ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

0 Ποιές είναι οι σχέσεις των Ρόταρυ με την Μασωνία;



Πολλοί και διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούν να ξεγελάσουν ανυποψίαστους Χριστιανούς πως οι «Ροταριανοί Όμιλοι» δεν είναι παρά φιλανθρωπικά ιδρύματα με...κοινωνική δράση. Η αλήθεια φυσικά, είναι εντελώς διαφορετική! Πρόκειται για ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ: Αἱ σχέσεις «Ρόταρυ» – Μασωνίας

Ὁ ἱδρυτής τῆς ΠΟΕ καί τοῦ «Ο.Τ.» μακαριστός Ἀρχιμανδρίτης π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος εἰς τά βιβλία του καί κυρίως εἰς τό βιβλίον του “Ξεσκέπασμα τοῦ Ρόταρυ” Ἐκδ. Ὀρθοδόξου Τύπου, εἶχε κάνει τεκμηριωμένας ἀποκαλύψεις, συμφώνως πρός τάς ὁποίας ἡ ὀργάνωσις τῶν «Ρόταρυ» ἔχει στενάς σχέσεις μετά τῆς Μασωνίας, ἀφοῦ εἶναι προθάλαμος, διά νά εἰσέλθη κάποιος εἰς αὐτήν.

Κάμνομεν τήν ἀναφοράν-ἐπισήμανσιν, διότι μᾶς ἐρωτοῦν εὐσεβεῖς χριστιανοί, ἐάν οἱ Ρόταρυ ἔχουν σχέσεις μέ τήν Μασωνίαν, ἐπειδὴ βλέπουν πολλούς Ρόταρυ εἰς τάς Ἐκκλησίας μέ τό διακριτικόν σῆμα των καί ἀποροῦν.

0 Πώς θα ήταν η Αθήνα αν είχε χτιστεί στις όχθες του Κηφισού

Ολες οι σημαντικές πόλεις από την αρχαιότητα, τον μεσαίωνα και μέχρι τον τελευταίο αιώνα χτιζόταν πάνω σε ποτάμια και συνδεόταν με ποτάμια...

 Εκτός από την Αθήνα, στην οποία ο Κηφισός μπαζώθηκε και έγινε ένας από τους ασχημότερους αυτοκινητόδρομους στον κόσμο.

Γνωστές πόλεις όπως το Λονδίνο, η Πράγα, η Κολονία, η Μόσχα, το Παρίσι, η Αγία Πετρούπολη, η Βουδαπέστη, η Βιέννη, κλπ, αλλά και τόσες πανέμορφες άγνωστες πόλεις όπως το Κόμπλενζ, το Μέλκ, το Ουγκλιτς, το Κίζι, το Ρουντεσχάιμ και άλλες έχουν χτιστεί γύρω από τα ποτάμια τους και αποτελούν μαγνήτη για τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες.

0 Utsuro – Bune, 1803: Η πρώτη σύγχρονη απεικόνιση UFO στην Ιαπωνία

Σε μια από τις πρώτες σύγχρονες ιστορίες UFO που έχουν αναφερθεί στον κόσμο, σας ταξιδεύει σήμερα η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω και η οποία έρχεται από την Ιαπωνία και τις αρχές του 1800, κοντά στο Τρίγωνο του Δράκου στον Ειρηνικό, ένα αντίστοιχο τρίγωνο με το γνωστό σε όλους Τρίγωνο των Βερμούδων, όπου η συγκεκριμένη περιοχή φαίνεται να επιδρά στο λεγόμενο χωροχρονικό συνεχές της  Γης. Το Τρίγωνο του Δράκου είναι γνωστό από παλιά. Ο μύθος λέει, ότι ζει στο βυθό του ένας δράκος που αναδύεται, αρπάζει αεροσκάφη και πλοία και τα βυθίζει στην άβυσσο
Εκεί, λοιπόν, κάνουν την εμφάνιση τους παλιές αναφορές για UFO, τις οποίες συνοδεύουν απεικονίσεις, οι οποίες θεωρούνται ως η πρώτη σύγχρονη εικόνα των άγνωστων δισκοειδών αντικειμένων. Αυτός ο μύθος είναι γνωστός ως Ουτσουρό – Μπούνε (Utsuro – Bune), και αφορά μια μυστηριώδη γυναίκα που εμφανίστηκε ξαφνικά από τα βάθη του Ειρηνικού μέσα σε ένα αντικείμενο – πλοίο!
 

