ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

0 Είμαι ήσυχος πια....

http://www.homeguide.gr/wp-content/uploads/2011/01/comfortable-sofa-by-boneli-1.jpg
Μείνε ήσυχος,
  • οι μισθοί και οι συντάξεις δεν θα μειωθούν.
  • η ανεργία αρχίζει να πέφτει
  • το θέμα της λαθρομετανάστευσης λύθηκε
  • δεν γίνονται πλέον ληστείες
  • ούτε αυτοκτονίες
  • το χρέος αρχιζει να μειώνεται
  • Το ψυγείο σου είναι πλέον γεμάτο 
  • το μέλλον των παιδιάν σου είναι εξασφαλισμένο
 και μπορείς να άνετα να κάτσεις στον αναπαυτικό σου καναπε
Δεν χρειάζεται πλέον να αντιδράς για τπτ, ούτε να βρίζεις τους πολιτικούς
Δεν λένε πια ψέματα και νοιάζονται για το τόπο


0 Δεν σε καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι, σε σένα μιλάω με την ευνουχισμένη σκέψη...

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ...
Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που προσπαθώ να πω επτά χρόνια μέσα στο μπουρδέλο του διαδικτύου?


Θέλω κατ΄αρχήν μια κοινωνία που θα μάθει σε πρώτη φάση να εκφράζει ανεμπόδιστα και με θράσος αυτό που θέλει, χωρίς σάλτσες και πασαλείματα, ούτε αναγκαστικές παπαριές που να αρέσουν στη πλειοψηφία.



Θέλω ένα πολίτη που μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του ακόμα κι αν αυτή μοιάζει επικίνδυνη, ηλίθια, ανεφάρμοστη, παρανοϊκή ή γελοία. Δεν με ενδιαφέρει, σε πρώτη φάση, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, με ενδιαφέρει να το ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ και να το φωνάζεις αντί να ασχολείσαι πως θα πείσεις τους υπόλοιπους.

0 Νέα ακριβέστερη μέτρηση της διαστολής του Σύμπαντος

Νέα ακριβέστερη μέτρηση της διαστολής του Σύμπαντος
Νέα μέτρηση στην κοσμική σκάλα απόστασης αποκαλύπτει τον ρυθμό διαστολής του Σύμπαντος
Αναθεώρηση της σταθεράς του Χαμπλ, της κοσμικής σκάλας απόστασης

Αναλύοντας καινούργια δεδομένα επιστήμονες στις ΗΠΑ έκαναν νέους υπολογισμούς για τη λεγόμενη «σταθερά του Χαμπλ» που είναι πιο γνωστή με τον όρο «κοσμική σκάλα απόστασης». Στην ουσία οι επιστήμονες έκαναν την ακριβέστερη μέχρι σήμερα μέτρηση του ρυθμού διαστολής του Σύμπαντος στην τωρινή χρονική περίοδο...

1 Φοινικικό Αλφάβητο - Μία ιστορική απάτη

 Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΓΡΑΦΗ "ΑΛΦΑΒΗΤΟ";
Επιγραφή που θεωρείται η πρώτη που
βρέθηκε με Φοινικική γραφή.
Σαρκοφάγος του Αχιράμ.
12ος αιωνας π.Χ.


Κατά τη Γλωσσολογία ως "αλφάβητο" ορίζεται το «σύνολο συμβόλων με ορισμένη σειρά και τάξη, που χρησιμεύουν για να αποδίδονται οι στοιχειώδεις φθόγγοι μιας γλώσσας, με τον περιορισμό ο κάθε φθόγγος ν' αντιστοιχεί σ' ένα μόνο σύμβολο και αντίστροφα». Στην αλφαβητική γραφή επομένως (δηλαδή τη γραφή των λαών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη) κάθε γράμμα αποδίδει ένα στοιχειώδη ήχο.

