ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

0 Μια Απίστευτη Φώτο


H Φωτογραφία διπλα ειναι Συγκλονιστική.

Παρατηρείστε την εκφραση του προσωπου αυτου του
παιδιου.Αλήθεια τι αραγε θα μπορουσε να του συμβεί και εχει αυτην την Εκπληξη αποτυπωμενη στο προσωπάκι του ; Το παιδάκι αυτο λοιπόν ονομάζεται
Harold Whittles.Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Jack Bradley και απεικονίζει την στιγμή που αυτό το αγόρι,.... ακουσε για πρώτη φορά ήχο. Ο θεράποντας ιατρός μόλις του είχε βάλει ένα ακουστικό στο αριστερό του αυτί.

0 Φωτογραφία του Παρελθόντος


Ετος : 25 εκατομύρια χρόνια πρίν

Μια τροπική καταιγίδα μόλις είχε σαρώσει το δάσος των τεράστιων δέντρων Χιμενέα κατά μήκος μιας κεντροαμερικανικής ακτής. Κίτρινα ποτάμια ρετσινιού ξεπηδούσαν από σπασμένα κλαδιά και σχισμένους κορμούς, καθώς τα έντομα τρέφονταν με τον πλούτο των συντριμμιών. Ενας τερμίτης έτυχε να ακουμπήσει τη ροή του ρετσινιού και κόλλησε πρώτος, με αποτέλεσμα σταδιακά να ...

....
εγκλειστεί στο κίτρινο υγρό. Τερπένια και άλλες πτητικές ενώσεις του ρετσινιού διαπέρασαν σιγά σιγά τους ιστούς του τερμίτη, αντικαθιστώντας το νερό και σκοτώνοντας τα βακτήρια που υπήρχαν σ' αυτούς.

Ο αέρας, μαζί με το φως και τη ζέστη του ήλιου, προκάλεσαν χημικές αντιδράσεις μέσα στο ρετσίνι, έτσι που τα άτομα άνθρακα των οργανικών ουσιών που περιείχε να σχηματίσουν μακριές αλυσίδες.


Το κομμάτι ρετσινιού που είχε αρχίσει να πήζει έπεσε στο έδαφος, ένα ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα. Οι παλίρροιες από τις τροπικές καταιγίδες του επόμενου έτους παρέσυραν τα κομμάτια ρετσινιού και τους κορμούς που σάπιζαν, μέσα σε μια λιμνοθάλασσα, όπου τα παραλιακά ιζήματα σύντομα τα σκέπασαν.

Είκοσι πέντε εκατομμύρια χρόνια πίεσης κάτω από τη γη πολυμέρισαν το ρετσίνι ακόμα περισσότερο, κάνοντάς το στερεό και χημικά αδρανές. Τεκτονικές κινήσεις σήκωσαν τελικά την παλιά ακτή, μετατρέποντάς τη σε απόκρημνα βουνά ύψους ενός χιλιομέτρου, που σχημάτισαν το νησί Ισπανιόλα στην Καραϊβική.

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Περιπλανώμενος στους λόφους αυτού του νησιού, ένα μεταλλωρύχος από τη Δομινικανή Δημοκρατία, πέρασε από την περιοχή μιας μικρής κατολίσθησης, που είχε αποκαλύψει μια μαύρη φλέβα απολιθωμένου ξύλου. Σκάβοντας επί ώρες κατά μήκος του αρμού, ξέθαψε ένα σωρό από ψήγματα χρυσού, αλλά και κομμάτια με την υαλώδη λάμψη του κεχριμπαριού. Μέσα σε ένα απ' αυτά, βρισκόταν ένας μεγάλος τερμίτης, με τα φτερά αποκολλημένα σε μικρή απόσταση από το σώμα του και τα πόδια ανοιχτά. Το κομμάτι ηλέκτρου με το βαλσαμωμένο Ηλεκτροδομινικανό Μαστοτερμίτη έφτασε τελικά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης.

