏

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε...
10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το....
Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.

0 Ένα εγκαταλελειμμένο ρώσικο πυρινικό καταφύγιο!


Η τοποθεσία που θα δούμε είναι πραγματικά δύσκολο να την επισκεφθείτε. Είναι περιφραγμένο και φρουρείται από άνδρες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Αυτή η εξαιρετικά προστατευμένη περιοχή είναι η Command Post με πυραύλους Division. Το κτήριο το οποίο δεν είχε τελειώσει το κτίσιμο του, ο στρατός το εγκατέλειψε το 2010.
Έχοντας χάσει το πάνω μέρος του, η "σφαίρα" (επίσης γνωστό ως «σκαντζόχοιρος») έγινε λίγο λιγότερο ελκυστική.

0 Να μη συνηθίσουμε να ζούμε με το φόβο

Γράφει οΓιάννης Μπέζος
Την Τρίτη 10/5/2011 μία δολοφονική πράξη σημάδεψε την καθημερινότητα της πόλης. Άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν συμπολίτη μας την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει φορτωμένος με μία βιντεοκάμερα. Προφανώς, για να καταγράψει τις μοναδικές στιγμές της έλευσης μιας νέας ζωής στο κόσμο. Δυστυχώς, το νεογνό ήρθε στον κόσμο ορφανό.

0 Ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου

http://img145.imageshack.us/img145/5341/lumiere2ha9.jpg
Το 1914 ιδρύεται η κινηματογραφική εταιρία "Αστυ Φιλμ" και αρχίζει η παραγωγή ταινιών μεγάλης διάρκειας. Η Γκόλφω, ένα γνωστό θεατρικό δραματικό ειδύλλιο, δίνει το σενάριο και είναι η πρώτη Ελληνική ταινία μεγάλου μήκους.
Στην διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η κινηματογραφική παραγωγή δεν αναστέλλεται εντελώς αλλά περιορίζεται στα πολεμικά επίκαιρα. Παρά της αντιξοότητες του πολέμου αναδεικνύονται σημαντικοί έλληνες σκηνοθέτες (Γεώργιος Προκοπίου, Δημήτρης Γαζιάδης κ.α.) που γυρίζουν με πολύ ψυχή και με λίγα με πρωτόγονα μέσα, σκηνές από το μέτωπο και την Μικρασιατική καταστροφή.

0 Δημήτρης Καζάκης: Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει τη λύση! VIDEO


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννης" στην Άρτα, ο καταξιωμένος και πασίγνωστος οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, καθήλωσε τους Αρτινούς που είχαν την τύχη να τον ακούσουν το βράδυ στις 13-5-2011.

0 Bondex*: Ποδηλάτες Κούριερ

bondex

To όνομα Bondex είναι παράφραση της γνωστής εταιρείας κούριερ Fedex και της λέξης «bond» (δέσμευση), όπως ονομάζουν την υποχρέωση παράδοσης του δέματος που αναλαμβάνουν οι ποδηλάτες κούριερ.
Με καύσιμο κίνησης την ίδια την ενέργεια των ποδιών τους, οι ποδηλάτες κούριερ προσφέρουν μια «πράσινη» λύση για τις ταχυμεταφορές και ταυτόχρονα στέλνουν ένα μήνυμα σε όλους τους νέους ποδηλάτες που έχουν εμφανιστεί στην πόλη: διεκδικήστε το χώρο που σας ανήκει στην άσφαλτο
Oι ποδοκίνητοι ταχυμεταφορείς, χαρακτηριστικές φιγούρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο, έκαναν την εμφάνισή τους στην Αθήνα από τον περασμένο Απρίλιο.

0 Μοναδική γέφυρα στην Κίνα (Photos)

Μοναδική γέφυρα στην Κίνα (1)
Η συγκεκριμένη γέφυρα είναι γνωστή ως «Immortal Bridge», δηλαδή Αθάνατη Γέφυρα (παρότι δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για όσους δοκιμάσουν να την διασχίσουν), και βρίσκεται στο βουνό Tai της επαρχίας Shandon στην Κίνα. Η γέφυρα αυτή είναι μοναδική λόγω του ότι αποτελείται από περίπου πέντε τεράστιους λίθους, ενώνοντας μια κορυφογραμμή του βουνού με μια άλλη. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, φαίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Θα τολμούσατε να περάσετε απέναντι;

0 Δημιουργικές Γλάστρες

Ορίστε όχι μία αλλά δέκα διαφορετικές εναλλακτικές.

