ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

3 Έντομα κάτω απο το μικροσκόπιο


Έγχρωμη μικρογραφία ηλεκτρονίων μιας μύγας


Μπορεί να μοιάζουν με φρικιαστικά τέρατα βγαλμένα από ταινία τρόμου, όμως αυτά μικροσκοπικά πλάσματα ζουν στα σπίτια μας, τα ρούχα μας, ακόμα και στα σώματά μας! Οι φωτογραφίες είναι δανεισμένες από το βιβλίο ‘Micro Monsters’ του Βρετανού συγγραφέα και ζωολόγου  Tom Jackson, στο οποίο περιέχονται πάνω από 80 3D φωτογραφίες από τον μικροσκοπικό κόσμο των εντόμων.

0 Art in Action: ένας απίστευτος καλλιτέχνης σε δράση!

Ο Brian Olsen συνδυάζει το ταλέντο του στη ζωγραφική με τη μουσική και την ενέργεια. Ο Brian στην εκπομπή “Art in Action” μετατρέπει ένας κενό καμβά σε κανονικό αριστούργημα, μέσα σε λίγα λεπτά! Ο Brian Olsen είναι κάτι περισσότερο από ένας ταλαντούχος ζωγράφος, είναι ένας πραγματικός show man! Αντιθέτως με τους περισσότερους ζωγράφους που απολαμβάνουν να εργάζονται σε ένα ήσυχο στούντιο, ο Brian δημιουργεί μπροστά στο κοινό του με δυνατή μουσική ως την πηγή της έμπνευσής του. Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθει για να δείτε τον Brian εν δράση!

1 Ρολόι λειτουργεί μόνο με νερό


Το "Water-powered Alarm Clock" απαιτεί μόνο νερό για να λειτουργήσει!

0 Κρανίου τόπος η περιοχή της έκρηξης (δείτε φωτογραφίες και βίντεο)

 
Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 8:22 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οδό Ριανκούρ 85 στους Αμπελόκηπους. Το τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο κτίριο έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" στις 07:38 από άγνωστο δίνοντας χρονικό περιθώριο 40 λεπτών.

0 «Μην πλένεις το αυτοκίνητό σου…»‏

perierga.gr - Πίνακες σκόνης
Αυτό είναι το σλόγκαν του Scott Wade, ενός πρωτότυπου ζωγράφου από το Μεξικό.Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα και τα σκονισμένα παράθυρα αυτοκινήτων σαν καμβά, ο Scott Wade δημιουργεί μοναδικούς πίνακες ζωγραφικής.

0 Όταν το υπνοδωμάτιο γίνεται το PC σας!



Ποιός ο λόγος να έχετε κουτί για τον υπολογιστή σας οταν μπορείτε να τον απλώσετε στο δωμάτιο σας; Ο Phil Johnson είναι ο δημιουργός αυτού του PC  που διακοσμεί πρωτότυπα το δωμάτιο του!

0 Αντιολισθητικές αλυσίδες για ποδήλατα!



Δεν πρόκειται για κάποια εντυπωσιακή εφεύρεση αλλά αποτελεί μια λύση χαμηλού κόστους για να κρατήσετε τον έλεγχο του ποδηλάτου σας σε περίπτωση που συναντήσετε χιονισμένους δρόμους. Η πατέντα του MacGyver, όπως ο ίδιος ομολογεί, δεν είναι κάτι το καινούριο αλλά επανήλθε λόγω του βαρύ χιονιά που πληττει φέτος το Seattle. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κουτί με ...

0 Δάσκαλοι ρομπότ σε σχολεία της Κορέας!

Σε ένα δημοτικό σχολείο στο Daegu, της Νότιας Κορέας, σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν καλύτερα τα ρομπότ και να τα χρησιμοποιήσουν στο χώρο της εκπαίδευσης. Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Κορέας (KIST), ανέπτυξε το EngKey, ένα ρομπότ ύψους ενός μέτρου, με οθόνη αντί για πρόσωπο, το οποίο κάνει μάθημα στους μαθητές! Το ρομπότ διδάσκει αγγλικά στους μαθητές, διαβάζει βιβλία και χορεύει κουνώντας το κεφάλι και τα χέρια του.

Υπάρχουν επί του παρόντος είκοσι εννέα τέτοια ρομπότ, τα οποία διδάσκουν σε διάφορα σχολεία, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας των ρομπότ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...