ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

0 Έμεινε έγκυος και το έμαθαν πρώτα οι εταιρείες προσωπικών δεδομένων!

Έμεινε έγκυος και το έμαθαν πρώτα οι εταιρείες προσωπικών δεδομένων!Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι NY Times δημοσιεύουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο, γύρω από το πως οι εταιρείες μελετώντας τις καταναλωτικές μας συνήθειες, μπορούν να γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα γύρω από την προσωπική μας ζωή , ακόμα τα πιο μεγάλα μας »μυστικά», πριν ακόμα τα ανακοινώσουμε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας.


Έτσι το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Target στην Αμερική, γνώριζε για την εγκυμοσύνη μιας έφηβης πριν από τον πατέρα της!


0 Φωτογραφίες που κινούνται: Μέρος 2ο


Η λίστα με τις γνωστές σε όλους μας «κινηματογραφίες» δεν έχει τέλος, δημιουργώντας μια ανεξάντλητη συλλογή από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που κινούνται, ζωντανεύοντας μπροστά στα μάτια μας σκηνές της καθημερινότητας. Και μπορεί το θέαμα στην αρχή να φαντάζει λίγο… τρομακτικό ή απόκοσμο ή στην καλύτερη περίπτωση να μας ξενίζει λίγο να βλέπουμε μια εικόνα που μάς… κλείνει το μάτι ή μας χαιρετάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο συνηθίζουμε μάς αρέσει περισσότερο το γεγονός ότι κάτι άψυχο αποκτά… ζωή! Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος της δημιουργίας των συγκεκριμένων εικόνων: Να μας μεταφέρει τρόπον τινά μέσα στο σκηνικό, δίνοντας κίνηση στα πρόσωπα ή στα αντικείμενα. Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό!
perierga.gr - Φωτογραφίες που κινούνται: Μέρος 2ο!

0 Πολυεθνικά Super Market και Ψυχολογικές Στρατηγικές Marketing – ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και ΧΡΗΣΙΜΟ


Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να καταλάβεις τις προσπάθειες χειραγώγησής σου.
Ο βασικότερος είναι να καταλάβεις πως λειτουργεί ο εαυτός σου.
Ας αρχίζουμε λοιπόν με μια απλή βασική αντικατασκοπευτική εργασία.
Δε θα ξαναδείτε ποτέ πια τα σουπερμάρκετ ή τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα με το ίδιο μάτι μετά από αυτό...

0 13 πράγματα που πιστεύαμε όταν ήμασταν παιδιά


Πράγματα που πιστεύαμε όταν ήμασταν παιδιά (1)
Δεν θα ήταν ωραίο αν όλα μας τα προβλήματα εξαφανίζονταν με έναν μαγικό τρόπο, με ένα μικρό «ξόρκι» που μας έμαθαν οι γονείς μας; Δεν θα ήταν ωραίο απλώς να χωνόμασταν μέχρι το κεφάλι μέσα στα σκεπάσματα και μνημόνια, τρόικες, δάνεια και Μερκοζί να γίνονταν καπνός;
Δυστυχώς, τα ενήλικα μυαλά έχουν και τα αντίστοιχα, άλυτα προβλήματα. Γι΄αυτό αναπολούμε με νοσταλγία τις εποχές που τα προβλήματά μας ήταν αστεία –παρ’ ότι στα παιδικά μας μάτια φάνταζαν θεόρατα. Τις εποχές εκείνες που οι γονείς και οι παππούδες μας σκαρφίζονταν μικρά αθώα ψέματα για να μας κάνουν να φάμε όλο το φαγητό μας ή να δικαιολογήσουν τον πόνο μας όταν πέφταμε και ματώναμε τα γόνατά μας. Τις εποχές εκείνες που ακόμη πιστεύαμε...