Από τότε έχουν υπάρξει πολλές εικόνες για αυτό το γεγονός, ενώ μια λεπτομερείς μελέτη των εικόνων αποκαλύπτει ένα αντικείμενο που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο, παρόμοιο με αυτούς που παρατηρούμε σήμερα.

0 Νέα μείωση 7% στις τιμές φαρμάκων από Φεβρουάριο


Ακόμα μια μείωση στις τιμές των φαρμάκων έρχεται από τις 10 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά υπολογίζεται να φτάσει το 7% μεσοσταθμικά, κάνοντας το υπουργείο Υγείας να προσβλέπει σε εξοικονόμηση άλλων 100 εκ. ευρώ.

Για να επιτευχθεί αυτή η μείωση τιμών, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, υπέγραψε νέα αγορανομική διάταξη με την οποία μειώνονται οι τιμές των φαρμάκων πάνω από 10 ευρώ κατά 10% και των φαρμάκων από 5-10 ευρώ, μείωση 5%.

Το νέο δελτίο τιμών που ετοιμάζεται για τις μειώσεις αυτές, και θα ισχύσει από τις 10 Φεβρουαρίου, υπολογίζει τις τιμές των φαρμάκων βάσει του μέσου όρου των τριών φθηνότερων τιμών της Ευρώπης, βάσει των τιμών που υπήρχαν στο EURIPID στις 2 Ιανουαρίου 2013.

0 ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Νεολιθικός οικισμός 60 στρεμμάτων στην Αυγή

«Ανιχνεύοντας νοικοκυριά, ανθρώπους και νοήματα: Δέκα χρόνια ερευνητικής δραστηριότητας στον νεολιθικό οικισμό Αυγής Καστοριάς» είναι ο τίτλος της ενδιαφέρουσας διάλεξης που θα δώσει η δρ Γεωργία Στρατούλη, αρχαιολόγος της ΙΖ/ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Μητσαίων 9, σταθμός μετρό Ακρόπολη), σήμερα στις 7.00 μ.μ.

Η ομιλία, που γίνεται στο πλαίσιο των διαλέξεων της Εταιρείας Αιγαιακής Προϊστορίας «Αιγεύς», σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών, δεν είναι συνηθισμένη. «Λίγες νεολιθικές θέσεις έχουν ανασκαφεί σε έκταση στη Βορειοδυτική Ελλάδα και δη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, της οποίας το προϊστορικό πολιτισμικό απόθεμα παραμένει ακόμη άγνωστο. Η άλλη γνωστή στο πανελλήνιο θέση της ίδιας περιφέρειας είναι ο λιμναίος νεολιθικός οικισμός του Δισπηλιού στη νοτιοδυτική όχθη της Λίμνης Ορεστίδος.

0 Για να τα πάτε καλά στην εξεταστική!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να περάσετε καλά στην εξεταστική. Να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα...

Και επειδή αυτό απαιτεί διάβασμα, θα σας παρουσιάσουμε μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να έχετε μικρές ευχάριστες στιγμές που όμως δε θα επηρεάσουν την απόδοσή σας.

1. Οργανώστε για τον εαυτό σας ένα cocktail party με χυμούς φρούτων. Αγοράστε από το μανάβη ζουμερά πολύχρωμα φρούτα –η εποχή προσφέρει άφθονα- βάλτε τα στο μπλέντερ και σερβίρετέ τα σε ένα υπέροχο ποτήρι. Μπορεί να σας φαίνεται ασήμαντο αλλά θα δροσίσει και θα ομορφύνει τη στιγμή του διαβάσματος και θα σας γεμίσει ενέργεια και βιταμίνες που τις έχετε ανάγκη. Συνοδεύεται προαιρετικά από σαγιονάρα και χαβανέζικη βερμούδα.

