ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

0 Λουλούδια που ανθίζουν (Video)


Η Άνοιξη σε όλο της το μεγαλείο… Δείτε ένα υπέροχο timelapse video που καταγράφει την μαγική στιγμή που ανθίζουν λουλούδια διαφόρων ειδών.

0 Τι μυστικό κρύβουν οι Σπαρτοί;


Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι ένα παραμύθι. Απλώς κρύβει τους δικούς της «μυστικούς κώδικες». Κι έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι Ελληνική Μυθολογία είναι ο απόηχος μιας πανάρχαιας ελληνικής ιστορίας, αφού για να μπορέσει κάποιος να την κατανοήσει θα πρέπει πρώτα να την απομυθοποιήσει, όπως κάνουν διάφοροι επιστήμονες, κυρίως ιατροί, λαογράφοι και άλλοι ερευνητές!..

Ο Κάδμος είχε σκοτώσει τον Δράκο που φρουρούσε την κρήνη κι αφάνιζε όσους πήγαιναν για νερό. Κατόπιν, με συβουλή της Αθηνάς έσπειρε τα δόντια του στη γη κι αμέσως φύτρωσαν ένοπλοι άντρες, οιλεγόμενοι Σπαρτοί, που, σύμφωνα με το Φερεκύδη, ο Κάδμος άρχισε να τους πετροβολεί κι εκείνοι, νομίζοντας ότι λιθοβολούνται μεταξύ τους άρχισαν τη μάχη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι εκτός από πέντε, τον Εχίονα, τον Ουδαίο, τον Χθόνιο, τον Υπερήνορα και τον Πέλωρο.

0 Coca Cola με ζιζανιοκτόνο: Μόνο στο εθνοκτόνο κρατίδιο.


20120408-160227.jpg
Μην περιμένετε να πάρει διαστάσεις το θέμα. Όλοσελιδες διαφημίσεις θα δείτε την ερχόμενη εβδομάδα, όπως με τους Γερμανούς της LIDL. Άλλωστε, είναι της μόδας να δολοφονείς Έλληνες. Επιδοτείται και απο το κράτος
. Δείτε τις Ελληνικές τράπεζες…

0 Όταν οι έξω τον έχουν στο φτύσιμο, κάποιοι εδώ μέσα τον δικαιολογούν ακόμη.



Ορίστε ο τέως ''πρωθυπουργός'' μας. 
Όταν οι ευρωπαίοι τον έχουν στο φτύσιμο αυτός έρχεται εδώ και το παίζει πρωθυπουργός..
Και το χειρότερο;;;
Πολλά από τα κομματόσκυλα του τον δικαιολογούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν.  

0 Προσοχή...

0 wikileaks για Π. Καμμένο: Είναι διαφορετικός αυτός, είναι Πατριώτης! Θέλει προσοχή!


Τα ντοκουμέντα μιλάνε μόνα τους! Οι εχθροί του πλανήτη Αμερικάνοι, παραδέχονται οτι ο Καμμένος δεν είναι του...γνωστού συναφιού, οτι πρόκειται για αληθινό πατριώτη και δεν θα περάσουν καλά με δαύτον!!!!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", γνωστής εφημερίδας για τις σχέσεις της με τη Νέα Δημοκρατία,αν μη τι άλλο, σοκάρει. Και το σοκ που δημιουργεί είναι πολλαπλό, αφού με το συγκεκριμένο δημοσίευμα "βγάζει πρωθυπουργό" τον Πάνο Καμμένο, αφού τον παρουσιάζει ως αγνό πατριώτη που δεν ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, αλλά μόνο για την Ελλάδα. Επίσης, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία αποτραβιέται (δια της πλαγίας οδού) από την διεκδίκηση της κυβέρνησης, την οποία αφήνει στα χέρια του Πάνου Καμμένου...

0 Η τέχνη του Ελληνικού καφέ

Φλόγα – χόβολη – ηλεκτρικό μάτι. Το μυστικό είναι η χαμηλή φωτιά. Ο Ελληνικός καφές, από κάθε άποψη της υπομονής, τη χρειάζεται για να ψηθεί τέλεια – και όχι μόνο γιατί η απόλαυσή του προϋποθέτει και άνεση χρόνου. Αν τον φτιάξουμε σε δυνατή φωτιά, θα μοιάζει καμένος, ενώ ετοιμασμένος με υπομονή σε κάνει να βγάζεις στεναγμούς απόλαυσης. Γι’αυτό, άν τον φτιάξετε σε καμινέτο, πρέπει να ρυθμίζετε χαμηλά τη φλόγα. Αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χόβολη ή άμμο, επιλέγουμε σαφώς να φτιάξουμε τον καφέ σε μάτι υγραερίου ή ηλεκτρικής κουζίνας – με τη θερμοκρασία πάντα χαμηλά.

