ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

0 Για το συμβάν στην Λίμνη της Βουλιαγμένης με τον Πάγκαλο, ημέρα Εθνικής γιορτής του ΟΧΙ"

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.... με τον Αντιπρόεδρο της Χρεωκοπίας και η αλαζονεία της εξουσίας! Αργία σήμερα, Γιορτή του μεγάλου μας Εθνικού ΟΧΙ!! Σκέφτηκα… φτώχεια, ανεργία, Εθνική κατάντια, Νέα Κατοχή! … Συνειρμοί χιλιάδες στο μυαλό μου.. μεσημεράκι όμως, ένας πόνος στο γόνατο, τα λίγα ταξιδιάρικα συννεφάκια στον ουρανό και το ελαφρά ψυχρό Οκτωβριανό αεράκι, μας έκαναν ν αποφασίσουμε για μια βουτιά στα ιαματικά νερά της Λίμνης.

0 Αν ανατριχιάζετε ακούγοντας... την κιμωλία να σέρνεται στον πίνακα...

  Αν ανατριχιάζετε κάθε φορά που ακούτε... νύχια ή κιμωλία να σέρνονται πάνω στον μαυροπίνακα, πιρούνια να γδέρνουν την επιφάνεια του πιάτου, αλουμινόχαρτο να κόβεται με το μαχαίρι.... τότε ήρθε η ώρα να μάθετε το γιατί!
 Ευρωπαίοι μουσικολόγοι, επιχείρησαν να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ορισμένοι ήχοι ακούγονται... ανατριχιαστικοί  αλλά και γιατί αυτό δεν συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους με την ίδια ένταση.
  Το συμπέρασμά τους, το οποίο θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο συνέδριο της Ακουστικής Εταιρείας Αμερικής- είναι σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο του περιοδικού Science, πως αυτό οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους:

0 Τι θα συμβεί στις 11/11/11, που πλησιάζει!

Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής, το αποκαλούν "φαινόμενο 11:11". Το γεγονός πως σε λίγες ημέρες το ημερολόγιο θα δείχνει 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή 11/11/11 έχει πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας. Το pyles.tv τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει!

Το φαινόμενο 11:11
  Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το "φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή καποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το "εσωτερικό τους ρολόι" να κάνουν κάτι τέτοιο. Αλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.

0 Η Ρωσία πρότεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο σχέδιο "Aμυντική Στρατηγική της Γης".


Η νέα μέθοδος περιλαμβάνει έναν συνδυασμό  της πυραυλικής άμυνας και της άμυνας του διαστήματος των δύο χωρών. Το σύστημα θα πρέπει να κατευθύνεται όχι μόνο  ενάντια σε πυραύλους προς τους "επιθετικούς" αστεροειδείς, αλλά και εξωγήινα σώματα.. ναι καλά διαβάσατε.  Σύμφωνα με τη NASA, σε απειλητική απόσταση από τη Γη είναι τώρα 981 διαστημικά αντικείμενα.

0 To προφητικό ημερολόγιο του 1986, της Pirelli Hellas!

0 "Αφήστε να φάνε μπακλαβά οι καραγκιόζηδες Έλληνες"

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!
Ο Brett Arends σε άρθρο του στο Marketwatch, αναρωτιέται γιατί οι Ευρωπαίοι δεν "πετάνε έξω με τις κλωτσιές αυτούς τους καραγκιόζηδες Έλληνες". "Αφήστε τους να φάνε μπακλαβά" λέει συγκεκριμένα ο αρθρογράφος. "Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και εκδιωχθεί απ’ το ευρώ, γράφει, θα βρεθούν ξανά σε τιμή ευκαιρίας τα ακίνητα, το λάδι, οι διακοπές στα νησιά και το ούζο" τονίζει ο Αrends. Για τέτοιο σεβασμό μιλάμε..
 

0 Το βλέμμα ενός εκτός Ελλάδoς Έλληνα

Εγκατέλειψα την Ελλάδα προ εφταετίας. Τις καλές εποχές δηλαδή. Ολυμπιακοί, ευρωπαϊκό, Eurovision και καφάσια οι άδειες σαμπάνιες στη Μύκονο. «Που πας;», με ρωτούσαν απορημένοι οι φίλοι μου. «Πουθενά δεν θα βρεις καλύτερα!». Τώρα πια η στάση τους έχει αλλάξει. «Μη τυχόν και γυρίσεις! Καλά είσαι εκεί. Δεν παλεύεται εδώ η κατάσταση.».