2. Ψυχοθεραπεία. Όσο και να σας φαίνεται παράξενο η εξεταστική είναι η ιδανική περίοδος για να αρχίστε να κρατάτε ημερολόγιο. Τα συναισθήματα, με το στρες γίνονται πιο έντονα και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι στα εξωτερικά ερεθίσματα. Βγάλτε τα από μέσα σας, καταγράψτε τα και αμέσως θα νιώσετε πιο δυνατοί και συνειδητοποιημένοι. Στο τέλος της εξεταστικής που θα έχετε ξελαμπικάρει, μπορείτε να ανατρέξετε στα απομνημονεύματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

0 Το λουλούδι που μοιάζει με μεγάλα κόκκινα χείλη


Το λουλούδι που μοιάζει με μεγάλα κόκκινα χείλη (1)

Το φυτό Psychotria Elata, γνωστό και ως «κόκκινα χείλη», προσελκύει τους επικονιαστές του, όπως τα κολίμπρι και τις πεταλούδες με λουλούδια που θυμίζουν έντονα μεγάλα, κόκκινα, σαρκώδη ανθρώπινα χείλη…

0 Η Πορτάρα της Νάξου: Mια Πόρτα Αίνιγμα Στη νησίδα του Βάκχου

Άλλοι λένε πως ο ναός είναι του Απόλλωνα, γιατί η Πορτάρα στρέφεται στη Δήλο, λίκνο του Θεού του ήλιου. Κι άλλοι πάλι λένε πως αυτός ο εντυπωσιακός ναός στη Νάξο δεν μπορεί παρά να ανήκει στον «ιδιοκτήτη» του νησιού από τα μυθικά ακόμη χρόνια, τον Διόνυσο.

Αυτή είναι η Πορτάρα του ήλιου
Διάσημη και μοναδική, αυτή η πόρτα του ήλιου στις Κυκλάδες. Η Πορτάρα της Νάξου. Εντυπωσιακή για το μέγεθος και την κατασκευή της, μοιάζει να στέκεται στην αιωνιότητα και να οδηγεί στο πουθενά.Μια πόρτα αίνιγμα. Η πόρτα ενός μεγάλου ναού των αρχαϊκών χρόνων, έστω κι αν αυτός ο ναός δεν τελείωσε ποτέ. Η κατασκευή του έμεινε σχεδόν στα βάθρα.Ένας εντυπωσιακός ναός, όσο και η Πορτάρα του. Μόνο που ακόμη και οι αρχαιολόγοι διαφωνούν για ποιο θεό προοριζόταν αυτό το Ιερό. Άλλοι λένε πως ς ο ναός είναι του Απόλλωνα, γιατί η Πορτάρα στρέφεται στη Δήλο, λίκνο του Θεού του ήλιου.

0 ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ




ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ..ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ.


Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα αναπροσαρμογής των διοδίων στο τμήμα  Μαλιακός - Κλειδί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ. Σε ορισμένους σταθμούς προβλέπεται αύξηση της τιμής και σε άλλους μειώσεις, ενώ, παραλληλα, ξεκινάη η είσπραξη σε σταθμούς που μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερη η διέλευση. 

Αναλυτικά τα μέτρα περιλαμβάνουν την έναρξη είσπραξης διοδίων στο Μετωπικό Σταθμό Διοδίων (ΜΣΔ) Κλειδιού (Αιγινίου) και προς τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και στον ΠΣΔ Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη για τις κατηγορίες οχημάτων 1 (δίκυκλα) και 2 (Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα) και την οριστική κατάργηση του άτυπου κόμβου Σκοτίνας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο από τον ανεξάρτητο μηχανικό σχεδιασμό.

0 Κινούμενα σχέδια στην… πραγματική ζωή!