1 Στην Τρόικα μαλάκας και στον μετανάστη μάγκας...


Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα ήταν το ιδεολογικό δίλημμα που μας είχε θέσει προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός. Και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορίσει ότι μας κορόιδεψε καθώς δεν θυμάμαι να το είχε απαντήσει. Προφανώς τώρα γνωρίζουμε ποια ήταν η...

0 Το πλατόνι της Ρόδου

Το ελάφι θεωρείται σύμβολο της Ρόδου, έτσι το πλατόνι (νταμα νταμα ), είναι ένα είδος ελαφιού που έχει διασωθεί και στολίζει μέχρι σήμερα ως προστατευμένο ζώο τα δάση της Ρόδου.
Το πλατόνι εκτός από μια φυσική ομορφιά του νησιού, αποτελεί μέρος ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς. Δύο αγάλματα ελαφιών, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, τοποθετημένα πάνω σε κίονες, βρίσκονται και στολίζουν τις δύο πλευρές της εισόδου του παλιού λιμανιού της πόλης.
Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση του νησιού και οι εκδοχές της άφιξης  του στη Ρόδο ποικίλουν.Μια εκδοχή αναφέρει ότι το ελάφι στη Ρόδο το  έφεραν οι Σταυροφόροι για να προστατεύσουν τα στρατόπεδα τους από τα πολλά φίδια που υπήρχαν στο νησί. 

0 Ανεβαίνοντας το Κιλιμάντζαρο

kilimanjaro5-11

Το Κιλιμάντζαρο (Kilimanjaro ή Kilima-Ndjaro) είναι το υψηλότερο βουνό της Αφρικής με ύψος 5,895 μέτρα. Βρίσκεται στην Βορειοδυτική Τανζανία και πολύ κοντά στον Ισημερινό. Αποτελεί μεμονωμένο ηφαιστειογενή ορεινό όγκο με δύο κορυφές από τις οποίες η κορυφή Κίμπο (6010 μ.) είναι η υψηλότερη της Αφρικής, που συνδέεται με αυχένα με τη δεύτερη τη Μαβένσι (5.355 μ.). Η Κίμπο είναι κρατήρας ηφαιστείου που βαίνει σε οριστική σβέση, η δε Μοβένσι είναι επίσης κρατήρας σβησμένου ηφαιστείου, άλλοτε ψηλότερη που έχασε μέρος του ύψους της από διάβρωση.

0 thessAlonistas | Thess Παραλια την Κυριακή 15 Μαΐου


διαβάζουμε στο thessalonistas.wordpress.com

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να ιδρύθηκε και να αναπτύχθηκε αξιοποιώντας κυρίως τη σχέση της με τη θάλασσα, αλλά τα τελευταία 40 χρόνια η σχέση αυτή ακολουθεί μία ταχύτατα φθίνουσα πορεία, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να απολαμβάνουν από… απόσταση και μόνο τη θέα του Θερμαϊκού.

Η απαξίωση του κόλπου (τσιμεντένιες προσχώσεις, ανεξέλεγκτη  αποχέτευση λυμάτων) έχει πληγώσει σημαντικά τη βιωτική αξία του, ενώ οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις (βιολογικός καθαρισμός, πάρκο Νέας Παραλίας) αποτελούν μόνο αποσπασματικές προσπάθειες για να διορθωθεί η σχέση των κατοίκων με το υγρό στοιχείο.

0 Το Αινιγματικό Αεροδρόμιο του Denver

 image



Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού μια ακόμα νεομυθολογία απασχολεί τους ερευνητές των ΗΠΑ. Πρόκειται για το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ, για το οποίο κυκλοφορούν σκοτεινές φήμες που το εμπλέκουν στα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων, ενώ μερικοί άλλοι ισχυρίζονται ακόμα και πως έχει σχέση με το εξωγήινο ζήτημα.