Το μπρίκι

Το μπρίκι πρέπει να είναι στενό, με ακόμα στενότερο λαιμό. Κι όλα αυτά για ν’ανακυκλώνεται η θερμοκρασία και να παραμένει σταθερή καθ’ολη τη διάρκεια του ΄΄ψησίματος΄΄.

0 Αυτό είναι που λένε παίζει με τον πόνο σου. Δείτε τι του γράψανε στο αμάξι του!


Αυτό είναι που λένε παίζει με τον πόνο σου. Δείτε τι του γράψανε στο αμάξι του!

0 Ξενοδοχείο «Alcatraz»

Ξενοδοχείο "Alcatraz"
Ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείo, αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει έτσι, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο Λονδίνο.

Πρόκειται για το Alcatraz Hotel το οποίο προσφέρει στον πελάτη του την αίσθηση ότι βρίσκεται στη διαβόητη φυλακή Alcatraz του Σαν Φραντζίσκο. Αποτελείται από μικρά κελιά ίδια με αυτά των πραγματικών φυλακών και από προσωπικό είναι ίδιο με αυτό των φυλακών.


Το φαγητό σερβίρεται σε μεταλλικούς δίσκους, και ειναι ίδιο με το φαγητό των φυλακών, μην σας φαίνεται παράξενο, το φαγητό των φυλακών αυτον ηταν αρκετά νόστιμο,όπως ομολογούν καποιοι κρατούμενοι, για να μην υπάρχουν εξεγέρσεις, οι πελάτες φορούν στολές της φυλακής, που είναι αυθεντικές και έρχονται κατευθείαν από το μαγαζί που κατασκευάζει τις πραγματικές. «Είναι μια διαφορετική εμπειρία» λέει ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

0 Οι θαυμαστές πεταλούδες swallowtail

Οι πεταλούδες Swallowtail είναι μεγάλες, πολύχρωμες και εντυπωσιακές πεταλούδες, που ανήκουν στην οικογένεια Papilionidae. Περισσότερα από 550 είδη περιλαμβάνονται στην οικογένεια, τα περισσότερα τροπικά. Απαντώνται σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική.
Το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η διχαλωτή ουρά τους, που μοιάζει με αυτήν των χελιδονιών. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό τους φανερώνει και το όνομά τους (Swallowtail-ουρά χελιδονιού).
Ας γνωρίσουμε λίγο περισσότερο κάποια είδη, αυτής της πανέμορφης πεταλούδας.

Η πεταλούδα αυτή πετάει γρήγορα και με δύναμη, σταματά όμως πάνω από ανθισμένα φυτά για λίγο νέκταρ. 
Συχνάζει σε αλπικά λιβάδια και πλαγιές σε μεγάλα υψόμετρα, που φτάνουν τα 4.900 μέτρα (Κασμίρ).

0 Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια

Εντατικοποιούν τις δράσεις και τους ελέγχους σε όλη την επικράτεια οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, ενόψει των εορτών του Πάσχα και προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών κ.λπ. απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.

Το Αρχηγείο απηύθυνε στις υπηρεσίες του ειδικότερες εντολές και κατευθύνσεις, για λήψη αυξημένων μέτρων, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου των εορτών του Πάσχα, ώστε να προστατευτούν οι πολίτες και να αποτραπούν ατυχήματα και περιστατικά τραυματισμών.

Στο πλαίσιο αυτού περιλαμβάνονται:

* Έλεγχοι σε χώρους κατασκευής, αποθήκευσης και εμπορίας πυροτεχνικών ειδών.

* Εντατικοποίηση των ελέγχων σε διάφορα καταστήματα (περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, παιδικών παιγνίων κ.τ.π.), όπου ενδέχεται να πωλούνται τέτοια είδη, καθώς και σε πλανοδίους μικροπωλητές.

