ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

0 Το 73% των Τουρκοκύπριων θέλουν το άνοιγμα της Αμμοχώστου

Το 73% των Τουρκοκύπριων θέλουν το άνοιγμα της Αμμοχώστου
Δημοσκόπηση της τ/κ «πρωτοβουλίας Αμμοχώστου» για άνοιγμα το συντομότερο του λιμανιού της κατεχόμενης Αμμοχώστου και επιστροφή της περίφραχτης πόλης στους νόμιμους ιδιοκτήτες, έδειξε ότι το 73% στηρίζει μια τέτοια πρόταση.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη σήμερα στο «Σπίτι της Συνεργασίας» η πρωτοβουλία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης με τον εκπρόσωπό της, Οκάν Νταγλί να δηλώνει ότι εδώ και τρία χρόνια προσπαθούν να αναπτύξουν ένα «σχέδιο Ειρήνης» για να υποβοηθήσουν το αδιέξοδο που υπάρχει εδώ και χρόνια στο Κυπριακό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Νταγλί ανέφερε ότι χωρίς την ενεργό συμμετοχή των κοινοτήτων, χωρίς την συνεργασία ή επικοινωνία μεταξύ των κοινοτήτων «είναι αδύνατο να φτάσουμε σε μια λύση». Η Αμμόχωστος, είπε, έχει την προοπτική να παράγει κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική συνεργασία και την προοπτική της επαναπροσέγγισης.

0 Νέα Υόρκη: Τότε και τώρα

then_and_now_photos_of_new_york_city
Great project by Paul Sahner.

0 Τα παιδιά της Αφρικής μας διδάσκουν "UBUNTU": "Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αν έστω ένας από εμάς είναι στενοχωρημένος!"

Ένας ανθρωπολόγος πρότεινε το ακόλουθο παιχνίδι σε μια ομάδα παιδιών της φυλής Ξόζ...α στην Αφρική:

Τοποθέτησε ένα καλάθι γεμάτο ζουμερά φρούτα δίπλα σ' ένα δέντρο και είπε στα παιδιά ότι όποιο από αυτά φτάσει πρώτο στο καλάθι θα πάρει όλα τα φρούτα.

Όταν τους έδωσε το σινιάλο για να τρέξουν, πιάστηκαν χέρι χέρι και ξεκίνησαν να τρέχουν όλα μαζί.

Ύστερα κάθισαν σ' έναν κύκλο για να φάνε τα φρούτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...