Όχι, ουδεμία αίσθηση διορατικότητας είχα για τα δεινά που έμελε να ακολουθήσουν. Προφήτης δεν είμαι, πόσο δε μάλλον σοφός. Πολύ απλά δεν είχα «δόντι», κομματικό μέσο, γνωριμίες ή οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά ούτε και τη διάθεση να ανταγωνιστώ αυτούς που τα είχαν. Με λίγα λόγια, καμία τύχη. Είχα ανάγκη από ένα σύστημα που να προστατεύει τον πολίτη από την ανομία. Ένα σύστημα που να αποδέχεται ως αλήθεια το αυτονόητο, να επιβραβεύει το άριστο και να απορρίπτει τον παραλογισμό. Τα κουβαδάκια μου, δηλαδή, και σε άλλη παραλία!

0 Ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού!

Αύξηση μεγαλύτερη του 30% σημείωσε η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου τον Οκτώβριο κι έτσι ο περασμένος μήνας θεωρείται ο καλύτερος στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού...
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των τουριστών που έφτασαν με πτήσεις τσάρτερ τον προηγούμενο μήνα στη Ρόδο ανήλθε σε 126.832 άτομα, έναντι 97.272 ατόμων τον ίδιο μήνα πέρυσι. Η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας με την Αγγλία στην δεύτερη και το Ισραήλ στην τρίτη, ενώ ακολουθούν οι τουρίστες από τις σκανδιναβικές χώρες.

0 Είναι στη φύση μας να μοιραζόμαστε; (Vid)

Άραγε ο άνθρωπος τα θέλει όλα δικά του ή είναι στη φύση του να μοιράζεται πράγματα; Για να το μάθουν, έβαλαν 2 παιδάκια σε ένα δωμάτιο κάθε φορά και τους έδωσαν μόνο 1 σάντουιτς. Άραγε το παιδάκι που έχει το σάντουιτς θα το μοιραστεί με το άλλο ή θα το φάει όλο μόνο του; Δείτε παρακάτω για να μάθετε.

Τα παιδιά στο βίντεο συμμετέχουν σε ένα πείραμα που θέλει να αποδείξει αν είναι στη φύση μας να μοιραζόμαστε τα υπάρχοντά μας.

Έχουν πει στα παιδιά ότι απλά τα μάζεψαν για να κάνουν μία φωτογράφιση αλλά ο φωτογράφος έχει αργήσει να έρθει.

0 Πέντε «πράσινα» γήπεδα που λαμβάνουν ενέργεια από τον ήλιο

Ο περιβαλλοντικά φιλικός τρόπος ζωής και η προώθηση της αειφορίας έχουν αναχθεί σε βασικές επιδιώξεις των σύγχρονων κοινωνιών, ιδιαίτερα στη Δύση.
Όταν μιλάμε για εσωτερικούς χώρους και αρχιτεκτονική, αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν πρωτοποριακές κατασκευές που συνδυάζουν μια σειρά “πράσινων” χαρακτηριστικών.

Η νέα τάση περιλαμβάνει και τα αθλητικά στάδια.

Ιδού, λοιπόν, πέντε γήπεδα που τροφοδοτούνται ενεργειακά από τον ήλιο:

0 Iceman: Τα μυστικά του άνθρώπου από τους πάγους

"Iceman" ονόμασαν μια μούμια ανθρώπου που ανακαλύφθηκε το 1991 στις Άλπεις του Τιρόλο σε έναν παγετώνα στην κοιλάδα Ötztal Similaun σε υψόμετρο 3200 μέτρων.
Η μούμια, σύμφωνα με την μέθοδο της ραδιοχρονολόγησης είναι περίπου ....5.300 χρονών

0 Χρέος: Μία σύγχρονη και αποτελεσματική μορφή πολέμου

Χρέος: Μία σύγχρονη και αποτελεσματική μορφή πολέμου
Το δημόσιο χρέος αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό όπλο στα χέρια του παγκόσμιου κορπορατικού συστήματος, αφού όπως διαπιστώνουμε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο στην Ελλάδα, μπορεί να καταφέρει αυτό που δεν πέτυχαν πολλοί πόλεμοι κατά το παρελθόν.  

