ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

0 Ο καπιταλισμός αντιμέτωπος με τον εαυτό του…


Ο καπιταλισμός αντιμέτωπος με τον εαυτό του…
Ο καπιταλισμός οδήγησε την κοινωνία στον ατομικισμό
και κατάργησε τους παγκόσμιους δημοκρατικούς θεσμούς...
Οι διαμαρτυρίες του Κινήματος «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» και οι ανάλογες εκδηλώσεις κατακραυγής σε ολόκληρο τον κόσμο αντανακλούν τη βαριά ασθένεια που βιώνουν οι δυτικές κοινωνίες και αποδεικνύουν ότι οι σύγχρονοι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν πάψει να ρυθμίζουν τις σημαντικότερες αμοιβαίες σχέσεις, τόσο μεταξύ των κύριων ομάδων του πληθυσμού, όσο και μεταξύ των διαφόρων τομέων της οικονομίας.

Αυτή η διαμαρτυρία που ξέσπασε στον καρδιά του καπιταλιστικού συστήματος, υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι πλέον δεν αναγνωρίζουν ποια είναι η θέση τους στην κοινωνία και στο κράτος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ότι οι μαζικές διαμαρτυρίες κατά των διαφόρων κυβερνητικών μεταρρυθμίσεων, δεν λαμβάνονται υπόψη και όλη η οικονομία είναι οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια.

0 Νέα στοιχεία για το περίφημο πόλτεργκάιστ του Enfield στο Λονδίνο!


Η περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Άνφιλντ, στο Λονδίνο, αποτελεί μία από τις πιο  γνωστές του κόσμου στον χώρο του "ανεξήγητου". Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν την περίοδο 1977-1978 σε ένα σπίτι της οδού Green Street και  περιλαμβάνουν πληθώρα "ανεξήγητων" φαινομένων. Χτυπήματα στους τοίχους, μετακίνηση επίπλων χωρίς παρέμβαση ανθρώπου, μετεωρισμός των κατοίκων του σπιτιού ήταν μερικά μόνο από αυτά!
 Μάρτυρες των γεγονότων που συνεχίζονταν για μήνες, μία μητέρα με τα παιδιά της που κατοικούσαν στο σπίτι, αλλά και δεκάδες ακόμη άνθρωποι, τοπικοί αστυνομικοί, γείτονες και δημοσιογράφοι. Η τελευταία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι του Άνφηλντ σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978. Τριαντα τέσσερα χρόνια μετά η περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Λονδίνου θεωρείται ως η σημαντικότερη περίπτωση παραφυσικής δραστηριότητας και δεν έχει σταματήσει ποτέ να προκαλεί το ενδιαφέρον των ερευνητών.

0 Πόσοι άνθρωποι έζησαν στη Γη


Γη
Τους μέτρησαν από τότε που περπάτησε ο Homo sapiens, μέχρι το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου.

Αν ο Homo sapiens είχε εφεύρει το ελιξίριο της νεότητας, τότε θα χρειαζόμασταν ένα μίνι ηλιακό σύστημα για να βολευτούμε όλοι! Επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούμε σήμερα στη Γη και ασφυκτιούμε, φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν ζωντανοί και οι 107,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι που έκαναν ένα… πέρασμα από τον πλανήτη τα τελευταία 50.000 χρόνια!

0 Τα πάντα στηρίζονται σε μια απόφαση....


0 Τρομακτικές ιστορίες - Ο φυλακισμένος


Ένας διαρρήκτης που βρίσκονταν στη φυλακή βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να δραπετεύσει. Είχε προσέξει ότι τα πτώματα των νεκρών βρίσκονταν σε μια αίθουσα με ανοιχτή τη κάσα μέχρι που θα την έπαιρναν στο νεκροταφείο για θάψιμο. Έτσι, συνεννοήθηκε με τον υπεύθυνο των πτωμάτων, ώστε να τον αφήσει να μπει μέσα στη κάσσα κι αυτός. Όταν θα γινόταν η ταφή όμως, μετά από δυο ώρες θα πήγαινε να τον ξεθάψει και για αντάλλαγμα θα του πρόσφερε ένα ποσοστό από κάποια κλοπιμαία.