0 Ψυχολογικές επιχειρήσεις: Ο άγνωστος πόλεμος κατά της Ελλάδας


Αυτοί που ξέρουν, λένε ότι η πιο αποτελεσματική μορφή πολέμου είναι οι ψυχολογικές επιχειρήσεις. Δηλαδή το να διαλύσεις τα νεύρα και την ψυχολογία του αντίπαλου και να τον καταστήσεις ανίκανο να αντισταθεί, χωρίς να ρίξεις ούτε μια σφαίρα. Γι αυτό και οι καλύτεροι αξιωματικοί περνούν τη λεγόμενη Σχολή Ανορθόδοξου Πολέμου. Στον (οικονομικό, αλλά όχι μόνο) πόλεμο που υφίσταται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια η Ελλάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ψυχολογικές επιχειρήσεις έχουν την τιμητική τους.

0 Τα βασικά σημεία της συμφωνίας για το νέο δάνειο


Ένα απόλυτα δεσμευτικό πλαίσιο δεσμεύεται να εφαρμόσει η χώρα μας για να λάβει το νέο δάνειο των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα της επιτρέψει να χρηματοδοτεί τις ανάγκες της και να μειώσει το χρέος της – σε συνδυασμό με το PSI – στο 120,5% του ΑΕΠ το 2020. (την ώρα που το χρέος σταθετοποιείται σήμερα στο 120%!)

Η ελληνική κυβέρνηση θα λογοδοτεί σε μηνιαία βάση σε επιτρόπους, που θα έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα, για το αν και πώς εφαρμόζει αυτά που έχει δεσμευθεί. Από την πρόοδο της εφαρμογής αυτών των μέτρων θα εξαρτηθεί και η πορεία της εκταμίευσης των δόσεων. Δηλαδή, θα υπάρχει η ρήτρα απόκλισης στόχων, σύμφωνα με την οποία αν δεν επιτυγχάνονται τα όσα προβλέπονται, τότε δεν θα εκταμιεύονται δόσεις και η χώρα μας θα πρέπει να καλύπτει εκ των έσω τις χρηματοδοτικές της ανάγκες !

0 Μπάρμπεκιου πάνω σε ένα… ηφαίστειο!

perierga.gr - Μπάρμπεκιου πάρτι πάνω σε ένα ηφαίστειο!Οι σεφ του εστιατορίου «El Diablo» προετοιμάζουν τα κρέατα, τα ψάρια και τα λαχανικά και στη συνέχεια τα ψήνουν πάνω σε ένα ενεργό ηφαίστειο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία ενός πραγματικού μπάρμπεκιου πάρτι.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο νησί Lanzarote των Κανάριων Νησιών, γνωστό για τα πολλά ηφαίστεια που διαθέτει στο έδαφός του, ένα από τα οποία «χρησιμοποιεί» και το εν λόγω εστιατόριο, δημιουργώντας επάνω στον βασάλτη ένα αυτοσχέδιο μπάρμπεκιου!

0 Νερό - σχέδια της φύσης

Καλλιτέχνης η φύση και τα σχέδιά της απερίγραπτης ομορφιάς. Δείτε σχέδια του νερού και θαυμάστε τις δημιουργίες της!!

0 Πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα υγραεριοκίνησης και υδρογόνο

Υγραέριο στο αυτοκίνητο - υγραεριοκίνηση: πολύς ντόρος στις μέρες μας! Αξίζει; Ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα; 
Αναζητώντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο, η αποστολή του ερευνητή είναι μια εύκολη υπόθεση και ξεκινά από το φλέγον τα τελευταία χρόνια θέμα:
το περιβάλλον!

Υγραεριοκίνηση = Λιγότεροι ρύποι στο περιβάλλον, μεγαλύτερη οικονομία στην τσέπη μας.


Αναμφισβήτητα το υγραέριο είναι περιβαλλοντικά μακράν προτιμότερο από οποιοδήποτε άλλο ορυκτό καύσιμο.


Είναι χαρακτηριστικό πως οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αυτοκινήτων με υγραέριο, συγκρινόμενες με αυτές από βενζινοκίνητα (αμόλυβδης) οχήματα, είναι μειωμένες κατά τουλάχιστον 20%.

