ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

0 Η Αποκάλυψη και οι προφητείες δικαιώνονται.!!!

Έχουμε ενα ιστορικο ραντεβου με ενα Παγκοσμιο Δικτατορα, και η εμφανιση του φαίνεται οτι δεν θα αργησει. Παντα μετα την καταρευση της οικονομιας ενος κρατους αναδεικνυεται ενας ισχυρος ηγετης που αποκαθιστα την αξια του νομισματος και την ταξη. Ο Μεγας Ναπολεων, ο Σταλιν,ο Χιτλερ,οπως και ο Μαο Τσε Τουνγκ,αναδειχθηκαν πανισχυροι εξουσιαστες μεσα απο τα ερρειπια μιας οικονομικης καταστροφης. Οι κρισεις ειναι το φυτωριο τον δικτατορων που εμφανιζονται με την μασκα του "κοσμοσωστηρα". Με την ελευση της παγκοσμιας νομισματικης καταρευσης,ο ανθρωπος που θα αποκαταστησει την αξια του νομισματος θα γινει δικτατορας ολοκληρου του κοσμου.

0 ANOIXTH MATIA ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

0 Τι υπάρχει μέσα στον στύλο; (Photos)



Δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να φανταστείτε τι υπάρχει μέσα στον συγκεκριμένο στύλο…

0 Ψάρια που ψάχνουν απελπισμένα για λίγο οξυγόνο!

Εκατοντάδες ψάρια συνωστίζονται σε μια τρύπα πάγου, προκειμένου να πάρουν λίγο οξυγόνο, σε μια λίμνη που βρίσκεται σε ένα πάρκο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.
Λόγο της μεγάλης διάρκειας του χειμώνα, τα ψάρια στις λίμνες της Αγίας Πετρούπολης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις ποσότητες οξυγόνου, αφού ο πάγος που δημιουργείται εμποδίζει τον αέρα να τροφοδοτήσει το νερό με οξυγόνο, αλλά εμποδίζει επίσης και το φως του ήλιου να φτάσει στα φυτά και τα άλγη της λίμνης, που παράγουν και αυτά επίσης οξυγόνο.

0 Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι

0 Πρόσεχε ...θα πέσεις

Connoisseurs Of Danger   fail

0 Δείτε πως εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη το ραδιενεργό νέφος

Στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η Γαλλική Μετεωρολογική Υπηρεσία φαίνεται πώς εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα.

Φυσικά φθάνει και στην Ελλάδα.

0 Top 10 των απίστευτων επιδομάτων στο Δημόσιο

Από το blog "Μη μαδάς τη Μαργαρίτα":

Θέση 10η: Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)

Θέση 9η: Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ)

Θέση 8η: Επίδομα προπέλας (Λιμενικό)

Θέση 7η: Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ)

Θέση 6η: Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο)
....

0 Εικόνες. Εντυπωσιακές σκιές

υπέροχες σκιές (10)

0 Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και η πολιτική ανυπακοή, 43 χρόνια μετά.

Του Π. Τριγαζη

Η μνήμη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, 43 χρόνια από τη δολοφονία του (4.4.1968) κλείνει μέσα της εξαιρετικά επίκαιρα μηνύματα. Βοηθάει να κατανοήσουμε τη σημασία των μαζικών μη βίαιων δράσεων πολιτικής ανυπακοής αλλά και να απορρίψουμε ανιστόρητες απόψεις ότι η επιλογή της μη βίας σημαίνει παθητικότητα, απουσία πνεύματος ριζικής αμφισβήτησης, άρνηση της επανάστασης.
Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν ήταν πολιτικός, με τη στενή έννοια του όρου. Υπήρξε ακτιβιστής, αντιρατσιστής, ανθρωπιστής, υπέρμαχος των πολιτικών δικαιωμάτων για τους μαύρους, φιλειρηνιστής, πολέμιος του «βρώμικου» πολέμου των ΗΠΑ στο Βιετνάμ, αντίπαλος της αποικιοκρατίας, κήρυκας της μη βίας και της ισότητας. Πηγή έμπνευσής του υπήρξε ο Μαχάτμα Γκάντι, ο ηγέτης του κινήματος για την ανεξαρτησία της Ινδίας, που με τις μη βίαιες μορφές δράσης του κλόνισε συθέμελα το καθεστώς της Βρετανικής αποικιοκρατίας και οδήγησε στην απελευθέρωση της μεγάλης χώρας του, το 1947.     Ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε τους....