Η λαϊκή ρήση «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου αεροδρομίου, το οποίο είναι γεμάτο αποκρυφιστικά και μασονικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις αλλόκοτες τοιχογραφίες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα μυστήρια του αεροδρομίου.

0 H κρίση τροφίμων απειλή για 25 χώρες

Χρειάστηκε λιγότερο από ένα μήνα για να ξεχάσουν τα διεθνή ΜΜΕ πως η κρίση στη Βόρεια Αφρική ξεκίνησε από την κρίση τροφίμων. Σίγουρα η έλλειψη δημοκρατίας είναι ένα τεράστιο πρόβλημα αλλά η έλλειψη τροφής είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Η αρχή των εξεγέρσεων έγινε από την Τυνησία και εκεί ο λαός πεινάει. 
 
Οι εξεγέρσεις μεταφέρθηκαν στην Αίγυπτο όπου ο λαός υπέφερε από τη φτώχια και το ίδιο ισχύει και για το Μαρόκο, τη Λιβύη και την Υεμένη. Η πολιτική αστάθεια πήρε .. πολιτικές διαστάσεις για να αναμιχθεί τελικά και με τις θρησκευτικές και κοινωνικές διαφορές στην περίπτωση του Μπαχρέιν και του Ομάν και τέλος της Σαουδικής Αραβίας. Μία ματιά στο δείκτη των τιμών τροφίμων προκαλεί δέος.

1 Σαν σήμερα, έφυγε η κυρά της Ρω

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ στο πολύ σπάνιο VIDEO
και αναρωτηθείτε... 
ΠΟΣΗ ΨΥΧΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;
ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ; 

Η Ρω ή Ρώγη ή Ροπή, όπως την αναφέρουν διάφοροι χάρτες ή παλιά βιβλία, βρίσκεται 4 μίλια δυτικά από το Καστελλόριζο και σε απόσταση 12 μιλίων από τις τoυρκικές ακτές.

Είναι το πρώτο νησάκι που βλέπει ο επισκέπτης από το πλοίο λίγο πριν φτάσει στο νησί προερχόμενος από τη Ρόδο, με την ελληνική σημαία να ανεμίζει και το Κάστρο να δεσπόζει στη μέση και ψηλά, σαν μάρτυρας μιας μακράς Ιστορίας πολυκύμαντης αλλά όχι ξεχασμένης.

0 ΣΟΚ > Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα στη δολοφονία του Κανταρή χωρίς περικοπές! - ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΜΕ (video)


0 Πανέμορφες αλλά …επικίνδυνες δροσοσταλίδες

Το φυτό Drosera, η πιο απλά στην αγγλική dewdrops (δροσοσταλίδες) είναι το πιο διαδεδομένο είδος σαρκοφάγων φυτών και συναντάται σε όλες τις ηπείρους, πλην της Ανταρκτικής. Είναι εντυπωσιακό και όμορφο, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, ιδιαίτερα επικίνδυνο όμως για τα έντομα που θα το πλησιάσουν.
Perierga.gr - Drosera

0 Φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη

Αυτές οι φωτογραφίες τραβηήτηκαν απο δορυφόρο σε τροχιά στον πλανήτη Άρη......Τα συμπεράσματα δικά σας

0 Αθώος ο Σωκράτης μετά από 2.500 χρόνια...Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που τον βάρυναν το 399 π.Χ.

Αθώος ο Σωκράτης μετά από 2.500 χρόνια
Επειδή στη Ελλάδα όλα αργούν



Δικαιώθηκε ο Σωκράτης μετά από 2.420 χρόνια από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, το οποίο αθώωσε τον Έλληνα φιλόσοφο.

Τη μεταφορά της δίκης του Σωκράτη ανέλαβε το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάση, με τη συμμετοχή κορυφαίων δικαστών και διαπρεπών δικηγόρων της νεοϋορκέζικης νομικής ελίτ.