Με την «επισημοποίηση» του καθεστώτος εποπτείας στη χώρα μας -όχι ότι δεν υπήρχε από την υπογραφή του μνημονίου της άνοιξης του 2010- συνειδητοποιούμε ότι, με έμμεσο τρόπο έχουμε ηττηθεί σε έναν άτυπο «πόλεμο», τον οποίον δεν ειχαμε καταλάβει καν!  
Στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο οικονομικά περιβάλλον δεν χρειάζονται όπλα, βομβαρδιστικά, άρματα μάχης και στρατεύματα για την κατάκτηση ενός κράτους. Χρειάζεται απλά λίγη... υπομονή. Υπομονή, μέχρι τη στιγμή που η οικονομία θα εκτροχιαστεί από τις «φούσκες» και τον άκρατο καταναλωτισμό, αφού νομοτελειακά, η παραγωγή χρήματος σημαίνει αυτομάτως τη δημιουργία χρέους.

0 Ακούμπησε γη μετά από 2.500 χρόνια...

Ο καιρός ήταν ιδανικός για το έργο της κατάβασης της μετόπης "Ευαγγελισμός" από τη βορειοδυτική πλευρά του Παρθενώνα, που είχε αναβληθεί πριν μία βδομάδα λόγω του δυνατού αέρα.

Το πρωί της Τρίτης, η 32η μαρμάρινη μετόπη του μνημείου, αφού αιωρήθηκε λίγο στον αέρα, κατέβηκε με πολύ προσοχή από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ακρόπολης, ακουμπώντας κάτω στη γη για πρώτη φορά μετά από 2.500 χρόνια.

Οι επεμβάσεις στη δυτική πλευρά ξεκίνησαν από τη βορειοδυτική γωνία, ώστε να συνδεθούν με το προηγούμενο πρόγραμμα που αφορούσε τη βόρεια πλευρά.

0 Οι επτά ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του κόσμου!

Σίγουρα δεν είναι κάτι που ήταν δύσκολο να το φανταστεί κανείς ότι η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σήμερα στις μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών οι άνθρωποι που ζουν σε μεγαλουπόλεις θα φτάσουν έως το 2030 τα πέντε δισεκατομμύρια.
Αυτό που ίσως προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν μιλάμε για πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και η Σανγκάη που αποτελούσαν πόλο έλξης για εκατομμύρια νέους ανθρώπους που ήθελαν να «χτίσουν» τις ζωές τους, αλλά για πόλεις όπως αυτές της Μέσης Ανατολής που βλέπουν τον πληθυσμό τους να διογκώνεται επικίνδυνα.

1. Beihai, China
Perierga.gr - Οι επτά ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις του κόσμου!

0 Κάλυμνος

Κάλυμνος
Η Κάλυμνος έχει περίπου 20.000 κατοίκους, αποτελώντας ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα νησιά νησιά των δωδεκανήσων και όχι μόνο. Είναι πασίγνωστη παγκοσμίως λόγω της αλιείας σφουγγαριών και για αυτό το λόγο υπάρχουν στο νησί, τρία μουσεία αφιερωμένα στη σπογγαλιεία.
Οι κάτοικοι της  εκτός από την αλιεία σφουγγαριών είναι και δεινοί ψαράδες, τα καίκια τους έχουν ταξιδέψει για ψάρεμα σε όλο το Αιγαίο, αφού έχω δει καίκι τους από τη Μήλο έως τη Κρήτη και τη Σκιάθο. Το νησί φημίζεται ακόμα για τα απόκρημνα βράχια του αποτελώντας ένα ιδανικό τόπο για αναρριχητές.

Στο νησί φτάσαμε γύρω στις πέντε το απόγευμα και με το που δέσαμε στη προβλήτα κατέβηκα για τσάρκα στο λιμάνι. Είναι από τα λίγα νησιά που έχω επισκεφτεί  χειμώνα και είναι γεμάτο ζωή. Η Πόθια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...