Πρωταγωνιστές του ζωικού βασιλείου από τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων μεταφέρονται στην παραγματικότητα ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Όπως και να ‘χει οι ομοιότητες είναι όχι μόνο πολλές αλλά συνάμα εκπληκτικής ακρίβειας.
Perierga.gr
Έτσι βλέπουμε διάσημους ήρωες παιδικών σειρών κινουμένων σχεδίων όπως οι σκίουροι Τσιπ και Ντέιλ, ο Ντάμπο το ελεφαντάκι, ο Νέμο το ψάρι, τα σκυλιά της Δαλματίας και πολλούς άλλουν δίπλα-δίπλα με το αντίγραφό τους στον πραγματικό κόσμο!

0 Διάσωση κουταβιών από λάκκο με πίσσα (Video)


Διάσωση κουταβιών από λάκκο με πίσσα (1)

Δύο κουταβάκια βρέθηκαν παγιδευμένα σε ένα λάκκο με πίσσα στην Antofagasta της Χιλής, όταν τα μέλη ενός Airsoft club άκουσαν το κλάμα τους. Η ομάδα κατάφερε να σώσει τα κουτάβια και κατέγραψε τη διάσωση σε βίντεο, ενώ μια τοπική οργάνωση ανέλαβε τη φροντίδα τους με αποτέλεσμα να επιζήσουν και τα δύο.

Όσο για το πως κατέληξαν στον λάκκο τα άτυχα ζώα, το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με τους διασώστες είναι να ρίχτηκαν σκόπιμα…

0 Βρέθηκε ακόμη ένα χρυσό στεφάνι στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Χρυσό στεφάνι βρέθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το στεφάνι βρέθηκε σε μεγάλο κιβωτιόσχημο τάφο, ο οποίος ανήκει στο δυτικό νεκροταφείο της πόλης.

Το δυτικό νεκροταφείο ξεκινά από το Βαρδάρη, έξω από τα τείχη, που βρίσκονταν στην οδό Λαγκαδά και εκτείνεται ως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου είχε βρεθεί ένα μεγάλο μέρος του, με πολλούς τάφους, στη διάρκεια κατασκευής του σταθμού του Μετρό. Πρόκειται για το 9ο χρυσό στεφάνι που έρχεται στο φως από την έναρξη του ανασκαφικού έργου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της κατασκευής του Μετρό.

Μετά την αποκάλυψη και απομάκρυνση του ευρήματος θα συνεχιστεί η ανασκαφή στον τάφο για τον εντοπισμό και άλλων τυχόν ευρημάτων. Το στεφάνι θα μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΙΣΤ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, όπου θα καθαριστεί, θα συντηρηθεί και θα μελετηθεί.

0 Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε.

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά. Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένες από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες.

0 Η τέχνη είναι παντού ~ Δείτε φωτογραφίες

Ευτυχώς που υπάρχει φαντασία..

Δείτε εικόνες με δημιουργίες από καθημερινά υλικά και στα πιο απίθανα μέρη...

0 Εικόνα ΣΟΚ σε παραλία της Καλιφόρνια - Δείτε τι ξέβρασε η θάλασσα

Ψάχνοντας για απολιθώματα φάλαινας σε απομονωμένη περιοχή της παραλίας Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια, ο φωτογράφος Κρις Έλμενχερστ, ήρθε αντιμέτωπος με ένα...

μακάβριο σκηνικό και ένα επιστημονικό μυστήριο.
Εκατοντάδες νεκρά γιγάντια καλαμάρια είχαν ξεβραστεί στην παραλία Capitola, ενώ οι γενικές απώλειες υπολογίζονται σε χιλιάδες. Οι επιστήμονες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις για αυτό το μακάβριο φαινόμενο, οι περισσότερες εκ των οποίων περιλαμβάνουν την αλλαγή του κλίματος και των νερών του πλανήτη, ή διάφορα είδη τοξικών φυκιών που αποπροσανατολίζουν το καλαμάρι, οδηγώντας το στη στεριά.

Επίσης «ύποπτα» είναι και ορισμένα είδη θαλάσσιας άλγης που ενώ φαινομενικά είναι ακίνδυνα, παράγουν τοξίνες μπερδεύοντας και αποπροσανατολίζοντας τα γιγάντια καλαμάρια.