0 Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους

Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους : Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους. Δεν είναι παθητικοί δέκτες.  Προειδοποιούν το ένα το άλλο για τον επερχόμενο κίνδυνο... Οι  επιστήμονες το υποπτεύονταν χρόνια, Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους. Δεν είναι παθητικοί δέκτες. Προειδοποιούν το ένα το άλλο για τον επερχόμενο κίνδυνο... Οι επιστήμονες το υποπτεύονταν χρόνια, σήμερα όμως έχουν στα χέρια τους την απόδειξη: μια «κρυφή συνομιλία» μεταξύ δύο μεταλλαγμένων λάχανων.
Το πείραμα των βρετανών ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Exeter ήταν απλό.

0 Mοναδικό οκτάγωνο κάστρο!

 

Όταν ο αυτοκράτορας Φρειδερίκος Β 'έχτισε το κάστρο κοντά στο Μπάρι το 13ο αιώνα, είχε συμβολική σημασία, η μαθηματική και αστρονομική ακρίβεια της διάταξης και το τέλειο σχήμα. Ένα μοναδικό κομμάτι της μεσαιωνικής στρατιωτικής αρχιτεκτονικής, το Castel del Monte είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός των στοιχείων από την κλασική αρχαιότητα, την Ισλαμική Ανατολή και τη βόρεια ευρωπαϊκή γοτθική κιστερκιανή.

1 Οι καλύτερες φωτογραφίες του Ιανουρίου 2012 μέσα από τον φακό του National Geographic!


1 Δουλεύοντας στη… Χώρα των Θαυμάτων!

Η εταιρεία εδρεύει στο Πίτσμουργκ της Πενσυλβάνια και ασχολείται με τις εφευρέσεις, λανσάροντας πάνω από 2.000 νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Η «Inventionland», όπως ονομάζεται, απασχολεί περίπου 250 υπαλλήλους, όλοι τους δημιουργικοί και καινοτόμοι άνθρωποι. Μέχρι εδώ τίποτα πρωτότυπο.
perierga.gr - Δουλεύοντας στη... Χώρα των Θαυμάτων!

0 «Απάτη» ή όχι η κλιματική αλλαγή;

Για ποιόν λόγο διχάζουν τα αίτια των αλλαγών στο κλίμα την επιστημονική κοινότητα

Για ποιόν λόγο διχάζουν τα αίτια των αλλαγών στο κλίμα την επιστημονική κοινότητα
Τα αίτια της κλιματικής αλλαγής συνεχίζουν να διχάζουν την επιστημονική κοινότητα. Αυτό αποδεικνύει νέα έρευνα στις ΗΠΑ όπου το 19% των μετεωρολόγων απέδωσαν τις αλλαγές στο κλίμα αποκλειστικά στην επίδραση του ανθρώπου, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία αντίθετα, θεωρεί ότι φυσικές αιτίες ευθύνονται για τις αλλαγές που παρατηρούνται.

0 Οι πιο παράξενες στάσεις ύπνου για γάτες

Οι πιο παράξενες στάσεις ύπνου για γάτες (14)
Ξεκαρδιστικές και παράξενες στάσεις ύπνου που μόνο από μια γάτα θα μπορούσαμε να δούμε…

0 Καλούμε τον Λαό να κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες

ΩΣ ΕΔΩ !

Τα περιθώρια και η υπομονή των Ελλήνων έχουν πια εξαντληθεί.
Καλούμε τον Λαό να κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες σε όλη τη χώρα, απαιτώντας να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδας μας που είναι η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.
Όλοι στους δρόμους.

