ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

0 Εντυπωσιακή τέχνη πυρογραφίας από την Julie Bender


Εντυπωσιακή τέχνη πυρογραφίας από την Julie Bender (1)
Η πυρογραφία είναι μια μορφή ζωγραφικής τέχνης με τη φωτιά που έχει τις ρίζες της πολύ βαθιά στην αρχαιότητα. Χρησιμοποιώντας μια θερμαινόμενη άκρη ή ένα πυρωμένο σύρμα ζωγράφιζαν σε μια φυσική επιφάνεια όπως ξύλο και δέρμα. Στις μέρες μας η πυρογραφία γίνεται με εργαλεία, τα οποία μοιάζουν με τα παλιά αλλά είναι πιο εξελιγμένα.
Η Julie Bender από την Ατλάντα έχει τέτοιο ταλέντο στην πυρογραφία, που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως τα έργα της είναι απλά σχέδια πάνω σε ξύλο.

0 ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : Το Τέλος Της Ανθρωπιάς


Χωρίς Λόγια

1 ΔΙΟΓΈΝΗΣ - Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ



Ο Διογένης ο «Κυνικός» (ή Κύων), γνωστός κι ως ο Διογένης ο Σινωπεύς, ήταν Έλληνας φιλόσοφος, που γεννήθηκε στη Σινώπη του Πόντου περίπου το 412 π.Χ. (σύμφωνα με άλλες πηγές το 399 π.Χ.) και θεωρείται ο κυριότερος εκπρόσωπος της Κυνικής Φιλοσοφίας. Σύμφωνα με έναν θρύλο, γεννήθηκε την ημέρα που πέθανε ο Σωκράτης...

0 Δείτε πως οι εκπρόσωποι των τραπεζών και των στοών ενώθηκαν και συντεταγμένα προπαγάνδισαν

0 Αυτή είναι η φωτογραφία από τον χαμογελαστό μαθητή που συνέλαβαν τα ΜΑΤ.


Το βλέπετε και μόνοι σας, πόσο στυγερός εγκληματίας είναι ο πιτσιρικάς έτσι; Μπράβο στα ΜΑΤ έκαναν πολύ καλή δουλειά. 
Πέρα από την πλάκα, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι, η κυβέρνηση έχει βάλει χιλιάδες μπάτσους να χτυπάνε τον κόσμο και τους πιτσιρικάδες στο σύνταγμα αλλά δεν έβαλε δύο π....δες να φυλάνε το μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας.
Μπράβο σας καραγκιόζηδες.

0 Νανορομπότ από DNA εξοντώνει καρκινικά κύτταρα


Αμερικανοί επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ δημιούργησαν μια μικροσκοπική «ρομποτική» συσκευή από DNA, που είναι σε θέση να εισέλθει στο σώμα και να στοχεύσει συγκεκριμένα καρκινικά κύτταρα καταστρέφοντάς τα, αφήνοντας άθικτα τα υγιή κύτταρα, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στη συμβατική χημειοθεραπεία, η οποία έχει τοξικές παρενέργειες. 

nanorobot
Το βιολογικό νανορομπότ, που συνιστά ένα ακόμη βήμα για τη δημιουργία «έξυπνων» φαρμάκων, μεταφέρει μοριακές οδηγίες με τη μορφή αντισωμάτων, που οδηγούν τα κύτταρα του καρκίνου στην αυτοκαταστροφή τους.

0 Το προϊόν Ελλάς


Ο αγαπημένος στόχος της βιτριολικής ανθελληνικής προπαγάνδας που εκπορεύεται από συγκεκριμένα, μεγάλης απήχησης, έντυπα του Βορρά είναι δίχως άλλο τα νησιά μας. Κάθε φορά που ανεβαίνει το θερμόμετρο στην ΕΖ, η μόνιμη πρόκληση που εισπράττει η χώρα είναι το «πουλήστε τα νησιά σας να ξεχρεώσετε».

Μπορεί τέτοιου είδους απαιτήσεις, και ο τρόπος που διατυπώνονται, να πληγώνουν την εθνική μας αξιοπρέπεια, αλλά αν το δούμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τη χώρα, τη γη των πατέρων μας, των ηρώων μας και των προδοτών μας, δεν διαφέρει και πολύ από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι τήν αντιλαμβανόμαστε, όπως αποτυπώνεται σε ανύποπτες αποστροφές της γλώσσας.

2 Ένα παράξενο φαινόμενο παρουσιάστηκε στη Βηρυτό ,το νερό του ποταμού beirut έγινε ξαφνικά κόκκινο σαν αίμα...

Έκτακτη Είδηση​​: O ποταμός beirut στο Λίβανο ,γέμισε απο μια  μυστηριώδης άγνωστη  ουσία που μετέτρεψε  το χρώμα του  νερού σε βαθύ κόκκινο σαν αίμα.Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι.