Οι εντομολόγοι μελετούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά τα πρωτόγονα έντομα, γιατί έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τις κατσαρίδες και θεωρείται ότι είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα σ' αυτές και τους σύγχρονους τερμίτες. Συγγενείς του Μαστοτερμίτη, που έχουν εκλείψει εδώ και 30 έως 130 εκατομμύρια χρόνια, εμφανίζονται σε κομμάτια ηλέκτρου από διάφορα σημεία του κόσμου. Ενα είδος, ο Μαστοτερμίτης Δαρβινιένσις, ζει ακόμα και σήμερα στην Αυστραλία, αποτελώντας ένα ζωντανό εξελικτικό απολίθωμα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

Αρκετοί επιστήμονες προσπάθησαν να απομονώσουν DNA από τα απολιθώματα των εντόμων, τα οποία έχουν διατηρηθεί σε πραγματικά εκπληκτική κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι συχνά μπορεί κανείς να διακρίνει με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ακόμα και τις ζάρες πάνω στην επιφάνεια των μιτοχονδρίων των κυττάρων τους. Κάποιοι θεώρησαν ότι βρήκαν κομμάτια DNA (κανείς πάντως δεν ισχυρίστηκε ότι βρήκε ολόκληρο το DNA απολιθωμένου εντόμου) και τα σύγκριναν με το DNA εντόμων που ζουν σήμερα.

ΕΡΕΥΝΕΣ

Νεότερες έρευνες αμφισβήτησαν τα ευρήματα αυτά. Ωστόσο, η εξαιρετική κατάσταση των απολιθωμάτων επιτρέπει να βγουν συμπεράσματα για τη μορφολογία των εντόμων της περιόδου μετά, αλλά και πριν την εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να βγουν και συμπεράσματα για τις συμπεριφορές των εντόμων, αφού αρκετά πιάστηκαν από το ρετσίνι την ώρα που τρέφονταν, ζευγάρωναν ή γεννούσαν αυγά. Και όχι μόνο για τα έντομα. Σε λίγο μεγαλύτερα κομμάτια κεχριμπαριού έχουν βρεθεί ακόμα και μικρά σπονδυλωτά, όπως βάτραχοι και σαύρες. Τα απολιθώματα σε ήλεκτρο είναι κάτι πολύ περισσότερο από φωτογραφίες του μακρινού παρελθόντος της ζωής στον πλανήτη μας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ...

Εξήντα δύο πλήρη έντομα και τμήματα εντόμων περιλαμβάνει αυτό το κομμάτι κεχριμπάρι διαμέτρου μόλις 2,8 εκατοστών. Ενας χάρτης των εντόμων δείχνει την ύπαρξη ειδών που ανήκουν σε 5 τάξεις και 14 οικογένειες. Σε διάφορα σημεία «επιπλέουν»φτερά και κεραίες, ενώ τρεις τερμίτες προβάλλουν από την επιφάνεια. (Μερικά έντομα εγκλωβίστηκαν κατά ένα μέρος. Τα εκτεθειμένα τμήματά τους αποσυντέθηκαν, μούχλιασαν και στη συνέχεια καλύφθηκαν από το επόμενο στρώμα ρετσινιού)



stakarfia.blogspot.com

0 Κλειδωμένα τα blogs σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες;

"Ελεγχόμενη" ενημέρωση εν έτη 2010!
Την λογοκρισία της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα ζήλευε κάθε Δικτατορία σε όλο τον πλανήτη. Προκειμένου να αντιμετωπίσει την κριτική απο τα blogs τα... κλειδώνει! Από χθες το πρωί δεχόμαστε κατεγγελίες από υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών, καθώς... δε μπορούσαν να μπουν σε κανένα blog, την ώρα που τα γνωστά ειδησεογραφικά sites δουλεύανε κανονικά!

Η οργή του κόσμου που εκφράζεται καθημερινά στον ...χώρο των blogs, όπως καταλαβαίνετε, ενόχλησε κάποιους στη "σοσιαλιστική" κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και προτίμησαν να τα... απαγορεύσουν!

Δεν είναι τυχαίο δε, ότι άφησαν ξεκλείδωτα τα μεγάλα και πάνω απ' όλα, "αντικειμενικά", ειδησεογραφικά portals.

Εμείς καταφέραμε και επιβεβαιώσαμε τις καταγγελίες σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες ενώ σε κάποιες τα blogs έχουνε κλειδωθεί εδώ και μήνες...

Μας δίνουν τον πενιχρό μισθό που ΘΕΛΟΥΝ.
Θα μας δώσουν σύνταξη ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.
Θα τρώνε εις βάρος μας ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ και πλέον
Θα ενημερωνόμαστε από εκεί που ΘΕΛΟΥΝ!

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2010...
 
trelokouneli.blogspot.com

0 Ουρακοτάγκος υιοθέτησε τιγράκια!