0 Ο Βλαχιώτης Λακωνίας

Βλαχιώτης : Ένα χωριό της Λακωνίας 45 περίπου χλμ από τη Σπάρτη , την πρωτεύουσα του Νομού , και πλέον έδρα του Δήμου Έλους. Το συναντά κανείς καθώς ταξιδεύει απο Σπάρτη προς Μολάους περίπου 45-50 χλμ από τη Σπάρτη και αμέσως μετά τη Σκάλα. Συνορεύει με τα χωριά Έλος , Μυρτιά , Γούβες και Αστέρι. Πολλοί ντόπιοι υποστηρίζουν ότι το όνομα προήλθε από το όνομα δύο ανθρώπων , ενός Βλάχου κι ενός Χιώτη . Υπάρχει όμως και μια άλλη άποψη , η οποία υποστηρίζει ότι το όνομα προήλθε από το Villa Chioti δηλαδή το χωριό του Χιώτη.

0 Ο 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε (σκέψεις ενός απλού πολίτη)









Θα βγεί η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση; ΟΧΙ
Θα επανέλθει στη δραχμή; OXI
Γιατί δεν θα γίνουν όλα αυτά;
H ταπεινή μου γνώμη λέει: H ανάπτυξη των ασιατικών χωρών, η οποία είναι ιλιγγιώδης, δεν θα σταματήσει και θα δημιουργήσει νέα συμφέροντα  στην παγκόσμια οικονομία.
Η Ευρώπη και η Αμερική μαζί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, γιατί δεν συμφέρει να αποδυναμωθεί το ευρώ και το δολάριο.
Δεν συμφέρει να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα είναι μια τεράστια ανοησία.
Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και αμελητέα οικονομική δύναμη.

0 Διαμαρτύρεται ο δήμος Παξών για χρέη που τους φόρτωσαν χωρίς να έχουν

Αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ανάρτηση στον ιστότοπο του υπουργείου εσωτερικών αλλά και των ανακοινώσεων του Κου Υπουργού, λίστας Δήμων με συνολικό χρέος άνω του 150% των τακτικών τους εσόδων και της ΣΑΤΑ, για τους οποίους εκπονείται πρόγραμμα εξυγίανσης, έχουμε να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα :


· Η μόνη δανειακή σύμβαση που έχει ο Δήμος Παξών με τράπεζα ή άλλο φορέα, είναι αυτή με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 160.000 €. Η βραχυπρόθεσμη υποχρέωση για το 2011 ανέρχεται σε 21.636 €. Ο Δήμος μας εξοφλεί κανονικά τις τοκοχρεολυτικές δόσεις μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.)

0 Κατοχικό Δάνειο: Μιά Άγνωστη Αλήθεια

Πρώτα από όλα θέλω να χαιρετίσω όλα τα μέλη.
Θα ξεκινήσω με ένα άρθρο το οποιο έχει δημοσιευθεί από τον k. Τάσος Μ. Ηλιαδάκης ένα χρόνο πριν.
Πέρα από τις προτάσεις για την αναδιάρθρωση τις εσωτερικής διοίκησης, ένα άρθρο για αυτά που μας έκλεψαν οι τωρινοί “σωτήρες” μας!
Κατοχικό Δάνειο: Μιά Άγνωστη Αλήθεια

“Α. ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
Το Βερολίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει τους στρατιωτικούς και στρατηγικούς του στόχους στην ευρύτερη ελληνική περιοχή, Λιβύη-Μ. Ανατολή-Βαλκάνια, είχε υποχρεώσει την Ελλάδα να κεφαλαιοδοτεί και να συντηρεί τα στρατεύματα που στάθμευαν σ’αυτήν και είχαν πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή της. Αυτά ήταν υπερπολλαπλάσια από εκείνα των στρατευμάτων κατοχής. Επιπλέον η Ελλάδα ανεφοδίαζε με τρόφιμα το μέτωπο της Λιβύης.

Στόχος των στρατευμάτων αυτών ήταν τα πετρέλαια της ...