0 8 ερωτήσεις για το κρασί που ντρεπόσασταν να κάνετε

Πόσα πράγματα αγνοούμε για το κρασί που καταναλώνουμε; Ανεξαρτήτως χρώματος και ποικιλίας, οι γνώσεις μας γύρω από το κρασί είναι τις περισσότερες φορές περιορισμένες. Ας κάνουμε μερικές ερωτήσεις –χωρίς φόβο και πάθος- για να γίνουμε καλύτεροι…

Ας ενισχύσουμε τις οινο-γνώσεις μας μέσα από μερικές ερωτήσεις, που ντρεπόμασταν να κάνουμε μέχρι τώρα, μήπως και χαρακτηριστούμε «άσχετοι» από τους…
 «ειδικούς». Ας το δούμε σαν ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων, που δεν απευθύνεται όμως, μόνο στους οινόφιλους και οινο-γνώστες…

Το κόκκινο κρασί παράγεται από κόκκινα σταφύλια, ενώ το λευκό από λευκά σταφύλια;

Η αλήθεια είναι ότι το κόκκινο χρώμα στο κρασί, οφείλεται στη ζύμωση, του φλοιού των σταφυλιών με το χυμό, ενώ για την παραγωγή του λευκού κρασιού ο φλοιός αφαιρείται πριν τη ζύμωση.

0 « ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ »

Μια γειτονιά, μια μεσοαστική συνοικία στις μέρες μας αποτελεί ένα παράδειγμα της κοινωνικοοικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε, μιας συγκυρίας  με αποδέκτες καθημερινούς ανθρώπους, δηλαδή εμάς.
Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να βλέπουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανθρώπους να ανοίγουν κάδους απορριμάτων για να βρουν κυρίως κάτι για να φάνε.

Τραγικό σημείο των καιρών, μια ιδιότυπη μορφή κατοχής σε βάρος μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού.

Αν γυρίσουμε το χρόνο αρκετά πίσω θα θυμηθούμε ασπρόμαυρες εικόνες, στιγμιότυπα από τηλεοπτικές εκπομπές ακόμα και από ταινίες που “ταυτοποιούσαν” τους αστούς σε πλούσιους και σε φτωχούς. Στα αγαθά τότε δεν διαπιστώνονταν επάρκεια, ήταν λίγα και διαθέσιμα στους εκλεκτούς, πολλοί μάλιστα που ανήκαν στην δεύτερη κατηγορία πολιτών πέθαιναν και από πείνα.

0 Τηλεθεατής ανακάλυψε μυστήριο μήνυμα σε διαφημιστικό σποτ

Απλή φάρσα, υποσυνείδητο διαφημιστικό μήνυμα ή κρυπτογραφημένη πληροφορία προς άγνωστο παραλήπτη; Συζητήσεις επί συζητήσεων έχει πυροδοτήσει τα τελευταία 24ωρα σε πολυάριθμα διαδικτυακά φόρουμ post Βρετανού ο οποίος διατείνεται ότι ανακάλυψε κάτι περίεργο σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ.

Ο Βρετανός τηλεθεατής ισχυρίζεται ότι κάτι παράξενο αντιλήφθηκε στην οθόνη της τηλεόρασής του προχθές το απόγευμα, το οποίο και κατέγραψε, καθώς εκείνη τη στιγμή όλως τυχαίως το DVR του βρισκόταν σε λειτουργία. Αφού κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» το παράξενο τηλεοπτικό μήνυμα, εν συνεχεία το δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Το στιγμιότυπο, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, περιέχει ένα μεγάλο σώμα κειμένου (αναφερόμενο στην παραπαίουσα εταιρεία His Master's Voice), το οποίο είναι αδύνατον να το διαβάσει κανείς παρά μόνο αν πατήσει παύση και παγώσει την οθόνη. Τότε αντιλαμβάνεται κανείς πως ορισμένες λέξεις του κειμένου είναι τονισμένες σαν να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...