ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

0 Le figaro: Η Ευρώπη έχει χρέος απέναντι στην Ελλάδα...


Σε ένα κοινό και ιδιαίτερα φιλελληνικό κείμενό τους στην εφημερίδα Le Figaro, οι Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας Thierry Formet και Martin Steffens κάνουν λόγο για ένα χρέος ”2,500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα”.

”Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος. Χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που, εδώ και 2.500 χρόνια, έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα”.

0 Το σκάνδαλο του αιώνα: Το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε σε μια νύχτα το έλλειμμα του 2009, για να μας βάλει στο ΔΝΤ

Έβαλαν τη χώρα σε κηδεμονία δεκαετιών, κατέστρεψαν τη ζωή των Ελλήνων, με ψέμματα, κατηγορώντας την προηγούμενη κυβέρνηση για "αλλοίωση στατιστικών" κάτι που έκαναν οι ίδιοι.
Σφαλιάρα από τον κοινοτικό επίτροπο: "δεν ζητήσαμε ποτέ να μπουν τα χρέη των νοσοκομείων στο έλλειμα. Η κυβέρνηση..

του ΠΑΣΟΚ φούσκωσε το έλλειμμα".

0 Πορτραίτα από κομμάτια πλαστελίνης

Ποιος είπε ότι είναι μόνο για παιδιά;

0 «Your Rainbow Panorama»

«Your Rainbow Panorama» (1)
Το «Your Rainbow Panorama» είναι ένα εκπληκτικό γυάλινο μονοπάτι που βρίσκεται στην ταράτσα του μουσείου τέχνης ARoS στο Aarhus της Δανίας. Δημιουργήθηκε από τον Ισλανδό καλλιτέχνη Olafur Eliasson και προσφέρει στους επισκέπτες μια υπέροχη πολύχρωμη θέα της πόλης.

0 "Υπάρχουν εξωγήινοι και κυνηγούν χρυσό στη Γη"!


Αν νομίζατε πως μόνο οι άνθρωποι λεηλατούν τη γη για το χρυσό κάνετε λάθος. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι κάπου εκεί ψηλά που αρέσκονται στο κυνήγι χρυσού.
Αν πριν 1,5 χρόνο είχατε πάει στο Μουντιάλ που έγινε στη Νότια Αφρική και είδατε ιπτάμενους δίσκους στον ουρανό μην περάσετε τον εαυτό σας για τρελό. Είχαν κατέβει για να βρουν χρυσό όπως αναφέρθηκε στο πρώτο συνέδριο με θέμα η επιστήμη των UFO που έγινε στη χώρα.
"Υπάρχει μάχη στη γη  από ενδιαφέρουσες σκοτεινές δυνάμεις. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι μαριονέτες μιας μικρής ομάδας ξεχωριστών όντων", είπε στο News 24 ο Michael Tellinger διοργανωτής του συνεδρίου.

0 Wikileaks: «Ποιοι και πως μας παρακολουθούν όλους»

Σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί εύκολα και γρήγορα- με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών- να μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, φέρνει στο φως η ομάδα του Wikileaks. Τα λίαν ανησυχητικά στοιχεία του Wikileaks που δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L’ Espresso, ενισχύουν έναν ευρύτατα διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.

0 Ο Μηλιώκας και οι μαλ.... του, τώρα δικαιώνονται!!

