ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

0 Σοκαρισμένα ζώα

Σοκαρισμένα ζώα (8)
Ποιο θέαμα μπορεί να τα αναστάτωσε τόσο;

0 Μόνο στη Σουηδία συμβαίνουν αυτά!!!!

Μόνο στη Σουηδία θα μπορούσε να συμβεί αυτό, μία χώρα που έχει θέσει το «Vision Zero» σαν στόχο στα τροχαία δυστυχήματα, τον εκμηδενισμό τους.
Πώς έχει η ιστορία:...

Περιπολικό (Saab 9-5 Aero) έχει όρεξη για καταδίωξη. Εντοπίζει μοτοσυκλετιστές και ένας ανοίγει το γκάζι να διαφύγει. Το περιπολικό ξεκινά καταδίωξη και ο μοτοσυκλετιστής (Yamaha R1 -01) δεν μπορεί περιέργως να αποσπαστεί.

Μετά την σχετική αναγνώριση μέσω ασυρμάτου, έρχεται το σήμα από τα κεντρικά να σταματήσει την καταδίωξη. Προφανώς ώστε να αποφευχθεί η πτώση του μοτοσυκλετιστή. Ο οδηγός του περιπολικού δεν υπακούει

0 Κουτάβι Vs Αλογάκι της Παναγίας…

Πώς μπορεί μια βόλτα στο πάρκο να μετατραπεί σε πρόκληση με εντυπωσιακά αποτελέσματα; Όταν είσαι φωτογράφος και έχεις μια απρόσμενη συνάντηση αλλά και μια ασυνήθιστη σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου, όλα είναι πιθανά! Κάτι τέτοιο συνέβη με τον «ανώνυμο» φωτογράφο των εικόνων που βλέπετε, καθώς βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος σε ένα κουτάβι και ένα αλογάκι της Παναγίας σε… κατάσταση μάχης. Το πρώτο δείχνει απειλητικά τα δόντια του και το δεύτερο σηκώνει με τσαγανό τις… γροθιές του. Όσο για τον νικητή; Η απάντηση στο τέλος…
perierga.gr - Κουτάβι VS αλογάκι της Παναγίας!

0 Τα χρώματα μέσα από τα μάτια ενός τυφλού!

perierga.gr - Τα χρώματα μέσα από τα μάτια ενός τυφλού!O Tommy Edison, που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από το κανάλι του στο YouTube με την ονομασία “Tommy Edison Experience”, περιγράφει στο video που ακολουθεί πώς αντιλαμβάνεται τα χρώματα παρότι εκ γενετής τυφλός. Όπως εξηγεί, μπορεί να μη γνωρίζει την καθ’ εαυτού έννοια των χρωμάτων, ωστόσο στο μυαλό του το κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, μαύρο και άσπρο χρώμα έχουν τη δική τους σημασία.


Θεωρητικά γνωρίζει ότι η φωτιά έχει κόκκινο χρώμα και ο ουρανός μπλε αλλά στην πράξη δεν μπορεί να τα αντιληφθεί και φυσικά να τα διαχωρίσει. Όπως πολύ εύστοχα επισημαίνει “το να προσπαθείς να περιγράψεις τα χρώματα σε έναν τυφλό είναι σα να περιγράφεις τον ήχο του ωκεανού σε έναν κουφό”. Με απίστευτη δόση θετικής ενέργειας ο Tommy Edison μας δίνει μια ιδέα του πώς ένας τυφλός άνθρωπος “βλέπει” αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα…

0 Θέα από τις επτά ψηλότερες ηφαιστειακές κορυφές

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για ορειβάτες και ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια είναι η ανάβαση στις ψηλότερες βουνοκορφές του πλανήτη.  Πόσο μάλλον η ανάβαση σε ηφαιστειακές κορυφές, όπως για παράδειγμα στις επονομαζόμενες "Επτά ψηλότερες ηφαιστειακές κορυφές" (Volcanic Seven Summits).
 
Όταν μιλάμε για τις "Επτά ψηλότερες ηφαιστειακές κορυφές" εννοούμε τα ψηλότερα ηφαίστεια σε καθεμιά από τις επτά ηπείρους (θεωρώντας ότι Βόρεια και Νότια Αμερική είναι δύο ξεχωριστές ήπειροι):

Το Nevado Ojos del Salado στις Άνδεις, το Κιλιμάντζαρο στην Τανζανία, το Ελμπρούς στη Ρωσία, το Pico de Orizaba στο Μεξικό, το Damāvand στο Ιράν, το Giluwe στην Αυστραλία και το Sidley στην Ανταρκτική εκπροσωπούν αντίστοιχα τις: Νότια Αμερική, Αφρική, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία, Ωκεανία και Ανταρκτική.

