ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

0 Δάσκαλοι ρομπότ σε σχολεία της Κορέας!

Σε ένα δημοτικό σχολείο στο Daegu, της Νότιας Κορέας, σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν καλύτερα τα ρομπότ και να τα χρησιμοποιήσουν στο χώρο της εκπαίδευσης. Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Κορέας (KIST), ανέπτυξε το EngKey, ένα ρομπότ ύψους ενός μέτρου, με οθόνη αντί για πρόσωπο, το οποίο κάνει μάθημα στους μαθητές! Το ρομπότ διδάσκει αγγλικά στους μαθητές, διαβάζει βιβλία και χορεύει κουνώντας το κεφάλι και τα χέρια του.

Υπάρχουν επί του παρόντος είκοσι εννέα τέτοια ρομπότ, τα οποία διδάσκουν σε διάφορα σχολεία, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας των ρομπότ.
Το να έχεις ένα ρομπότ στην τάξη κάνει τους μαθητές πιο δραστήριους και βοηθά τους ντροπαλούς μαθητές να συμμετάσχουν, καθώς νιώθουν πιο άνετα με το ρομπότ από ότι με έναν κανονικό δάσκαλο,δήλωσε η Kim Mi-Young, υπεύθυνη διδασκαλίας στο Daegu.

Στόχος δεν είναι η αντικατάσταση των ανθρώπινων δασκάλων αλλά να δώσουν περισσότερα κίνητρα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά.

Πηγή
http://siteseeing.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...