"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες", έγραφε ο "προφήτης" Γιάννης Μηλιώκας! Και μέχρι σήμερα επιβεβαιωνόταν εμμέσως, αφού μπορεί να μης μας έλεγαν κατάμουτρα αλλά μας συμπεριφέρονταν αναλόγως. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που άνοιξε το... στοματάκι του ο γίγαντας της πολιτικής διανόησης, Θόδωρος Πάγκαλος και σε συνέντευξή του στο γαλλικό κανάλι France 5, μας είπε και κανονικά "μαλάκες"!
  Συγκεκριμένα στην παρατήρηση του γάλλου δημοσιογράφου "οι Έλληνες αντιδρούν στα μέτρα. Κάποιοι ζητούν να μην πληρώσουν το χρέος και να βγουν από την Ευρώπη", ο αντιπρόεδρος απάντησε:
  " Δεν θα απαντήσω διπλωματικά... όσο διπλωματικά είχε απαντήσει και ο Στρατηγός Ντε Γκωλ: Είναι κομμουνιστές, είναι φασίστες και είναι και μαλάκες".
  Χθες βεβαίως ο μεγάλος Θόδωρας, έσπευσε να διευκρινήσει στο ΣΚΑΙ: " Δεν είπα μαλάκες όλους τους Έλληνες. Είπα φασίστες, κομουνιστές και ηλίθιους όσους θέλουν να φύγουμε από το ευρώ"..

0 Το σουσάμι με αντιυπερτασικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
ΣΟΥΣΑΜΙ
Το σουσάμι είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και ωφέλιμο, γιατί περιέχει λιπαρές ουσίες σε μεγάλη αναλογία (30-40%). Τις εξάγουν εξασκώντας ισχυρή πίεση πάνω στους σπόρους. Το σουσαμέλαιο που βγαίνει με την ψυχρή αυτή μέθοδο είναι εξαιρετικά θρεπτικό και ωφέλιμο. 

0 Λαγκάδια Αρκαδίας: το «κρεμαστό» χωριό της Πελοποννήσου

Τo παραδοσιακό χωριό Λαγκάδια Αρκαδίας, είναι ένας τόπος ξεχωριστός, γεμάτος φυσικό πλούτο και σπάνια αξιοθέατα, που συνδυάζει ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά, με εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής, φαγητού και διασκέδασης.

Κτισμένα σε μια απότομη πλαγιά του Μαινάλου, μέσα σε πλούσια βλάστηση, τα Λαγκάδια μοιάζουν να κρέμονται πάνω από το άγριο φαράγγι που σχηματίζει ο ποταμός Τουθόα.
Βρίσκονται στο κέντρο περίπου και προς τα βόρεια της Πελοποννήσου, πάνω στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Πύργου ( http://bit.ly/vo5RPs ) και απέχουν 66 χιλ. από την Τρίπολη και 78 χιλ. από τον Πύργο.

0 Ένα σκαθάρι με το όνομα Αρλεκίνος

Το σκαθάρι με το όνομα Αρλεκίνος είναι ένα πολύχρωμο έντομο. Έχει διάφορα χρώματα, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, μπλε.
Στις φωτογραφίες που θα δείτε απεικονίζονται δύο είδη αυτού του σκαθαριού. Το ένα, αυτό με το μαύρο χρώμα και τις πορτοκαλί-κίτρινο βούλες, είναι καταστροφικό έντομο για τις καλλιέργειες λαχανικών στη τροπική αλλά και στη βόρεια Αμερική. 

0 4.133 δέντρα φυτεύονται στην Costa Navarino στη Μεσσηνία


 

Το Costa Navarino Forest, το διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι που δημιούργησαν η Costa Navarino και η Aegean Airlines, σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, με συμμετοχές από όλα τα μέρη του πλανήτη.

Το παιχνίδι που ήταν μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας «Plant for the Planet: Billion Tree Campaign» -στο πλαίσιο της οποίας είχαν φυτευτεί μέχρι τον περασμένο Μάρτιο 11 δισεκατομμύρια δέντρα- κίνησε το ενδιαφέρον ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη. Συνολικά το Costa Navarino Forest είχε περισσότερες από 36.000 συμμετοχές διαδικτυακά που προήλθαν από 106 χώρες (ανάμεσά στις οποίες Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία) και φυσικά από την Ελλάδα, ενώ τα δέντρα που θα φυτευτούν έφτασαν στο εντυπωσιακό νούμερο 4.133.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...