Μανώλης Γλέζος, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Κασιμάτης

ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (Ε.ΛΑ.Δ.Α.)
.
 http://ksipnistere.blogspot.com

0 Καταπολέμησαν καρκινικά κύτταρα με ασήμι


Θα μπορούσε να αντικαταστήσει φάρμακα της χημειοθεραπείας υποστηρίζουν ερευνητές
Σημαντικές αντικαρκινικές ιδιότητες, κυρίως εναντίον του καρκίνου του μαστού και του εντέρου, παρουσιάζει ο άργυρος, σύμφωνα με βρετανούς ερευνητές.

Μελέτη του πανεπιστημίου του Λιντς έδειξε ότι τα στοιχεία που περιβάλλουν τα κεντρικά άτομα του αργύρου μπορούν να σκοτώσουν κάποια καρκινικά κύτταρα, όπως ακριβώς τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη χημειοθεραπεία.

0 Μπριζ: Μία πόλη-παραμύθι στην καρδιά του Βελγίου

Η πόλη είναι φημισμένη για την αρχιτεκτονική της σπουδαιότηταΗ πόλη είναι φημισμένη για την αρχιτεκτονική της σπουδαιότητα
Η Μπριζ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας και βρίσκεται στη βορειοδυτικά του Βελγίου. Η πόλη είναι φημισμένη για την αρχιτεκτονική της σπουδαιότητα, ενώ το κέντρο της πόλης έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως “Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς” από το 2000.

0 Γιαουρτόπιτα σιροπιαστή

Αν παραλείψουμε το σιρόπι, έχουμε ένα απλό, νοστιμότατο κεκάκι! 

0 Α Α Α... Άνεργος, Άφραγκος & Άστεγος!

 
 

0 ΜΑΤ μπροστά στον Άγνωστο - Καταλήψεις στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας


Με μαύρες σημαίες στα χέρια, υπάλληλοι στο υπουργείου Οικονομικών κάνουν κατάληψη στο κτίριο

0 Κύπρος | Καύσιμα από τηγανέλαιo στα σχολεία


Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την παραγωγή καυσίμων από τηγανέλαια εφαρμόζεται σε σχολεία Αγλαντζιάς, στην Κύπρο. Πρόκειται για το πιλοτικό πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση», το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, θα χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση των σχολείων και θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα δημόσια σχολεία της περιοχής, καθώς και στο Λύκειο Δασούπολης.

0 Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά!

Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά – Πρωτοφανείς αντιδράσεις, παραιτούνται βουλευτές και κομματικοί παράγοντες.


Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά!
Οι διαρροές και οι πληροφορίες ότι στο νέο πακέτο μέτρων περιλαμβάνεται η κατάργηση τωνμειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου, πυροδοτούν ακραίες αντιδράσεις.

0 Ψάρεψαν καρχαρία 13 μέτρων (Video)

Ψάρεψαν καρχαρία 13 μέτρων (2)
Εκατοντάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν σε ένα λιμάνι στο Καράτσι του Πακιστάν για να δουν από κοντά το σπάνιο θέαμα.

0 Χτίζουν διεκδικήσεις οι Τούρκοι μέσω οθωμανικών μνημείων στη Ρόδο

Nα εμφανισθεί ότι …φροντίζει η Αγκυρα για κάποια Οθωμανικά Μνημεία που υπάρχουν στην Ρόδο επιχειρεί ο ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Ρόδο κ. Αϊντίν Ιλχάν Ντουρούσοϊ.
Σε δηλώσεις του στην Milliyet (έκδοση Σμύρνης)...

0 Ο γρύλος του Jurassic ξανατραγουδά

Βρετανοί εντομολόγοι κατάφεραν να αναδημιουργήσουν «το αρχαιότερο μουσικό τραγούδι που έχει τεκμηριωθεί ως σήμερα», το ερωτικό κάλεσμα ενός εντόμου που έμοιαζε με γρύλο και έζησε στην Ιουράσια περίοδο μαζί με τους δεινόσαυρους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...