Ο Χανάμα έχει αναλάβει την επίβλεψη των Σκουκούζα και Σιμχ, σε πάρκο της Νότιας Καρολίνας, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού...

Τα δύο τιγράκια γεννήθηκαν πριν από ένα μήνα και οι υπέυθυνοι του Myrtle Beach Safari, τα πήραν από τη μητέρα τους, όπως συνηθίζεται, προκειμένου να έχουν περισσότερες .
πιθανότητες να ζήσουν.

Πριν από λίγες ημέρες οι υπεύθυνοι του πάρκου έφεραν στν χώρο που... μεγαλώνουν τα τιγράκια, τον ουρακοτάγκο, Χανάμα, ο οποίος αμέσως μόλις τα είδε τα υιοθέτησε. Ο Χανάμα προσέχει τα τιγράκια όταν παίζουν και δέχεται με υπομονή τα πειράγματα τους.

"Ο Χανάμα είναι πανέξυπνος και τους δείχνει αγάπη. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παίρνει στην αγκαλιά του λες και είναι δικά του παιδιά", δήλωσε ο Διευθυντής του πάρκου, Δρ. Μπάγκαβαν Άντλε.

Τα άσχημα νέα για τον Χανάμα και τα τιγράκια θα έρθουν σε έξι μήνες, καθώς θα πρέπει να τα αποχωριστεί. "Θα έχουν μεγαλώσει πολύ για να τα φροντίζει. Είναι αναπόφευκτο", δήλωσε ο Δρ. Άντλε.

ΠΗΓΗ: newscity1

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ Ν.ΚΟΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

  Βλέπε: http://anoixtimatia.blogspot.com/2010/09/blog-post_4669.html

Ο υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας παραιτήθηκε αφού κατηγορείται ότι προσέλαβε την κόρη του στο υπουργείο, όπως ανακοινώθηκε από κυβερνητικές πηγές...


 "Η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών έγινε δεκτή από τον πρόεδρο", δήλωσε πηγή από την κυβέρνηση. "Ο υπουργός Εξωτερικών παραιτήθηκε αποδεχόμενος την ευθύνη για την ταραχή που προκάλεσε η πρόσληψη της κόρης του, με συμφωνία πλήρους απασχόλησης, στο υπουργείο"αναφέρει από τη μεριά της η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. 

fimotro.blogspot.com

0 Προϊστορικά κρανία με τρύπες από χειρουργικές επεμβάσεις!


Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σε προϊστορικό οικισμό στη Τουρκία τα λείψανα ανθρώπων της Εποχής του Χαλκού που έφεραν καθαρά ίχνη τρυπανισμού, δηλαδή χειρουργικής επέμβασης στο κρανίο του.
Οι ανασκαφές στο Ικίζτεπε, στη περιοχή της Σαμψούντας στο Εύξεινο Πόντο, έφεραν στο φως... οικισμό που κατοικήθηκε μεταξύ3200 και 2100 π.Χ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζε το νεκροταφείο όπου βρέθηκαν, όπως ...αναφέρει το New Scientist, δεκατέσσερα κρανία με ίχνη τετράγωνης τομής. Όσοι υπέστησαν την επέμβαση πρέπει να έζησαν δύο με τρία χρόνια γιατί οι πληγές είχαν επουλωθεί και το κρανίο«έδεσε» και πάλι.
Ακόμη, βρέθηκαν εργαλεία από οψιδιανό, σκληρή και κοφτερή ηφαιστειογενή πέτρα, με τα οποία προφανώς έγιναν οι επεμβάσεις. Ο οψιδιανός μεταφέρθηκε από άλλη περιοχή, επειδή δεν απαντά κοντά στο σημείο του προϊστορικού οικισμού.

Οι επεμβάσεις τρυπανισμού δεν ήταν ασυνήθιστες στην αρχαιότητα (αλλά ούτε και τη νεότερη εποχή) για την αντιμετώπιση εσωτερικής αιμορραγίας, τραυμάτων ή καρκινωμάτων, αναφέρουν οι αρχαιολόγοι.
Πριν από μερικά χρόνια, το 2003, βρέθηκε και στη Χίο κρανίο ανθρώπου που είχε υποστεί τρυπανισμό και επέζησε! (στη φωτογραφία)

0 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΤΟΥΡΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Ελλάδα να βλέπει αυτά......να γιατι δεν πάμε μπροστα, επειδη δεν τιμωρείται κανείς
«Ακέφαλη» είναι από χθεςτο πρωί της Πέμπτης η πόλη Ντουράντος στη Βραζιλία, μετά τη σύλληψη για υπόθεση διαφθοράς του δημάρχου της πόλης και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης με το όνομα «Τυφώνας»...

