ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

0 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ!

0 Μανώλης Γλέζος: "Η χώρα είναι υποδουλωμένη με χεριά και με πόδια στους ξένους" (video)


Ο Μανώλης Γλέζος, διαπιστώνει ότι "η χώρα είναι υποδουλωμένη με χεριά και με πόδια στους ξένους" και στρέφει τα πυρά του κατά της σημερινής Γερμανίας και της στάσης που τηρεί απέναντι στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, κάνοντας λόγο για «λυσσασμένη επίθεση που δέχεται η χώρα μας».

Ο ήρωας της αντιστάσεως εκτιμά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και δηλώνει με συνέντευξή του στο κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την ιστοσελίδα Sigmalive ότι υπάρχουν δύο οδοί. Η πρώτη είναι να οδηγηθεί η χώρα μπροστά, με την προϋπόθεση ότι ο κόσμος θα καταφέρει να μετουσιώσει την οργή του σε πολιτική πράξη και η δεύτερη είναι, η κατάσταση, να οδηγήσει «σε εκρήξεις βίας και μάλιστα αιματηρής».

0 Αρχαία ελληνική μυθολογία. "Μύθοι" ή κρυπτογραφημένα ιστορικά γεγονότα;

Οι περιγραφές του Ομήρου στην "Ιλιάδα" και την "Οδύσσεια" και του Ησίοδου στη "Θεογονία" και στα "Έργα και Ημέραι", είναι απλά και μόνο αποκυήματα της ζωηρής φαντασίας τους; Ο Ηλίας Μαριολάκος, καθηγητής γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καταθέτει την ενδιαφέρουσα επιστημονική του άποψη.

0 Ξενοδοχείο με γκράφιτι στο μισό δωμάτιο

0 Άνθρωπος με πράσινο ιδρώτα!

Βρέθηκε άνθρωπος στην Κίνα ο οποίος έχει πράσινο ιδρώτα

Γιατροί, στην Κίνα, παραδέχονται πως έχουν προβληματιστεί ιδιαιτέρως με την περίπτωση ενός άντρα που ο ιδρώτας του έχει πράσινο χρώμα!
Ο κύριος Cheng Shunguo, από την πόλη Wuhan, δηλώνει πως ο ιδρώτας του «πήρε» πράσινο χρώμα περίπου
στα μέσα Νοέμβριου.
«Παρατήρησα πως τα εσώρουχα μου και τα σεντόνια του κρεβατιού είχαν γίνει πράσινα, ακόμα και το νερό μέσα στο ντους ήταν πράσινο,» είπε ο 52-χρονος άντρας.
Ο εν λόγω άντρας δήλωσε πως δεν αισθάνεται κάτι ιδιαίτερο αλλά επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να εκτιμήσουν οι ειδικοί τον παράξενο ιδρώτα!

0 Αυτά που δεν λένε οι δικοί μας βουλευτές !!!

Προσωπική δήλωση της βουλευτίνας του Γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς, Christine Buchholz
Το «Όχι» μου στη Γερμανική βουλή, είναι ένα «Ναι» στην αντίσταση
Σήμερα καταψηφίζω το νομοσχέδιο της γερμανικής κυβέρνησης με τον παραπλανητικό τίτλο «Οικονομική βοήθεια για την Ελληνική Δημοκρατία». Με αυτό προσπαθεί να μας πείσει, ότι θέλει τάχα να βοηθήσει τους Έλληνες. Αυτό είναι ένα ψέμα. Ούτε ένα σεντ από τα 130 δισεκατομύρια ευρώ του σχεδίου θα πάει στον ελληνικό λαό. Το ελληνικό κράτος θα πάρει τα λεφτά, για να ξεπληρώσει τα χρέη του στις γερμανικές, γαλλικές και ελληνικές τράπεζες. Η δήθεν βοήθεια δε δίνεται στον ελληνικό λαό, αλλά στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Καταψηφίζω σήμερα, επειδή δε θέλω να επιβραβευθούν αυτοί που ευθύνονται για την κρίση. Και καταψηφίζω επείδη θα είναι οι Έλληνες εργαζόμενοι και οι φτωχοί που στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα άλλων. Κάθε ευρώ που δίνεται θα πρέπει να ξεπληρωθεί με εξαιρετικά ψηλούς τόκους. Θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες εργαζόμενοι που οι μισθοί τους έχουνε αγγίξει τα όρια της πείνας, που καθημερινά χάνουν τις δουλείες τους και που καταληστεύονται οι συντάξεις τους.