0 Η Λίστα Λαγκάρντ: Η Δικαίωση ενός "τρελού" και "ιδιόρρυθμου" γιατρού από το 2010

Ηταν το 2010, όπου ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, πρώην υποψήφιος βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", συνέταξε και στοιχειοθέτησε την περιβόητη μήνυση εναντίον του ΓΑΠ και των συν αυτώ για εσχάτη προδοσία! εκεί λοιπόν υπάρχει και το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται για τις ευθύνες Παπακων/νου και ΓΑΠ για τη λίστα Λαγκάρντ! Τότε ουδείς του έδινε σημασία! Σήμερα όμως;

Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ αρ. 86 ΣΥΝΤ.- YΠΟΘΕΣΗ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Δημήτρης Αντωνίου
Γιατρός - Πρόεδρος "Ζωηδοσία"

Η υπόθεση του τ. υπουργού οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου (που μας έβαλαν στο Μνημόνιο) της αλλοίωσης (πλαστογραφίας) της λίστας Lagarde, αφήνει μια μεγάλη νομολογιακή κληρονομιά και προίκα στον ελληνικό λαό, αυτή της ακύρωσης-στην ουσία του-των περίφημων άρθρων 61 και 86 Συντ., δια της ενσυνειδήτου στρεβλωτικής ερμηνείας των οποίων από τους εκάστοτε βουλευτές, οδήγησε μέχρι τώρα σε πληθώρα παύσης ποινικών διώξεων και παραγραφών, εξοφθάλμων εγκλημάτων διαπραττομένων από βουλευτές και υπουργούς, με τρόπο πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία.

0 Δείτε σε βίντεο την γέννηση ενός δελφινιού

Η μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο!Δες το συγκλονιστικό βίντεο της γέννησης ενός θηλυκού δελφινιού στο Dolphin Quest της Χαβάης, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

0 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική


Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρο καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους.


(1) Υπερψηφίστηκε ο αμφιλεγόμενος νόμος S510 για τα τρόφιμα στις ΗΠΑ

Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε σήμερα το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.

0 Η Νούμερο 1 αντικαρκινική ουσία είναι ελεύθερη στην φύση ! Τι κρύβουν οι φαρμακοβιομηχανίες !

Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερίκοκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχιστον πωλούνται και σε ειδική συσκευασία. Τη μέθοδο αυτή ανακάλυψε αναζητώντας εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, μελετώντας ένα σχετικό βιβλίο-
οδηγό. Σήμερα μου εστάλη ένα κείμενο, το οποίο διαφωτίζει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό.
 
 Για πολλούς ίσως μοιάζει "τρελό" ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους "αποκατάστασης" του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σοφία της φύσης, τόσο του.

σώματος μας, όσο και της Φύσης που μας περιβάλει. Και πως να τους είναι γνωστό όταν ζούμε την εποχή της επίσημης παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας των φαρμακευτικών καρτέλ... Ας μην ξεχνάμε πως κατά τον Δρ. Χάμερ ο καρκίνος δεν είναι καν ασθένεια, αλλά ένας βιολογικός μηχανισμός επιβίωσης του σώματος σε ισχυρά ψυχο-λογικά "σοκ"

0 Ο Βεζούβιος από ψηλά

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που έβγαλε το πλήρωμα του ISS Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μία εκπληκτική εικόνα, την οποία τράβηξαν οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού την Πρωτοχρονιά. 
Η φωτογραφία δείχνει τον Βεζούβιο, στην καρδιά των πυκνοκατοικημένων περιχώρων της Νάπολης, στην Ιταλία. Παρόλο που το ηφαίστειο παραμένει ενεργό και παρά την καταστροφή που είχε προκαλέσει στην Πομπηία, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να κατοικούν γύρω του. Η απειλή του ηφαιστείου είναι υπαρκτή και οι επιστήμονες είναι βέβαιοι ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει. Το μόνο που εύχονται είναι να έχουν αρκετές προειδοποιήσεις, ώστε να προλάβουν να εκκενώσουν την περιοχή. Και αυτό το έργο θα είναι πολύ δύσκολο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...