Οι συλλήψεις συνολικά ...

28 ατόμων έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης με την κατηγορία εξαπάτησης, δωροδοκίας και σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δημοτικοί άρχοντες κατηγορούνται ότι «εξαφάνιζαν» περίπου το 10% κάθε χρηματοδότησης για δημόσια έργα στην περιοχή. 

Οι εισαγγελικές Αρχές θεωρούν το δήμαρχο της πόλης από το 2008, Άρι Αρτούζι επικεφαλής του δικτύου, ενώ στους συλληφθέντες συγκαταλέγονται, εκτός από τον αντιδήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, επιχειρηματίες της περιοχής και ένας διευθυντής τοπικού νοσοκομείου. Η σύζυγος του δημάρχου μάλιστα, η οποία συνελήφθη στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, κατηγορείται ότι πλήρωσε πλαστική εγχείριση με χρήματα από τις εν λόγω δραστηριότητες. 

Εν τω μεταξύ, στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο που φαίνεται να απεικονίζουν το δήμαρχο και τη σύζυγό του να παραλαμβάνουν, σε δύο τουλάχιστον ξεχωριστές περιπτώσεις, χαρτονομίσματα --προϊόν, σύμφωνα με την αστυνομία, παράνομων δραστηριοτήτων. Μετά τη σύλληψη του δημάρχου, η βραζιλιανική αστυνομία βρήκε στο σπίτι του 100.000 ρεάλ (περίπου 45.000 ευρώ) σε μετρητά

Το είδαμε στο: http://anemo-milos.blogspot.com/2010/09/blog-post_4893.html#ixzz0yYNfUhgs

0 Κλείνει ο εκδ. οίκος «Ελληνικά Γράμματα».Άνεργοι 90 εργαζoμενοι


Λουκέτο μπήκε στον εκδοτικό οίκο «Ελληνικά γράμματα». Ο ιστορικός εκδοτικός οίκος ύστερα από 50 χρόνια κλείνει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τα «Ελληνικά γράμματα»...
ιδρύθηκαν το 1957 με εκδόσεις βιβλίων που αφορούσαν στην αρχή των ακαδημαϊκό και επιστημονικό χώρο της Ελλάδας. Από τότε εξελίχθηκαν σε έναν εκδοτικό οίκο με ευρεία ποικιλία εκδόσεων.

newsbeast.gr

0 Leon Botha - Ένας ανθρώπινος... εξωγήινος.

Υπάρχει μια σπάνια και φοβερή ασθένεια που ονομάζεται Progeria (πρόωρη γήρανση). Πρόκειται για την μετάλλαξη ενός γονιδίου το οποίο επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό. Η μετάλλαξη του γονιδίου εμφανίζεται σε μία ανά οκτώ εκατομμύρια γεννήσεις και τα άτομα που γεννιούνται με αυτήν την γενετική ανωμαλία, συνήθως ζουν 12-14 χρόνια, αν και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ατόμων που έζησαν ως το τέλος της εφηβείας τους και σπάνια μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα σαράντα.
Ο Leon Botha, είναι μια τέτοια περίπτωση ανθρώπου με progeria και ο οποίος είναι ήδη 24 ετών. Έγινε διάσημος, όταν έπαιξε τον "AURO", σε μια ταινία του Bollywood με τον Amitabh Bachchan και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, έχει αρκετές ομοιότητες η εμφάνιση του με τις περιγραφές εξωγήινων...
http://www.psaxtiria.com/2010/03/leon-botha.html

0 Άνω Πορόια Σερρών - Το διαμάντι του Μπέλες

 