0 Pickmaster Plectrum Punch: Φτιάξε – ή κόψε…, ότι θέλεις!


Με το Pickmaster Plectrum Punch μπορείς να φτιάξεις μια πένα για κιθάρα από οποιοδήποτε κομμάτι πλαστικό!
Σου επιτρέπει να can φτιάξεις custom πένες από οτιδήποτε έχεις. Το Plectrum Pickmaster Punch δουλεύει με τον ίδιο τρόπο όπως ένας κόφτης και μπορείς να φτιάξεις και κάρτες, κάρτες δώρου, καπάκια για κουτιά και οτιδήποτε από πλαστικό φανταστείς…

0 Εξαφάνισαν την Hillary Clinton ...από το δωμάτιο επιχειρήσεων στην εκτέλεση του Bin Laden !



Και, όμως, συνέβη και αυτό. Στην εφημερίδα Der Tzitung, που εκδίδεται στην Αμερική, η Hillary Clinton "εξαφανίστηκε" από την επίμαχη φωτογραφία του δωματίου από το οποίο παρακολούθησε η Υπ. Εξωτερικών μαζί με τον Πρόεδρο Obama και τους υπόλοιπους αξιωματούχους την επιχείρηση 'Τζερόνιμο" και το θάνατο του Bin Laden.

Πρόκειται για πάγια τακτική της εφημερίδας, αφού είναι υπερθρησκευόμενη και κάθε είδους γυναικεία παρουσία μπορεί να προκαλέσει.

0 “Μέσα στο κύμα”… Εκπληκτικές φωτογραφίες!

Κύμα: Clark Little (10)
Ο φωτογράφος – surfer, Clark Little, είναι γνωστός και βραβευμένος για τις φωτογραφίες που βγάζει σκίζοντας το κύμα. Πάρτε μια ακόμα γεύση από τη δουλειά του!
Ο 43χρονος είναι γνωστός στους φίλους του Otherside.gr από προηγούμενο αφιέρωμα. Ξεκίνησε να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες όταν η γυναίκα του ζήτησε να διακοσμήσει τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας τους.
Το 2010 βραβεύτηκε από το μουσείο “Smithsonian” της Washington με το βραβείο “Oceans Photography”.
Ο ίδιος, μιλώντας για τις φωτογραφίες του λέει: “Μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα. Τότε ο άνεμος είναι πιο ήρεμος ενώ δεν υπάρχει και κόσμος τριγύρω”.

0 Θεσσαλονίκη | 11° Χαριστικό παζάρι από το xariseto.gr


Το xariseto.gr οργανώνει το 11° ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στην Παραλία διπλα στο νεο αγαλμα Κ.Καραμανλή , στις 13 & 14 Μαίου 2011
από 09:00 έως 21:00

Αξίζει να επισκεφτούμε και να προσφέρουμε και να ανταλλάξουμε ότι μας είναι "άχρηστο" η μένει στην αποθήκη μας, για να χρησιμοποιηθεί από συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη.


Ανοίξτε τις ντουλάπες σας και φέρτε: ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, οικιακά σκεύη και μικρά αντικείμενα που είναι σε καλή κατάσταση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, και όλα είναι δωρεάν.
-Τα αντικείμενα έρχονται στο Χαριστικό παζάρι με φροντίδα του δωρητή και φεύγουν με φροντίδα όποιου τα παίρνει.

0 SOS Έκκληση στους bloggers!!!

Φίλε blogger
Σήμερα στο Ράδιο 9, σε μια έκτακτη εκπομπή 4 ωρών, παρουσιάσαμε αναλυτικά τη Δανειακή Σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα και παραιτήθηκε από την ασυλία που απολάμβανε λόγω εθνικής κυριαρχίας.
Επειδή αυτό το θέμα και εγώ το έμαθα από τα blogs
Επειδή εδώ και μήνες μόνο στα blogs διακινείται το θέμα ...
και σε περιφερειακά κανάλια.
Επειδή εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο όλοι μιλάμε για το μνημόνιο αλλά κανείς δεν μας ενημέρωσε για τη Δανειακή Σύμβαση της χώρας....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...