Τούτο δεν ισχύει στις ατελέστερες της αλφαβητικής συλλαβικές γραφές, στις οποίες κάθε σύμβολο αποδίδει μία συλλαβή (δύο ή και περισσότερους ήχους-φθόγγους), όπως π.χ. στις συλλαβικές ελληνικές γραφές Γραμμική Α και Β ένα σύμβολο αποδίδει τη συλλαβή κο (κ+ο), άλλο σύμβολο τη συλλαβή πο (π+ο) κ.ο.κ. Στη φοινικική γραφή (που διαθέτει μόνο σύμφωνα και κανένα φωνήεν), στα ελάχιστα διασωθέντα δείγματά της, η κατάσταση είναι ακόμα "χειρότερη", δεδομένου ότι κάθε σύμβολό της δεν αποδίδει ούτε καν μία συγκεκριμένη συλλαβή, αλλά διαφορετικές, που το διάβασμά τους αφήνεται στην "έμπνευση" του αναγνώστη. Έτσι π.χ. ένα σύμφωνο μπορεί να διαβαστεί ως μπα, μπου, μπε, μπι, μπο κ.ο.κ., ή κάποιο άλλο ως γκου, γκα, γκε, γκο κ.λπ. Επομένως, η φοινικική γραφή όχι μόνο δεν αποτελεί αλφάβητο, αλλά δεν είναι ούτε καν εξελιγμένη συλλαβική γραφή, του βαθμού τελειότητας των αντιστοίχων ελληνικών συλλαβαρίων.

0 H συμμετοχή του πρωθυπουργού σε εβραϊκό φόρουμ των ΗΠΑ είναι δήλωση υποταγής στην παγκόσμια νέα τάξη

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η πρόθεση του πρωθυπουργού να συμμετάσχει στο παγκόσμιο φόρουμ που διοργανώνει το American Jewish Commette ( A.J.C.) τον Ιούνιο. Το Α.J.C. είναι η επίσημη και σημαντικότερη οργάνωση του Εβραϊκού λόμπι στην Αμερική. Έρχεται λοιπόν αυτή η είδηση να επιστεγάσει την υποψία που είχαμε ότι ο διεθνής σιωνισμός τοποθετεί σε όλες τις θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους. Είτε απευθείας σε Εβραίους στην καταγωγή είτε σε άτομα που έχουν κάποια Εβραϊκή ρίζα είτε δηλωμένους υποτακτικούς του παγκόσμιου Σιωνισμού.


Το ίδιο συμβαίνει και με την χώρα μας. Αρκεί μια απλή απαρίθμηση των πρωθυπουργών που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια, καθώς και σημαντικών στελεχών των κυβερνήσεων τους, για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές.

0 Πώς να αντιμετωπίσετε 9 καθημερινά ενοχλητικά προβλήματα υγείας

Πώς να αντιμετωπίσετε 9 καθημερινά ενοχλητικά προβλήματα υγείας (2)
Σακούλες κάτω από τα μάτια, σκασμένα χείλη, στεγνό στόμα και ένα σωρό άλλες καθημερινές αντιδράσεις του οργανισμού μπορούν να σας χαλάσουν τη μέρα. Τα ενοχλητικά αυτά προβλήματα έχουν αιτίες αλλά και λύσεις.



  • Μαύρες «σακούλες»
Το δέρμα κάτω από την περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο, γι αυτό και οι φλέβες είναι πιο ορατές σε αυτό το σημείο. Όταν αυτά τα αιμοφόρα αγγεία ερεθιστούν από κάποια φλεγμονή, λόγω άγχους, έπειτα από κλάμα, ή έλλειψη ύπνου, αυτό φαίνεται πολύ πιο έντονα στις «ευαίσθητες» περιοχές όπως είναι η συγκεκριμένη.

0 Ένα δις οι χρήστες του facebook σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας

Το Facebook ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ενεργά μέλη, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ο «γίγαντας» των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.
«Βοηθώντας ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να συνδεθούν είναι καταπληκτικό, συγκινητικό και με μεγάλη διαφορά είναι η πιο σπουδαία στιγμή στη ζωή μου, είμαι πολύ περήφανος», ανέφερε σε δήλωση του ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που διαχειρίζεται το Facebook, Μάρκ Ζούκερμπεργκ.

Δείτε τη συνέχεια στο Good Story.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...