ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

0 Ο 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε (σκέψεις ενός απλού πολίτη)









Θα βγεί η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση; ΟΧΙ
Θα επανέλθει στη δραχμή; OXI
Γιατί δεν θα γίνουν όλα αυτά;
H ταπεινή μου γνώμη λέει: H ανάπτυξη των ασιατικών χωρών, η οποία είναι ιλιγγιώδης, δεν θα σταματήσει και θα δημιουργήσει νέα συμφέροντα  στην παγκόσμια οικονομία.
Η Ευρώπη και η Αμερική μαζί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, γιατί δεν συμφέρει να αποδυναμωθεί το ευρώ και το δολάριο.
Δεν συμφέρει να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα είναι μια τεράστια ανοησία.
Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και αμελητέα οικονομική δύναμη.

Ευρώπη και Αμερική θα ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την ανάπτυξη της ανατολής και η Ρωσία ανάμεσά τους θα προσπαθήσει να επωφεληθεί.
Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Είναι οικονομικός πόλεμος, άγριος και χωρίς έλεος.
O 1ος και ο 2ος παγκόσμιος  πόλεμος, ήταν οι «θερμοί» πόλεμοι, ακολουθεί ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, ο «ψυχρός», και τώρα ο 4ος, ο «παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος».
Ο κόσμος θα χωριστεί σε 2 στρατόπεδα, με ιλιγγιώδη συμφέροντα . Όλα αυτά που περιγράφονται θα έλεγα ότι είναι μια σύγκρουση παρόμοια με εκείνη μεταξύ δυο τρένων που κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή.
Έχουμε πάντοτε τη διάθεση να βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος.
Πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε τα μικρά προβλήματα και αγνοούμε το δάσος που σήμερα είναι τα συλλογικά παγκόσμια προβλήματα.
Το οικονομικό πρόβλημα που ζούμε σήμερα, είναι παγκόσμιο και συνταράσσει την υδρόγειο. Αφορά  όλες τις αναπτυγμένες χώρες, λίγο πολύ και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε τοπικά.
Η μετανάστευση, οι επαναστάσεις στις Αφρικανικές χώρες, ο πόλεμος των πετρελαίων, ο πόλεμος των τραπεζών, ο ξέφρενος καπιταλισμός, αλλάζουν τον κόσμο.
Μετά από κάποια χρόνια όλα θα έχουν αλλάξει, οι δικτακτορίες θα εξαφανιστούν, θα επικρατήσουν καινούργιες ιδέες…
Απλές σκέψεις είναι όλα αυτά και όχι η αποκάλυψη του Ιωάννου!
Πολύ θα ήθελα να ακούσω σχόλια και αντίθετες απόψεις.

http://www.aixmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...