ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

0 Η συνέντευξη του πρώτου δασκάλου με σύνδρομο Down

"Το μεγαλύτερο έλλειμμα της κοινωνίας είναι ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την διαφορετικότητα"


Ο 34χρονος Ισπανός Πάμπλο Πινέδα είναι ο πρώτος στην Ευρώπη πτυχιούχος πανεπιστημίου που έχει σύνδρομο Down. Χρειάζεται να περάσει ακόμη τέσσερις εξετάσεις, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να γίνει δάσκαλος. Αυτό δεν είναι τόσο ασυνήθιστο: στην Ισπανία το 85% των παιδιών με σύνδρομο Down πηγαίνουν στο κανονικό σχολείο. Η WELT ON LINE μίλησε με τον Πινέδα για τη μάθηση, την "καθυστέρηση" και για τα υπερπροστρατευμένα παιδιά.

0 Ανατριχιαστικό Βίντεο: Ποιος είναι ο μυστηριώδης "Rain Man" στον οποίο "προσεύχονται" οι σταρ του MTV (και μέσω αυτών όλη η νεολαία);;;

Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον 2 pack; Ποιοι εξαφάνισαν και έκλεισαν φυλακή τον DMX; Ποιος ελέγχει τον Eminem; Σε ποιον "προσεύχεται" η Ριχάνα;

Είναι τόσο μεγάλη η συνωμοσία που αφορά την χειραγώγηση των ανθρώπων μέσα από την μουσική που αφήνει τους ανυποψίαστους άφωνους. Οι ψαγμένοι ξέρουν ότι ο Χένρι Φορντ τα έλεγε πριν από 100 χρόνια!

Το βίντεο εκθέτει τον τρόπο που οι illuminati ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία, πως την χρησιμοποιούν για το πλύσιμο εγκεφάλου του κοινού για να τους ελέγχουν και για να αρχίσουν το σχέδιο τους που αποκαλούν ''Νέα Τάξη Πραγμάτων''.

Αυτή η ταινία φέρνει ένα συντριπτικό ποσό αποδεικτικών στοιχείων πως οι ελίτ της μουσικής βιομηχανίας ρίχνουν στα μάτια των θεατών τους υποσυνείδητο συμβολισμό μέσο των βίντεο της μουσικής των καλλιτεχνών που έχουν πουλήσει τις ψυχές τους, όπως λένε και οι ίδιοι στο διάβολο...
Μια παραγωγή του Farhan Khan και της ομάδας του.

0 8 διάσημοι που δεν γνωρίζατε πως είναι υιοθετημένοι

Διάσημοι που δεν γνωρίζατε πως είναι υιοθετημένοι (3)
Μεγάλες προσωπικότητες που είτε λόγω τραγικών συνθηκών ή επειδή απλά δεν τους ήθελαν οι δικοί τους, βρήκαν την θαλπωρή της οικογένειας σε μακρινούς συγγενείς ή ανάδοχους γονείς.

0 Το Stonehenge της Σουηδίας

Οι αρχαίοι Σκανδιναβοί έσυραν 59 ογκόλιθους σε μια πλαγιά πάνω από τη θάλασσα, κοντά στο σουηδικό ψαροχώρι Kåseberga.

Τοποθέτησαν προσεκτικά τις τεράστιες πέτρες, καθεμιά από τις οποίες ζυγίζει κοντά δύο τόνους, με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν το περίγραμμα ενός πλοίου μήκους 67 μέτρων, που κοιτά τη Βαλτική.

Το μέρος είναι γνωστό ως «Ales Stenar» και σύμφωνα με τους αρχαιολόγους δημιουργήθηκε πριν από 1000 χρόνια, περίπου στο τέλος της Εποχής του Σιδήρου. Μέχρι σήμερα η πιο διαδεδομένη άποψη ήταν ότι πρόκειται για ένα ταφικό μνημείο.

0 Το συγκινητικό ευχαριστώ μιας κοπέλας στους γονείς της

Το συγκινητικό ευχαριστώ μιας κοπέλας στους γονείς της (1)
Ένας όμορφος τρόπος να πεις ευχαριστώ στους γονείς σου καθώς ταξιδεύεις στην Ευρώπη…

0 Η μεγαλύτερη σφηκoφωλιά που είδατε ποτέ



Ο Jonathan Simkins είναι ειδικός εντομολόγος, με πτυχίο στην εντομολογία από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ενώ έχει ασχοληθεί με τα έντομα για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Ταξιδεύει σε όλη την Φλόριντα για να μελετήσει τις μέλισσες, τις σφήκες και άλλα έντομα, ενώ πρόσφατα αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του στην Τάμτα της νότιας Φλόριντα: Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη μεγαλύτερη φωλιά εντόμων στον κόσμο.

0 Ο μυστηριώδης καθαρός σίδηρος σε περιοχή της Αργεντινής

Το μεγάλο κομμάτι του μετεωρίτη που έχει γίνει αξιοθέατο στην περιοχή
Στην περιοχή Campo del Cielo- ‘Πεδιάδα του Ουρανού’,  που βρίσκεται στη βόρεια Αργεντινή, υπήρχαν από την ανακάλυψη της αμερικανικής ηπείρου τεράστια κομμάτια σιδήρου.

Αυτό, τουλάχιστον, μαρτυρούν, τα ισπανικά χρονικά στα οποία αναφέρονται τι βρήκαν οι Ισπανοί κατά τον XVI αιώνα.

Οι Ισπανοί κατακτητές χρησιμοποίησαν τις ‘μπάλες’ σιδήρου για την κατασκευή σπαθιών και δοράτων. Πιο τυχερός στάθηκε ο Ehrmann de Miraval, ο οποίος το 1576 σε μια απομακρυσμένη περιοχή, μέσα ελώδη περιοχή, ανακάλυψε ένα τεράστιο κομμάτι καθαρού σιδήρου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...