0 Ευχαριστούμε όλη την Ευρώπη! Συγκλονιστική φωτογραφία

Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε σήμερα.
Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και διαδηλωτές κι ευχαρίστησαν με μοναδικό τρόπο την Ευρώπη που βγήκε σήμερα στους δρόμους με σύνθημα "We are all Greeks" δηλαδή είμαστε όλοι Έλληνες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό...

0 Απόκριες στη Μεσσηνία: 3 λόγοι να την προτιμήσετε

Μουτζουροδευτέρα στη Νέδουσα

Διονυσιακές γιορτές, παραδοσιακά έθιμα, χοροί και πανηγύρια έχουν το δικό τους μερίδιο δίπλα στον maistream εορτασμό δυτικού τύπου με τις σερπαντίνες και τα κομφετί. Όταν πρόκειται για γιορτή, η Μεσσηνία τα έχει όλα.





Αποκριάτικο πάρτι στην Παλιά Πόλη της Κυπαρισσίας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Πρόγραμμα για την Προστασία & Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας οργανώνει ένα αυθεντικό αποκριάτικο πάρτι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στην πλατεία της πανέμορφης Παλιάς Πόλης. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα με μια guest list που περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες. Το πάρτι υπόσχεται πολλά ενδιαφέροντα δρώμενα, όπως στολισμένα μαγαζιά, σερπατίνες, κονφετί, μουσική, φαγητά, ποτά, διαγωνισμοί, κληρώσεις, τσίπουρο και πολλά ακόμη. Kαι αν θελήσετε να αιχμαλωτίσετε τη στιγμή που θα έχετε μασκαρευτεί, στην πλατεία θα υπάρχει photo booth-ειδικός θάλαμος φωτογράφισης για να έχετε και «αποδείξεις» από την καταπληκτική μέρα που θα έχετε περάσει. Πληροφορίες:Τζίμα Ιμιρζιάδη, τηλ. 6936 056130

0 Ή Εμείς Ή Αυτοί...Συνεχίζουμε τον αγώνα...


0 Η Αγάπη είναι η λύση για τα ΠΑΝΤΑ (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Δείτε μια σειρά από βίντεο (ελληνικοί υπότιτλοι)που θα φανούν αστεία-γελοία σε μερικούς αλλά σε μερικούς θα φέρουν μεγάλο προβληματισμό και ανάγκη για έρευνα. 

 Ήρθε η ώρα να κατανοήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις δεν μας αποκαλύπτουν αυτά που ξέρουν για τους άλλους κόσμους και τις επισκέψεις που έχουν γίνει ανά καιρούς. Προσευχόμαστε σε "θεούς και θεότητες" που ήρθαν από άλλους πλανήτες. Αλλά ψάξε μόνος σου, μόνο έτσι θα σχηματίσεις την δική σου γνώμη. Δεν θα μάθεις τίποτα από τα ΜΜΕ ή από τι κυβερνήσεις. 
Δεν σας ζητώ να τα πιστέψετε αλλά σας ζητώ απλά να τα δείτε. 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του blog μας Πέτρο Χ. που μας υπέδειξε αυτά τα βίντεο

0 Θυμάστε την «πτωχευμένη» Ισλανδία; Αγνόησε το ΔΝΤ και δείτε που βρίσκεται 4 χρόνια μετά

Θυμάστε την Ισλανδία; Που πτώχευσε; Που ακούγαμε τις ειδήσεις και κουνάγαμε το κεφάλι με συμπόνοια ή με οίκτο;


Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναβάθμισε λοιπόν κατά μία βαθμίδα την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας στην κατηγορία ΒΒΒ- για τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της, εξέλιξη που επιτρέπει στη χώρα, η οποία βυθίσθηκε στην χρηματοοικονομική άβυσσο το 2008, να θεωρείται εφεξής ως αξιόπιστος δανειολήπτης!





«Η επιστροφή της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης σε ξένο συνάλλαγμα της Ισλανδίας στην κατηγορία ‘επενδύσεις’ μεταφράζει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί προκειμένου να αποκατασταθεί η μακροοικονομική σταθερότητα στη χώρα, η οποία έφερε επιτυχώς εις πέρας τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και για την ανοικοδόμηση της χρηματοοικονομικής αξιοπιστίας της χώρας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οίκος Fitch.


0 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Βάλτε φόρους..... πολλούς φόρους.... 
που να μην μπορούμε να τους πληρώσουμε.... 
κόψτε μας το ρεύμα....
κατασχέστε μας τα σπίτια.... και τα αυτοκίνητα.... και τα οικόπεδα....και τα χωράφια.... 
κλείστε και τις επιχειρήσεις μας, κι αν δε συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε, βάλτε μας φυλακή....