Τα Άνω Πορόια είναι κτισμένα στους πρόποδες του όρους Μπέλες και βορειοδυτικά της λίμνης Κερκίνης σε υψόμετρο 385 μέτρων μέσα σε ένα δάσος απο υπεραιωνόβια πλατάνια και κατοικούνται σύμφωνα με την απογραφή του 2001 απο 1529 μόνιμους κατοίκους. Το χωριό κατοικήθηκε απο κατατρεγμένους Έλληνες της Μοσχόπολης, της Νότιας Ηπείρου, της Πίνδου και του Γράμμου πριν και μετά τον Αλή Πασά. Η ονομασία Πορόια φαίνεται ότι προϋπήρχε της εγκατάστασης των νέων αποίκων. Προφανώς ο νέος οικισμός ονομάσθηκε Άνω Πορόια προς διάκριση από τον προϋπάρχοντα, ο πληθυσμός του...
οποίου αποτελείτο από Τούρκους φερμένους από τα βάθη της Μικράς Ασίας για εποικισμό των αραιοκατοικημένων περιοχών. Τι σημαίνει όμως η λέξη Πορόια; Σύμφωνα με μια άποψη, στη σλαβική γλώσσα σημαίνει χείμαρρος. Όμως, οι γνώμες διίστανται, δεν αποκλείεται η ονομασία Πορόια να είναι καθαρά ελληνικής καταγωγής και να προέρχεται από συμφυρμό των λέξεων πόρος, διάβαση, πέρασμα και ροιά ρέω. Στην συνέχεια ακολούθησε δεύτερο κύμα κατατρεγμένων Ελλήνων αυτή τη φορά απο την μικρά Ασία και τον Πόντο οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν με ευνοϊκή μεταχείριση και ευμενή διάθεση απο τους τοπικούς παράγοντες και τους απλούς ανθρώπους. Η προοδευτική δε... μίξη των προσφύγων με τους ντόπιους έδωσε νέα τροπή στο χωριό. Τα Άνω Πορόια αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο της περιοχής. Συμμετείχαν δε σε όλους τους αγώνες του Έθνους θυσιάζοντας στο βωμό της Ελευθερίας πάμπολλα παλληκάρια. Αν και χαρακτηρίζεται ως αγροτικό χωριό η άνθησή του δεν βασίστηκε μόνο στην αγροτική οικονομία αλλά και στο πλήθος των καταστημάτων, των κέντρων ψυχαγωγίας των τεχνιτών και των εμπόρων. Υπήρχε πλούσια αγορά απο φούρνους, μπακάλικα, τσαγκαράδικα, ραφεία, μαγειρεία, κρεοπωλεία καθώς και καφενεία και κέντρα διασκέδασης. Άλλος παράγοντας που συνετέλεσε ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη του χωριού ήταν οι πάμπολλοι νερόμυλοι. Αυτό όμως που έκανε το χωριό να ξεχωρίσει και να αποτελέσει κέντρο έλξης των ξένων, ψυχαγωγίας και πολιτισμού της περιοχής ήταν το ξηρό κλίμα, η ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος με το πολύ πράσινο και τα πανύψηλα πλατάνια, η αισθητική αξιοποίηση των τρεχούμενων νερών, η φιλοξενία των κατοίκων και η ιδιαίτερη ποιότητα στην πολιτιστική ζωή η οποία αντικατοπτρίζονταν στην ύπαρξη πολυόργανης Φιλαρμονικής, πολυμελούς πολυφωνικής χορωδίας, οργανωμένης χορευτικής ομάδας καθώς και πολιτιστικού συλλόγου ο οποίος κάνει την παρουσία του με ένα πάντα ενδιαφέρον και ποικίλο πρόγραμμα που συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό επισκεπτών. Στα πρώτα χρόνια το χωριό φώτιζαν τα φανάρια πετρελαίου των στύλων τα οποία άναβε κάθε σούρουπο ο φαναρτζής. Το 1935 και την εποχή που ακόμα μεγάλα αστικά κέντρα δεν είχαν αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του Ηλεκτρισμού το χωριό ηλεκτροφωτίστηκε απο αυτόνομη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σημάδι και αυτό αν μη τι άλλο των φιλοπρόοδων κατοίκων του.


http://anemo-milos.blogspot.com/

0 Το ψάρι....Shrek !!

 
Αυτός ο ασιατικός σαργός αποτελεί κοινό ψάρι στα ανοικτά των ιαπωνικών ακτών, ωστόσο οι αυτοδύτες ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο ψάρι δεν μοιάζει με κάνενα άλλο του είδους του...


Στο βίντεο οι δύτες τράβηξαν ένα αρσενικό ψάρι, που πιστεύεται ότι είναι περίπου 30 ετών και το παρομοιάζουν με τον ήρωα των κινουμένων σχεδίων «Σρεκ».



tapantaedo1.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...