Ποιός έχει το σθένος –Ενέργεια- να πάρει το κόκκινο χάπι? Να ρισκάρει μαζί με τον Nio? Κακώς λένε πως οι άνθρωποι φοβούνται τον Θάνατο, την Ζωή φοβούνται, την Ελευθερία φοβούνται. Γιατί η Ελευθερία από την φυλακή της Σπηλιάς θέλει αγώνα, πόνο, κούραση, δύναμη…  

Δεν έχει ο άνθρωπος την απαιτούμενη Ενέργεια για την διαφυγή από την φυλακή της δημιουργίας.  Υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν συμφέροντα, για  να τον κρατούν μέσα στην Σπηλιά φυλακισμένο. Μην ξεχνάμε πως χωρίς έμψυχα όντα δεν νοείται δημιουργία.

Αυτές οι ψυχές είναι η μπαταρία που συντηρεί το matrix της δημιουργίας. Ο δημιουργός σαν βαμπίρ απορροφά την Ενέργεια της μπαταρίας, για να συντηρηθεί, ποιός νοιάζεται για την μπαταρία;

0 Το ολοκαύτωμα των Ελλήνων

Το ολοκαύτωμα των Ελλήνων
Ο γνωστός Aμερικανός οικονομικός αναλυτής και παραγωγός ντοκιμαντέρ Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today. Τα όσα είπε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΤΟΥ MAX KEISER

Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας.
Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα, προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους.

Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος.

0 Ταΐζοντας κύκνους στον παγωμένο Δούναβη

Ταΐζοντας κύκνους στον παγωμένο ΔούναβηΑπό τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και το κύμα ψύχους που έπληξε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη, τμήμα του Δούναβη μετατράπηκε σε… παγοδρόμιο στη Σερβία.


Οι πολίτες κατέβηκαν στις παγωμένες όχθες του ποταμού σήμερα που ήταν η πρώτη ηλιόλουστη μέρα τον παγετό και φρόντισαν τους κύκνους και τα άλλα πουλιά που είδαν το «σπίτι» τους να μετατρέπεται σε πάγο.

0 Κυπριακοί Παραδοσιακοί Λουκουμάδες

Η αγάπη περνάει από το στομάχι, στην Κύπρο το τιμάνε δεόντως. Ξεροψήστε τους αγαπημένους σας με ένα και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε ... λουκουμάδες από τα χεράκια σας!
Υλικά
7 φλιτζάνια αλεύρι (1/2 χωριάτικο, 1/2 φαρίνα)
1/2 κ.γλ αλάτι
1 φακελάκι μαγιά
1-2 πατάτες βρασμένες
χλιαρό νερό
Υλικά για το σιρόπι
6 φλιτζάνια νερό
4 φλιτζάνια ζάχαρη
κανέλα, γαρίφαλα και λεμόνι

0 Ανοίγει η σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Ίμβρου-Τενέδου

Μια επιδίωξη πολλών ετών φαίνεται πως βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησής της. Πρόκειται για την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης, να ιδρύσει νέα τελωνεία στα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, με την μακρόχρονη ελληνική παρουσία.

Η απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης της Τουρκίας, έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους ιμβριακούς Συλλόγους οι οποίοι την χαρακτηρίζουν σαν μια εξαιρετική εξέλιξη. Τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος, σύμφωνα με τους ιμβριακούς συλλόγους, είναι πλέον σημεία εισόδου στην Τουρκία από το εξωτερικό και εξόδου από αυτήν για διακίνηση προσώπων, αγαθών και υπηρεσιών από και προς το εξωτερικό.


«Αυτό οδηγεί στην ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος των Ιμβρίων και Τενεδίων για την απευθείας αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση των Πατρίδων τους με προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, το οποίο έθεταν προς τις Αρχές τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όσο και τα Ιμβριακά Σωματεία με σκοπό τη συγκοινωνιακή διευκόλυνση των Ιμβρίων και Τενεδίων της διασποράς και την ευκολότερη και συχνότερη επάνοδο στη γενέθλια γη τους», τονίζεται.

1 Τα 10 πιο μυστικά νησιά του πλανήτη

Ψάχνετε τον εξωτικό παράδεισο επί της γης και δεν σκοπεύετε με τίποτα να τον μοιραστείτε με ορδές από τουρίστες; Ο Lonely Planet  παρουσίασε τα 10 πιο μυστικά νησιά του κόσμου και είπαμε να μαρτυρήσουμε τα νέα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...