ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

0 O Άλλος Κόσμος, Σκοτεινή Υλη

Σύμφωνα με τους «ειδικούς» τού κόσμου μας (αστρονόμους, φυσικούς, επιστήμονες κλπ), το σύμπαν μας αποτελείται 21% από «Σκοτεινή Υλη». Αυτοί οι ειδικοί δεν μπορούν να πουν τι είναι η «Σκοτεινή Υλη», αλλά ξέρουν ότι είναι αόρατη, βρίσκεται εδώ και δεν ξέρουν το πως επηρεάζει τον «Αληθινό μας Κόσμο».
Ο συγγραφέας Dan Hooper στο βιβλίο του Nature’s Blueprint, μας λέει ότι η επιστήμη «γνωρίζει» τρία πράγματα για την «Σκοτεινή Υλη (εάν είναι δυνατόν να γνωρίζει οτιδήποτε)».

0 20 πραγματικά πολύ φιλοσοφημένες ερωτήσεις.Πολύ γέλιο!!!

1. Τι γεύση έχουν τα λυσσακά;



2. Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό;



3. Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε;



4. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα;

0 Δεν είστε αθάνατοι και δεν θάμαστε άγγελοι!

Κύριε πρωθυπουργέ, κε υπουργέ των οικονομικών, κύριοι του ΠΑΣΟΚ.

Μου μειώσατε την σύνταξη και συνεχίζετε.

Μου αυξήσατε τα είδη πρώτης ανάγκης και συνεχίζετε.

Μου φορτώσατε δύο «παιδιά» άνεργα χωρίς επίδομα ανεργίας και συνεχίζετε.

2 Ρε ματατζήδες, τι σας έχουν κάνει; Μαστουρωμένους σας έχουν;

Καλά ρε ματατζήδες μα τι κάνετε; Με ποια λογική χτυπάτε τον κόσμο με τόση βιαιότητα; Και ο δικός σας μισθός πέφτει ρε ηλίθιοι, γιατί τους υπακούτε; Σας έχουν μαστουρώσει;;;;

Το είχαμε πάντα εις γνώσιν ότι ως άνθρωποι και χαρακτήρες οι ματατζήδες δεν ήταν ποτέ και από τα πρώτα μυαλά, όμως γνωρίζαμε πως πολλοί από αυτούς είναι πατριώτες, έτσι νομίζαμε τουλάχιστον. Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως όχι μόνο δεν είναι πατριώτες αλλά είναι και υπάκουοι των προδοτών.

0 Αναπάντεχο συμβάν σε δρόμο της Αγγλίας...

Μερικές φορές ακόμα και η πιο καλοστρωμένη άσφαλτος δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για τους διερχόμενους οδηγούς. Δείτε τι συνέβη σε έναν δρόμο στην Αγγλία…

0 «Πιόνι των Illuminati» - Το κρυφό πεπρωμένο της Αμερικής

Στην φωτογραφία: Ο George Washington, αριστερά, σε πλήρη Μασονική εμφάνιση. Στο δεξιό κάτω μέρος της φωτογραφίας είναι μια κυψέλη, ένα Τεκτονικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει την ιδανική κοινωνία, ένα σοσιαλιστικό κράτος, όπου ο πληθυσμός βρίσκεται σε τάξη όπως οι εργάτριες μέλισσες, η αντίθεση μιας συνταγματικής δημοκρατίας.
Για αιώνες, οι Αμερικανοί υπερηφανεύονται ότι είναι ένα κοσμικό κράτος, με μια κυβέρνηση διαχωρισμένη από την κυριαρχία οποιασδήποτε θρησκευτικής ομάδας. Στην πραγματικότητα, η Αμερική ήταν πάντα μια έκφραση των απόκρυφων δοξασιών των μυστηριακών σχολών των Illuminati.

0 Έρχονται... καλύτερες μέρες!

0 Αποτελεί αυτή η εικόνα "μήνυμα" από τον άλλο κόσμο;

 Μία οικογένεια Αυστραλών, υποστηρίζει ότι γύρισε από το ταξίδι της στην Αμερική με ένα ενθύμιο το οποίο περιέχει.... μήνυμα από τον άλλο κόσμο!
  Η οικογένεια De Vanny, βρισκόταν για διακοπές στη Χαβάη, όταν επισκέφθηκε το μνημείο που έχει στηθεί εκεί προς τιμήν των νεκρών του του Περλ Χάρμπορ.
  Τουλάχιστον 1.000 αμερικανοί ναύτες έχασαν τη ζωή τους στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης των Γιαπωνέζων το 1941 και οι σοροί των περισσοτέρων δεν βρέθηκαν ποτέ!
  Η μητέρα της οικογένειας, η Susan, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τράβηξε μία σειρά από φωτογραφίες πάνω από το μνημείο, στον υγρό τάφο των στρατιωτών, και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, συνειδητοποίησε πως μία από αυτές, ήταν εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες!

0 Περίεργο νεκροταφείο ανακαλύφθηκε στην Κοζάνη.

Τάφοι ανθρώπων με τα ζώα τους ολόγυρά τους εντοπίσθηκαν στην Μαυροπηγή της Εορδαίας κατά τη διάρκεια ανασκαφής που αποκάλυψε ένα μικρό νεκροταφείο στη θέση Μαύρο Λιθάρι που βρίσκεται στην εξορυκτική ζώνη της ΔΕΗ (στη φωτογραφία ένας από αυτούς).

