ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

0 Utsuro – Bune, 1803: Η πρώτη σύγχρονη απεικόνιση UFO στην Ιαπωνία

Σε μια από τις πρώτες σύγχρονες ιστορίες UFO που έχουν αναφερθεί στον κόσμο, σας ταξιδεύει σήμερα η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω και η οποία έρχεται από την Ιαπωνία και τις αρχές του 1800, κοντά στο Τρίγωνο του Δράκου στον Ειρηνικό, ένα αντίστοιχο τρίγωνο με το γνωστό σε όλους Τρίγωνο των Βερμούδων, όπου η συγκεκριμένη περιοχή φαίνεται να επιδρά στο λεγόμενο χωροχρονικό συνεχές της  Γης. Το Τρίγωνο του Δράκου είναι γνωστό από παλιά. Ο μύθος λέει, ότι ζει στο βυθό του ένας δράκος που αναδύεται, αρπάζει αεροσκάφη και πλοία και τα βυθίζει στην άβυσσο
Εκεί, λοιπόν, κάνουν την εμφάνιση τους παλιές αναφορές για UFO, τις οποίες συνοδεύουν απεικονίσεις, οι οποίες θεωρούνται ως η πρώτη σύγχρονη εικόνα των άγνωστων δισκοειδών αντικειμένων. Αυτός ο μύθος είναι γνωστός ως Ουτσουρό – Μπούνε (Utsuro – Bune), και αφορά μια μυστηριώδη γυναίκα που εμφανίστηκε ξαφνικά από τα βάθη του Ειρηνικού μέσα σε ένα αντικείμενο – πλοίο!
 

Από τότε έχουν υπάρξει πολλές εικόνες για αυτό το γεγονός, ενώ μια λεπτομερείς μελέτη των εικόνων αποκαλύπτει ένα αντικείμενο που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο, παρόμοιο με αυτούς που παρατηρούμε σήμερα.
 


Το χρονικό
Την άνοιξη του 1803, ένα ασυνήθιστο αντικείμενο – πλοίο, παρατηρήθηκε από αλιείς κοντά στην ακτή. Αφού πήραν τις βάρκες τους, το συνέλεξαν και το τράβηξαν στην παραλία Χιράτο νο Χάμα

Το αντικείμενο ήταν στρογγυλό και έμοιαζε με ιαπωνικό μπολ ρυζιού, ενώ είχε διάμετρο 6 περίπου μέτρα και 5 μέτρα ύψος. Το κάτω μέρος του έμοιαζε να είναι από σίδερο, η κορυφή από γυαλί και έτσι ήταν δυνατό να κοιτούν κατευθείαν μέσα. 

Στο σκάφος βρισκόταν μια όμορφη νεαρή γυναίκα, 20 περίπου ετών. Ήταν 5 shaku (1.51 ύψος), και είχε ροζ πρόσωπο. Τα μαλλιά και τα φρύδια της ήταν κόκκινα και σε κάποια σημεία άσπρα και μαύρα. Η γλώσσα που μιλούσε δεν μπορούσε να γίνει κατανοητή, ενώ κρατούσε ένα μυστηριώδες κουτί. Μέσα στο αντικείμενο υπήρχαν γράμματα που κανείς δεν είχε δει ξανά. 


Οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι να κάνουν μαζί της. Ένας γέροντας πρότεινε ότι πιθανώς εγκαταλείφτηκε στην θάλασσα από την χώρα της ως τιμωρία και ότι το κεφάλι του άντρα της θα πρέπει να είναι στο κουτί που φύλαγε. Έτσι αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση ήταν να την γυρίσουν πίσω στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι της τιμωρίας.

Να επισημάνουμε ότι Ουτσουρό Μπούνε (Utsuro Bune), σημαίνει «τρύπα του πλοίου» ένας ορισμός που υποδηλώνει με σαφήνεια το σχήμα μπολ ρυζιού, όπως είχαν περιγράψει νωρίτερα το αντικείμενο οι ψαράδες.
 

Το σχήμα του αντικειμένου είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί μοιάζει με τα σύγχρονα UFO, και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως σκέφτηκαν οι άνθρωποι και σχεδίασαν τέτοιο σχήμα πριν από περίπου 200 χρόνια.
 

Το 1997 ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Γκίφου του Τόκυο, Κάζονο Τανάκα, μελέτησε εκ νέου τον μύθο της Ουτσουρό - Μπούνε. Έπειτα άρχισε να απορεί αν ήταν η μυστηριώδης γυναίκα, που αναδύθηκε από τον Ειρηνικό πριν από τόσο καιρό, υπεύθυνη για κάποια «στενή επαφή τρίτου τύπου». Ερεύνησε όλα τα πλοία της εποχής, αλλά δεν βρήκε κανένα σε σχήμα που παραπέμπει σε δίσκο, όπως το Ουτσουρό – Μπούνε. 

Το 1800 άρχισαν να εμφανίζονται πολλές απεικονίσεις του σκάφους από ανθρώπους που ζούσαν σε διάφορα μέρη της Ιαπωνίας. Οι αφηγήσεις που τις συνόδευαν ήταν όμως πανομοιότυπες. Μια αινιγματική γυναίκα είχε βγει από δισκοειδές σκάφος. Σύμφωνα με τον καθηγητή Τανάκα, ο μύθος αυτός είναι πασίγνωστος στην Ιαπωνία και βρίσκουμε παντού απεικονίσεις του. Ο ίδιος εντόπισε μάλιστα πέντε.
 

Λόγω των παράξενων απεικονίσεων αρκετοί ερευνητές, αναρωτιούνται μήπως η Ιαπωνία, που ήταν κλειστή στους ξένους και δεν είχαν δεχτεί την επιρροή τους ως το 1857, δέχτηκε την επίσκεψη UFO, που έγινε μάλιστα ευρέως αντιληπτή.      
 

Παρακάτω σύγχρονη καλλιτεχνική απεικόνιση του σκάφους και της μυστηριώδους γυναίκας

ΠΗΓΕΣ:
thelivingmoon.com
educatinghumanity


erenzw.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...