0 Έλληνες, ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!!


Έλληνες εγερθείτε
Προς 
«Τον Αξιότιμο Ελληνικό Λαό
Οδό Ελευθερίας ή Θανάτου.
Χωριά καί πόλεις.
ΕΛΛΑΣ» 

Πάνω απ’ όλα, πρώτα απ’ όλα, απευθύνομε σε όλους εσάς που εκφράζετε τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους μας, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, εσάς που η παρουσία σας σήμερα στις επάλξεις καθίσταται επιτακτική και οι μεταξύ μας δεσμοί έχουν γερές ρίζες βασιζόμενοι στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου. 

0 Αυτή είναι η Ελλάδα. Άλλο ένα πολύ όμορφο βίντεο. Διαδώστε το.



Άλλο ένα βιντεάκι για το τι ακριβώς είναι η Ελλάδα. Μια πολύ όμορφη προσπάθεια που δείχνει όλες τις οπτικές γωνίες της χώρας μας. Αυτή λοιπόν είναι η χώρα που πολεμάνε, αυτή είναι η χώρα που προσπαθούν να εξαφανίσουν. Βρε τους κακόμοιρους, δεν ξέρουν με ποιους τα έβαλαν. 

Απλά να θυμηθούμε ποιοι είμαστε. Προωθήστε το βίντεο όσο μπορείτε.

1 Η Ευρωπαϊκή Ένωση βαφτίζει αλβανική την αρχαία Απολλωνία!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διεύρυνσης, βαφτίζει, σε σποτάκι που κυκλοφόρησε, αλβανική την αρχαία ελληνική πόλη Απολλωνία! Εκτός από Αλβανούς, που θεωρούν δική τους την....
Απολλωνία, τώρα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, παραμορφώνει τα ιστορικά στοιχεία! 
Βέβαια αυτός ο ισχυρισμός δεν τεκμηριώνεται πουθενά. Αντίθετα Γάλλοι αρχαιολόγοι, μετά από ανασκαφές αρκετών εβδομάδων στον αρχαιοελληνικό χώρο της Απολλωνίας,


0 Κάποιες φορές είμαστε πιο συντονισμένοι από άγνοια, ενώ όταν προσπαθούμε να συντονιστούμε δεν τα καταφέρνουμε...

Είναι ένα θέμα τον τελευταίο καιρό που φυσικά το ανοιχτή ματιά δεν θέλησε ούτε καν να το αγγίξει, γιατί απλά θεωρούμε ηλίθιο το να προωθήσουμε ένα τέτοιο θέμα. Όμως βλέποντας κάποια πράγματα δεν μπορούμε παρά να τα σχολιάσουμε και γι' αυτό ερχόμαστε κι εμείς τώρα να γίνουμε συνεργοί.

Μιλάμε βέβαια για το νέο κόμμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου η οποία κοπέλα βέβαια έχει κάθε δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, κι έτσι εμείς δεν θα σχολιάσουμε αυτό καθεαυτό το κόμμα αλλά κάποια άλλα γεγονότα.

0 Χ.Κλύνν : ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ!



του Χάρρυ Κλυνν 

Ποιον και πως θα πιάσουν τους φοροφυγάδες οι Γερμανοί εφοριακοί «φίλοι μας» ρε Βουβουζέλο;

Θα ισχύσει και στην προκειμένη περίπτωση η κατοχική μέθοδος της κουκούλας με θύματα τους συνήθεις μαλάκες, που του λόγου σας «ως εισπρακτική μαφία» τους έχετε ρουφήξει και το μεδούλι;


0 10 μοναδικά φυσικά φαινόμενα στον ουρανό

Η φύση πολλές φορές μας ξαφνιάζει με φυσικά φαινόμενα μοναδικής ομορφιάς.

0 Διάσημα… ανθρώπινα πορτρέτα στο χιόνι!

Ο Alan Craig γεννήθηκε το 1971 στο San Bernardino της Καλιφόρνια και από μικρή ηλικία άρχισε να ξεδιπλώνει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και να εξερευνεί τις ιδιοφυείς τάσεις του στην τέχνη.
perierga.gr - Διάσημα... ανθρώπινα πορτρέτα στο χιόνι!
Ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και το σχέδιο, ενώ πολύ γρήγορα φάνηκε το αστείρευτο ταλέντο του στην αναπαραγωγή διάσημων μορφών σε μεγάλες διαστάσεις, χρησιμοποιώντας όχι συμβατικά υλικά αλλά… ανθρώπους.