0 Εικόνες.Περίεργα ναυάγια

 

0 Μεταλλαγμένες αγελάδες παράγουν «ανθρώπινο» γάλα...



Οι ερευνητές των Εργαστηρίων Αγροβιοτεχνολογίας του Αγροτικού Πανεπιστημίου της Κίνας, με επικεφαλής τον καθηγητή Νιγκ Λι, σε συνεργασία με επιστήμονες της εταιρείας βιοτεχνολογίας «GenProtein» του Πεκίνου, παρουσίασαν σχετική έρευνα στο περιοδικό «PLoS ONE». Σύμφωνα με αυτήν λοιπόν, γενετικά μεταλλαγμένες αγελάδες παράγουν γάλα που έχει θρεπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες παρόμοιες με το ανθρώπινο μητρικό γάλα. 

Σύμφωνα με τις βρετανικές «Τέλεγκραφ» και «Ντέιλι Μέιλ», στην προσπάθειά τους να κάνουν πιο θρεπτικό το αγελαδινό γάλα, εισήγαγαν με επιτυχία ανθρώπινα γονίδια σε 300 αγελάδες, οι οποίες στη συνέχεια παρήγαγαν «ανθρώπινο» γάλα. Το ...

0 Το άγνωστο Chernobyl (pics)

O Alexey Yaroshevsky έχει φιλμογραφήσει ήδη ένα ντοκιμαντέρ στη ζώνη αποκλεισμού στο Chernobyl. Το νέο του ντοκιμαντερ θα μιλάει για της ιστορία της χειρότερης πυρινικής καταστροφής που προκάλεσε ο άνθρωπος μέσα από το διάλογο με έναν άνθρωπο που είναι εξορισμένος από την πόλη του. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Alexey θα έχει τη δυνατότητα ο θεατής να δει ανεξερεύνητα μέρη της ερημωμένης περιοχής.

1 Μικης Θεοδωράκης στον ΑΝΤ1

0 Τα golden boys της Goldman Sachs

Κώστας Βαξεβάνης

Στον αριθμό 133 της οδού Φλίτ στο Λονδίνο, άντρες με σκουρόχρωμα κοστούμια και γυναίκες με ακριβά ταγέρ και ακόμη πιο ακριβές γόβες, περνούν την γυάλινη περιστρεφόμενη πόρτα και χάνονται στο εσωτερικό του κτηρίου. Είναι ένα πέτρινο κτήριο με δωρικούς κίονες και ένα ρολόι στην πρόσοψη. Δεν υπάρχουν πινακίδες, δεν υπάρχουν διακριτικά. Είναι ένα από τα πολλά κτήρια (το κεντρικό) της Goldman Sachs στο Λονδίνο.

Στέκομαι απέναντι και παρατηρώ, αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο κτήριο. Καλοσιδερωμένοι γιάπηδες, με υπεροπτικό βλέμμα που κάλλιστα θα μπορούσες να μπερδέψεις με εκείνους τους ιεραπόστολους των νέων θρησκειών που κυκλοφορούν στο δρόμο με κοστούμι και ένα ταμπελάκι που λέει το όνομα και την θέση τους στην πεφωτισμένη κλίμακα της φιλεύσπλαχνης αλλά πάντα τιμωρητικής θρησκείας. Η ομοιότητα δεν είναι ....

0 Είμαστε άξιοι της τύχης μας

 Γράφει ο Θ.Χ.

