ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

0 Παράξενο πλάσμα βρέθηκε στον Καναδά

Οι κάτοικοι σε μια μικρή καναδική πόλη έμειναν άναυδοι από την εμφάνιση στην πόλης τους ενός περίεργου πλάσματος που ανασύρθηκε από τη λίμνη.

Το ζώο είχε μακρύ τρίχωμα με φαλακρό κεφάλι και δίχως τρίχωμα στα πόδια. Εντοπίστηκε από το σκύλο δυο νοσηλευτριών που έκαναν βόλτα στην πόλη Kitchenuhmaykoosib του Οντάριο του Καναδά.

Οι φωτογραφίες....

0 Το νησί με τις κούκλες - Ένα 'σκοτεινό' τουριστικό αξιοθέατο στο Μεξικό

Ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός είναι το "La Isla de la Munecas", που στα ισπανικά σημαίνει "το νησί με τις κούκλες". Σε αυτό το νησί με τις κούκλες, όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό που συναντάει ο επισκέπτης, είναι εντελώς διαφορετικό από την εικόνα που θα είχε σχηματίσει ακούγοντας το όνομα του νησιού. Η πραγματικότητα...

0 Μπαταρία για Laptop που θα κρατάει για 30 χρόνια συνεχούς χρήσης!


 Στα εργαστήρια της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κατασκεύασαν μία μπαταρία για laptop που κρατάει για 30 χρόνια χωρίς να χρειάζεται φόρτιση! Σας φαίνεται περίεργο; Αν ναι τότε
Πρώτα από όλα, αυτή η μπαταρία ονομάζεται Betavoltaic και λειτουργεί βάσει της αρχής των ραδιοϊσοτόπων ως πηγών ενέργειας. Ραδιενεργά υλικά εκπέμπουν σωματίδια βήτα μετά την αποσύνθεση τους, τα οποία μετατρέπονται σε ηλεκτρική ενέργεια η οποία θα κρατήσει το laptop σας φορτισμένο για 30 χρόνια!
Το καλύτερο από όλα είναι ότι ....αυτή η μπαταρία δεν θερμαίνεται και παραμένει κρύα για όλη τη διάρκεια της ζωής της. Τέλος όταν περάσουν τα 30 χρόνια (αν δεν έχετε αλλάξει ήδη το laptop σας :p ) η μπαταρία αδειάζει αλλά παύει να είναι τοξική, οπότε μπορείτε να την πετάξετε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτή η μπαταρία θα βγει στην αγορά σε λίγα χρόνια αλλά η τιμή της θα είναι απαγορευτική.

Πηγή endiaferonta.com

0 Αυγά δεινοσαύρων βρέθηκαν στην Ινδία

Σε ένα χωριό της νότιας ινδικής πολιτείας Ταμίλ Ναδού ‘έπεσαν’ επάνω σε συστάδες απολιθωμένων αυγών δεινοσαύρων.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ‘The Hindu’. Ο επικεφαλής της ομάδας Μ. Ραμκυμάρ, γεωλόγος του Πανεπιστημίου του Περιβάρ δήλωσε πως βρήκανε κάτω από μια σειρά επιστρωμάτων στάχτης τα απολιθωμένα αυγά καθώς και μέρη σκελετών δεινοσαύρων.
Τα αυγά είναι ....

0 Όλος ο συγκλονιστικός διάλογος του Κορκονέα με την πρόεδρο του δικαστηρίου στην απολογία του

 


Πρόεδρος: «Ποια είναι η ενδεδειγμένη κατεύθυνση της προειδοποιητικής βολής;».

Κορκονέας: «Ψηλά».

Πρόεδρος: «Ηταν ψηλά η στόχευσή σας;».

Κορκονέας: «Ισως πάνω στη σύγχυσή μου ήταν και λίγο προς τα μπροστά. Εβλεπα λίγο το όπλο προς τα μπροστά μου κάθετα».

Πρόεδρος: «Αν ήταν στον αέρα θα το βλέπατε;».

Κορκονέας: «Λογικά, όχι...

0 Πότε θα το δούμε αυτό στην Ελλάδα ?????

MilkProtest600

Μετά από μήνες παραπόνων από τους κτηνοτρόφους για τις χαμηλές τιμές των γαλακτοκομικών τους προϊόντων (όπως βλέπετε η αγροτική πολιτική είναι το ίδιο χάλια σε όλην την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα), οι διαμαρτυρόμενοι στις Βρυξέλλες έχυσαν γάλα στους δρόμους, πέταξαν αυγά και άναψαν φωτιές κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Να τους κατουρήσουμε στα μούτρα.

η φωτο είναι απο: listonplace.blogspot.com

0 Ο Διάβολος της Τασμανίας


 Το γνωστό μαρσιποφόρο ζώο, ο Διάβολος της Τασμανίας είναι είδος που απειλείται με εξαφάνιση.
Η Αυστραλία κατέταξε το εν λόγω ζώο από «τρωτό» σε είδος υπό εξαφάνιση.
Ο πληθυσμός των Διαβόλων που βρίσκονται στη Τασμανία έχει αποδεκατιστεί τα τελευταία χρόνια, λόγω μιας ασυνήθιστης μεταδοτικής μορφής καρκίνου, που προκαλεί την εμφάνιση όγκων στο ρύγχος και το λαιμό.
Ο πληθυσμός τους έχει μειωθεί περίπου 70% τα τελευταία 13 χρόνια.
Η νέα κατάταξη ...

του, ως είδος υπό εξαφάνιση, θα δώσει περισσότερη προστασία βάσει των εθνικών νόμων για το περιβάλλον, δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Αυστραλίας Peter Garrett.
Η ασθένεια των εν λόγω ζώων μεταδίδεται μέσω του δαγκώματος.
Τα καρκινικά κύτταρα δεν εξουδετερώνονται από το ανοσοποιητικό τους σύστημα, λόγω έλλειψης μιας γενετικής ποικιλομορφίας μεταξύ του πληθυσμού που ζει στις άγριες περιοχές της Τασμανίας.
Η διάρκεια ζωής τους μόλις προσβληθούν από την θανατηφόρα ασθένεια, είναι ένα διάστημα λίγων μηνών. Παρά την έντονη επιστημονική έρευνα που γίνεται, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί καμία θεραπεία.
Οι Διάβολοι της Τασμανίας είναι πασίγνωστα για το ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τους και τη διαπεραστική κραυγή τους.


echedoros-p.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...