αφήστε τα παιδιά μας νηστικά, παγωμένα χωρίς βιβλία ...κι όσους από εμάς μείνουμε άστεγοι,  καταγράψτε μας, και ταξινομείστε μας.... 
κάθε κίνηση που κάνετε μας φέρνει πιο κοντά στο ξέσπασμα.... 
κι αν τώρα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η γενιά μας είναι μια γενιά χαμένη, να θυμάστε πως ο άντρας κάνει η γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα....και αν μέχρι τώρα δεν ξέραμε τι να κάνουμε και κάναμε υπομονή ακόμα κι όταν μας φερθήκατε βίαια, τώρα ξέρουμε πως να σας πολεμήσουμε... με τη Δημοκρατία....κι αν η δύναμη σας είναι σήμερα μεγάλη, ξέρετε πως πηγάζει από τη δική μας ανοχή.... και σήμερα ξυπνάμε.....  και έχουμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα..... είμαστε πολλοί.... και....

1 Νίκος Καζαντζάκης: «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος»

Ο συγγραφέας που μεταφράστηκε σε περισσότερες γλώσσες από κάθε άλλο Έλληνα. Ο δημιουργός που προτάθηκε τρεις φορές για το βραβείο Νόμπελ, εισερχόμενος σε ρεύματα από το χριστιανισμό έως τον κομμουνισμό. Ο Νίκος Καζαντζάκης γεννήθηκε σαν σήμερα.
Μυθιστοριογράφος, φιλόσοφος, δημοσιογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας, ο Νίκος Καζαντζάκης (18 Φεβρουαρίου 1883 έως 26 Οκτωβρίου 1957) θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς του 20ου αιώνα. Πιο γνωστός για τα έργα του: Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται, Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά και Ο Τελευταίος Πειρασμός(έχουν μεταφερθεί και στον κινηματογράφο), προτάθηκε τρεις φορές για το βραβείο Νόμπελ. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν αποτελούσε ακόμη μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

0 Ή Εμείς Ή Αυτοί...Συνεχίζουμε τον αγώνα...


0 Ποτέ ξανα τα σημάδια του καφέ δεν έδειχναν τόσο ωραία !!!

Η καλλιτέχνης απλά λέρωνε το χαρτί με το ποτήρι του καφέ...δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν

0 Δηλητήρια που υπάρχουν σε κάθε σπίτι


Ακόμη και τα πιο απλά υλικά ενός νοικοκυριού περιέχουν δηλητηριώδεις ουσίες π.χ. λευκαντικά, διαλυτικά χρωμάτων, ζιζανιοκτόνα που μπορούν να προκαλέσουν χημικά εγκαύματα ή εσωτερικά τραύματα κατά την κατάποση, ιδίως από παιδιά.

Πρόληψη
• Τα είδη αυτά πρέπει να βρίσκονται σε μέρος μη προσιτό στα παιδιά (όχι κάτω από το νεροχύτη)
• Φυλάτε τα φάρμακα σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι
• Μην αλλάζετε την συσκευασία επικίνδυνων ουσιών
• Αγοράστε τα φάρμακα και τις ουσίες αυτές σε συσκευασίες που κλείνουν καλά

Δερματική Έκθεση
• Αφαιρέστε τα ρούχα
• Ξεπλύνετε καλά με νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά
• Προσέξτε μην εκτεθείτε και εσείς στην ουσία

0 Διαφήμιση πρόκληση τις τελευταίες ώρες απο τα ΜΜΕ !!!

Εδώ και κάποια 24ωρα παίζει στα Μνημονιακά ΜΜΕ μια "διαφήμιση" που λέει για την κοινή πορεία της Ευρώπης με την Ελλάδα. 

Τονίζουν ότι χάρη στην ΕΕ μπορούμε να σπουδάζουμε και να έχουμε δημόσια έργα και πολλά άλλα. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να βγαίνουν και να λένε ότι η Ευρώπη μας σώζει ενώ την ίδια στιγμή μας καταστρέφει και μας οδηγεί σε ολοκληρωτική απαξίωση. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να δηλώνουν ότι η μόνη λύση είναι η παραμονή μας στην ΕΕ και το ευρώ...

Δεν θέλουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για τον μοναδικό λόγο οτι δεν θα τους χρωστάμε λεφτά.
Αυτό έιναι το μέλλον της σύγχρονης Ευρώπης, τα λεφτά....

Αυτό που πρέπει να τονιστεί από μέρους μας είναι:

- Αφού είμαστε από το 1981 στην ΕΕ γιατί αυτή η ανάπτυξη δεν ήρθε πιο νωρίς;;;

- Γιατί μένουμε πίσω σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα;;;


- Γιατί χαίρεστε όταν ο κόσμος απολύεται ή πεινάει ή πεθαίνει;;;

- Για ποιά ανάπτυξη μιλάνε που η βοήθεια προς την Ελλάδα είναι συνταγή προς την καταστροφή της;;;


- Γιατί ο λαός της Ελλάδας έχει χάσει την αξιοπρέπειά του απέναντι στο Κράτος και την ΕΕ άλλα το αντίθετο;;;


Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...