 Πρόκειται για ενταφιασμούς 11 ανθρώπων και 16 ζώων -άλογα σκύλοι, βοοειδή, χοίρος- τα οποία είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά από τις ανθρώπινες ταφές και σε πολύ μικρή απόσταση: Από μισό μέτρο έως 1,30. Αποσπασματικά εξάλλου εντοπίσθηκαν στον ίδιο χώρο τμήματα μελών άλλων ζώων, όπως πόδια αλόγου και σκύλου, κέρατο και άλλα αδιάγνωστα ακόμη. Αλλωστε δύο σκύλοι είχαν αποκαλυφθεί παλαιότερα σε άλλο αγροτεμάχιο της ίδιας θέσης.

0 Η «διάγνωση» ψυχίατρου για την ψυχοσύνθεση των μπάτσων

«Ένα εξουσιαστικά μεταλλαγμένο ζόμπι, που η ύπαρξή του εξαντλείται στα χέρια, τα πόδια, το περίστροφο, το κλομπ, κάποια γεννητικά όργανα (ανύπαρκτης ή αμφίβολης λειτουργικότητας) και έναν απλαστικό εγκέφαλο (ο οποίος διευκολύνει αφάνταστα την επιτέλεση του θεάρεστου λειτουργήματος του βασανιστή).
Μια διεστραμμένη ψυχοπαθητική προσωπικότητα, ένα φρανκενσταϊνικό μείγμα Παπαχρόνη, Ντάλτον, Νταβέλη και κουτσαβάκη, που προγραμματίζεται εξουσιαστικά για να εκδηλώνει μια ανεξέλεγκτη καταστρεπτική επιθετικότητα και να δηλώνει ξεδιάντροπα με χίλιους τρόπους ότι (αυτό, το διανοητικά υπολειπόμενο ζόμπι) είναι το ευνοούμενο εκτελεστικό όργανο της εξουσίας και έχει εξοπλιστεί με το αποκλειστικό δικαίωμα «να γαμάει και να δέρνει», και αντιστρόφως.

1 Δέντρα στην Πωλονία με περίεργο σχήμα

Στη δυτική Πολωνία υπάρχει ένα δάσος με 400 περίπου πεύκα που μεγαλώνουν με 90 μοίρες κλίση στη βάση τους.
Τα δέντρα αυτά φυτεύτηκαν το 1930 περίπου. Θεωρείται ότι μπήκε ανθρώπινο χέρι για να πάρουν αυτή την περίεργη μορφή, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο ο λόγος που οδήγησε σε αυτό!

0 Το Πανεπιστήμιο Κρήτης στα πρώτα 300 του κόσμου

Δικαίωση για την άριστη ακαδημαϊκή δουλειά στη μεγαλόνησο
Δικαίωση για την άριστη ακαδημαϊκή δουλειά στη μεγαλόνησο
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι το μοναδικό ελληνικό ίδρυμα στη λίστα των βρετανικών «Τάιμς» με τα 400 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο για το 2011, τη στιγμή που για άλλη μια φορά τα αμερικανικά και βρετανικά πανεπιστήμια «αριστεύουν» και καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βρίσκεται αταξινόμητο μεταξύ των θέσεων 276 και 300, μαζί με πολλά άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Για πρώτη φορά το Χάρβαρντ περνά στη δεύτερη θέση, πίσω από το καλύτερο πλέον στον κόσμο Τεχνολογικό....

0 Αποποιείται των βουλευτικών του προνομίων ο Σπ. Γαληνός


Σχεδόν όλων των βουλευτικών του προνομίων αποποιείται ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Σπύρος Γαληνός. 

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ, ενημερώνει ότι έχει αποποιηθεί το επίδομα ενοικίου των 1000 ευρώ, το βουλευτικό αυτοκίνητο, την πρώτη θέση στα αεροπορικά ταξίδια από και προς το νομό Λέσβου, την απόσπαση δύο αστυνομικών και ενός δημοσίου υπαλλήλου. Διαθέτει δε τις αποζημιώσεις, από τη συμμετοχή του σε Επιτροπές της Βουλής, σε δωρεές προκειμένου να καλύψει ανάγκες πολιτών.

«Είμαι νέος βουλευτής, τα προνόμια τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα. Εξ αρχής χρησιμοποίησα μόνον ότι ήταν αναγκαίο για να κάνω αποτελεσματικά την εργασία μου. Τα υπόλοιπα προσπάθησα να τα αξιοποιήσω υπέρ του Νομού μας και όπου αυτό δεν ήταν δυνατόν, τα αποποιήθηκα», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Γαληνός.

0 Ανέκδοτο ...έτσι για να μην χανουμε το χαμόγελό μας

Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα και λέει στον ταμεία να του δώσει όλα τα λεφτά.


 Εκείνος τα δίνει και ο ληστής τον πυροβολεί.. Φεύγοντας λέει στον 1ο πελάτη:

Είδες τίποτα?Απάντηση: Ε κάτι είδα...



Τον πυροβολεί και μετά λέει στον 2ο πελάτη:

Εσύ είδες τίποτα?

Απάντηση: Ε κάτι λίγο είδα...

Τον πυροβολεί κι αυτόν και στη συνέχεια γυρνάει σε έναν 3ο πελάτη και του λέει:

Εσύ είδες τίποτα?...

0 Οι πιο απίθανοι σχηματισμοί από βράχους σε όλο τον κόσμο!

0 Κουνουπίδι ογκρατέν


http://i.mtbw.gr/t/40A90A707DA82B84B616738D653469E3.jpg
Υγιεινό πιάτο, κατάλληλο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και όχι μόνο!

Τι χρειαζόμαστε:
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι(ξυσμένο)
  • μαιντανό(όσο επιθυμούμε)
  • 2-4 κουταλιές αλεύρι
  • τυρί(όσο και όποιο θέλουμε)
  • 1 κουνουπίδι
  • 2 αυγά
  • πιπέρι,αλάτι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...