ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

1 Ο γύρος του κόσμος σε 5 λεπτά. Εκπληκτικό βίντεο.

Πέρυσι ο καλλιτέχνης και φωτογράφος Kien Lam παραιτήθηκε από την δουλειά του και αγόρασε ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Λονδίνο. Με μια κάμερα στο χέρι και ένα σακίδιο στην πλάτη, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι για τον γύρο του κόσμου, τραβώντας πάνω από 6.000 φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια «ένωσε» στο βίντεο που ακολουθεί, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό time-lapse video!
17 Χώρες. 343 Ημέρες. 6237 Φωτογραφίες. Ένα εκπληκτικό ταξίδι.

http://www.otherside.gr/2012/01/gyros-tou-kosmou-5-lepta/#ixzz1ihBDG6f2

0 Δείτε την αντίδραση ενός σκύλου, λίγο πριν εκδηλωθεί σεισμός!

  Μετά από μεγάλους σεισμούς, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων αναφέρουν πως το ζώο τους είχε παράξενη συμπεριφορά, αρκετή ώρα πριν συμβεί το γεγονός. Άλλοι μιλούν για έντονη νευρικότητα, άλλοι για ασταμάτητο γαύγισμα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το σκυλί έδειχνε ανήσυχο και κρυβόταν κάτω από τα έπιπλα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.
  Οι απόψεις γύρω από το θέμα διίστανται. Επιστημονικές απόδειξεις που να τεκμηριώνουν την ύπαρξη καποιας ιδιαίτερης "ανεξήγητης" αίσθησης στα σκυλιά, δεν υπάρχουν. Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο μυθομανείς! Οι κτηνίατροι υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό τα σκυλιά να "ακούνε" το σεισμό που έρχεται, λόγω της αυξημένης ακοής τους, αλλά αυτό να συμβαίνει μόνο λίγα λεπτά της ώρας πριν εκδηλωθεί.

0 Όταν οι σκιές πέφτουν στην Αφρική (Φοβερό φωτογραφικό υλικό)

Ο Nick Brandt έχει κάνει φωτογράφηση των απειλούμενων άγριων ειδών της Κένυας και της Τανζανίας για περισσότερο από μια δεκαετία και έχει κυκλοφορήσει το έργο του σε δύο τόμους: "On This Earth» (2005) και «A Shadow Falls" (2009). Είναι τώρα στα μισά του δρόμου μιας νέας εργασίας του ανοίγει σύντομα στο Fotografiska Μουσείο στη Στοκχόλμη.

Με τα χρόνια, οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί έχουν ένα πιο σκούρο τόνο σκόπιμα για να αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη πίεση για την περιοχή, κυρίως από τη ζήτηση από τις ασιατικές αγορές. Το ανεπεξέργαστο ελεφαντοστό  κοστίζει μέχρι και $ 800 ανά χιλιόγραμμο και το κέρατο του ρινόκερου αξίζει περισσότερο ανά ουγγιά από τη χρυσόσκονη, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...