ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

0 Μην χάσετε αύριο δευτέρα τη νέα μας πρόταση για ταινία στο σπίτι -home cinema-

Αύριο δευτέρα στη νέα μας στήλη θα παρουσιαστεί μια ταινία για το σπίτι - home cinema-. Θα γίνει όπως πάντα περιγραφή και κριτική του έργου ώστε να έχει ο ενδιαφερόμενος την ιδέα περί τίνος πρόκειται. Οι καιροί δεν είναι για πολλά εισιτήρια σε cinema γι' αυτό εμείς παρουσιάζουμε και ταινίες που μπορούμε να τις δούμε ανέξοδα, με καλή παρέα και καλό φαγητό στο σπίτι.
Μην την χάσετε αύριο δευτέρα.

0 Τι γίνετε όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζετε η τροχιά Του Νιμπιρου?

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη! Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλαει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Νιμπιρου.Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα ελβετικά φράγκα!Άλλα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στα ελβετικά φράγκα. Υπάρχουν σχέδια που δείχνουν ψηλόλιγνες ανθρωποειδής φιγούρες με μακριά λεπτά πρόσωπα , χαρακτηριστικά γνωστά από τα βιβλία και τις έρευνες  που είχαν οι Ανουνακι!!

Τι γνωρίζει η ελβετική Κυβέρνηση και δίνει αυτή την κωδικοποιημένη πληροφορία? Και γιατί το κάνει? 

0 Φάση Nο 1 ολοκληρώθηκε: Ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ξεκινάει η Φάση Νο 2: Κάρτα του Πολίτη.


σχόλιο ID-ont: Παρά τη διαμαρτυρία τη δική μας και δεκάδων άλλων blogs, την αρθρολογία μας, την παράθεση τόσων και τόσων επιχειρημάτων για την αφανή σκοπιμότητα του νομοσχεδίου της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", αυτό σήμερα ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Δυστυχώς το πρώτο βήμα για την εισαγωγή της Κάρτας του Πολίτη στην ζωή των Πολιτών έγινε σήμερα. Σύμφωνα με τον ανακοινωθέντα σχεδιασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, αναμένεται να παρουσιασθεί ο "Οδικός Χάρτης για την εισαγωγή της Κάρτας του Πολίτη" και στην συνέχεια να ακολουθήσουν οι σχετικές με την Κάρτα του Πολίτη, νομοθετικές και άλλες πρωτοβουλίες. 

0 Η αρχή γίνεται απο την Ισπανία!!!

Παρέμειναν στις πλατείες παρά την απαγόρευση
Αμετακίνητοι παρέμειναν και χθες στις πλατείες της Ισπανίας οι «Αγανακτισμένοι», παρά τις απαγορεύσεις των Αρχών, ενόψει των σημερινών τοπικών εκλογών.

Περίπου 30.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πουέρτα δελ Σολ της Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου διαμαρτυρόμενοι για τους.... χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά και για την ανεργία που ανέρχεται πλέον στο 21,3% για το γενικό πληθυσμό και στο 40% για του νέους μεταξύ 18 και 25 ετών.

0 Ταξίδι στο μαγευτικό Μπαλί

bali2-12


Έχετε επισκεφτεί ποτέ το Μπαλί; Αν όχι, δείτε γιατί πρέπει κάποια στιγμή να το κάνετε. Αν ναι, ευκαιρία να αναπολήσετε τις μαγευτικές στιγμές που ζήσατε εκεί..
Το Μπαλί ( Bali) είναι νησί της Ινδονησίας, με έκταση 5.632,86 τετρ. χλμ. και με πληθυσμό 3,1 εκατομμύρια κατοίκους το 2000. Οι κάτοικοι κατά 89% είναι Μπαλινέζοι ενώ υπάρχουν και κάτοικοι της Ιάβας κατά 7%, Μπαλιάγκα κατά 1% και Μαντουρέζοι κατά 1%. Κύρια γλώσσα είναι η ινδονησιακή και θρησκεία ο Ινδουισμός. Η οικονομία του νησιού βασίζεται στη ....

0 Ανακαλύπτονται Νέα είδη Ζώων


Rio Acari Marmoset
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...