Είμαστε άξιοι της τύχης μας, καθαρόαιμοι ανατολίτες. Περιμένουμε με τεράστια υπομονή που δεν στηρίζεται σε καμιά λογική το κισμέτ, περιμένουμε είτε να σωθούμε με κάποιο μαγικό τρόπο, να πέσει μάννα από τον ουρανό, είτε να αγιοποιηθούμε μέσα από την επερχόμενη καταστροφή χωρίς να ξέρουμε με ποιο τρόπο θα γίνει και αυτό.
Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς έχουν αφήσει βαρύ σημάδι πάνω στα γονίδια μας, είμαστε ακόμα ραγιάδες πιστεύουμε ακόμα στο σφάξε με πασά μου να αγιάσω.
Δεν δικαιολογείται αλλιώς η απάθεια μας σ’ αυτά που γίνονται και σε αυτά που θα ακολουθήσουν.
Το ιστορικό της Αργεντινής υπάρχει. Εκεί το ΔΝΤ  ακολούθησε την ίδια πορεία, περικοπές μισθών και συντάξεων, κλείσιμο νοσοκομείων, ξεπούλημα κρατικών πόρων, και τέλος κατάσχεση των χρημάτων στις τράπεζες και ο λαός έμεινε στην κυριολεξία χωρίς χρήματα στον....

0 Χωρίς γιατρό το φαράγγι της Σαμαριάς…

Χωρίς γιατρό αναμένεται να μείνει φέτος το διάσημο φαράγγι της Σαμαριάς , καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας φαίνεται απρόθυμο να στείλει και φέτος στρατιωτικό γιατρό, ενώ το υπουργείο Υγείας τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να καλύπτει την θέση με γιατρούς που κάνουν το «αγροτικό» τους.

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι τεράστιο καθώς η γιατρός που υπηρετεί στην Αγία Ρουμέλη Σφακίων (στην έξοδο του φαραγγιού), δεν επαρκεί για να καλύψει έγκαιρα τις ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δημιουργούνται κατά την διάβαση των 18 χιλιομέτρων από τους χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας.

0 ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ. Το πλοίο που δεν βυθίστηκε ποτέ. Ένα διαφορετικό σενάριο για την διάσημη ιστορία του μεγάλου ναυαγίου.!!!

Το παρθενικό ταξίδι του "Τιτανικού" είχε αρχικά σχεδιαστεί να γίνει στις 20 Μαρτίου του 1912. Έξι μήνες νωρίτερα, στις 20 Σεπτεμβρίου 1911, το δίδυμο πλοίο του "Τιτανικού", που είχε το όνομα "Ολύμπικ" και ανήκε επίσης στην White Star Lines, συγκρούστηκε με βρετανικό πολεμικό πλοίο με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντικές ζημιές. Παρά την σφοδρή σύγκρουση το πλοίο δεν βυθίστηκε αλλά κατάφερε να φτάσει στο λιμάνι του Southampton. Το τραγικό για τους πλοιοκτήτες ήταν οτι το "Ολύμπικ" ήταν ανασφάλιστο και η ζημιά δυσβάσταχτη για τα οικονομικά τους.
 

0 Το μυστήριο της περιβόητης ομάδας Ε. Τι είναι τελικά η ομάδα έψιλον;;

Τι είναι τελικά η "ομάδα Έψιλον"...; Σύμφωνα με όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί και ειπωθεί, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ύπαρξη της.
Πολλοί λενε πως δεν είναι παρά δημιούργημα της φαντασίας ορισμένων που σκοπίμως εκμεταλλεύονται το όνομα της με σκοπό την πνευματική καταστολή των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα… Έχουν γίνει αναφορές σχετικά με την δράση της και έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια επιστημονική ομάδα ξένων συμφερόντων (NASA) στην οποία συμμετείχαν και Έλληνες που απλά υιοθέτησε το όνομα της θρυλικής "ομάδος Έψιλον"…. Λέγεται ότι τα μέλη της είναι Έλληνες με ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό επίπεδο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...