0 Κηπουρική for dummies: λαχανόκηπος στο μπαλκόνι


Σκεφτόμουν σήμερα να μαγειρέψω φρικασέ. Αλλά δεν είχα ούτε φρέσκο κρεμμυδάκι, ούτε φρέσκο μαρουλάκι. Μόνο άνηθο είχα, από την προηγούμενη υπερπαραγωγή. Τι κρίμα. Οι φτερούγες της παπίτσας έκλεισαν λυπημένες, και το ράμφος τσίμπησε λίγη νουτέλα για παρηγοριά.

Μα, για στάσου! Θέλεις να έχεις πάντα το μαρουλάκι σου και το κρεμμυδάκι σου στο μπαλκόνι σου; Μάλλόν ναι. Μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι; Όχι, ε. Δώσε βάση (στην πενιά).

Επισκέπτεσαι ένα φυτώριο ή κατάστημα με γεωργικά εφόδια. Όλοι έχουν αυτή την εποχή ακόμη χειμωνιάτικα ζαρζαβάτια και από την άλλη εβδομάδα θα βρίσκεις και καλοκαιρινά. Σήμερα ήθελες να κάνεις φρικασέ, άρα θα διαλέξουμε χειμωνιάτικα ζαρζαβάτια: μαρουλάκια και κρεμμυδάκια. Θα τα βρεις σε σειρές, το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα σε θήκες από φελιζόλ.

0 Άρχισε η βρώμικη προεκλογική επίθεση εκβιασμού ! – Στην πρώτη γραμμή ο ΣΚΑΪ – Προσοχή !!!

Διαβάζοντας την ιστοσελίδα των μέσων του Αλαφούζου που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά το έργο της υπεράσπισης και της προώθησης του Μνημονίου και των πιο ακραίων θέσεων που αυτό κομίζει, καταλαβαίνουμε ότι η προεκλογική επιχείρηση εκβιασμού και εκφοβισμού της κοινής γνώμης ξεκίνησε.

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές που όπως φαίνεται μπήκαμε, περιμέναμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι αλλά και τα υπόλοιπα καθεστωτικά μέσα χειραγώγησης, θα έδιναν τα ρέστα τους προκειμένου με εκφοβισμό, εκβιασμό, εξαπάτηση να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών και να την προσφέρουν ως δημοκρατικό άλλοθι και νομιμοποίηση στους υπηρέτες τους δανειστές προκειμένου, να συνεχίσουν ομού το “θεάρεστο”έργο του στραγγαλισμού της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας γενικότερα.
Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στους τίτλους των κυριότερων ειδήσεων της ιστοσελίδας του βρωμοκάναλου για να καταλάβει τι εννοούμε.

0 Όταν ενώνονται δυο ποτάμια

Στην φωτογραφία βλέπουμε την ένωση των ποταμών Ροδανού (αριστερά) και Arve (δεξιά) στη Γενεύη της Ελβετίας. Ο Ροδανός χύνεται από τη λίμνη Λεμάν (ή λίμνη της Γενεύης). Το νερό του Arve, που προέρχεται από τους παγετώνες της κοιλάδας Chamonix, έχει περισσότερη λάσπη και αυτό προκαλεί αυτήν την εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ των δύο ποταμών.

0 Ο εντυπωσιακός βασιλικός γύπας

Ο βασιλικός γύπας είναι ένα μεγάλο πουλί της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Ζει στα τροπικά δάση, στις σαβάνες και στα λιβάδια στα 14 εκατομμύρια km2, ανάμεσα στο νότιο Μεξικό και τη βόρεια Αργεντινή. Ονομάζεται "βασιλικός γύπας" γιατί όταν εμφανίζεται αυτός  τα υπόλοιπα πουλιά σταματούν να τρώνε και απομακρύνονται για να φάει ο "βασιλιάς". Ζει σε περιοχές που το υψόμετρο δεν ξεπερνά τα 1.500 μέτρα, αν κι έχει βρεθεί σε μεγαλύτερα υψόμετρα, όπως σε 2.500 μέτρα, ανατολικά των Άνδεων και σπάνια στα 3.300 μέτρα.
Το πουλί αυτό δεν αντέχει τις συνθήκες ψύχους και υποφέρει από κρυοπαγήματα. Υπήρξαν περιπτώσεις πουλιών που έχασαν δάχτυλα από κρυοπαγήματα και αυτό οδήγησε στην ευθανασία τους.
 Είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους γύπες, με λευκό κυρίως χρώμα. Τα φτερά του είναι επίσης λευκά με γκρίζα έως μαύρη λωρίδα στο τέλος τους. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...