0 Αδύνατη στο μέλλον η ανάβαση στο Εβερεστ

Perierga.gr - Αδύνατη στο μέλλον η ανάβαση στο Εβερεστ

 

Τα σημάδια της υπερθέρμανσης είναι πλέον αισθητά στο Εβερεστ. Τόσο ώστε ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει τη διάσημη κορυφή περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη να λέει ότι σε λίγο κανείς δεν θα είναι πια σε θέση να επαναλάβει το κατόρθωμα.
Αιτία, όπως υποστηρίζει, η έλλειψη του χιονιού που «απογυμνώνει» το βουνό αποκαλύπτοντας κακοτράχαλα βράχια και δύσβατα ρήγματα τα οποία καθιστούν την ανάβαση εξαιρετικά επικίνδυνη, αν όχι… είδος υπό εξαφάνιση.

0 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για μετά τη διενέργεια των εκλογών φαίνεται πως μετατίθενται οι προθεσμίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, αφού την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου δεν έχει σταλεί ακόμη κανένα έντυπο από την εφορία στους εκατομμύρια φορολογούμενους.
Όπως αναφέρει το "Βήμα", προφανής στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να μην σταλούν οι "λυπητερές" της εφορίας εν μέσω προεκλογικής περιόδου, πόσο μάλλον όταν ειδικά φέτος προβλέπονται απανωτά χτυπήματα στους φορολογούμενους.

0 Χαράτσι μεσω ΔΕΗ τέλος ! Να που κανένας αγώνας δεν πάει χαμενος...


Το ειδικό τέλος μετά 120 μερες που θα μενει απλήρωτο μεταφέρεται στις εφορίες. Το ρευμα
θα κόβεται μόνο οταν το ποσό του λογαριασμού του ρευματος και των Δημοτικών τελών (όχι του ειδικού τέλους) που είναι απλήρωτο ξεπερνάει το ποσό του ειδ.τέλους(χαρατσιού) του 2011(Α+Β δόση).
Βεβαια το χαράτσι δεν χαρίζεται αφου μεταφέρεται στις ΔΟΥ. Ομως και ο εκβιασμός "αν δεν πληρώσεις σου κόβω το ρευμα" δεν τους πέρασε. Και δεν τους πέρασε γιατί κάποιοι τρελοί άρχισαν έναν αγώνα που κινητοποίησε ένα  κομάτι του λαού που πιστευει στην τρέλα ή που δεν είχε άλλο τρόπο. Οσο κι αν προσπαθησουν να θαψουν το γεγονός και να υποτιμήσουν τη σημασία του, αυτό που έγινε δείχνει απλά οτι όταν ο λαός συσπειρώνεται έστω και σε κάποιο βαθμο, οργανώνεται και παλεύει, ο αγώνας του δεν πάει χαμένος. Ο,τι κι αν λένε κανένας αγώνας δεν παει χαμένος! >>>

0 Τι φέρνει κρύο και χιόνια στην Ευρώπη;


Η μείωση της επιφάνειας των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη μπορεί να ευθύνεται για τους παγωμένους και χιονισμένους χειμώνες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

0 Λουτεΐνη και ζεαξανθίνη κατά εκφύλισης ωχράς κηλίδας

Μεταξύ των ατόμων ηλικίας άνω των πενήντα ετών, η κύρια αιτία τυφλό­τητας είναι η σχετιζόμενη με την ηλικία  (age-related macular degeneration, AMD) ή η απώλεια της κεντρικής όρασης. Περίπου δεκατρία εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και σχεδόν το 25% των ατόμων ηλικίας άνω των εξήντα πέντε ετών εμφανίζουν τουλάχιστον πρώιμα σημεία της πάθησης αυτής. Περί­που τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι τυφλώνονται κάθε χρόνο λόγω εκφύλισης της ωχράς κηλίδας.

0 Αξιολάτρευτες στιγμές νεογέννητων πτηνών

Perierga.gr - Φωλιές πουλιών!
Εικόνες που μας γεμίζουν συναισθήματα. Αξιολάτρευτες φωτογραφίες από νεοσσούς και τις μητέρες του που τα φροντίζουν στα πρώτα τους βήματα στη ζωή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...